Ženske po 39. letu niso več privlačne
Osnovna definicija: mladost ženske je premo sorazmerna debelini moške denarnice.
Poenostavljeno: mlajša kot je ženska več denarja mora imeti moški.
Edino kar imata skupnega 60 letnik in 30 letnica je njegova debela denarnica. Ko se stanjša, ljubezni pri dami več ni.
Ne bluzite o babji zaljubljenosti v vas. Če se že zaljubimo v starejše je to res prvorazredni alfa samec iz sveta financ, ali s scene. Torej tak, ki že na deleč diši po MOČI in denarju. Teh pa je bore malo. Je pa ta zaljubljenost pri ženskam kratke sape.
Vse ostalo je ekonomija.
Zdaj pa se vsi starčki od 39. leta dalje pa tudi tisti mlajši požrite od vsega hudega in še naprej ponižno plačujte svoje mlajše sponzoriranke.
Se pravi ženske, ki niso imele opravka z bogatimi alfa samci, sploh nikoli niso bile zaljubljene? Ne vem, če se bo katera od teh, ki so bile zaljbuljene, strinjala s teboj. :))
Jaz za svojo vitko linijo skrbim s pijanskimi turnejami. Brez heca. Tri dni popivanja s kameradi, ko ne zaužiješ skoraj nobene hrane, potem pa še dva dni mačka, ko ti itak jest ne paše, po vsem tem imaš pa želodec že tako skrčen, da si takoj sit, vse to pripomore, da pri 30 + nimam nobenih maščobnih oblog okrog trebuha, niti kjerkoli drugje. Nekaj pa seveda pripomore tudi genetska predispozicija.
Dokler ne faše ciroze…
Nabiranje proste tekočine v trebuhu (ascites) je posledica oviranega pretoka krvi skozi jetra in posledično povečanega pritiska v trebušnem venskem žilju, ki povzroči prehajanje tekočine prek stene žil. Zaradi okvarjene funkcije jetra ustvarjajo malo beljakovin, zato pride do zmanjšanja količine beljakovin v krvi. Ker beljakovine v krvi preprečujejo uhajanje tekočine iz žilnega prostora, pomanjkanje beljakovin v krvi dodatno prispeva k nabiranju tekočine v trebuhu. Poleg tega prične organizem pri cirotiku v povečani meri zadrževati vodo v telesu.
vir: pza.si
So tudi ženske, ki so se sposobne same preživljat. Sponzoriranke so pa za elito.[/quote]
Ma ja.
Sem imela čast se en čas družiti z “elito”….tok glupih bab (oprosti moj spol) nisem srečala
nikol in nikjer….sicer upedenane u nulo in (recimo da) lepe… dokler niso ust odprle.
To govorim seveda za “Elito”, Ker prava elita ne rabi sponzorirank, tam gredo na kvaliteto.
So tudi ženske, ki so se sposobne same preživljat. Sponzoriranke so pa za elito.[/quote]
Ma ja.
Sem imela čast se en čas družiti z “elito”….tok glupih bab (oprosti moj spol) nisem srečala
nikol in nikjer….sicer upedenane u nulo in (recimo da) lepe… dokler niso ust odprle.
To govorim seveda za “Elito”, Ker prava elita ne rabi sponzorirank, tam gredo na kvaliteto.[/quote]
Vidiš mene nedosledneža. Te časti nisem imel, pa kar vse skupaj vržem. Sem pač proletarc;-)))
Forum je zaprt za komentiranje.