Želim si partnerstva
Ja sam njega še manjka 🙂
In potem bo obema solil pamet in nauke.
OK Matkič glej pogum, čeprav zdaj kršim načelo…
Calypso greš na drink? Da se oddolžim za… pač že za kaj :)[/quote]
UUUUUUUUUU
Samo da smo te morali ”sprovocirat” do sem….
Samo ne zdaj na ZSjev postavljat takih ur da ti nebo treba it haha
No saj ne da me zanima če greš al ne….
Brigadir Marko pa dela na novem polku luzerjev 😛
Dobra je,
– če se zna pošalit (tudi na svoj račun čeprav to ženskam načeloma ne gre)
– če ni tečna tudi ko ima hormonska neravnovesja
– če se ne muli za bv
– če rada seksa
– če zna kaj skuhat/spečt (kaj težjega kot navadne kekse in pizze in skuhat kaj težjega kot juho iz paklca in testenin!)
– če ima dobro higieno in je urejena
– če ne teži ker/ko/če moški spije kak pir ali 2 več kot si želi ona
– če pa zraven vsega zgoraj naštetega taka da bi bla še za grupiča (FFM) potem pa je že super!
Pa da ima vsaj OK izgled (ful nimam rad postriženih žensk na kratke lase recimo 😛 tam frizura žensk mora bit vsaj preko ušes! drugač mi delujejo homoseksualno … pač tako je… mogoče kakim starejšim nad 50 let paše trajna z kratkimi lasi ampak mladim do 40 pa ni šans!)[/quote]
Amen.
Grdo sem citiral, zatorej bom zadevo ponovil, da SLUČAJNO ne bom deležen kritik, s strani vemo katerih uporabnikov.
Amen.[/quote]
Ja, Spider zelo rad vidi, da je pravilno citirano…
Saj si že slišal za definicijo norosti, delati ene in iste stvari ter pričakovati drugačen rezultat?
EnTip je lepo napisal, zamenjaj obleko, zamenjaj hobije…Poskusi kaj novega! Ne maraš športa? Po mojih izkušnjah imajo ženske rade energične, aktivne dedce, ki vedo kaj hočejo. Če si res želiš partnerstva bo potrebno nekaj spremeniti. Privlačiš to kar si. Skratka nič se ne boj narediti kaj neobičajnega, drugačnega, z na novo pridobljeno samozavestjo boš lahko osvojil veliko boljšo žensko kot si misliš! Govorim iz izkušenj, v mladosti sem bil zakompleksan do amena….:)))[/quote]
Zaradi mene tudi, če ni športnik. Šport nima veze s tem, da veš, kaj hočeš. Če nimaš stvari pošlihtanih v glavi, ti tudi šport ne bo pomagal. Pišem na splošno, da ne bo pomote (da se nanaša nate).
Za avtorja – čisto nič ti ne manjka. Dodaj le nekaj humorja in ne bodi v krču. Predvsem pa moraš sam sebe prepričati, da si dober in v redu dečko. To ti bo vlilo samozavest in to se bo tudi poznalo pri tvojem nastopu. Sigurno imaš neka znanja in kak talent – s tem impresioniraj žensko. Bodi predvsem vljuden, ženske imamo rade kavalirje, bolj kot energične nastopače. Ampak pazi, da ne boš osladen. Tega tudi ne maramo. :))
babe si želite tipa zato, da ne izpadate krule pred že 3. nosečimi kolegicami
tipi pa zato, ker jih kolegi postrani gledajo, ker zaradi škrtosti ne častijo runde za šankom po tem, ko drugi povedo, da vedo za sosedo, ki dobro fafa
In babe ne dobijo tipa, ker tipi nočejo plačevat preživnine za deco.
Tipi pa ne dobijo babe, ker hočejo babe poleg sperme v usta še kaj več.
Život je takav, čupav i dlakav. Ali kako že.
Kaj pa če bi vsi ti samci eno prodajalno čudovitih, krasnih, samskih odprli? Glede na to, da ste (s tem apeliram na avtorje parih tem “zakaj ne najdem punce”) vsi tako oh in sploh, da noben ne rabi ničesar spreminjat, ne vem, zakaj bi vi, bogovi, morali iskat ženske, in to pri vaših letih. Naj ženske najdejo vas, in plačajo za to!
Sama prosim le za skromno provizijo, ker sem vam dala idejo. Prepričana sem, da uspeh ne bo izostal in bom lahko živela srečno materialistično življenje plehke ženske, ki vas ne ceni, naprej. (Mislim, da to pojasni, zakaj ne pridem v poštev za stranko. Nak, bogovom ne sežem do gležnjev. Na srečo ob meni spi človek.)
Pa da povem še manj cinično različico. Po eni strani razumem. Razumem, da je težko iskat in še težje najt. Razmerje vzdrževat je še težje, ampak tudi začeti ga ni lahko, ne vedno. Včasih pade z neba. Včasih ne.
Česar ne razumem je nekaj – da mnogo podobnih avtorjev nikakor noče prisluhniti, da bi morda sami morali s prstom migniti. Da morda pa kak vidik ni tako idealen. Da morda, če večina pravi, da zna bit v nečem problem (pri nekom je to morda nesamostojnost, pri drugem morda zaprtost vase, pri tretjem…), morda res tam ni vse lepo in krasno in morda res ni tako idealna tista lastnost. Kar ne pomeni, da se je treba spreminjati. Ni treba. Ampak potem je treba vzeti v zakup, da bo verjetno jako težko, če ne nemogoče, najti nekoga, ki mu bo pa to ustrezalo. Seveda vedno obstaja upanje, da bo na vrata pozvonilo sanjsko bitje in prosilo, da ga vzamete v objem. Verjetnost pa ni velika.
Dobra je,
– če se zna pošalit (tudi na svoj račun čeprav to ženskam načeloma ne gre)
– če ni tečna tudi ko ima hormonska neravnovesja
– če se ne muli za bv
– če rada seksa
– če zna kaj skuhat/spečt (kaj težjega kot navadne kekse in pizze in skuhat kaj težjega kot juho iz paklca in testenin!)
– če ima dobro higieno in je urejena
– če ne teži ker/ko/če moški spije kak pir ali 2 več kot si želi ona
– če pa zraven vsega zgoraj naštetega taka da bi bla še za grupiča (FFM) potem pa je že super!
Pa da ima vsaj OK izgled (ful nimam rad postriženih žensk na kratke lase recimo 😛 tam frizura žensk mora bit vsaj preko ušes! drugač mi delujejo homoseksualno … pač tako je… mogoče kakim starejšim nad 50 let paše trajna z kratkimi lasi ampak mladim do 40 pa ni šans!)[/quote]
Amen.[/quote]
To me spominja na vic, ko so moški iskali ženske, kot v veleblagovnici- po nadstropjih:
Nasproti je odprta trgovina, kjer lahko moški najdejo in kupijo ženo.
Na prvem nadstropju so ženske, ki ljubijo seks.
Na drugem nadstropju so ženske, ki ljubijo seks in ne težijo preveč.
Nadstropja 3-6 še nikoli niso bila obiskana.
čez 2 – 3 leta bodo ti, ki so sposobni tako prehraniti tudi bejbo cenjeni ☺[/quote]
Ampak samo, če bodo lastniki gozda. Gobarjenje v tujem gozdu bo kmalu prepovedano.[/quote]
pejt ti s tvojimi “če” z Markom kvačkat
Ampak samo, če bodo lastniki gozda. Gobarjenje v tujem gozdu bo kmalu prepovedano.[/quote]
pejt ti s tvojimi “če” z Markom kvačkat[/quote]
Katerim Markom? A tistim, ki je piškote?
Drugače pa ne rabim jaz gobarja. Imam svoj gozd in gobe. In od moškega pričakuje vse kaj drugega kot da mi cele dneve rožice sadi.
pejt ti s tvojimi “če” z Markom kvačkat[/quote]
Drugače pa ne rabim jaz gobarja. Imam svoj gozd in gobe. In od moškega pričakuje vse kaj drugega kot da mi cele dneve rožice sadi.[/quote]
jebat ga … ste tudi take, ki ste zadovoljne z muljenjem plevela ☺ ccc … iz dneva v dan bolj toneš ☺
Drugače pa ne rabim jaz gobarja. Imam svoj gozd in gobe. In od moškega pričakuje vse kaj drugega kot da mi cele dneve rožice sadi.[/quote]
jebat ga … ste tudi take, ki ste zadovoljne z muljenjem plevela ☺ ccc … iz dneva v dan bolj toneš ☺[/quote]
No, kaj ti gre spet v nos gospod perverznež? Pusti ti mene lepo na miru, pa bo. Kot da me ni. _________________________________________________________________________________
jebat ga … ste tudi take, ki ste zadovoljne z muljenjem plevela ☺ ccc … iz dneva v dan bolj toneš ☺[/quote]
No, kaj ti gre spet v nos gospod perverznež? Pusti ti mene lepo na miru, pa bo. Kot da me ni. __[/quote]
vzemi kot opazko, da se tvoje “zlato” bere že kot “tronpetengold” – pirit ☺
Forum je zaprt za komentiranje.