Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

5 minutes & still counting…

Pomoje si roke umiva na wcju 🙂

Ha, ha ha …. dobro zelo dobro. Pa kar drži. Fusbaler očitno is pozanvalec ;-)[/quote]

Bogami jesam..

Zanimivo, en lep primer, kako je nekdo nekomu v bran stopil. EnTip, pazi malo, saj veš, da te na forumu proglasijo za prekritega ljubimca, če kameradu v bran stopiš. :D[/quote]
Ne branim nikogar ali pa vse. V tem primeru pač razlagam svoje videnje, ker poskuša nekdo nekoga na vsak način z obračanjem besed in citiranjem iz konteksta, po domače je.bat[/quote]

Nakladaš. Preveč se zaletavaš v poste nekaterih, da bi ti verjela eno samo besedo iz zgornjega komentarja.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Teh hudih bab, ki jih limate, brez pshotoshopa in mejkapa spoznali ne bi.

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2701138/Sally-Wood-36-admits-shes-hoping-baby-Rolling-Stone-husband-Ronnie-67.html

da se je kam prišlo ☺ … ampak to se na MON_u ne dogaja -> zato je pravilno: za kaj je šlo[/quote]

Tako.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Lošem kurcu i dlaka smeta !
Tudi za glasbo imaš za en kurc okus ! Verjetno si še nedolžen.

Ojej, če je vsem ženskam okoli tebe seks odvraten, potem pa res slabo seksaš.

Ja, pa napiši knjigo, da bodo tudi bodoči emancipirani moški dobili svoj učbenik.[/quote]

O tej temi Tribuson, samo tukajšnji junaki (Kučko, Marihuanca,…) tega ne bodo priznali:

“Prvi f.uk je tako kompliciran, da bi ga najraje preskočil in začel z drugim… No, ampak vsi so vsaj enkrat v življenju morali to stvar narediti prvič… Nekateri so se tako blamirali, da so se za vedno odpovedali drugemu poskusu.”

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Drži. Pa saj resne veze ne želim. Mi je bila ena za celo življenje dovolj. Jaz od partnerja pričakujem, da se druživa, greva kam, se imava fajn, ne potrebujem moža ali očeta svojih otrok. To sem imela oz imam. Kaj mislite, da je cilj življenja le celoživljenska partnerska veza. Tako sem jaz mislila pri 20. Sedaj pa vem malo več.[/quote]

A si morala??? :)))

Bom komentirala samo prvo sliko. Predvidevam, da jo je pritegnila njegova zunanja lepota. :))

Ja, pa napiši knjigo, da bodo tudi bodoči emancipirani moški dobili svoj učbenik.[/quote]

O tej temi Tribuson, samo tukajšnji junaki (Kučko, Marihuanca,…) tega ne bodo priznali:

“Prvi f.uk je tako kompliciran, da bi ga najraje preskočil in začel z drugim… No, ampak vsi so vsaj enkrat v življenju morali to stvar narediti prvič… Nekateri so se tako blamirali, da so se za vedno odpovedali drugemu poskusu.”[/quote]

Usta z žajfo oprat in na koruzo klečat!

“Prvi f.uk je tako kompliciran, da bi ga najraje preskočil in začel z drugim… No, ampak vsi so vsaj enkrat v življenju morali to stvar narediti prvič… Nekateri so se tako blamirali, da so se za vedno odpovedali drugemu poskusu.”[/quote]

Ne, ne, ne, itak je bila baba kriva… Oni so bili že takrat nadvse nadarjeni, seveda.

Ne, ne, ne, itak je bila baba kriva… Oni so bili že takrat nadvse nadarjeni, seveda.[/quote]

Tako se govori! Ti štekaš!

Ženske šđe pri 39 letih malo že zmatrajo .
Zato bolj merkajo da se nebi kaj poškodovale .

TO JOŽKO,TO….!!!! 😀 😀

Mora to enoparim povedat, k se niso merkale in sedaj (mal) pošepujejo :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če smo že Off topic..

Nekaj bi vas bilo pa zelo zanimivo v živo spoznat 😀 Še bolje, narest srečanje, ampak potem ne bi bilo več tako zanimivo tole….
V svojih krogih v bistvu niti ne poznam moških (na sploh večinoma samo fante :/, kaj je to moški dan danes?), ki bi imeli toliko zanimivega za povedat oziroma komentirat.

Vidim, da vas je dosti stalnih, ki se že poznate po načinu pisanja, razmišljanja, itd..
Zgleda, da znajo bit forumi tudi zabavni 😀

In še on topic .. Moja mati je kar malce več kot 39, in izgleda odlično, prav tako njen novi partner… sicer oba kar dosti športata, v mejah normale, ampak ja, odvisno, kako skrbiš za svoje telo in kakšen imaš life style.. Nikoli pa jima ne bi dala toliko let, kot jih imata dejansko!

mene zenske pri 30ih sele zacnejo rajcat 🙂 pa sm star 24 😉

TO JOŽKO,TO….!!!! 😀 😀

Mora to enoparim povedat, k se niso merkale in sedaj (mal) pošepujejo :)))[/quote]
Seveda..Osteoporoza, krhke kosti..Kar je še en dodaten razlog, da moraš biti z žensko nežen. 🙂

Saj včasih se tudi dobimo v živo, samo večina ni ravno navdušena za srečanja, ker pridejo sem samo čvekat, tako varno izza zaslona…. 😉
Po svoje jih lahko razumeš, ko niti niso vsi prijazni, jim ni za zaupat, da bi se jim prikazal v živo.

In še on topic .. A ti bi mamo tut pripeljala sabo? ……. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Da mi reče, da sem out of my mind? 🙂 Nop, ne bi šlo.

Seba, moji joški še vedno stojijo lepo pokonci. Brez modrčka. Ne padejo nekam dol ampak so še vedno tam, kjer bi morali biti. V modrčku sta pa kot dve grenivki (samo slajši) :)) Pa tudi če bi se kdaj povesili se ta problemček danes uredi s tremi jurčki. Prava reč! Kilogramov imam ravno toliko kot sem jih imela pri dvajsetih. Dva-tri preveč. Ampak ravno na pravih mestih. Iztrošena? Od česa le? Stara sem 43. Moj dedc tudi. Ravno pred kratkim sva ugotavljala, da se nikdar v življenju nisva počutila boljše.

Seba, moji joški še vedno stojijo lepo pokonci. Brez modrčka. Ne padejo nekam dol ampak so še vedno tam, kjer bi morali biti. V modrčku sta pa kot dve grenivki (samo slajši) :)) Pa tudi če bi se kdaj povesili se ta problemček danes uredi s tremi jurčki. Prava reč! Kilogramov imam ravno toliko kot sem jih imela pri dvajsetih. Dva-tri preveč. Ampak ravno na pravih mestih. Iztrošena? Od česa le? Stara sem 43. Moj dedc tudi. Ravno pred kratkim sva ugotavljala, da se nikdar v življenju nisva počutila boljše.[/quote]

Pusti ga, naj sanja…Mlajše si verjetno mislijo – kdo je ta “starček”, ki bulji vame. :))) Pa še vozi se s kolesom in ne Jaguarjem. 🙂

Seba, moji joški še vedno stojijo lepo pokonci. Brez modrčka. Ne padejo nekam dol ampak so še vedno tam, kjer bi morali biti. V modrčku sta pa kot dve grenivki (samo slajši) :)) Pa tudi če bi se kdaj povesili se ta problemček danes uredi s tremi jurčki. Prava reč! Kilogramov imam ravno toliko kot sem jih imela pri dvajsetih. Dva-tri preveč. Ampak ravno na pravih mestih. Iztrošena? Od česa le? Stara sem 43. Moj dedc tudi. Ravno pred kratkim sva ugotavljala, da se nikdar v življenju nisva počutila boljše.[/quote]
Tipična ženska reakcija, crying for attention.

Pa pozabila si še napisat kako ti prijateljice dosodijo 20 let manj, kot jih šteješ lol

40 letnica podprla 40 letnico. Naj uganem, tudi ti izgledaš boljše, kot vse moje sošolke na faxu ?

In kaj bo zdaj Seba profitiral od te samohvale starih, zaprašenih joškov? Jako važno, koliko so še pokončne, če ne padejo njemu v dlan. Zdaj bo revež samo o tem razmišljal in na roke šibal, da bo neki babi ego ostal na zavidljivem nivoju. Margot, ti si ena packa!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close