Želim si partnerstva
vzemi kot opazko, da se tvoje “zlato” bere že kot “tronpetengold” – pirit ☺[/quote]
Pa saj nočeš vedet kaj si šele jaz mislim o tvojem pisanju. Ajdi, ☒[/quote]
emmm … mi je popolnoma jasno kakšne averzije povročam s svojimi bravurami … in malce celo za to gre … bejbe pejte tipom jajca mečkat … tipi pa bejbam pi.č.ke dr.kat ☺
BDP pada tudi zaradi tega, ker visite nanetu in vam pada volja do ustvarjanja novih vrednosti
Pa saj nočeš vedet kaj si šele jaz mislim o tvojem pisanju. Ajdi, ☒[/quote]
emmm … mi je popolnoma jasno kakšne averzije povročam s svojimi bravurami … in malce celo za to gre … bejbe pejte tipom jajca mečkat … tipi pa bejbam pi.č.ke dr.kat ☺
BDP pada tudi zaradi tega, ker visite nanetu in vam pada volja do ustvarjanja novih vrednosti[/quote]
Jaz delam vsak dan dva šihta. Tudi enega “internetnega”. In striktno vezanega na računalnik. In tujci hvalijo moje delo in tudi nagrajeno je že bilo izven slovenskih meja in sploh si ne domišljam, da sem zaradi tega kaj posebnega. Tebi pa samo še p..e…č..ke po glavi skačejo. Zelo produktivno, ni kaj. ☒
BDP pada tudi zaradi tega, ker visite nanetu in vam pada volja do ustvarjanja novih vrednosti[/quote]
Jaz delam vsak dan dva šihta. Tudi enega “internetnega”. In striktno vezanega na računalnik. In tujci hvalijo moje delo in tudi nagrajeno je že bilo izven slovenskih meja in sploh si ne domišljam, da sem zaradi tega kaj posebnega. Tebi pa samo še p..e…č..ke po glavi skačejo. Zelo produktivno, ni kaj. ☒[/quote]
emmm … ni ne fuzbala, ne desca … šit no ☺
Jaz delam vsak dan dva šihta. Tudi enega “internetnega”. In striktno vezanega na računalnik. In tujci hvalijo moje delo in tudi nagrajeno je že bilo izven slovenskih meja in sploh si ne domišljam, da sem zaradi tega kaj posebnega. Tebi pa samo še p..e…č..ke po glavi skačejo. Zelo produktivno, ni kaj. ☒[/quote]
emmm … ni ne fuzbala, ne desca … šit no ☺[/quote]
Ko boš doumel, da se morda podobno kot ti tukaj še kdo malce zafrkava in to morda še celo na tvoj račun, ti bo življenje veliko lažje.
Za avtorja te teme. Mogoče zamenji kakšne hobije oz. si jih dodaj. Izobražuj se, s tem se boš zamotal.
Predvsem pa delaj v smeri samostojnosti. Imaš službo, jaz bi morda pomislil vsaj začasno, da si najdeš kakšno garsonjero v najem. S tem boš naredil spremembo pri sebi, pa še okolico boš spremenil. Plus lažje boš katero punco pripeljaj “domov”. Ne vem, to je moje mnenje. Drugače pa ne vidim nič narobe glede tebe. Pa pozitivno misli in ne sekiraj se, če je še nisi našel zdaj.
Meni se je vedno zgodilo, ko nisem iskal. In to še kako drži, vsaj pri meni.
Pa vso srečo.
Samski35!
Rada bi ti povedala, da obstajajo ženske, ki obožujejo mirne, tihe fante. Vem zato, ker sem ena izmed njih. Že od nekdaj padam na umirjene moške, opazim jih tudi v gruči ludi. Moram povedat, da so mi čvekači vedno šli na živce. Kdo hoče, da mu ušesa krvavijo!? Če je bil kakšen še posebej zoprn, sem si v glavi predstavljala kaj vse bi mu naredila, v glavo zabila žeblje ali pa s sekiro odprla lobanjo ( he, he, he, malo za šalo, malo zares). Sama sem izredno socialna oseba, prijatelje dobim kjer češ zato pa res ne rabim še eno osebo tako kot sem jaz.
Še to ti moram povedat, imam dolgoletno zvezo z zelo umirjenim fantom in mi je še vedno izredno všeč in upam, da bova ostala skupaj. Njega skrbi, da se ga bom naveličala, jaz pa kaj drugega sploh ne bi zdržala. Vidiš, da se nasprotja privlačijo. On je vedno hotel energično žensko, jaz pa malo miru, skupaj funkcionirava fantastično.
Tudi moja mlajša sestra ima raje ostrostrelce ( in ne brzostrelke ). Hotela sem ti vliti upanje, vedno se najde kakšna situacija, ko preko koga spoznaš sestrično ki ima luštno sodelavko…
Edino probaj čim manj omenjat starše. Ženske ne maramo tega, deluje infatilno.
Želim ti, da se čim prej zaljubiš!
Tako je! Po tridesetem blodijo samo še artikli z napako naokoli. Babja kvaliteta je že davno vsa poparčkana z moško kvaliteto, ki od doma beži v kurbarijo, v bifeje, v adrenalinske športe, v deloholizem, v eskapizem vseh vrst, samo da ne gleda doma svojih ženskih vrednot, vsak dan zaradi nečesa tečnih, nezadovoljnih, histeričnih, naveličanih, dolgočasnih in kar še premorejo teh kvalitet vredne in oddane ženske pri tridesetih z mislimi pri ločitvi.
Z drugimi besedami: si ženska varianta tistih moških čvekačev in potrebuješ takega, ki bo stal tam kamor ga boš pač ti postavila in se obračal po tvojem diktatu.[/quote]
pwned!
Z drugimi besedami: si ženska varianta tistih moških čvekačev in potrebuješ takega, ki bo stal tam kamor ga boš pač ti postavila in se obračal po tvojem diktatu.[/quote]
Ne vem sicer kje si razbral, da ona njega kamorkoli postavlja. Če pa ga že, pomembno je, da se ujameta in da sta skupaj zadovoljna. A ni to bistvo? Na kak način dva do tega prideta, naj ne bi bilo pomembno. Glede na to, da je njega strah, da bi jo izgubil, mu očitno veliko pomeni. Tudi on njej pomeni veliko. A si lahko par še želi kaj več?
Ne vem sicer kje si razbral, da ona njega kamorkoli postavlja. Če pa ga že, pomembno je, da se ujameta in da sta skupaj zadovoljna. A ni to bistvo? Na kak način dva do tega prideta, naj ne bi bilo pomembno. Glede na to, da je njega strah, da bi jo izgubil, mu očitno veliko pomeni. Tudi on njej pomeni veliko. A si lahko par še želi kaj več?[/quote]
prav zaradi “strahu” se utegne zgoditi, da jo nekoč izgubi. To se dogaja obema spoloma kot lahko marsikdaj bereš tudi tu. Nasprotja se včasih res privlačujo … na začetku. Čez določen čas pa največkrat postane zgodba drugačna.
Ne vem sicer kje si razbral, da ona njega kamorkoli postavlja. Če pa ga že, pomembno je, da se ujameta in da sta skupaj zadovoljna. A ni to bistvo? Na kak način dva do tega prideta, naj ne bi bilo pomembno. Glede na to, da je njega strah, da bi jo izgubil, mu očitno veliko pomeni. Tudi on njej pomeni veliko. A si lahko par še želi kaj več?[/quote]
Marko spet ne razume prenesenega pomena in se butasto vpikuje v del ki ni mišljen dobesedno
TIPIČEN primer ko hočeš drkat nekoga v glavo 😉
Marko spet ne razume prenesenega pomena in se butasto vpikuje v del ki ni mišljen dobesedno
TIPIČEN primer ko hočeš drkat nekoga v glavo ;)[/quote]
Nisem nikjer napisal, da ga fizično kamorkoli postavlja, sem razumel prenesen pomen in tudi mislil sem prenesen pomen. Ti nekaj nisi prav razumel, ne podtikaj meni svojih blodenj. Ti hodijo viška? :))
Forum je zaprt za komentiranje.