Ženske si večine moških ne želijo
Če si res trden, potem tega ne boš dojemal kot najedanje, ker pa nisi ti je to muka. :))
Pišeš, kot da se ženske na svojih (bivših) lepotcih nikoli niso opekle in nimajo nobeni slabih izkušenj, ki bi jih zaznamovale oziroma naučile, da ni dobro kar skočiti z nekom, pa če je še tako dober. Ne poznaš ti dobro žensk in ljudi nasploh.
Na tole ne more biti odgovora, če vnaprej predvidevaš labilen karakter ženske, zaradi nekih svojih
kompleksov…
V resnični praksi je pa tako, da se najdejo podobni karakterji in primerljivi po zunanjosti in sposobnosti.
Kar se lastnega vrednotenja tiče….vsak že od vrtca naprej dobiva fit-back iz okolice o svoji “vrednosti”,
nekaj prispeva družina, nekaj dejanske danosti in ne-danosti….in tam nekje ob koncu pubertete bi moral
imeti že vsak precej jasno sliko o tem, kako “visoko na lestvici” je in na kakšne partnerje lahko pikira…
( Nekateri tukaj prisotni prepotentneži so seveda izjeme…..ti pač NIKOLI ne bodo dojeli, da so v bistvu
luzerji….)
Saj tu in tam imaš kaj prav, ampak ti ne dojameš, da to REALNA TLA v tvojem svetu nekaj drugega, kot recimo v mojem. Ker imava povsem drugačne izkušnje. Naše izkušnje so tiste, ki nam oblikujejo svet, kot ga vidimo. Problem je, ker vsak misli, da je njegov svet edini realen, vsi drugačni pa niso. :))
Seveda je vse odvisno od nas samih…. samo tukaj je pri ženskah in moških razlika…. tipi se ne trudijo (overall) tolko za postavo, ker ni to naše/njihovo najmočnejše orožje pri zapeljevanju…..
Pri ženskah pa večinoma je…… 🙂
Ja saj takšne maš na MONu, pa marsikje drugje….. ženske ki pluvajo po moških z ocenami 5-6/10 sanjajo 8,5-9/10 same pa so nekje 7-7,5/10…… to je tipična zgodba marsikere samske 30-40 letnice 🙂
Tako je…..
Dragi Marko, jaz sem skoraj zagotovo zavrnil več žensk kot si jih ti sploh poljubil ali peljal na vsaj 3. zmenek…..
Pa nisem noben Casanova… niti približno….
Saj tu in tam imaš kaj prav, ampak ti ne dojameš, da to REALNA TLA v tvojem svetu nekaj drugega, kot recimo v mojem. Ker imava povsem drugačne izkušnje. Naše izkušnje so tiste, ki nam oblikujejo svet, kot ga vidimo. Problem je, ker vsak misli, da je njegov svet edini realen, vsi drugačni pa niso. :))[/quote]
Realna tla so realna tla….. konec stratosfere je tam kjer se konča, ne tam kjer imaš ti izkušnjo da se konča….. okoli Planeta Zemlja kroži točno določeno število REALNIH LUN, ti si lahko v svoji ”realnosti” namišljaš še kakšno zraven, samo si zrel za Ptujsko 33 al pa za na Polje……
Kdaj boš to dojel….
Je pa res, da ti lahko meniš da je realnost drugačna zaradi drugačnih izkušenj…. ampak to je vse… ti samo meniš, realnost je še vedno takšna kot je 🙂
Če si ti barvno slep, in ne vidiš zelene barve, to ne pomeni da je realnost da je gozd siv…..
Finta je v tem, da si ti še vedno samska, kljub zatrjevanju, kako rada imaš dedce. Tolk o tem, kolk je tebi do dedca.
Glej, jaz hočem teličke samo na realna tla postavit.[/quote]
Em, ne. Jaz sem SPET samska in tokrat taka tudi ostajam po lastni izbiri, kar pa ne pomeni, da
nimam rada moških. In kar tudi ne pomeni, da moški mene ne marajo.
Kar se teličkov tiče, pa ti kar.
Finta je v tem, da tisti, ki so se v primerjavi z ostalimi dvakrat bolj namatrali, da so očarali svojo, se bodo tudi v nadaljnem morali tako obnašat do nje. Temu “dokazovanju” potem nikoli ni videti konca. Čim ko bo zašaltal v nižjo predstavo, že obstaja tu možnost, da se ga naveliča in si izbere kakšno boljšo alternativo. Realnost je pač taka, da je to tudi vse kar vidi v njem. Začasnega partnerja, ki se bo celo življenje trudil okoli nje. Zveza v kateri ženska nosi hlače, saj je ona tista, ki lahko vsak trenutek razdre zvezo, on pa nič drugega kot majhen cucek, ki bo cel čas cepljal za njo in jo zabaval, pa čeprav si vsega tega niti zasluži ne.
Saj ne tekmujeva, kdo je česa več no. Sprosti se, nič ti nočem. 🙂 Kako pa naj vem, katere vse so me želele, pa mi tega niso znale pokazat ali pa jaz nisem niti opazil? 🙂
Saj tu in tam imaš kaj prav, ampak ti ne dojameš, da to REALNA TLA v tvojem svetu nekaj drugega, kot recimo v mojem. Ker imava povsem drugačne izkušnje. Naše izkušnje so tiste, ki nam oblikujejo svet, kot ga vidimo. Problem je, ker vsak misli, da je njegov svet edini realen, vsi drugačni pa niso. :))[/quote]
Realna tla so realna tla….. konec stratosfere je tam kjer se konča, ne tam kjer imaš ti izkušnjo da se konča….. okoli Planeta Zemlja kroži točno določeno število REALNIH LUN, ti si lahko v svoji ”realnosti” namišljaš še kakšno zraven, samo si zrel za Ptujsko 33 al pa za na Polje……
Kdaj boš to dojel….
Je pa res, da ti lahko meniš da je realnost drugačna zaradi drugačnih izkušenj…. ampak to je vse… ti samo meniš, realnost je še vedno takšna kot je 🙂
Če si ti barvno slep, in ne vidiš zelene barve, to ne pomeni da je realnost da je gozd siv…..[/quote]
Saj točno to sem želel povedat. Le, da je Spider tisti, ki si domišlja, da nam povedal, koliko realnih lun kroži naokrog, ne jaz. Si se pa malo zmotil, ko si mene citiral. :))
Kdaj boš to dojel….
Če si ti barvno slep, in ne vidiš zelene barve, to ne pomeni da je realnost da je gozd siv…..[/quote]
Saj točno to sem želel povedat. Le, da je Spider tisti, ki si domišlja, da nam povedal, koliko realnih lun kroži naokrog, ne jaz. Si se pa malo zmotil, ko si mene citiral. :))[/quote]
Ti misliš, da je to on…. predvidevam oz. kar trdno verjamem, da ima on več izkušenj glede tega od tebe, torej ve bistveno bolje in bolj realno…. še vedno do neke mere popačeno kot vsi, ampak njegova cifra za okvirne analize je bistveno višja in torej bistveno bolj realna od tvoje…
Saj točno to sem želel povedat. Le, da je Spider tisti, ki si domišlja, da nam povedal, koliko realnih lun kroži naokrog, ne jaz. Si se pa malo zmotil, ko si mene citiral. :))[/quote]
Ti misliš, da je to on…. predvidevam oz. kar trdno verjamem, da ima on več izkušenj glede tega od tebe, torej ve bistveno bolje in bolj realno…. še vedno do neke mere popačeno kot vsi, ampak njegova cifra za okvirne analize je bistveno višja in torej bistveno bolj realna od tvoje…[/quote]
Mojih izkušenj ne poznaš, njegovih tudi ne, torej ocejnuješ na pamet. Zakaj, veš ti sam. :))
Večina žensk dojema svoje partnerje kot začasno najeto delovno silo, ki bo dobra najkasneje do takrat, ko otroci malo zrastejo.
Sej pa pravo resnico slišiš od svakega dedca, ki je vsaj 10 let poročen in ne laže. Pusti te, ko tu gor pišejo, njihove partnerke pa poznajo njihove nicke.[/quote]
Seveda, ker vsi ostali, ki govorijo drugače, pa lažejo. :)) Logično. V svetu, kjer ljubezen ne obstaja, drugače niti ne more bit.
A ti bi pa takšno, ki se zate ne bo trudila niti trenutek? Malo se ceniš. :)[/quote]
Če sem čisto odkrit s tabo, raje vidim, da je ona v podrejenem položaju in se cel čas trudi okoli mene, kot pa obratno. Pa obstajajo takšne ženske veš, sem že naletel na njih. Samo mi niso izpadle dovolj zanimive. Pa ne fizično, da ne bo pomote, bolj to, da so me dolgočasile. Pa te kliče in se želi še enkrat dobit s tabo, še odpišeš ne na sms, pa čez teden dva dobiš še enega, ji končno odpišeš in spet vsa srečna misli da se bo kaj izcimilo iz tega…:)
A ti bi pa takšno, ki se zate ne bo trudila niti trenutek? Malo se ceniš. :)[/quote]
Če sem čisto odkrit s tabo, raje vidim, da je ona v podrejenem položaju in se cel čas trudi okoli mene, kot pa obratno. Pa obstajajo takšne ženske veš, sem že naletel na njih. Samo mi niso izpadle dovolj zanimive. Pa ne fizično, da ne bo pomote, bolj to, da so me dolgočasile. Pa te kliče in se želi še enkrat dobit s tabo, še odpišeš ne na sms, pa čez teden dva dobiš še enega, ji končno odpišeš in spet vsa srečna misli da se bo kaj izcimilo iz tega…:)[/quote]
Zakaj bi pa potem žensko, če ti ni zanimiva? 🙂
Odnos deluje šele, ko sta oba pripravljena drug drugega zaodovoljevati tako in toliko, da sta zadovoljna oba, ne le eden.
Srečna je že bila, ko si ji odpisal, vendar je to bil le en trenutek, preostali čas pa bolj kot ne nesrečna. Takega odnosa pa si ne želiš, čeprav ga kreiraš, kot vidiš.
Dokler se ne vmeša med tiste žgoljave, debele, nizke, čelave, kakšen tak :
http://www.zyzz.com.au/wp-content/uploads/2013/05/Zyzz-Hair-with-Girl.jpg
.[/quote]
To naj bi bilo lepo?
In kaj je tisto, kar stoji zraven? Ženska?
Forum je zaprt za komentiranje.