Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek želim več od življenja

želim več od življenja

Uf, kakšen spin.

Makro, tako si “pameten”, nisi pa sposoben dati nasveta avtorici v okviru tega, kar propagiraš, raje trgaš nasvete drugih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kaj ga bi jaz dajal, če pa sem v svoji zvezi nesrečen in itak ni relevanten. Si pozabil? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

rabip nov cilj, izziv v življenju, zaradi katerega boš zjutraj vstala in zvečer šla spat, človek brez cilja je pač izgubljen, nezaposlen um pa je hudičevo igrišče( tole sem nekoč orebral na tem forumu)…

rabip nov cilj, izziv v življenju, zaradi katerega boš zjutraj vstala in zvečer šla spat, človek brez cilja je pač izgubljen, nezaposlen um pa je hudičevo igrišče( tole sem nekoč orebral na tem forumu)…[/quote]
Samo še ti si nam manjkal zraven. A zdaj nam boš pa o veri nabijal, češ da so leni ljudje po smrti poslani v pekel ? lol

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Samsko življenje omogoča popolno svobodo, težave utegnejo imeti le tisti, ki rabijo nujno berglo, ali pač ne vedo, kaj bi sami s sabo počeli.[/quote]

V dvoje se težave prepolovijo, sreča pa podvoji. :)))

Spider, imaš vse sorte ljudi, tudi moških. In seveda tudi take, ki si želijo veze in otrok, pa ne dobijo ženske, kakor tudi takšne, ki so v vezi in skrivno odjadrajo k ljubicam, če se le da. Ja, tudi moškim je družina lahko vir zadovoljstva in sreče, česar verjetno ti ne razumeš, tudi ne moreš, ker nisi familiarni človek (po moje ne maraš otrok), kakor tudi ni verjetno tvoja primarna družina funkcionirala, kot bi morala (ločena starša), da bi ti potem lahko družina bila vrednota.
Jaz imam enega znanca, malo pod 25 je, si neizmerno želi otrok, ker jih ima zelo rad, kar je sam povedal, nima pa punce.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

rabip nov cilj, izziv v življenju, zaradi katerega boš zjutraj vstala in zvečer šla spat, človek brez cilja je pač izgubljen, nezaposlen um pa je hudičevo igrišče( tole sem nekoč orebral na tem forumu)…[/quote]
Samo še ti si nam manjkal zraven. A zdaj nam boš pa o veri nabijal, češ da so leni ljudje po smrti poslani v pekel ? lol[/quote]
kaj se zgodi po smrti se mi niti sanja ne, lahk pa zate rečem, da svoj pekel prreživljaš že tu na zemlji, nimaš ravno življenja s katerim se da hvalit…

Samsko življenje omogoča popolno svobodo, težave utegnejo imeti le tisti, ki rabijo nujno berglo, ali pač ne vedo, kaj bi sami s sabo počeli.[/quote]

Spider, imaš vse sorte ljudi, tudi moških. In seveda tudi take, ki si želijo veze in otrok, pa ne dobijo ženske, kakor tudi takšne, ki so v vezi in skrivno odjadrajo k ljubicam, če se le da. Ja, tudi moškim je družina lahko vir zadovoljstva in sreče, česar verjetno ti ne razumeš, tudi ne moreš, ker nisi familiarni človek (po moje ne maraš otrok), kakor tudi ni verjetno tvoja primarna družina funkcionirala, kot bi morala (ločena starša), da bi ti potem lahko družina bila vrednota.
Jaz imam enega znanca, malo pod 25 je, si neizmerno želi otrok, ker jih ima zelo rad, kar je sam povedal, nima pa punce.[/quote]

No ja, po drugi strani pa se je ravno takih včasih bolje malo ognit – prav zato, ker vidijo samo to in so na začetku pripravljeni obljubljat marsikaj, kar pozneje požrejo – samo zato da dosežejo cilj.

Jaz imam enega znanca, malo pod 25 je, si neizmerno želi otrok, ker jih ima zelo rad, kar je sam povedal, nima pa punce.[/quote]

Nesreča in teženje pa početveri 😉 pa omejevanje po šesteri 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Res je. Človek si lahko nečesa zelo želi, ampak če na to pripravljen, ga lahko uresničena želja grdo preseneti. To lahko primerjamo z otrokom, ki si noro želi eno igračko. Ko jo dobi, pa se je kmalu naveliča in že zahteva novo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To spada pod težave, če nisi razumel. Res pa je, da eni jih ne znajo reševat. Si mislil na tiste? 😉

To spada pod težave, če nisi razumel. Res pa je, da eni jih ne znajo reševat. Si mislil na tiste? ;)[/quote]

Ja samo to sta posebna okvirčka ker morda se večino težav res prepolovi samo te dvojne se ZAGOTOVO povečajo 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To spada pod težave, če nisi razumel. Res pa je, da eni jih ne znajo reševat. Si mislil na tiste? ;)[/quote]

Ja samo to sta posebna okvirčka ker morda se večino težav res prepolovi samo te dvojne se ZAGOTOVO povečajo :)[/quote]
Če si dva stojita ob strani na pravi način, se v vsakem primeru težave razpolovijo. Če pa si ne, potem se morda res početverijo, ker imaš poleg težave, ki se je pojavila, še težavo s partnerjem, ki beži od tebe.

Ja samo to sta posebna okvirčka ker morda se večino težav res prepolovi samo te dvojne se ZAGOTOVO povečajo :)[/quote]
Če si dva stojita ob strani na pravi način, se v vsakem primeru težave razpolovijo. Če pa si ne, potem se morda res početverijo, ker imaš poleg težave, ki se je pojavila, še težavo s partnerjem, ki beži od tebe.[/quote]

Ne VEDNO se početverijo no razen pri tebi ki furaš network zvezo… tam teh kvadratkov ni ker lahko narediš ”appear offline”

samo kaj ko te petra na monu vidi pa ve da fejkaš ja to je jeba pol 😛

Na to pa nisem pomislil. 🙂
Dokler sem še sam bil v takšni situaciji, sem se počutil nesposobnega in šel sam sebi na živce. Zato sem komaj čakal, da grem nekam na svoje.

Na to pa sem pomislil. 🙂 Zato sem omenil, če ima težave in se počuti obremenjena zaradi tega prepričanja, da mora za vse sama poskrbeti, ostali pa se lepo šlepajo na njen račun.
Simptomi pa so potem takšni, kot jih avtorica omenja. Da ne najde časa za sebe in se počuti zvezana.

Ni smešna, saj si izkušnje nabiramo zaradi želje in potrebe po nečem.
Na primer..Izkušnje s kolesarjenjem imam zato, ker si tega želim. Če si ne bi, tega ne bi počel in ne bi imel izkušenj.
Slabe izkušnje lahko vzbudijo odpor, a to še ne pomeni, da ni več želje.

Jah to je jeba ja… verjamem da si se tak počutil robi ja…. to je če maš mamico ki ti diha za ovratnik… saj pri meni je tudi blo tak tam do ene 16 leta…. od takrat dalje si tudi kuham sam bolj ali manj (ali celo skuham za cel odruzino) če nisem v službi…

Jaz si vbistvu VSE sam porihtam razen operem pa zlikam… to je edina zadeva ki jo ne naredim sam za sebe doma…. mislim da sem to že 1x povdaril… stare pa itak vidim 2x na dan…. običajno zjutraj pri mizi in ko pridem iz službe pri mizi 🙂

Robi, slaba primerjava.

Sej vem, da nočeš razumeti, ampak vseeno. Kot otroci kar naprej poslušamo, kako bi morali živeti, kaj naj bi bilo edino normalno. Zato človek, ko odraste, hočeš – nočeš najprej poskuša živeti po teh receptih. To je, kot da bi ti od malega kar naprej govorili, da se moraš vozit s kolesom in bi s tem nehal šele, ko vidiš, da nisi za to.

Nismo vsi za vse. Tako kot ti nisi za samsko življenje, eni nismo za resno zvezo.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah to je jeba ja… verjamem da si se tak počutil robi ja…. to je če maš mamico ki ti diha za ovratnik… saj pri meni je tudi blo tak tam do ene 16 leta…. od takrat dalje si tudi kuham sam bolj ali manj (ali celo skuham za cel odruzino) če nisem v službi…

Jaz si vbistvu VSE sam porihtam razen operem pa zlikam… to je edina zadeva ki jo ne naredim sam za sebe doma…. mislim da sem to že 1x povdaril… stare pa itak vidim 2x na dan…. običajno zjutraj pri mizi in ko pridem iz službe pri mizi :)[/quote]

Torej si želel povedat, da se niti obleči ne znaš sam. Brez mame bi hodil okrog ves zamazan, ker si niti oprati ne znaš sam.
Kaj pa znaš sam? Ok, kuhat ja, kaj pa še drugega narediš doma?

rabip nov cilj, izziv v življenju, zaradi katerega boš zjutraj vstala in zvečer šla spat, človek brez cilja je pač izgubljen, nezaposlen um pa je hudičevo igrišče***( tole sem nekoč orebral na tem forumu)…[/quote]

***delavnica

Nezaposlen um je hudičeva delavnica (iz ene prečudovite knjige) :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

rabip nov cilj, izziv v življenju, zaradi katerega boš zjutraj vstala in zvečer šla spat, človek brez cilja je pač izgubljen, nezaposlen um pa je hudičevo igrišče***( tole sem nekoč orebral na tem forumu)…[/quote]

***delavnica

Nezaposlen um je hudičeva delavnica (iz ene prečudovite knjige) :))[/quote]

Bi nam zaupala iz katere? Hvala 🙂

Jaz si vbistvu VSE sam porihtam razen operem pa zlikam… to je edina zadeva ki jo ne naredim sam za sebe doma…. mislim da sem to že 1x povdaril… stare pa itak vidim 2x na dan…. običajno zjutraj pri mizi in ko pridem iz službe pri mizi :)[/quote]

Torej si želel povedat, da se niti obleči ne znaš sam. Brez mame bi hodil okrog ves zamazan, ker si niti oprati ne znaš sam.
Kaj pa znaš sam? Ok, kuhat ja, kaj pa še drugega narediš doma?[/quote]

A misliš da sem na sodišču da se bom pred janezeki zagovarjal ????

optimist… znam več od tebe… kdo pa si ti da me boš zasliševal? še registriran nisi…

***delavnica

Nezaposlen um je hudičeva delavnica (iz ene prečudovite knjige) :))[/quote]

Bi nam zaupala iz katere? Hvala :)[/quote]

Mislim, da boš to in še veliko drugih lepih misli našla v TEJ knjigi :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

želeti si je še zelo daleč od zagotavljati si

še za zadetek na loteriji moraš narediti več, kot le želeti si … vsaj listek je treba plačati ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

In ga potem ne izgubiti, pa še vnovčiti ga moraš, brez da te zadene infarkt ali pa povozi avto do smrti na poti, ko greš plačat, itn. :))

In ga potem ne izgubiti, pa še vnovčiti ga moraš, brez da te zadene infarkt ali pa povozi avto do smrti na poti, ko greš plačat, itn. :))[/quote]
morajo pa dediči imeti srečo …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Robi, slaba primerjava.

Sej vem, da nočeš razumeti, ampak vseeno. Kot otroci kar naprej poslušamo, kako bi morali živeti, kaj naj bi bilo edino normalno. Zato človek, ko odraste, hočeš – nočeš najprej poskuša živeti po teh receptih. To je, kot da bi ti od malega kar naprej govorili, da se moraš vozit s kolesom in bi s tem nehal šele, ko vidiš, da nisi za to.

Nismo vsi za vse. Tako kot ti nisi za samsko življenje, eni nismo za resno zvezo.[/quote]
Logično, da ni vsak za vse.
A povedati hočem, da ne glede na to, ko (če) ugotoviš, da nisi za neko stvar in da ne moreš živeti po receptih katerih so te učili, še vedno ne izginejo sami recepti in ne želje, ki so posledice teh vcepljenih receptov.
Zato pa so kompromisi. Živiš samsko življenje, a občasno še vedno ustvariš kakšen kratkotrajen in površinski odnos, da zadovoljiš svoje želje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close