Ženske po 39. letu niso več privlačne
Tipična ženska reakcija, crying for attention.
Pa pozabila si še napisat kako ti prijateljice dosodijo 20 let manj, kot jih šteješ lol[/quote]
Ti je nedoumljivo? Ni bilo prvič, da presega tvoj domet.[/quote]
Komaj en stavek uspeš skp spacat, pa že vem kdo stoji za vzdevkom. Ta tvoj beden domet te vedno znova razkrije lol
Seba, moji joški še vedno stojijo lepo pokonci. Brez modrčka. Ne padejo nekam dol ampak so še vedno tam, kjer bi morali biti. V modrčku sta pa kot dve grenivki (samo slajši) :)) Pa tudi če bi se kdaj povesili se ta problemček danes uredi s tremi jurčki. Prava reč! Kilogramov imam ravno toliko kot sem jih imela pri dvajsetih. Dva-tri preveč. Ampak ravno na pravih mestih. Iztrošena? Od česa le? Stara sem 43. Moj dedc tudi. Ravno pred kratkim sva ugotavljala, da se nikdar v življenju nisva počutila boljše.[/quote]
Pusti ga, naj sanja…Mlajše si verjetno mislijo – kdo je ta “starček”, ki bulji vame. :))) Pa še vozi se s kolesom in ne Jaguarjem. :)[/quote]
Aja? Nima Jaguarja? Kakšen avto pa ima? Ja-guram? Hehe
Seba, moji joški še vedno stojijo lepo pokonci. Brez modrčka. Ne padejo nekam dol ampak so še vedno tam, kjer bi morali biti. V modrčku sta pa kot dve grenivki (samo slajši) :)) Pa tudi če bi se kdaj povesili se ta problemček danes uredi s tremi jurčki. Prava reč! Kilogramov imam ravno toliko kot sem jih imela pri dvajsetih. Dva-tri preveč. Ampak ravno na pravih mestih. Iztrošena? Od česa le? Stara sem 43. Moj dedc tudi. Ravno pred kratkim sva ugotavljala, da se nikdar v življenju nisva počutila boljše.[/quote]
Za tako mladega dedca pa mora res biti vse na mestu in zgledati 20 let mlajša, kot si 1x napisala. 😀
Za tako mladega dedca pa mora res biti vse na mestu in zgledati 20 let mlajša, kot si 1x napisala. :D[/quote]
Ja, ja, tako kot sem že 1x napisala: čisto zlahka si predstavljam kakšno 20 letnico kako plahuta s svojimi trepalnicami ob njem. A imaš kakšno da bi mu jo predstavil? Aja, ne, nimaš… :)))
Za tako mladega dedca pa mora res biti vse na mestu in zgledati 20 let mlajša, kot si 1x napisala. :D[/quote]
Ja, ja, tako kot sem že 1x napisala: čisto zlahka si predstavljam kakšno 20 letnico kako plahuta s svojimi trepalnicami ob njem. A imaš kakšno da bi mu jo predstavil? Aja, ne, nimaš… :)))[/quote]
Predstavljaš si dvajsetletnico, kako plahuta s svojimi trapalnicami po njem? Za take predstave moraš imeti pa že kar domišljijo na nivoju pesnika.
Ti je nedoumljivo? Ni bilo prvič, da presega tvoj domet.[/quote]
Komaj en stavek uspeš skp spacat, pa že vem kdo stoji za vzdevkom. Ta tvoj beden domet te vedno znova razkrije lol[/quote]
Ti mali mozoljasti s tenkim in kratkim, ne vtikaj se v pogovore odraslih in pametnih. To da si ga ti s kazalcem in palcem vlečeš za kožico ni seks.
Komaj en stavek uspeš skp spacat, pa že vem kdo stoji za vzdevkom. Ta tvoj beden domet te vedno znova razkrije lol[/quote]
Ti mali mozoljasti s tenkim in kratkim, ne vtikaj se v pogovore odraslih in pametnih. To da si ga ti s kazalcem in palcem vlečeš za kožico ni seks.[/quote]
In ti se šteješ med odrasle in pametne ljudi ? lol
Mah dedci trapasti,pa kva vi mislite,da ga boste imeli vedno tako napetega…..katera pa vas bo pogledala,ko vam bo koža dol visela in izcedek kapljal iz k….ca..kje pa bo pol seks z 20 letnico…saj poznamo take tiče,pametna punca takih slinastih dedcev niti ne povoha. KAR SPRIJAZNITE SE ME ŽENSKE BOMO CELO ŽIVLJENJE ČUTILE NEKAJ BOŽANSKEGA MED NOGAMI,pa naj bo tudi samo vibrator,VI PAMETNJAKOVIČI PA BOSTE NA STARA LETA ČUTIL LE PLANICO Z VELIKO SCANJA IN DREKA….hvala bogu da sem ženska in to zelo lepa,PA SAJ SMO VSE ŽENSKE TAKO LEPE,PA NAJ BOMO SUHICE ALI PA Z OBILNEJŠO POSTAVO,ME ŽENSKE SMO ZAKON,KAJNE….hahahahahahahahahahahaha vi moški pa ste slinarji
Ja prav imaš resnicoljub..hahahahaha VI MOŠKI STE VSAK DAN MLAJŠI A NE….in to zato,ker ženske vam rit odnašajo….TAKO SM SREČNA KO PREBIRAM TO TEMO…sem kr vsak dan na tej strani uživam v komentarjih…no dajmo jih pisat jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ,pridem nazaj grem svojo seksi ritko mal na sončka dat…hahahaha pod nos 20 letnikom…hahahahahahahahahahahahahahah jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk se bom sončla
Forum je zaprt za komentiranje.