Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske si večine moških ne želijo

Ženske si večine moških ne želijo

Jaz te ne pljuvam, čisto resno mislim, da so to zelo razumne zahteve in da ti želim, da bi našel
približek…[/quote]

Razumne zahteve? EB je začel s tem, da ne želi, kako mu drugi najedajo o svojih problemih, češ on jih ima tudi in kaj zato. Meni je zelo pomembno, da bližnjim lahko povem, kaj čutim, me zaradi tega ne obsojajo, mi znajo prisluhniti in podati svojo konstruktivno razlago. Če se ne morem pogovarjati o vsem, potem nima smisla. Če bi dobila občutek, da ga vsako moje razmišljanje iritira, spravlja v obup in se oddaljuje od mene, potem ne moreš na silo vzpostavljati bližnjega odnosa. Zakaj bi selekcioniral teme pogovora in izbiral le prijetne trenutke?[/quote]

Lej, to si ti in to sem jaz (valda, da se želim s partnerjem pogovarjat o vsem) ampak ljudje smo
HB različni in ni vrag, da se ne bi našla tudi kakšna pozitivka za EBja….

No pri večini ljudi je obratno.
Ugotovijo, da je ukvarjanje samo s samim sabo ozko in ne prinaša zadovoljstva.
In jebivetri niso glavna atrakcija…oziroma so, ampak samo sami sebi….

Mah daj no, kdaj se je pa kakšna ženska na hitro poflandrala s pridnim urejenim…

Mora biti macho, ali pa športnik, ali pa mišičast redar, ali pa malo soter tip čudnega slovesa, ali pa šminker.

Kaj se tu nekaj sprenevedamo…navadni lole mora dolgo v rit lezt in zvestobo obljubit..

Hah :)) Pa toliko moških v vrsti čaka, ki si želi biti “posiljenih”. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kako je to mogoče???

Včeraj si me prepričeval, da babe komaj čakajo na naavdne tipe oz seks z njimi. Kje s eje zataknilo, da potrebneži čakajo?

Popravek.

Pa veš, da nisem. 🙂 Komu jo pa priporočaš?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz te ne pljuvam, čisto resno mislim, da so to zelo razumne zahteve in da ti želim, da bi našel
približek…[/quote]
Briga me kakšno glasbo posluša, kakšne filme gleda, ali trenira balet, pelje downhill, to so njeni hobiji/interesi ne moji. Kot da bosta cel dan v kontaktu. Nisi valda tak bednik, asocialen tip človeka, ki lahko tudi po 24 ur na dan strmi v steno in ne spregovori niti besedice. To zame sploh niso ljudje, prej kakšni zombiji…

Resnica je pač takšna, da si večina ljudi poišče partnerja samo zaradi tega, ker jim je dolgčas. Takšni visijo po spletnih portalih, točno takšne ženske, kot je Markova zaročenka, dolgočasne do amena vse po vrsti.[/quote]
Meni pa se zdiš asocialen ti, ki te za nikogar nič ne briga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Meni se pa zdiš ti beden, ker se ti celo življenje vrti okoli ene in iste ženske in njenih problemov.

No pri večini ljudi je obratno.
Ugotovijo, da je ukvarjanje samo s samim sabo ozko in ne prinaša zadovoljstva.
In jebivetri niso glavna atrakcija…oziroma so, ampak samo sami sebi….[/quote]
EB je samo skočil iz ognja ven in naravnost v ledeno vodo, kjer mu je pomembno le, da ga mu ogenj več ne povzroča bolečine. Ko bo dojel, da ga zdaj zebe, se bo postavil nekje vmes. Je pa potrebno, da se določene rane prej zacelijo. Led celi opekline. :))

To bi res bilo bedno. Ampak ona je sposobna svoje probleme reševati sama, tako meni ostane na voljo čas za precej drugih aktivnosti. :)) Pa sem ti že povedal, da ženskih problemov ti ni treba reševati. Si spregledal?

Iskusnje mi govorijo, da ima marsikdo po svoje prav. Zato, ker je nas svet in izkusnje v njem odvisen predvsem od tega kdo smo mi sami. Tu pa nastane situacija, kjer vsi govorimo nek svoj jezik, ostali pa si povedano po svoje razlagajo.

Mislim, da si prakticno vsak zeli zadeti na loteriji. Ampak, praksa nam pokaze, da se bo treba zadovoljiti z manj. Na sreco pa ni enotnega glavnega zadetka. Kriteriji, kaj nam predstavlja “sedmico” se razlikujejo. Vecna, ki nobenemu ne predsravlja niti stirice, so pa jebene stranke…

V glavnem smo prišli do zaključka, da je polno potrebnih tipov in malo potrebnih žensk. Ženska, ki ji seks nekaj pomeni, se prepusti moškemu po lastni izbiri. Enak luksuz si lahko privošči le manjšina moških. Toliko o tem, koliko je povprečen tip zanimiv nasprotnemu spolu.

Ja. Obstaja nesorazmerje med ponudbo in povprasevanjem. 🙂

Ja. Obstaja nesorazmerje med ponudbo in povprasevanjem. :)[/quote]
Aja, pa ponucale bi nas za kaj drugega kot seks, lol.

Dokler se ne vmeša med tiste žgoljave, debele, nizke, čelave, kakšen tak :

http://www.zyzz.com.au/wp-content/uploads/2013/05/Zyzz-Hair-with-Girl.jpg
.[/quote]

To naj bi bilo lepo?

In kaj je tisto, kar stoji zraven? Ženska?[/quote]
Pač ena, mau lepša od tebe.

In ja, to naj bi bilo lepo. Ne kličejo ga zastonj Mr. Aesthetic. Če sploh veš kaj to pomeni…

Grozen je, cel umeten. Sigurno je več časa v kopalnici in pred špeglom kot katerakoli ženska.

Umeten lmao. Kira junkla si ti Goldfish. Prov tisto, junklz to the fullest.

Goldfish, kot fitnes trenerka : Raj ne nikoli dvigovat uteži, ker lahko postaneš cel umeten in to je meni grozno.

Tipičen narcisoid. 🙂

Verjetno ta pravi za podobne ženske, ki so obsedene z zunanjostjo. In ideal za moške s podobnimi nagnjenji.

HAHAHHAHAHA

Dej Robi zapri lape, ti 170 centimetrski škrat, povrhu pa še vegetarianec. Tale tip bi ti vsako babo speljal, v manj kot tisočinki sekunde.

Internetnetniki nezanimivi. Na MONu se kažete kot pravi moški, v rl pa popušite po dolgem in počez.

Internetniki, internetarji,…

lol

Tiste babe, ki imajo rade takšne načičkane tipe, mene sploh ne zanimajo. 🙂

Sej ne, da je dobil vsako babo. Kaj šele tisti odpadki, ki jih ti pobiraš iz kontejnerja. Res velik izziv bi mu predstavljale ženske, ki jih ti izbiraš. Aja, saj jih sploh ne izbiraš. Spoznal si eno na forumu.

VELIK IZZIV.

Uspel v lajfu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close