Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske po 39. letu niso več privlačne

Ženske po 39. letu niso več privlačne

Lahko ja. Daj idi eni 19 letni rečt, da bi si rad ustvaril družino z njo.[/quote]
Nobena ne bo za 🙂

Ah ta zaljubljenost. 🙂
Potem pa res še nisi prišel dlje od tega.[/quote]
Wtf ?[/quote]
Vidiš, če bi ločeval zaljubljenost in ljubezen, se ti ne bi tile vprašaji postavljali. Za fazo zaljubljenosti je pač značilno, da vidimo le in samo svojega partnerja in še to v neki nerealni (to je popolni) podobi, ki nima veliko veze z realno sliko. Ko soj luči, ki osvetljujejo partnerja začne popuščati, začne partnerjeva podoba dobivati malo bolj realno sliko.
Zdaj pa, bolj kot je človek zaslepljen (naiven, neizkušen) v fazi zaljubljenosti, večje razočaranje potem doživi, ko partnerja spoznava v pravi luči. Večje, kot je to razočaranje, manjša je verjetnost, da partnerja ostaneta skupaj in ustvarita ljubezenski odnos (kjer si dovolita pogledati tudi še druge ljudi okrog sebe med ostalim). No, eni gredo še dlje, ampak to je že druga oziroma tretja tema.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Wtf ?[/quote]
Vidiš, če bi ločeval zaljubljenost in ljubezen, se ti ne bi tile vprašaji postavljali. Za fazo zaljubljenosti je pač značilno, da vidimo le in samo svojega partnerja in še to v neki nerealni (to je popolni) podobi, ki nima veliko veze z realno sliko. Ko soj luči, ki osvetljujejo partnerja začne popuščati, začne partnerjeva podoba dobivati malo bolj realno sliko.
Zdaj pa, bolj kot je človek zaslepljen (naiven, neizkušen) v fazi zaljubljenosti, večje razočaranje potem doživi, ko partnerja spoznava v pravi luči. Večje, kot je to razočaranje, manjša je verjetnost, da partnerja ostaneta skupaj in ustvarita ljubezenski odnos (kjer si dovolita pogledati tudi še druge ljudi okrog sebe med ostalim). No, eni gredo še dlje, ampak to je že druga oziroma tretja tema.[/quote]
Vidiš, če bi ločeval zaljubljenost in ljubezen ne bi pisal takšnih neumnosti. Nisem še spoznal človeka, ki bi bil zaljubljen 3 leta. Ti pa svoje partnerke ne vidiš (če ti recimo verjamem da si v zvezi) tako posebno, kot sem jst svojo, ker po vsej verjetnosti to tudi ni. Si pač kar eno izbral, povprečnico, ki jo tak šarmer, kot sem npr. jst, še povohal ne bi. Mene zanimajo top ženske, nadpovprečne karizmatične lepotice, točno takšne, ki so tebe zavračale v najstniških letih, ker jim nisi izpadel dovolj zanimiv. Marko, spusti se na realna tla že enkrat. Si izjemno pust, dolgočasen človek, to se že prek foruma začuti, tako da predvidevam, da moraš bit v reali samo še hujši.

Dolgočasnice zmenkujejo z dolgočasneži. Zanimivi ljudje, pa se nahajajo v krogu zanimivih ljudi. Vse punce, s katerimi sem karkoli imel, so bile zanimive, ne samo meni, pač pa tudi drugim. Poba, to govoriva o takšnih ženskah, da ko vstopiš z njo v kak lokal, so vse oči na njej, cel kup sluzastih, nevoščljivih tipov, ki zganjajo ljubosumje. Točno takšnih kot si ti, potem se pa še sprašujejo pri sebi, kaj pa sploh vidi na njem, saj ni nič posebnega. Ampak dude, I’m getting laid, ti pa si samo še eden od nevoščljivih opazovalcev, ki si želi bit na mojem mestu 😉

3 leta pa res težko, dvomim, da obstaja tak primerek. Potem pa razumem tvojo mržnjo oziroma strah pred zvezo, če ti je tako draga in pomembna oseba odšla, ko si še vedno videl le njo.
Vendar je treba biti previden, da vidimo tudi sebe (svoje potrebe), ne le partnerja. Nobena skrajnost ne prinaša uspeha v tem “biznisu”.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kdaj si pa mene videl se kaj takega spraševati? Umiri, saj ti nič nočem. :))

Kdaj si pa mene videl se kaj takega spraševati? Umiri, saj ti nič nočem. :))[/quote]
Seveda te ni videl, ker ne hodi v lokale kjer si ti. Saj boš umrl, ampak najbrž boš imel repliko na svojo smrt 🙂

3 leta pa res težko, dvomim, da obstaja tak primerek. Potem pa razumem tvojo mržnjo oziroma strah pred zvezo, če ti je tako draga in pomembna oseba odšla, ko si še vedno videl le njo.
Vendar je treba biti previden, da vidimo tudi sebe (svoje potrebe), ne le partnerja. Nobena skrajnost ne prinaša uspeha v tem “biznisu”.[/quote]
Am, zakaj se pogovarjaš sam s sabo?

Kdaj si pa mene videl se kaj takega spraševati? Umiri, saj ti nič nočem. :))[/quote]
Seveda te ni videl, ker ne hodi v lokale kjer si ti. Saj boš umrl, ampak najbrž boš imel repliko na svojo smrt :)[/quote]
Torej naj utihne, če me ni. Lepo, da se razumemo. 🙂

Vendar je treba biti previden, da vidimo tudi sebe (svoje potrebe), ne le partnerja. Nobena skrajnost ne prinaša uspeha v tem “biznisu”.[/quote]
Am, zakaj se pogovarjaš sam s sabo?[/quote]
Da dobim vsaj takrat pametne odgovore. :))

Seveda te ni videl, ker ne hodi v lokale kjer si ti. Saj boš umrl, ampak najbrž boš imel repliko na svojo smrt :)[/quote]
Torej naj utihne, če me ni. Lepo, da se razumemo. :)[/quote]
Enako velja zate. Utihni, ker ga še nisi videl. In upam, da se res razumemo…

Enako velja zate. Utihni, ker ga še nisi videl. In upam, da se res razumemo…[/quote]
A svoje početje tudi tako dobro razumeš, ko Skeli sikaš?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ha, ha ha …. dobro zelo dobro. Pa kar drži. Fusbaler očitno is pozanvalec 😉

Enako velja zate. Utihni, ker ga še nisi videl. In upam, da se res razumemo…[/quote]
Saj nisem komentiral njegovega videza. 🙂

Da dobim vsaj takrat pametne odgovore. :))[/quote]

Uf, kakšna samozavest :)))

Saj nisem komentiral njegovega videza. :)[/quote]
Tudi on ni tvojega 🙂

Zanimivo, en lep primer, kako je nekdo nekomu v bran stopil. EnTip, pazi malo, saj veš, da te na forumu proglasijo za prekritega ljubimca, če kameradu v bran stopiš. 😀

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zanimivo, en lep primer, kako je nekdo nekomu v bran stopil. EnTip, pazi malo, saj veš, da te na forumu proglasijo za prekritega ljubimca, če kameradu v bran stopiš. :D[/quote]

Ahahahaha…. hudo!

Zanimivo, en lep primer, kako je nekdo nekomu v bran stopil. EnTip, pazi malo, saj veš, da te na forumu proglasijo za prekritega ljubimca, če kameradu v bran stopiš. :D[/quote]
Ne branim nikogar ali pa vse. V tem primeru pač razlagam svoje videnje, ker poskuša nekdo nekoga na vsak način z obračanjem besed in citiranjem iz konteksta, po domače je.bat

Za to, da sam sebega prepričuješ, v te tvoje teorije bolane, ti ni potrebno nikogar citirat.

In to s tako zanesenostjo, da sproti pozabi, kako se je začelo in za kaj se je šlo. To je pravo predajanje. :))

da se je kam prišlo ☺ … ampak to se na MON_u ne dogaja -> zato je pravilno: za kaj se šlo

Za to, da sam sebega prepričuješ, v te tvoje teorije bolane, ti ni potrebno nikogar citirat.[/quote]
Jaz nisem rekel, da so bolane, to ti praviš. Ne vem, zakaj potem to delaš, če se ti zdi bolano. 😉

In to s tako zanesenostjo, da sproti pozabi, kako se je začelo in za kaj se je šlo. To je pravo predajanje. :))[/quote]
Spet podtikaš? Ne znaš drugače? Čudno, pa tako bi rad delil nasvete, ko jih pa kdo noče pa začneš s podtikanjem? Eh preživi, jaz bom kamot od tvojih ničvrednih nasvetov

Za to, da sam sebega prepričuješ, v te tvoje teorije bolane, ti ni potrebno nikogar citirat.[/quote]
Jaz nisem rekel, da so bolane, to ti praviš. Ne vem, zakaj potem to delaš, če se ti zdi bolano. ;)[/quote]
Na, zdr.kaj si ga :

http://www.youtube.com/watch?v=P4ZMZFW3a1Q

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close