Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek želim več od življenja

želim več od življenja

Nisem brala drugih postov, tole ti namenjam:

Marsikdo, ki nima družine (otrok, partnerja), živi kot gljiva, hodi v službo, je, spi, je popolnoma neproduktiven in se obnaša jebivetrsko do svojega življenja … dokler ga ta ne udari s kako boleznijo ali nesrečo … nekateri se nikoli ne zbudijo iz svojega milnega mehurčka. Ti si se. Naredi kaj. “Nimam časa, ne morem” je samo izgovor, poleno, ki si si ga sama postavila. Odstrani ga. VEDNO lahko NEKAJ spremeniš. Vsaj eno stvar. In potem še eno. Ne načrtuj preveč, samo začni. Se premikat.[/quote]
A to da velja za ljudi brez partnerja in otrok? lol

Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…

Saj, kaj sem pa jaz rekel drugega. Preprečil si, da ti srce ne bi počilo od sreče.:)

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj, kaj sem pa jaz rekel drugega. Preprečil si, da ti srce ne bi počilo od sreče.:)[/quote]

to to 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Marsikdo, ki nima družine (otrok, partnerja), živi kot gljiva, hodi v službo, je, spi, je popolnoma neproduktiven in se obnaša jebivetrsko do svojega življenja … dokler ga ta ne udari s kako boleznijo ali nesrečo … nekateri se nikoli ne zbudijo iz svojega milnega mehurčka. Ti si se. Naredi kaj. “Nimam časa, ne morem” je samo izgovor, poleno, ki si si ga sama postavila. Odstrani ga. VEDNO lahko NEKAJ spremeniš. Vsaj eno stvar. In potem še eno. Ne načrtuj preveč, samo začni. Se premikat.[/quote]

Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…[/quote]Kaj/čemu ti to sprašuješ, Dater? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…[/quote]Kaj/čemu ti to sprašuješ, Dater? :/[/quote]

boldano je običajno najbolj značilno ravno za poročene in NE samske… zato sprašuje Dater (ironično) kako to da se je ravno v tem kar je napisala krivokljunka za samske znajde neka mamica ki je oženjena….

Ironija je lepo vidna

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V čem? V tem, da je poročena mamica pa ne ve zakaj sploh je poročena mamica?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kako potem, da sem pride porocena mamica?? Jao, jao, folk…[/quote]

Če že greš secirat besedilo, beri kot se spodobi. Marsikdo je tak, ja. In point je bil drugje, upam da ga bo avtorica razbrala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close