ŽENSKI IDEAL
Minus lestvice?
Ja pa Nada Rotovnik Kozjek, zdravnica, ki piše članke v Polet pa huda športnica je.
Ruth, za tiste, ki je ne poznate:: http://www.gorenjci.si/osebe/podgornik-re%C5%A1-ruth/619/
Ona je supermodel, mislim da je bila tudi ena izmed Victoria’s Secret angels. Tu je link od nje:
http://www.imdb.com/name/nm2143237/
Samo na prvi sliki je malce čudna.
Ja meni je Doutzen, res lepa obraz ima fenomenalen, sploh oči in postava ima obline, ni taka kot so tiste high-fashion koščene manekenke.
Ne vem kaj je s Petro Majdič, samo res izgleda kot neka možača, tista široka ramena pa ne toliko ramena, njen obraz. Kot da bi jedla moške hormone. Pa dobro, itak so okusi različni, obstajajo tudi moški, ki jih privlačijo možače.
Meni se to ravno ne zdi, nima ravno širokih ramen, vsaj koliko se je jaz spomnim, v obraz ni ravno neka klasična lepotica, mogoče za svoja leta ne zgleda ravno full mlada, ampak daleč od tega, da bi se spraševala, kako je lahko všeč kakemu moškemu. Imam pa eno mnenje do žensk, ki kakorkoli jemljejo otrokom očeta, ampak ne vem vsega, tako da ga bom zadržala zase.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Aja, to pa bi bilo zanimivo prebrat :). Ona je izobražena, brihtna, sposobna, bojevnica, on pa napihnjenec.
Ženske, ki jih ostale naštevate večinoma sploh ne poznam. Gre za kake misice, pevke?
Me pa čudi, da ženske ne pišete bolj žensk, ki so kaj dosegle pa ne le z videzom :). Ker mene poleg športnic fascinirajo recimo ženske znanstvenice, raziskovalke, zdravnice. Ampak fascinirajo me le tiste, ki so združile tako izobrazbo in potem službo seveda kot tudi privatno življenje. Ženske, ki prečepijo ves ljubi dan v službi in se grebejo le za kariero privat življenja pa nimajo me ne fascinirajo. Fascinirajo me tiste, ki imajo poleg službe tudi privat življenje, hobije, druženje. Pri vrhunskih športnicah pa me seveda fascinira njihova volja in moč. No pa pa ne bi se branile Tinine postave ali pa telesa kakšne plavalke ali pa atletinje (pa ne metalke).
Forum je zaprt za komentiranje.