Ženske si večine moških ne želijo
https://www.youtube.com/watch?v=KKMdtxKkdPU
Haters gonna hate
Nič. Ne vem o kakšnem trudu govoriš ?
Meni je samoumevno, da skrbim zase zaradi sebe in svojega počutja. Če je to kateri dovolj kar sem, potem OK. Če pa ni, pa si naj poišče boljšega in lepšega. :)[/quote]
A nisi ti že našel svoje?:)[/quote]
Ona je našla mene. 🙂
Ni pa nobena moja last in če ji nisem dovolj, lahko poišče boljšega, ki se bo bolj trudil. 🙂
Super za nezrele otročje tipe, ki v ženskah vidijo le trofeje. Nezadovoljneži pa samo sanjarijo ob takšnih “uspehih”.[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=FRz28EmrhoI
u mirin’ ?
Haha, to pa je blo zdaj 7 min smeha od njegovih poz 😀
Hvala Sadni 😛 😀
Prav ”starega” se počutim ko gledam take…. ko sem jaz hodo še redno ven, so bli taki metrojeki redkost….
Zdaj pa dobim včasih občutek, da majo tipi rajši ogledalo od žensk 😀 😀 😀
Upam, da bo čez 40 let fukno gor slike ko bo 60+… če bo doživel do takrat…. da ga takrat vidim, kak bo tale 6 packič, pa kak bo tisti tatu dobro zgledal 😛 😉
Saj od danes naprej, boste se me rešli za kar nekaj tednov…. natančneje do finala Svetovnega prvenstva 😛 😛 😀
Vsake 4 leta je pač mesečni praznik za mene 😛 😀
Kdo pravi da smo samske? Jaz nobene ne vidim, da bi lovila moške na medovernetu?
Prej to velja za vas – eni nezadovoljni nad ženskami, drugi pa kao srečni ker ste se nas rešili.[/quote]
Kdo pa moških tukaj po tvoje lovi ženske. Po tvoji definiciji tukajšnjih moških noben ne spada v to kategorijo… eni nezadovoljni, drugi srečni… torej kje so oni tretji? 🙂
Novasamska
Še jaz- kje najti moškega nad 40, ki si ne želi otrok
10.06.14 13:19
Berem malo spodnje teme in sem si rekla, da pa še jaz malo povprašam za mnenje. Sem ločena, imam otroka v njastniških letih, stara sem 37 let. Iščem moškega, ki že ima otroke ali pa si jih ne želi. Sama sem se odločila, da otrok ne bom več imela. Želim si partnerja s katerim bi se posvetila drug drugemu, za sprehode, pijačo, pogovore in seveda za vse ostalo kar paše v vezo. Sem na točki svojega življenja, ko si ne želim več nosečnosti, poroda, dojenčka, vrtca, ukvarjanja z šolo… In sem ugotovila, da si veliko mojih vrstnikov šele zdaj ustvarja družine in da si povečini želijo otrok. Torej, kakšen konstruktiven nasvet kam po takega partnerja?
Če niso vsi primerni kandidati že poročeni in se ukvarjajo z majhnimi otroci:-)
predolgo samska
kje najti samske moške
19.01.09 14:12
Mene pa zanima kje ste našle fanta? Jaz sem že kar lepo število let samska, stara sem pa 30. Nekako ne spoznam kaj veliko novih ljudi. Sem sicer v enem športnem klubu, ampak ni kakih iskric. V službi tudi ne (k sreči). V knjižnici je bolj težko koga spoznat. Včasih grem v hribe, ampak tam razen kakih vljudnostih besed, ni. Kultura me ne zanima. Po lokalih ne hodim. Kje se sploh, da srečati samske moške mojih let? Take povsem preproste? Za druženje.
Moji prijatelji in prijateljice so vsi poparčkani in sem ostala brez družbe. Vsi vabijo le parčke, samski pa smo očitno ne preveč zaželeni.
Spletne strani ala kupid in ona-on.com so se izkazale kot porazne.
Tole ni ženitveni oglas. Tole je vprašanje kje iskati nove znance.V bistvu si želim najprej dobiti novih prijateljev in tudi prijateljic. Okrepiti mrežo znanstev in mogoče kje potem preskoči kakšna iskra.
mamamam
iščem moškega sogovornika
03.10.08 20:53
Dolgčas mi je. Mož je vedno na službenih potovanjih in me pušča samo tudi čez vikende. RAda bi klepetala. Neobvezno. Z nekom, ki je tudi v zvezi, pa vseeno osamljen in nesrečen.
Stara sem 35 let in mamica.
Če je kdo za, naj se mi javi, da mu dam mail.
mamamam
Marihuanca….česar ne veš je to, da večino oglasov (tudi če se predtavljajo kot ženske) pišejo moški.
Tudi na zmenkarskih portalih…
Jaz osebno poznam par mandelcov, ki so se nesmrtno zabavali ob ponudbah in pogovorih na takih
portalih….kjer so se predstavili kot ženske….in matrali tipe na polno….in se režali kot mački…
Forum je zaprt za komentiranje.