Želim si partnerstva
Star sem 35. Urejen moški. Imam službo. Doma sem sicer pri starših, ampak seveda pridno delam doma po hiši in okrog nje. Ne pijem, ne kadim, ne žuram okrog. Nisem obseden s športom. Prijazen, uglajen. Ženske pa me ne šmirglajo.
Sem pa bolj tih in miren.
Zdi se mi, da se vse ženske vrtijo okrog takih divjih tipov. Res pridni fantje nismo zanimivi?
Oh, se je že nekdo iz teme o dolgotrajno samskih preselil v nov peskovnik, juhu!
Spider, navali! Pa Sadnega ne pozabi… Aja, saj vedno za tabo pripuza…
Samo jaz res ne razumem takih in podobnih postov! Žensk je … ma ogromno. Kjer hočeš jih najdeš, takšnih in drugačnih, za vse okuse in želje…
Vendar je z ženskami tako kot z gobami. Za gobe je treba it v hosto za ženske pa … kamorkoli, samo doma ne bit. Pa ne gledat v tla, ker v tem pa je razlika med ženskami in gobami.. in potem samo pobiraj.. kar ti že na daleč deluje strupeno, pusti ne diraj, ostalo je vse za v .. rečmo košaro 🙂
izi bizi nobene znanosti
nisem bejba .. probaj tole
na množičnih tekih, kolesarjenjih … izbira ogromna.
Na štartu si jih ogledaš (če pridejo same, s prstani, otroci ..)
na poti pošmiraš (lahko tudi spotakneš ☺)
na cilju ponudiš spremstvo za po drink, hrano, nagrado za udeležbo
najbrž nekako prideš do službe ane?
Avtobus, vlak, tudi kolesark je veliko… drži se neke stalne ure in opazuj. Danes samo pogled, jutri nasmeh, potem pozdrav…kar naenkrat boste že znanci, potem pa. A ti naj še to razložim?
Zamenjaj hobi. Če ti obleka ni prav jo najbrž tudi zamenjaš? Trimčkanje tam kjer trimčkajo bejbe,
počni vse samo ne bit vsiljiv.
Izogibaj se vaških gostiln, ker tam pa kakšne bejbe res ne boš našel
Koliko si nas v živo spoznal? Če bi, bi se ta tvoj pridevnik “fajn” hitro spremenil v pridevnik “groza” :D[/quote]
Saj ni mislil resno, če nisi opazila je dodal dvojni nasmešek. Če ne bi v taki ihti kracala svojih postov bi bilo marsikaj drugače…[/quote]
Ne bo držalo, ta nasmešek sem razumela, da je max. srečen od tega, ker nas pozna, torej smo mu zato fajn 😛
Ihto imaš ti……
To je tvoja plat zgodbe, moja pa ta, da mi ni bilo v interesu, da bi te spoznala, ne mi deluješ dovolj zanimiv v intelektualnem smislu, si neka povprečna ovca, ki rada govori o tistem, kar prodajajo mediji itd. Dolgčas. Torej iz mojega zornega kot ni bila zapravljena priložnost, če pa je tebi bila, tudi prav, rezultat je v obeh primerih enak 🙂
Konfliktna? Popolnoma neuporabno, kaj si misliš 😛
Forum je zaprt za komentiranje.