Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

No ja, če je pitanje z umetnimi praški zdrava prehrana, potem pa raje ostajam debela. Očitno ti praški močno vplivajo na um. Človek očitno postane zloben, rad blati druge, jih žali, ponižuje. A ti praški res tako vplivajo na um? MOgoče zmešajo hormonski sistem, hormoni pa vemo kaj delajo človeku in njegovemu obnašanju.
Nič praškov, bom ostala raje debela. Je manj škode kot s praški.

Ma vse drugo, samo mladostna ne more zgledati…
Jao jao Goldfishka :)))[/quote]

Ene mislijo, da zgledajo mladostno. Morda, če odmislijo vse vidne gube, podočnjake, blazinice okrog pasu itd.:))). Meni je vse to smešno. Star si toliko kot si, pomembno je, da skrbiš za svoje podstrešje in zunanjo podobo. Če pa še izžarevaš pravo, pozitivno energijo, se ljudje okoli fokusirajo na čisto druge, bistvenejše stvari.[/quote]

jaz nič ne mislim, jaz vem 🙂
brez gub, podočnjakov in celulita.. in blazinic okoli trebuha.. na trebuhu so vidne samo mišice.. evo, kaj dela desetletna konstantna vadba joge 🙂

Ene mislijo, da zgledajo mladostno. Morda, če odmislijo vse vidne gube, podočnjake, blazinice okrog pasu itd.:))). Meni je vse to smešno. Star si toliko kot si, pomembno je, da skrbiš za svoje podstrešje in zunanjo podobo. Če pa še izžarevaš pravo, pozitivno energijo, se ljudje okoli fokusirajo na čisto druge, bistvenejše stvari.[/quote]

brez gub, podočnjakov in celulita.. in blazinic okoli trebuha.. na trebuhu so vidne samo mišice.. evo, kaj dela desetletna konstantna vadba joge :)[/quote]

lunai …čist off topic….a je pri jogi tudi prehrana predpisana? Ker vem, da so neka pravila o pitju
vode….?

:)))) Ja, glede faksa pa res nimam kaj skrivat. Če bi bilo po moje, bi ga lahko ukinili, ker tam pripovedujejo lepe zgodbice, učijo na ameriških primerih, ki pijejo vodo. V Sloveniji je situacija popolnoma drugačna. In še veliko profesorjev je netrensparentnih.
Nikomur ne dajem podatkov preko ZS, to je zraslo na tvojem zelniku. Ne potrebujem pozornosti drugih, kvečjemu odganjam ves balast, ki se popa name. Glede dela se ti tudi sanja ne in tako bo ostalo še naprej. Skratka veš nič. O tebi se nam pa slika celotna psiha, vsa neuspešna razmerja, različne obsesije in zasvojenosti ter da si študent iz Fužin, ki stanuje pri starših:). Če to ni več kot bi lahko kdo dobil od virtualneža?

Tega nisem nikjer in nikoli napisal. Copy/paste, or it didn’t happen 🙂

Ah to sem uganila, saj ni bilo težko.

brez gub, podočnjakov in celulita.. in blazinic okoli trebuha.. na trebuhu so vidne samo mišice.. evo, kaj dela desetletna konstantna vadba joge :)[/quote]

lunai …čist off topic….a je pri jogi tudi prehrana predpisana? Ker vem, da so neka pravila o pitju
vode….?[/quote]

nič ni off topic.. je golfish napisala, da ene samo MISLIJO, da zgledajo mladostne, v resnici pa gube, podočnjaki in fuk ročke.. sem še prav lepo citirala.. v vaše praške se pa ne bom spuščala 🙂

vode….?[/quote]

nič ni off topic.. je golfish napisala, da ene samo MISLIJO, da zgledajo mladostne, v resnici pa gube, podočnjaki in fuk ročke.. sem še prav lepo citirala.. v vaše praške se pa ne bom spuščala :)[/quote]

Em….ne vem kaj je GF citirala….mene je res zanimalo, ampak tud ok….

Ti kar ugibaj, naj te firbec matra še naprej. Spoznala me itak ne boš nikoli, ker si podn od ženske.

Saj nisem tukaj, da bi kogarkoli spoznala. Spet si nekaj domišljaš.

@skela
jaz hodim na jogo pa ni nobenih posebnosti glede prehrane ali pijta, je pa res da večina , ki se ukvarja z jogo je bolj naravnih – torej več zelenjave, sadja , … skratka bolj zdravo življenje.

Se spomniš OŠ, ko si bila kakemu fantu všeč? Verjetno te je brcnil, spotaknil, vlekel za lase… tule gor pa imaš spet enega takega oboževalca :).

Se spomniš OŠ, ko si bila kakemu fantu všeč? Verjetno te je brcnil, spotaknil, vlekel za lase… tule gor pa imaš spet enega takega oboževalca :).[/quote]

Aja:))). A potem še noben ni zrasel?:)

Se spomniš OŠ, ko si bila kakemu fantu všeč? Verjetno te je brcnil, spotaknil, vlekel za lase… tule gor pa imaš spet enega takega oboževalca :).[/quote]

Aja:))). A potem še noben ni zrasel?:)[/quote]

Hja, tako obnašanje narekuje mentalna starost. Telo je lahko že zgubano, ampak …

Takle mamo.

Jaz sem pa mislila, da je dve uri pred jogo odsvetovano jest, pa vodo naj bi pil po požirkih…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jaz sem pa mislila, da je dve uri pred jogo odsvetovano jest, pa vodo naj bi pil po požirkih…[/quote]

Glede pitja ne vem, hrana pa jaz vsaj dve uri nikoli nisem zaužila pred nobeno telovadbo. Tako da se to zdi popolnoma običajno.

Vse kar je običajno, kar večina smatra za “normalno”, ponavadi ne kaže nobenih rezultatov. Jst sem moral ne vem koliko strokovnih člankov preletet, da sem končno prišel do neke diete, ki za razliko od ostalih dejansko deluje.

Kaka pa je ta dieta, si že kaj shujšal, s koliko kg na koliko? Že držiš težo ali jo dobivaš nazaj?

Ko bi vsaj shujšal v jezik:)).

Kaka dieta, če kdo hoče shujšat, ni potrebna nobena dieta, treba je samo manj jest, oz porabit več kalorij…….

Za mišice, pa rabiš dieto sicer, posebno, ampak to samo ob predpostavki, da hodiš samo na fitnes, če maš vikend ali zemljo in delaš, ti je fitnes tam, spomnim se enega vinogradnika, 15.000 trsov je mel, tip je mel TAKO močan stisk roke, zaradi ročnega rezanja trsov, da jaz v življenju še nisem nobenga fitneserja doživel, ki bi me lahko bolj močno stisno…..

Za fitnes pa jei tak osnova, večer po treningu beljakovine, ala skuta (če pretiravaš še kake praške itd) za zajtrk jajca pa še kaj (čeprav majo maščobo) čez dan pa suho belo meso al pa kaj v tem stilu, samo jaz da tak jem, me mine živet, sem probal ene 14 dni, pa sem se odločo da zajtrk hočem met pač ”kraljevski” pa če zaradi tega pojem 2 beli žemlji pa predelano klobaso al pa kakšne hrenovke ipd. pa naj bo tako 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma kake bluziste ej,ŽENSKA PO 39 NI VEČ ZANIMIVA??? To lahko govorijo samo tiste ki niso same z seboj zadovoljne,samo če sebe ne spoštuješ-nimaš rada tudi drugega ne moreš imet!!!!

Moški pa nič ne govorit kaj pa kako je ženska po 39-tem,ki vi niste nič kej bolši itd….

RADI SE RAJŠ IMEJTE IN GLEJTE NA SEBE,ZA SEBE,PA BO TA SCET ČUDOVIT!

Kaka pa je ta dieta, si že kaj shujšal, s koliko kg na koliko? Že držiš težo ali jo dobivaš nazaj?[/quote]
Kilogramovi mam isto kot prej, izgubivam samo body fat 😉

Obseg pasu je že na 30 inčih. Kmau bo treba po nove kavbojke 🙂

Se strinjam.
Prilagoditi način prehrane in življenja, ne pa se vsake toliko časa, ko je treba spet hujšati, preseravati z nekimi dietami, ki niso nič drugega, kot le dodaten stres za telo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close