Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske si večine moških ne želijo

Ženske si večine moških ne želijo

Povej mi s kom se družiš in povem ti kdo si…

+1

+1[/quote]

A če nekoga poznam, se pravi da se kar družim z njimi?
Aja.

Z vsemi vami se tesno družim:)).

A zato je taka gužva :))

A zato je taka gužva :))[/quote]

To je to:)). Zdaj čakam, da mi poveste kdo sem:)).

A zato je taka gužva :))[/quote]

To je to:)). Zdaj čakam, da mi poveste kdo sem:)).[/quote]
A še ni bilo dovolj povedanega ? 🙂

To je to:)). Zdaj čakam, da mi poveste kdo sem:)).[/quote]
A še ni bilo dovolj povedanega ? :)[/quote]

Dobr no:).

Dobr, a ne dovolj dobr za zahtevno GF. 🙂

Ne štrikaj, ker ni kaj za štrikat:).

Nič. Ne vem o kakšnem trudu govoriš ?

Meni je samoumevno, da skrbim zase zaradi sebe in svojega počutja. Če je to kateri dovolj kar sem, potem OK. Če pa ni, pa si naj poišče boljšega in lepšega. :)[/quote]
Robi, ti si lepo/prav vzgojen, eni pa niso, zato imajo velike probleme, kar prinese občutek napora, truda.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne poslušaj matjažkoja, kr je pacient.

da demantiram uvodno idejo… 🙂 meni je bil že večkrat všeč kak dečko s trebuščkom, kosmat po hrbtu in tak, ki je sploh veljal za “grdega” oz. nelepega, da bomo korektni 😛 denarja tudi ni imel kaj prida, avto pa tak za 5 jurjev. važna je glava.

dobre bejbe “padajo” na možgane z jajci … če je pa še krepak “jurček” je pa že kičasto ☺

juhu 🙂 saj sm vedela, da sm dobra bejba, ampak vseeno hvala za kompliment :)))))

Hahahahaha
A kera misli da za moškega so privlačni viseči joški, celulit in kilogram kozmetike pri dobrih 30+…

Hahahahaha
A kera misli da za moškega so privlačni viseči joški, celulit in kilogram kozmetike pri dobrih 30+…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close