Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek želim več od življenja

želim več od življenja

Kje sploh piše, da moraš imeti otroke?

Kakšno razsulo, pišem ti sledeče: če trdiš, da si sposoben resne ljubeče zveze, polne nežnosti, pozornosti, zvestobe…potem si najdi pri bogu deklino in začni živeti tako..

V čem je problem, dekline se menda ja pulijo za take, kot si ti..In menda si dekline neskončno želijo take zveze, torej ne vem, kaj taki kot si ti, še čakate..[/quote]

Ne boš verjel, ampak obstaja precej ljudi, ki imajo zelo radi otroke, si jih želijo. :)))
Jaz nič ne trdim ali “propagiram”, življenje pač ni pravljica, kjer je vse super in nas čakajo samo prijetne stvari. Ampak tvoja skrajnost je, da je vse črno. In kaj ti sedaj naj jaz odgovorim ? Živiš v svetu, kot ga sam vidiš.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Nisem ravno po župi priplaval. Mene nek s teorijo nabit fantič ne more imeti za norca. A je kdaj slučajno napisal, meni se je zgodilo to pa to? Ni.

Ko si s eže prikladno vključil, tebi verjamem, da si v zvezi, drugega pa ne. Tvojo zvezo ocenjujem kot prazno. Zato pa porabiš tolk časa za besedovanje z ljudmi, kot sem jaz. Če bi ti bil srečno vezan, bi ti dol viselo tam za razmišljanje nekega samskega Spiderja.[/quote]
Eh, to si zdaj kar nekaj spesnil, samo zato, da sebi dokažeš nek prav. “Če bi to, potem bi bilo tako in tako.”
Ne živimo vsi tako, kot ti Spider.
Če bi te pa moja zveza res zanimala in bi želel o njej kaj resnično zvedet, bi me vprašal. Ampak, ker ne želiš verjeti v neke uspešne resne zveze, si raje v svoji domišljiji ustvariš neko (prazno) sliko in potem misliš, da je tudi moja zveza prazna. Tvoja slika je prazna Spider. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nisem ravno po župi priplaval. Mene nek s teorijo nabit fantič ne more imeti za norca. A je kdaj slučajno napisal, meni se je zgodilo to pa to? Ni.

Ko si s eže prikladno vključil, tebi verjamem, da si v zvezi, drugega pa ne. Tvojo zvezo ocenjujem kot prazno. Zato pa porabiš tolk časa za besedovanje z ljudmi, kot sem jaz. Če bi ti bil srečno vezan, bi ti dol viselo tam za razmišljanje nekega samskega Spiderja.[/quote]
Tudi ti bi se manj ukvarjal s (po tvojem mnenju) kvazi srečnimi zvezami, če bi ti res dol viselo zanje (in za vanje vpletene). Tako pa ti marsikdo, ki tu gor prebira tvoje mantre o tem, da srečne zveze ne obstajajo, ne verjame, da si res tako zadovoljen s svojim samskim življenjem.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ja potem pa naj jih imajo!

Ne razumem vas ljudje, res ne, kar naprej pišete, kaj si želite, menda ste tega tudi sposobni, kdo vam torej preprečuje, da tega nimate?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Fantje svet bo treba gledat malo bolj realno…treba bo gledat kaj dejansko ljudje počenjo in ne kaj govorijo.

Tega nisem napisal. Sem pa prepričan, da njihovi udeleženci ne visijo na mon-u, kjer bi se kregali s samskimi uporabniki.

Tega nisem napisal. Sem pa prepričan, da njihovi udeleženci ne visijo na mon-u, kjer bi se kregali s samskimi uporabniki.[/quote]

V končni fazi, ma kaj nas briga, kako kdo živi, kaj govori, saj ne gre za nas , a ne?
Ti pišeš namreč tako, čustveno, kot če bi bil sam osebno zelo prizadet zaradi tega…

Šele resnična situacija daje legitimnost stališčem, ki jih posameznik zastopa.

Če me nekdo tukaj dnevno fopa, da je treba biti v resni zvezi, polni zvestobe itd…potem pričakujem, da ta posameznik tako tudi živi.

Ljudem, ki zagovarjajo nekaj, česar niso sposobni, ni moč zaupati.

Če me nekdo tukaj dnevno fopa, da je treba biti v resni zvezi, polni zvestobe itd…potem pričakujem, da ta posameznik tako tudi živi.

Ljudem, ki zagovarjajo nekaj, česar niso sposobni, ni moč zaupati.[/quote]
A tebe ljudje na MON-u dejansko prepričujejo, da bi moral biti v zvezi?

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

»Tú vaše in moje plačilo!«
»Bes, djaur!« še krik iz valóv,
iz mokrih je Save grobóv —
potem pa vse tiho je bilo…

Ja potem pa naj jih imajo!

Ne razumem vas ljudje, res ne, kar naprej pišete, kaj si želite, menda ste tega tudi sposobni, kdo vam torej preprečuje, da tega nimate?[/quote]
Kdo pa kaj piše o tem, kaj si želi in pravi, da tega nima?
Eni pa to, kar smo si želeli, že imamo. Ali zdaj ne smemo več o tem pisati, ker bi lahko nekomu vzbudili slabo vest ali kako?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tega nisem napisal. Sem pa prepričan, da njihovi udeleženci ne visijo na mon-u, kjer bi se kregali s samskimi uporabniki.[/quote]
No, kaj pa potem delajo tisti, ki imajo srečno zvezo po tvoje? Imajo kako posebno zaposlitev 24 ur na dan?

Ljudem, ki zagovarjajo nekaj, česar niso sposobni, ni moč zaupati.[/quote]
In kako ti naj nekdo na forumu to dokaže, če ga že apriori zavrneš s prepričanjem, da nekdo, ki piše po forumu, ne more imeti srečne zveze? Na noben način si ne daš možnosti. Že v kali si zatreš vsako upanje. Sam.

Glej, mislim, da je jasno, komu sem pisal.

Ni se ti treba na vsak moj post obešati, niti vedno počutiti ogovorjenega.

Ljudem, ki zagovarjajo nekaj, česar niso sposobni, ni moč zaupati.[/quote]k obču, zaskrbljajoče, tek

A imaš tak občutek, da te nekdo venomer “fopa” in se moraš vedno odzvati? Po moje malo zaskrbljajoče…. 😉

Fantič, ti samega sebe prepričuješ nekaj, niti ne mene..

No, kaj pa potem delajo tisti, ki imajo srečno zvezo po tvoje? Imajo kako posebno zaposlitev 24 ur na dan?[/quote]

Biti top 10 pisec na MoNu 101% ni nekaj kar bi bila lastnost človeka v srečni zvezi …..

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, kaj pa potem delajo tisti, ki imajo srečno zvezo po tvoje? Imajo kako posebno zaposlitev 24 ur na dan?[/quote]

Biti top 10 pisec na MoNu 101% ni nekaj kar bi bila lastnost človeka v srečni zvezi …..[/quote]Po Vaše…. a ne? 😉

Po vaše, ki niste v srečnih vezah (nikoli bili…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Biti top 10 pisec na MoNu 101% ni nekaj kar bi bila lastnost človeka v srečni zvezi …..[/quote]Po Vaše…. a ne? 😉

Po vaše, ki niste v srečnih vezah (nikoli bili…… ;)[/quote]

Jaz sem bil zmeraj v srečni zvezi…. vprašanje je bolje če je bila sreča obojestranska 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nisem brala drugih postov, tole ti namenjam:

[youtube]uuNL53pW_uE[/youtube]

Marsikdo, ki nima družine (otrok, partnerja), živi kot gljiva, hodi v službo, je, spi, je popolnoma neproduktiven in se obnaša jebivetrsko do svojega življenja … dokler ga ta ne udari s kako boleznijo ali nesrečo … nekateri se nikoli ne zbudijo iz svojega milnega mehurčka. Ti si se. Naredi kaj. “Nimam časa, ne morem” je samo izgovor, poleno, ki si si ga sama postavila. Odstrani ga. VEDNO lahko NEKAJ spremeniš. Vsaj eno stvar. In potem še eno. Ne načrtuj preveč, samo začni. Se premikat.

Po Vaše…. a ne? 😉

Po vaše, ki niste v srečnih vezah (nikoli bili…… ;)[/quote]

Jaz sem bil zmeraj v srečni zvezi…. vprašanje je bolje če je bila sreča obojestranska :)[/quote]Če sreča ni obojestranska to pač ni sreča v zvezi….
Razen če si bil sam sebi zvezan……cccccc

“Srečna veza” je pojem, ki se tiče (najmanj) dveh in za to rabiš znat poslušat in razumet jezik ljubezni partnerja in če to znaš ne govoriš v pretekliku o “srečni vezi”….. 😉

Jaz sem bil zmeraj v srečni zvezi….
Oksimoron? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem bil zmeraj v srečni zvezi…. vprašanje je bolje če je bila sreča obojestranska :)[/quote]Če sreča ni obojestranska to pač ni sreča v zvezi….

“Srečna veza” je pojem, ki se tiče (najmanj) dveh in za to rabiš znat poslušat in razumet jezik ljubezni partnerja in če to znaš ne govoriš v pretekliku o “srečni vezi”….. 😉

Oksimoron? ;)[/quote]

ja če sem zdaj samski potem je težko bit v srečni vezi 🙂 vbistvu če mene vprašajo bom reko da do danes še nisem bil v zvezi ker nobeni punci še nisem reko/vprašal če bi bla MOJA punca to so kar same od sebe sklepale …. tak da ja….

Nisem brala drugih postov, tole ti namenjam:

[youtube]uuNL53pW_uE[/youtube]

Marsikdo, ki nima družine (otrok, partnerja), živi kot gljiva, hodi v službo, je, spi, je popolnoma neproduktiven in se obnaša jebivetrsko do svojega življenja … dokler ga ta ne udari s kako boleznijo ali nesrečo … nekateri se nikoli ne zbudijo iz svojega milnega mehurčka. Ti si se. Naredi kaj. “Nimam časa, ne morem” je samo izgovor, poleno, ki si si ga sama postavila. Odstrani ga. VEDNO lahko NEKAJ spremeniš. Vsaj eno stvar. In potem še eno. Ne načrtuj preveč, samo začni. Se premikat.[/quote]

Jaz bi ji raje podaril kako bolšo kot je tale 😛

http://www.youtube.com/watch?v=mGsDIvPuEsU

Če sreča ni obojestranska to pač ni sreča v zvezi….

Oksimoron? ;)[/quote]

ja če sem zdaj samski potem je težko bit v srečni vezi 🙂 vbistvu če mene vprašajo bom reko da do danes še nisem bil v zvezi ker nobeni punci še nisem reko/vprašal če bi bla MOJA punca to so kar same od sebe sklepale …. tak da ja….[/quote]
Bil si tako srečen, da si se od vse kipeče sreče moral umakniti iz same zveze, ker je tvoje srce prešibko a ne. 🙂

ja če sem zdaj samski potem je težko bit v srečni vezi 🙂 vbistvu če mene vprašajo bom reko da do danes še nisem bil v zvezi ker nobeni punci še nisem reko/vprašal če bi bla MOJA punca to so kar same od sebe sklepale …. tak da ja….[/quote]
Bil si tako srečen, da si se od vse kipeče sreče moral umakniti iz same zveze, ker je tvoje srce prešibko a ne. :)[/quote]

Ne jaz sem se preventivno umaknil….

intelektualci rešujejo probleme, geniji pa jih PREPREČUJEMO 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close