želim več od življenja
Avtorica!
Če do zdaj nisi uživala in naredila v lajfu to kar si želela potem še en cajt ne boš…mislim, da enkrat ko se poročiš in pa imaš otroke se vse več ali manj vrti okoli otrok in partnerja in takra ne moreš ravno hodit okoli in delat stvari posvoje…tvoja šansa oz. svoboda bo prišla edino ko otroci odrastejo in so na svojem takrat bosta s partnerjem lahko delal karkoli bosta hotela ampak to bo ko bosta starejša veliko starejša.
Je ba zdaj odvisno kaj tebi manjka ker to je lahko kakšna mala stavr ali pa nekaj večjega…
ali pa da gre od partnerja pa otroka… ali pa da vara in uživa….
3 opcije ima… izbrat pa mora sama, in nobena ni lahka verjamem 😛 jaz ji ne zavidam 😀
Moj čas je zdaj. Živim tako, kot sam hočem. Brezveze nekaj duhovičiš spet.
Bolj je vprašanje, kdaj bo končno tvoj čas. Tolk napihovanja, kako si boljši od mene, tolk zagovarjanja ersnih zvez, resne zveze, polne zvestobe in ostalega sranja, kar propagiraš, pa še vedno nimaš.
Žalostno.
Aja, imaš občutek, da sem oz. so drugi boljši od tebe? 🙂 Namreč, da bi bil boljši od kogarkoli nisem nikdar (iz)rekel… 😉 Tudi propagiram ničesar, saj sem že večkrat poudaril, da mi je vseeno, kako dejansko nekdo živi. Razen če misliš, da si obetam politične, finančne ali spolne koristi od MON-ovk, ki nasedajo “moji propagandi”, in si mi nevoščljiv? 😀 Zaenkrat mi še ni nič uspelo, a imaš kakšen nasvet zame? :)))
Nasvet? Nehaj se družit z luzerji, kot je tvoj kolega, brati knjige o tem, kakšne so ženske, pojdi raje med ljudi in kakšno spoznaj.
Spominjaš me na tipe, ki resno hodijo z mojimi bivšimi fukarami. Taki očalasti cepci, ki jim je to prva ženska v življenju. Ko cepec prviš povoha nekaj, kar se mu je celo puberteto izmikalo, je pečen. Sej cepci niti ne vedo, kaj imajo doma, to vem jaz, ha ha ha..
Resno, taki naivneži ste idealka za stare odslužene bivše žurerke, ko se “odločijo zresnit”.
A ti ločuješ pojem propaganda? :))) Propaganda se skoraj dosledno uporablja kot politično oz. ideološko orodje demagogov za manipuliranje z množicami, od katerih si obetajo razne koristi, sla po oblasti, moči, denarju…
Kolikor je meni znano, dolgotrajna samskost, pod poudarkom je beseda dolgotrajna, vsaj po trditvi antropologv, sociologov in psihologov za tako zapletena socialna bitja, kakor smo ljudje, pač ni “optimalna” za neko zadovoljivo življenje, vsaj za večino ljudi. In jaz to zamisel podpiram, seveda so povsod izjeme. Propagiram pa ne ničesar, ker nimam od tega nobenih koristi :)), tudi verjamem, da je nekdo samski lahko povsem zadovoljen, vendar takih ljudi ni ravno veliko.
To je res povprecno zivljenje h kateremu vecina (zacuda?) stremi. Kolikor sem lahko na hitro zasledil, se je debata razvila v smer partnerstva, nepartnerstva. Ze prav. Ampak, a je kdo sploh pomislil, da je lahko problem nekaj cisto drugega, ne glede na partnerstvo ali samskost? Preprosto utrujenost od naspidiranega zivljenja? Morda navelicanost enolicnosti? Itd. To je prvo kar mora vsak pri sebi razumeti, preden zacne iskati resitev. In resitve, taksne ali drugacne spremembe, obstajajo tako za samske, kot poparckane oz. druzine. Samo je treba imeti jajca razmisljati o precej manj tradicionalnih korakih. Pa tu ne ciljam le na spolnost, ipd.
To je res povprecno zivljenje h kateremu vecina (zacuda?) stremi. Kolikor sem lahko na hitro zasledil, se je debata razvila v smer partnerstva, nepartnerstva. Ze prav. Ampak, a je kdo sploh pomislil, da je lahko problem nekaj cisto drugega, ne glede na partnerstvo ali samskost? Preprosto utrujenost od naspidiranega zivljenja? Morda navelicanost enolicnosti? Itd. To je prvo kar mora vsak pri sebi razumeti, preden zacne iskati resitev. In resitve, taksne ali drugacne spremembe, obstajajo tako za samske, kot poparckane oz. druzine. Samo je treba imeti jajca razmisljati o precej manj tradicionalnih korakih. Pa tu ne ciljam le na spolnost, ipd.[/quote]
Maš prav ampak spolnost je osnova…. če ti ni več za fukat s trenutnim pa naj bo jebač ali partner in te to utruja lahko narediš na tone zadev SAM/A pa nebo pomagalo… partner je tisti ki mora nekaj spremenit … če ne želi ali noč (pa mu je drug to povedal) potem je potrebno razmislit o smiselnosti nadaljevanja le-tega….
Jaz mam pač feeling da bi tale punca ki je to temo odprla spet rada bla SAMSKA, brez ovir, in brez dolžnosti kot so otroci… vsaj za 1 leto da si napolni baterije….
in to je tisto kar manjka mnogim tudi in predvsem moškim… zato pa pride do varanja, ker se želijo spet počutit žive, mlade in polne energije.
zanimivo, hočem več.
za človeka obstaja samo:
delo
in
prosti čas
vmes pa je v glavi kanal za pretakanja časa (dela ali prostega časa) iz enega enega dela, v drugi del možganov.
tudi delo se loči: na zadovoljno delo in suženjstvo. slično je tudi pri prostem času.
imaš torej delo…kanal…prosti čas in glavo.
Torej posnameš video svojega praktičnega življenja in daš na forum ali kako? :))
Kako pa ti veš, kako Matjažko živi, da mu očitaš LE teoretiziranje?
Nisem ravno po župi priplaval. Mene nek s teorijo nabit fantič ne more imeti za norca. A je kdaj slučajno napisal, meni se je zgodilo to pa to? Ni.
Ko si s eže prikladno vključil, tebi verjamem, da si v zvezi, drugega pa ne. Tvojo zvezo ocenjujem kot prazno. Zato pa porabiš tolk časa za besedovanje z ljudmi, kot sem jaz. Če bi ti bil srečno vezan, bi ti dol viselo tam za razmišljanje nekega samskega Spiderja.
Kaj pa priporočaš, družbeni razsulo, ker družina je osnovna družbena celica, v katero ti nimaš nobenega zaupanja, bomo v komunah bolje funkcionirali, kjer se bomo šli grupnega seksa? Bo otrok našel varnost, ko bo 1x z materjo, 1x z očetom, kjer pa bosta starša imela vsakič drugega partnerja? Je to primerno okolje za psiho-socialni razvoj otroka? Eee…..
Kje sploh piše, da moraš imeti otroke?
Kakšno razsulo, pišem ti sledeče: če trdiš, da si sposoben resne ljubeče zveze, polne nežnosti, pozornosti, zvestobe…potem si najdi pri bogu deklino in začni živeti tako..
V čem je problem, dekline se menda ja pulijo za take, kot si ti..In menda si dekline neskončno želijo take zveze, torej ne vem, kaj taki kot si ti, še čakate..
Forum je zaprt za komentiranje.