Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske si večine moških ne želijo

Ženske si večine moških ne želijo

Ženske, ki jim lahko še isti dan, isto uro, isto minuto zamaješ tla pod nogami. Pa ne bo kar vsak dobil priložnost, tudi te znajo bit selektivne. Ne vem, očitno vidi pri tebi nek x-faktor in te potem občuduje ne glede na to kako se obnašaš do nje. Tudi igric se ne bo šla s tabo. Npr. ne bom ga danes poklicala, če ne si bo mislil, da sem obsedena z njim, ga bom raje naslednji dan. Ali pa ga sploh ne bom in če si me res želi me bo že sam kontaktiral. Nič od tega prjatu. Takoj te pokliče in te vpraša kako si, kaj počneš, imaš kaj časa, si za pijačko itd 😉

Hell, če se lahko jaz zatrapam v eno, se lahko tudi katera druga vame. Obojestranska privlačnost je pa druga zgodba 🙂

Privlačimo podobno energijo. Buhtelj ne bo prišel dlje od buhtljice. Lahko si le briše slino z obraza in sanja o tem, kakšen tip ženske bi imel, pa mu bodo vedno nedosegljive. Ampak zato ni problem v teh ženskah.

A ti bi pa takšno, ki se zate ne bo trudila niti trenutek? Malo se ceniš. :)[/quote]
Če sem čisto odkrit s tabo, raje vidim, da je ona v podrejenem položaju in se cel čas trudi okoli mene, kot pa obratno. Pa obstajajo takšne ženske veš, sem že naletel na njih. Samo mi niso izpadle dovolj zanimive. Pa ne fizično, da ne bo pomote, bolj to, da so me dolgočasile. Pa te kliče in se želi še enkrat dobit s tabo, še odpišeš ne na sms, pa čez teden dva dobiš še enega, ji končno odpišeš in spet vsa srečna misli da se bo kaj izcimilo iz tega…:)[/quote]

Zelo, zelo otročje. Ti bi skratka žensko (sicer popolno in krasno, ker samo taka je dovolj dobra), ki bi
skakala okoli tebe in ti bila podrejena, tvoj glavni užitek bi bil pa v tem, da jo zavračaš?
In ti zase misliš, da si sposoben normalnega odnosa?

Potem pa pač spadaš v manjšino.[/quote]

Še dobro pol, ker tudi take bjonde zabite, ne bi rad mel zraven da pozira 😛 😛 😛 😀

Da o tatujih niti ne govorim :D[/quote]

Še je upanje za tebe… 🙂

Si se najbrž zatipkal, pa si želel napisati neumni…

Če bi bila takšna jo sploh ne bi zavračal.

Če bi bila takšna jo sploh ne bi zavračal.[/quote]

Ne, ker bi ona tebe…. :-)))
Hecne predstave imaš res….še dobro, da so samo predstave 🙂

S tem se pa strinjam. Ko eden igra, drugi to čuti in potem oba igrata. Hudič je, če potem to vodi še v kaj “resnega”. :))
Problem nastane, ko oba tako razmišljata za drugega in ne zase in potem oba čakata, da bo drugi poklical. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

S tako, ki “te občuduje ne glede na to, kako se obnašaš do nje” je nekaj globoko narobe…..

In s tisim, ki gre potem s tako v zvezo, odnos, prav tako.
In, evo rešitev za lepe odnose. Popravite sebe, pustite druge. Ko poštimate sebe, pride tudi prava oseba. Ne leti nate osebno Skela, ampak na tiste, ki niso zadovoljni s svojimi odnosi z drugimi ljudmi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zame osebno je “popolna” ženska, ženska, ki mi ne najeda za vsako malenkost in jamra o svojih “problemih”, ki niso prav nič hujši od mojih. Če se lahko jaz zadržim določenih komentarjev in raje načnem s kakšno bolj prijetno tematiko, lahko tudi ona. V bistvu je to že kar lep začetek. Ostalo je samo še to, da mi ni dolgčas v njeni družbi. Aja, pa da se s športom ukvarja, pazi na prehrano in ohranja svojo čvrsto ritko. Res velik napor si vzet tistih 15 minutk na dan za rekreacijo

Hude zahteve imam ni kaj. Nikjer nisem napisal, da mora imet izdelan magisterij, dobro plačano službo, bit nadpovprečna inteligentna in prebrat vso možno literaturo,…

Skromen si, kar je pričakovano. Dobiš lahko le tisto, kar ponudiš tudi sam. Do presežkov pridejo le presežniki:). Ampak kljub skromnosti…ni top shita, a ne.

Ne, tole so čisto razumne zahteve.
Ni vrag, da katere take ne dobiš.

Nimam visokih zahtev, ker tudi sam ne izpolnjujem vseh vaših. To je to.

Pa me lahko pljuvate še cel dan, za razliko od vas vsaj vem kje stojim.

Jaz te ne pljuvam, čisto resno mislim, da so to zelo razumne zahteve in da ti želim, da bi našel
približek…

Ja pa saj ona skrbi, da tebi ni dolgčas in ti razlaga svoje probleme. Bimbo. :))
Saj ti ni treba reševat njenih problemov, če jih ne znaš. Itak je ponavadi dovolj, da samo poslušaš, ne da rešuješ. Probem nastane, ko moški misli, da jih mora nujno reševati. Zakaj pa tako misli, pa ni (le) njen problem, ampak predvsem njegov. Očitno smatra, da ima nesposobno žensko. To pa ni nič drugega, kot ogledalo. Kdor je res sposoben, ve, da je izbral sposobno žensko, ki pa ni robot in se prav tako srečuje z vsakdanjimi problemi, o katerih pača rada govori. Če je tebi težko govorit o problemih, to mogoče le pomeni, da se tega sramuješ, ker ne zmoreš pokazati svoje šibkosti. Njej pa to ni težko in pričakovati, da bo ženska ista kot ti, huh, dobi si raje moškega. :))

Jaz te ne pljuvam, čisto resno mislim, da so to zelo razumne zahteve in da ti želim, da bi našel
približek…[/quote]

Razumne zahteve? EB je začel s tem, da ne želi, kako mu drugi najedajo o svojih problemih, češ on jih ima tudi in kaj zato. Meni je zelo pomembno, da bližnjim lahko povem, kaj čutim, me zaradi tega ne obsojajo, mi znajo prisluhniti in podati svojo konstruktivno razlago. Če se ne morem pogovarjati o vsem, potem nima smisla. Če bi dobila občutek, da ga vsako moje razmišljanje iritira, spravlja v obup in se oddaljuje od mene, potem ne moreš na silo vzpostavljati bližnjega odnosa. Zakaj bi selekcioniral teme pogovora in izbiral le prijetne trenutke?

Ja pa saj ona skrbi, da tebi ni dolgčas in ti razlaga svoje probleme. Bimbo. :))
Saj ti ni treba reševat njenih problemov, če jih ne znaš. Itak je ponavadi dovolj, da samo poslušaš, ne da rešuješ. Probem nastane, ko moški misli, da jih mora nujno reševati. Zakaj pa tako misli, pa ni (le) njen problem, ampak predvsem njegov. Očitno smatra, da ima nesposobno žensko. To pa ni nič drugega, kot ogledalo. Kdor je res sposoben, ve, da je izbral sposobno žensko, ki pa ni robot in se prav tako srečuje z vsakdanjimi problemi, o katerih pača rada govori. Če je tebi težko govorit o problemih, to mogoče le pomeni, da se tega sramuješ, ker ne zmoreš pokazati svoje šibkosti. Njej pa to ni težko in pričakovati, da bo ženska ista kot ti, huh, dobi si raje moškega. :))[/quote]

A ti si tud bral knjigo “Vse o fantu”? ;-)))
Super knjigca…

približek…[/quote]
Briga me kakšno glasbo posluša, kakšne filme gleda, ali trenira balet, pelje downhill, to so njeni hobiji/interesi ne moji. Kot da bosta cel dan v kontaktu. Nisi valda tak bednik, asocialen tip človeka, ki lahko tudi po 24 ur na dan strmi v steno in ne spregovori niti besedice. To zame sploh niso ljudje, prej kakšni zombiji…

Resnica je pač takšna, da si večina ljudi poišče partnerja samo zaradi tega, ker jim je dolgčas. Takšni visijo po spletnih portalih, točno takšne ženske, kot je Markova zaročenka, dolgočasne do amena vse po vrsti.

Saj ti ni treba reševat njenih problemov, če jih ne znaš. Itak je ponavadi dovolj, da samo poslušaš, ne da rešuješ. Probem nastane, ko moški misli, da jih mora nujno reševati. Zakaj pa tako misli, pa ni (le) njen problem, ampak predvsem njegov. Očitno smatra, da ima nesposobno žensko. To pa ni nič drugega, kot ogledalo. Kdor je res sposoben, ve, da je izbral sposobno žensko, ki pa ni robot in se prav tako srečuje z vsakdanjimi problemi, o katerih pača rada govori. Če je tebi težko govorit o problemih, to mogoče le pomeni, da se tega sramuješ, ker ne zmoreš pokazati svoje šibkosti. Njej pa to ni težko in pričakovati, da bo ženska ista kot ti, huh, dobi si raje moškega. :))[/quote]
Jst ne rad govorim o svojih problemih zato, ker se zavedam, da nisem edini, ki imam probleme in ker obstajajo na svetu ljudje še z dosti hujšimi problemi od mojih. Samo težko to tebi razlagat, itak čisto nič ne razumeš…

približek…[/quote]
Briga me kakšno glasbo posluša, kakšne filme gleda, ali trenira balet, pelje downhill, to so njeni hobiji/interesi ne moji. Kot da bosta cel dan v kontaktu. Nisi valda tak bednik, asocialen tip človeka, ki lahko tudi po 24 ur na dan strmi v steno in ne spregovori niti besedice. To zame sploh niso ljudje, prej kakšni zombiji…

Resnica je pač takšna, da si večina ljudi poišče partnerja samo zaradi tega, ker jim je dolgčas. Takšni visijo po spletnih portalih, točno takšne ženske, kot je Markova zaročenka, dolgočasne do amena vse po vrsti.[/quote]

Nič hudega. Pač še nisi bil zaljubljen. Ko boš, te bodo vse naštete stvari zelo zanimale. zelo
si boš želel biti z njo čim več v kontaktu, še najbolj fajn ti pa bo, ko bosta našla skupna zanimanja.
Ker si ljudje ne iščejo partnerja zaradi dolgčasa (za kaj takega si kupi tablico in si rešen), ampak
zato, da si z njim DELIJO ŽIVLJENJE.
Deliš. Dobro, slabo, vse. In dobro je potem še enkrat boljše, slabo pa manjše….

Ko bi to vsaj bilo res…

Ko smo že pri knjigah, se vam splača prebrat Kozorogovega povratnika od Henryja Millerja. Tudi Potovanje na konec noči od Ferdinanda Celina. Če ste si domači v knjižni angleščini pa priporočam Down and out in Paris and London od Georga Orwella.

Z leti dozoriš, postajaš tudi nekoliko sebičen, zagledan vase in se bolj kot s tujimi problemi začneš ukvarjat s svojimi. Takrat šele rasteš in zažariš v polni pari. Tudi ženskam zaradi takšnega obnašanja postajaš vedno bolj in bolj zanimiv. Zato pa so vaša glavna atrakcija še vedno jebivetri, tu na forumu pa pljuvate čez njih. I wonder why. Aja, ker ti seksajo, ve ste pa na suhem. Ok bye.

Tudi Rakov povratnik ni švoh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close