Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

Osnovna definicija: mladost ženske je premo sorazmerna debelini moške denarnice.
Poenostavljeno: mlajša kot je ženska več denarja mora imeti moški.
Edino kar imata skupnega 60 letnik in 30 letnica je njegova debela denarnica. Ko se stanjša, ljubezni pri dami več ni.
Ne bluzite o babji zaljubljenosti v vas. Če se že zaljubimo v starejše je to res prvorazredni alfa samec iz sveta financ, ali s scene. Torej tak, ki že na deleč diši po MOČI in denarju. Teh pa je bore malo. Je pa ta zaljubljenost pri ženskam kratke sape.
Vse ostalo je ekonomija.
Zdaj pa se vsi starčki od 39. leta dalje pa tudi tisti mlajši požrite od vsega hudega in še naprej ponižno plačujte svoje mlajše sponzoriranke.

No to glih ni osnovna definicija.
In ja, obstajajo moški, ki se jim zdi čisto ok kupovati mlado meso, in ja, obstajajo tudi ženske,
ki so se pripravljene prodati najboljšemu ponudniku in ja, se najdejo oboji in so srečni….
Da bi bla pa to kakšna definicija za vso populacijo je pa nesmisel…

To seveda je ersnica. 30-letnica si z revnim 60-letnikom nima kaj početi. S premožnim pač

Ne vidim pa, zakaj bi to bilo problematično.

Se pravi ženske, ki niso imele opravka z bogatimi alfa samci, sploh nikoli niso bile zaljubljene? Ne vem, če se bo katera od teh, ki so bile zaljbuljene, strinjala s teboj. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz za svojo vitko linijo skrbim s pijanskimi turnejami. Brez heca. Tri dni popivanja s kameradi, ko ne zaužiješ skoraj nobene hrane, potem pa še dva dni mačka, ko ti itak jest ne paše, po vsem tem imaš pa želodec že tako skrčen, da si takoj sit, vse to pripomore, da pri 30 + nimam nobenih maščobnih oblog okrog trebuha, niti kjerkoli drugje. Nekaj pa seveda pripomore tudi genetska predispozicija.

Odličen napotek za ubit se. Kar tako naprej. Trebuha res ne boš imel, ker ti ga pijača sproti razžira. Se ti pa pozna na obrazu, da si zanikrn do sebe.

Jest sem mela prjatla…blazno brihten….fizik….sposoben sto na uro, pa tudi sicer ok dečko.
Ampak je meu fore, ko se je po en teden ali več zaklenil v sobo s par litri šnopsa in ga
ni bilo ven….menda je tako dobival ideje…
Jasno ga danes ni več med nami…

Dokler ne faše ciroze…

Nabiranje proste tekočine v trebuhu (ascites) je posledica oviranega pretoka krvi skozi jetra in posledično povečanega pritiska v trebušnem venskem žilju, ki povzroči prehajanje tekočine prek stene žil. Zaradi okvarjene funkcije jetra ustvarjajo malo beljakovin, zato pride do zmanjšanja količine beljakovin v krvi. Ker beljakovine v krvi preprečujejo uhajanje tekočine iz žilnega prostora, pomanjkanje beljakovin v krvi dodatno prispeva k nabiranju tekočine v trebuhu. Poleg tega prične organizem pri cirotiku v povečani meri zadrževati vodo v telesu.

vir: pza.si

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

So tudi ženske, ki so se sposobne same preživljat. Sponzoriranke so pa za elito.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Brigajte se raje babe za bolezni, ki vam jih bo prineslo vaše celodnevno basanje s sladkarijami in raznimi fast food prigrizki na kavču pred televizorjem.

So tudi ženske, ki so se sposobne same preživljat. Sponzoriranke so pa za elito.[/quote]

Ma ja.
Sem imela čast se en čas družiti z “elito”….tok glupih bab (oprosti moj spol) nisem srečala
nikol in nikjer….sicer upedenane u nulo in (recimo da) lepe… dokler niso ust odprle.
To govorim seveda za “Elito”, Ker prava elita ne rabi sponzorirank, tam gredo na kvaliteto.

In to je tvoj feedback:)). Le kdo bi bil toliko nor, da bi se brigal zate (tvoja mamica ne šteje, ker ji nagon megli um).
Imaš se za takšnega intelektualca, ampak zmrzneš na banalnostih. Hja to je to, zanikrn do sebe in posledično do drugih.

So tudi ženske, ki so se sposobne same preživljat. Sponzoriranke so pa za elito.[/quote]

Ma ja.
Sem imela čast se en čas družiti z “elito”….tok glupih bab (oprosti moj spol) nisem srečala
nikol in nikjer….sicer upedenane u nulo in (recimo da) lepe… dokler niso ust odprle.
To govorim seveda za “Elito”, Ker prava elita ne rabi sponzorirank, tam gredo na kvaliteto.[/quote]

Vidiš mene nedosledneža. Te časti nisem imel, pa kar vse skupaj vržem. Sem pač proletarc;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako pa ti veš ? Če ga poznaš ?

Kako pa ti veš ? Če ga poznaš ?[/quote]

Medicinska dognanja. Sem prepričana, da on ni svetla izjema:).

A tvoja travca je pa zdravilna? Aja, bolj si zadet in ti je vseeno kako zgledaš?

Ne strinjam se – ženske 39+ so nasploh super – vsaj kar se tiče sexa. Mogoče je tako samo pri meni ampak dvomim. Star sem namreč 36 let in ni boljšega kot ženska 40 in več…

Poglej Longorio,Lopezovo,… Privlačne so, bolj kot kake mlajše!

Za kogar je merilo privlačnost zgolj vizualni kriterij, je jasno, da s starostjo ne postajamo vse ‘lepši’. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti sele mores bit zelo privlacen mladenic, da se tle ubadas z 39 letnicami… Namesto, da zunaj lovis najstnice.

Sfotošopane so res bolj privlačne. V resnici pa so tu gube, strije, kilogrami in gravitacija.

Ufff kako je dobro govoriti vse tako na splošno. Dosti moških ima že dokaj zgodaj slabo kožo. Ne nakladat tukaj.

Zensk ne zanima moska koza. Zenske kavsajo tudi 70 let stare pezdete ce jim majo za kaj dat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close