Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

Tisti, ki smo in še vedno gradimo na svoji zunanjosti, bomo tudi na stara leta zgledali bolj od tebe.[/quote]

Če jo gradiš umetno, že ne.
Še vsi, ki so se šli Boga z lastnim telesom kontra naravi, so bili na stara leta totalne spake….

Toliko slabih besed o proteinskih praških, prihajajo pa iz ust vseh tistih, ki pod špehom skrivate “sixpeke”, nažirate se pa s čokoladami, čipsi, sladoledi, pijete coca-colo, redbul, alkohol, kadite cigarete,.. Večina od vas dnevno požre dvakrat več OHjev, maščob, kot jih vaše telo potrebuje, pa se tega verjetno niti zavedate ne. Potem pa jamrate kako ste brez energije, kako ste slabo spali, se nalivate s kavo in poskušate ostat zbrani čez dan.

Toliko o vaši zdravi prehrani 🙂

Glej, ti nisi zdrav. Zate vsak, ki ne konzumira praškov, živi nezdravo. Malo se zamisli nad takšnimi trditvami. Obstaja sto in en način, da se izogneš praškom in v telo vnašaš pravilne substance, v pravih količinah in razmerjih ter zagotavljaš zdrav način življenja. To pa zahteva več razmišljanja in dela. Prašek pa zgolj kupiš. Kolk si ti ena velika lena rit!

Proteinski praški so malo manj kot strup. Še posebej (dokazano) vplivajo na potenco in
plodnost….

Proteinski praški so malo manj kot strup. Še posebej (dokazano) vplivajo na potenco in
plodnost….[/quote]

Super, to itak rabimo, MANJ LJUDI, ne pa več, če vplivajo na plodnost, bi jih morali z zakonom predpisat, vsem ciganom, za testiranje, potem pa še 90% slovencev, sploh tistim na Zavodu ki so tam 6+ mesecev!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nikjer nisem napisal, da so praški zdravi. Samo, če jih primerjam s tisto hrano, ki jo vi konzumirate, ste vi potem še na slabšem od mene. In kot sem že napisal, ti kokoš neumna niti slučajno ne dobiš 150g beljakovin iz “normal fooda” (to je pa minimum za vsakega športnika, ne glede na spol). Če bi bila ta stvar izvedljiva, potem bi lahko vse te trgovine s športno prehrano kar ukinili, ker bi imeli izgubo. Ne gre se za lenobo, gre se za to, da nisem prizadet, da se bom cel dan, vsak dan, za zajtrk, kosilo, večerjo futral, s skuto, mesom, grškim jogurtom,…da pridem do te številke.

A to si napisal zato, da bi se nam zdel seksi?
Ker deluje :-)))[/quote]
Na zdaj mi je pa nerodno;-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Glej, ti bluzi komu drugemu. Meni so sveža zelenjava, sadje, kvalitetno meso, stročnice itd. še vedno zakon. Šport je moj hobi in ne primarna dejavnost, da bi se morala ukvarjati s seštevki. Nisem odvisna, poslušam svoje telo in predvsem ne padam na aktivni marketing s strani velikih korporacij, ki želijo imeti ves ustroj pod svojim okriljem.

In to je tudi vse kar normalen človek rabi.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ti ni šanse, da poješ več zelenjave od mene čez dan. Sadja mogoče že, zelenjave pa niti podrazno ne. S tistim kruhom, kosmiči se bašete, samo že za zajtrk požrete več kot 100g OHjev, potem se vam pa spi čez dan in morate 3 litre kave spit, da sploh lahko normalno funkcionirate lol

Meni se ne spi čez dan. Če spijem kakšno kavo, je to zato, ker imam nizek pritisk, zaradi katerega ne padam v spanec, kvečjemu imam zvečer problem zaspati. Glej, ti ne razumeš osnovnih pojmov, kaj čem ti sploh razlagat. In tvoje življenje je zelo simpl. Si brez vsakršnih obveznosti, presedaš se iz ene ritnice na drugo.

Ma daj zapri lape že enkrat, baba smotana. Jaz ti lahko vse to kar ti tu pišem tudi dokažem na primeru, ti pa kar nekaj na pamet gobcaš. Waste of my time…

Nič ne pišem na pamet. Ti poznaš le en način, katerega se oklepaš kot pijanec plota. Zbrihtaj se, da ni samo ena pot, ampak je več različnih, ki so lahko še boljše, še lepše, še učinkovitejše, še naprednejše, še zanimivejše…

Govorite o neki zdravi prehrani, kaj je normalno in kaj ni, potem pa ne veste niti približno koliko kalorij požrete čez dan. Koji ku*ac ?

Sem ti povedala, ne ukvarjam se s seštevki, nisem odvisna od tovrstnega preračunavanja, kar pa ne pomeni, da ne živim zmerno in zdravo. Približno se mi sanja, kje se določena živila gibljejo po vrednosti, kaj je dobro in kaj slabo oz. čemu se je potrebno izogibati v prevelikih količinah. A ti razumeš, da ni vsakemu življenjski cilj preračunavanje vsakega grižljaja? Zakaj misliš, da si ti zaradi tega boljši, vsi ostali smo pa šalabajzerji? Nisi normalen.

Takole obnašanje je precej značilno za nizko samopodobo in manj sposobne ljudi.
Ker ne obvladujejo sveta okoli sebe, se trudijo obvladati vsaj svoje telo….tako nastajajo
tudi prehranske motnje, kar – strogo seštevanje kalorij, vnašanje umetnih snovi, pretirano
ukvarjanje s prehrano – tudi je.

Ja, bravo skela. Tisti, ki imajo urejeno prehrano se ne cenijo dovolj in so manj sposobni.

Zveni precej logično lol

Grem počet kaj bolj koristnega. Sami retardi tule gor 🙂

Si greš zmešat prašek, a ne. Super, vsaj nekaj od tebe. Retard si ti. Pri teh letih še vedno pri starših, brez službe, z gnevom do ženskega spola, zamaknjenim razmišljanjem in nekim kvazi študijem, ki ti itak ne bo pomagal. Ja, to je retardiranost. Pokaj.

Ni treba šteti kalorij zato, da imaš urejeno prehrano. Lepo te prosim. Saj nikjer ne obstaja točno določeno število določenih hranil za vsako osebo posebej, da bi moral tako natančno vnašat hrano. So samo neki približki, ki jih lahko izpolniš tudi brez štetja kalorij.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

“Pri teh letih”, a nikoli nisem napisal koliko jih štejem 🙂

Debilizem kar kriči iz tebe 🙂

Ni treba šteti kalorij zato, da imaš urejeno prehrano. Lepo te prosim. Saj nikjer ne obstaja točno določeno število določenih hranil za vsako osebo posebej, da bi moral tako natančno vnašat hrano. So samo neki približki, ki jih lahko izpolniš tudi brez štetja kalorij.[/quote]
Točno tako, jst o približkih govorim. Ženska mi pa ni znala niti približne številke podat 🙂

23-25

Saj kar naprej govoriš o sebi, človek bi moral biti že res blond, da bi ušli vsi podatki. Dvakrat si pauziral, vse se izide.

Obsedeno štetje kalorij in strog nadzor nad tem, kaj daš v usta, ni “urejena prehrana”.
To je odklon od normale.

Ne veš na kateri fax hodim, ne veš koliko sem star, ne veš kje živim, ne veš kateri avto vozim. Samo ugibaš lahko vse.

Medtem, ko mi zate vemo, da si hodila na ekonomsko fakulteto, da ti je foter umrl, vemo, da talaš kontaktne podatke prek zasebnih sporočil, vemo da si blond (tudi v glavi), da si že prevarala moškega, vemo približno kakšno delo opravljaš (že večkrat omenila). Več ali manj si že skoraj vse povedala o sebi. Drobtinica za drobtinico, potem je pa že kar nekaj teh drobtinic 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close