Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske si večine moških ne želijo

Ženske si večine moških ne želijo

Dokler se ne vmeša med tiste žgoljave, debele, nizke, čelave, kakšen tak :

http://www.zyzz.com.au/wp-content/uploads/2013/05/Zyzz-Hair-with-Girl.jpg

Logično, govorimo samo o bližnjicah. Kako v najkrajšem času impresionirat žensko, jo položit, s čim manj truda. Kak palček, 170centimetrski, žgoljavega videza bo imel dosti težje delo kot tale, ki sem ti ga prilepil zgoraj. Dejansko ga lahko samo še gobec reši.

Potem je pa še nekaj drugega tu. Večim ženskam kot si zanimiv, višja bo tvoja realna ocena. Tudi dvakrat bolj ljubosumna bo bila, ko boš poleg njej delal družbo še kakšni drugi ženski. Pa to nima opraviti s samozavestjo prav nič. Ko ženska dojame, da je njen tip najboljši, ga ne bo zamenjala z nobenim. Na žalost večina, če ne kar vse, žensk ne zna uporabljat možganov in se bolj zanaša na neko večinsko mnenje, kot pa posluša sebe.

Ljubosumje je stvar genetike, načina obnašanja, vedenjskih vzorcev itd. Moški je lahko “najslabši”, pa bo ob ljubosumni ženski izpadel top v njenih očeh, da si ga bo lastila.

Ne.

Ne.[/quote]
In še enkrat NE

Ne.[/quote]

Potem boš rekel, da se še ni rodil džabest moški, ob katerem bi imela ljubosumne izpade? A bejž no.
Zame so moški enakovredna in svobodna bitja, jim pustim dihati in ohranjati zravnano hrbtenico tako sebi kot drugim.

Ne.[/quote]
In še enkrat NE[/quote]
Tretjič NE

Dobro, popravljam stavek…ljubosumje je lahko stvar genetike:).

Kako tumpasto. A je LAHKO še kaj bolj butastega. Lahko, ampak malo verjetno

Ga boš pa morala najprej očarat, če misliš kdaj bit z njim, ker tak moški ima izbiro, kar pomeni, da ne bo izgubljal čas z neko povprečnico, če si lahko dobi boljšo. Šele od tu naprej lahko govoriva o tvojih potencialnih ljubosumnih izpadih.

HAHAHAHAHAHHA

Si bil kdaj ob kateri, ki je imela ljubosumne scene zaradi tebe? Potem slabo izbriaš.
Jst teh predispozicij nimam v sebi, tudi vzgojena sem bila v duhu spoštovanja drugih in mi ni treba taužnt na kubik situacij, da to dokažem.

HAHAHAHAHAHHA[/quote]

Si ti mičkeno ljubosumen?:))) Sprehodi se…

Kar lepo se pomirite in si priznajte, da imam prav. Če bi se jaz motil, ne bi po svetu hodilo tolk dedcev, ki nikakor ne morejo babe dobit, dobijo pa jo šele mukoma, ko si zagotovijo neko eksistenco, zaradi katere so prepoznani kot perspektivni družinski dedci.

Ena zgoraj omenja karakter. Ja koliko decev pa ima tak karakter, da so sposobni samo na karakter babe osvajat in obračat . Mogoče 20 %. Torej spet so to izjeme.

Vsaj 70% dedcev nima niti videza, sploh pa ne karakterja. Če hočejo seks, gredo v resno zvezo, pa še tam, vedo povedati vpleteni, je z elti seks vedno redkejši, dokler ga nazadnje sploh ni. Toliko o tem, kako privlačni s ezdijo ženskam njihovi družinski loleti.

This.

Vidiš, finta je v tem, da če ima dedec karakter, potem tudi videz (ponavadi) ni daleč zadaj, vsaj
približno zna skrbeti zase, da ni zašpehan svaljkec…
Gre enostavno za MOČ. Moč ni definirana ne v mišicah in ne v denarju….(čeprav se lahko manifestira
tudi tam)…ampak je to manj vidna reč….nekaj, kar ženske začutimo. Kar nam daje občutek varnosti
in zaupanja – in to fantje dragi, je bistveno, kar ženska išče pri moškem.
Trden karakter….da stoji za svojimi besedami, da se mu ni treba zatekati v žaljenje ali nasilje za ohranitev
ega, da ima načela, ki se jih drži, da ni podvržen taužent nekim odvisnostim, da sploh lahko fura
življenje….da je skratka DEC.

Neke napumpane mišice in na hitro zaslužen denar niso noben magnet….oboje izgine čez noč….

Kako pa ti veš, če je mukoma ali ne? Sicer pa, a ni nekaj bolj cenjeno, če je ustvarjeno s trudom, kot pa da ti pade v naročje?
Če je nekdo dobil žensko, ko si je zagotovil “eksistenco”, to samo pomeni, da je postal oziroma je v očeh ženske bolj privlačen, kot je bil prej. Tu ni nobene teorije zarote, kot jo ti želiš prikazat. Seveda pa so vedno izjeme, vendar ti želiš prikazati, da ves svet deluje na tej teoriji. Slabi odnosi so izključno zato, ker ljudje ne poznajo svojega vložka in verjamejo, da je maksimalen in pričakujejo tudi tak “dobiček”. Težava pa je “vedno” le v lastni predstavi o tem, koliko smo resnično vložili.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dokler se ne vmeša med tiste žgoljave, debele, nizke, čelave, kakšen tak :

http://www.zyzz.com.au/wp-content/uploads/2013/05/Zyzz-Hair-with-Girl.jpg

Logično, govorimo samo o bližnjicah. Kako v najkrajšem času impresionirat žensko, jo položit, s čim manj truda. Kak palček, 170centimetrski, žgoljavega videza bo imel dosti težje delo kot tale, ki sem ti ga prilepil zgoraj. Dejansko ga lahko samo še gobec reši.[/quote]

Sori majster, samo jaz si nikoli v življenju ne bi želel bit nič temu podobnega…… nisem lepotec, ampak raje mam 5 kil preveč kot pa tako postavo…. to mi je prav neprivlačno, oz. se v tem splho ne bi počuto dobro 🙂

Ampak to sem pač samo jaz 😉

Ja saj maš prav…. samo namesto privlačen bi moral napisat ”privlačen” vbistvu ji je še vedno en in isti ”gnus”, samo da je zdaj dodana vrednost njegovo premoženje oz. eksistenca…..

Meni osebno bi povprečna ženska se zdela tudi bolj ”privlačna” če bi mela na banki 5 milijončkov, ki bi jih rade volje v imenu ljubezni delila z mano….

In tako se pač zdite/zdijo nekateri ”privlačni” tistim nekaj ženskam ker bi z njimi rade volje (ker so vas tako še naučili za povrh in v to verjamete) delili svoje tisočake ali stotake 😉

Tu je ves catch o katerem se govori v tej temi…….. Vprašaj se kolko žensk bi te želelo če bi bil enaki kot zdaj, samo trajno brezposeln….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi trden karakter v primerjavi z vašim fragilnim ? In zato dragi moji ženska ne bo nikoli zmožna preživet brez moškega, ker bo kot sama nesrečna. Lahko si dobi šiht, kupi stanovanje, si plačuje položnice, nikoli pa ne bo SREČNA. Še vedno rabi ob sebi nekoga, da jo ujčka, kot majhnega otroka in jo tolaži, ko ji gre slabo. Moški pač ne rabi tega, če ima trden karakter.

Zdaj pa ključno vprašanje. Kaj točno imam jaz od tega, če se poročim s tako babnico in skrbim za njo do konca življenja in trpim njene izpade, negodovanja, jamranje,…? Ker, če se gre tu samo za seks in zabavo ne rabim živet z vami pod isto streho, tudi vsak dan mi vas ni potrebno prenašat…:)

Potem pa pač spadaš v manjšino.

Potem pa pač spadaš v manjšino.[/quote]

Še dobro pol, ker tudi take bjonde zabite, ne bi rad mel zraven da pozira 😛 😛 😛 😀

Da o tatujih niti ne govorim 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi trden karakter v primerjavi z vašim fragilnim ? In zato dragi moji ženska ne bo nikoli zmožna preživet brez moškega, ker bo kot sama nesrečna. Lahko si dobi šiht, kupi stanovanje, si plačuje položnice, nikoli pa ne bo SREČNA. Še vedno rabi ob sebi nekoga, da jo ujčka, kot majhnega otroka in jo tolaži, ko ji gre slabo. Moški pač ne rabi tega, če ima trden karakter.

Zdaj pa ključno vprašanje. Kaj točno imam jaz od tega, če se poročim s tako babnico in skrbim za njo do konca življenja in trpim njene izpade, negodovanja, jamranje,…? Ker, če se gre tu samo za seks in zabavo ne rabim živet z vami pod isto streho, tudi vsak dan mi vas ni potrebno prenašat…:)[/quote]

Ja. Sam da si mal zamešal, ravno obratno je.
Ujčkati in tolažiti je treba moške. Ni zaman, da rečejo da “za vsakim uspešnim moškim stoji ženska”.
Odvisnikov, kriminalcev, pijancev, nasilnikov….je največ med moškimi. Jaz ne bi rekla, da to ravno priča
o kakšni hudi trdnosti karakterjev…al kako?

Malo morgen, da ženska ne more biti srečna brez moškega. Če ima pa še otroke, pa sploh ne.

Pozabljaš, da ženske na moškega gledajo z ženskimi očmi. Ti pa na vse gledaš le s svojimi. Vidiš popačeno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vprašanje, ki se (mi) postavlja je, ali si ti tega sploh sposoben. Torej, šele ko si tega sposoben, se lahko to upravičeno sprašuješ, sicer se bere le kot izgovor, da tega ne rabiš pokazat. 😉

Zdaj pa ključno vprašanje. Kaj točno imam jaz od tega, če se poročim s tako babnico in skrbim za njo do konca življenja in trpim njene izpade, negodovanja, jamranje,…? Ker, če se gre tu samo za seks in zabavo ne rabim živet z vami pod isto streho, tudi vsak dan mi vas ni potrebno prenašat…:)[/quote]

Ja. Sam da si mal zamešal, ravno obratno je.
Ujčkati in tolažiti je treba moške. Ni zaman, da rečejo da “za vsakim uspešnim moškim stoji ženska”.
Odvisnikov, kriminalcev, pijancev, nasilnikov….je največ med moškimi. Jaz ne bi rekla, da to ravno priča
o kakšni hudi trdnosti karakterjev…al kako?

Malo morgen, da ženska ne more biti srečna brez moškega. Če ima pa še otroke, pa sploh ne.[/quote]
Kriminalcev je med moškimi več zato, ker smo moški načeloma tudi bolj pogumni od vas. Ženske kličemo pi*ke ravno zaradi tega, ker se v takšni situaciji uprpate in izstopite še preden se akcija sploh prične. Če ima moški trden karakter in stoji za svojimi besedami, potem je ženska ravno nasprotje temu. Ste pa namesto tega največje profesionalke na področju manipuliranja, izzivanja incidentov, laganja, delanja žrtve,…

Saj to je tudi trden karakter. Primer : odločim se, da bom oropal banko. Naredim cel načrt, pokličem k sebi še pomagače : Matkića, Spiderja, enTipa, se porazdelimo za kaj bo vsak zadolžen, dan, lokacijo, čas določimo in to se potem takrat tudi izvede. Smo pač skupaj kot team in drug drugemu krijemo hrbet.

Lahko temu rečemo tudi izhod v sili, ko ti nič drugega več ne preostane. Jaz osebno bom bil pripravljen tudi krasti, če bo zaradi tega ogroženo moje življenje. Btw, ko smo že pri kriminalcih. Kaj pa tisti, ki delajo v politiki, vladi, a oni opravljajo pošteno delo ? lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close