Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim si partnerstva

Želim si partnerstva

ne razumeš pointa … ne gre za potrebo po parčkanju ampak za izražanje mnenja ☺
[sup](kot bejbe, ki jim tudi to, da jim nič ni prav – ni prav ☺ )[/sup]

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Čudno, da to mene ne gane (zeh, zeh) – morda pa je res veliko na tem, da ne iščem nič. Eksplozivna? Imam kratko vžigalno vrvico, pogosto se vname ob naletu na “nebodigatreba” tip ljudi 😉

Nima smisla… itak bo našel 1001 izgovor
Saj nisem napisal po kitajsko, pač eni razumejo, drugi spet ne.
Obesil se pa je na šalo… oooo ja tisto je pa razumel 🙂
ehhhh eni in isti slabiči. Daš mu neko iztočnico pa se obesi na malenkosti, kot da so te stvari tako univerzalne in lahko opisljive[/quote]

Našla, ker je očitno, da ta ženska ne pozna tako preprostih bitjih, kot smo moški, dvomim, da je že kakšnega konkretno od blizu povohala… :)))

Če bi bil moški tale samski35, bi si želel samo eno, da je lepa in mlada in po možnosti z velikimi baloni, a ne? 😀 Poštena in delavna? :)))) haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Čudno, da to mene ne gane (zeh, zeh) – morda pa je res veliko na tem, da ne iščem nič. Eksplozivna? Imam kratko vžigalno vrvico, pogosto se vname ob naletu na “nebodigatreba” tip ljudi ;)[/quote]

Pol ne rabiš nič predigre samo kresnemo te 2x po riti pa bo tvoja čisto mokra ane?

HAHAHAHAHA

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Čudno, da to mene ne gane (zeh, zeh) – morda pa je res veliko na tem, da ne iščem nič. Eksplozivna? Imam kratko vžigalno vrvico, pogosto se vname ob naletu na “nebodigatreba” tip ljudi ;)[/quote]

Kalipso, spet si huda! :))) Ne vem, nekam hitro ti kri zavre? 😀
Na ženske se lahko jeziš ,saj si zaslužijo 🙂 , z nami moškimi pa moraš delati z občutkom, ker potem te bodo druge pojedle na forumu, če boš sama. 😀 Moraš biti malo diplomatska. :)))

Pa kje vse to vidiš? Dej še mene nauči…pliiiz:).[/quote]

Veš, da lahko ene ribe tudi spol spremenijo? Kako potem ti tega ne veš? 😀
http://www.akvazin.si/default.cfm?kat=0203&ID=948&noextra%5B/quote%5D

Nč ne vem…povej mi no, sej bom plidna:). Samo ne me filat s tem, da je to tvoja intuicija:).

Pol ne rabiš nič predigre samo kresnemo te 2x po riti pa bo tvoja čisto mokra ane?

HAHAHAHAHA[/quote]

Vzburit in razburit se sicer podobno sliši, ampak mislim, da pri slednjem lahko pri Kalipso stakneš samo kakšno modro oko. 😀 Pri prvem pa ne vem, kako je z njo, kako dolgo zažigalno vrvico ima. :)))

Veš, da lahko ene ribe tudi spol spremenijo? Kako potem ti tega ne veš? 😀
http://www.akvazin.si/default.cfm?kat=0203&ID=948&noextra%5B/quote%5D

Nč ne vem…povej mi no, sej bom plidna:). Samo ne me filat s tem, da je to tvoja intuicija:).[/quote]

Ja, ne vem, kaj to je, da vas tako hitro ženske prokužim. :))))) Zarota? Tiho sodelovanje z moderatorji? :)Tudi za tebe takoj vidim, kaj za sorte si in v katero smer plavaš, da vem, kam moram trnek vreči. 😀

Nima smisla… itak bo našel 1001 izgovor
Saj nisem napisal po kitajsko, pač eni razumejo, drugi spet ne.
Obesil se pa je na šalo… oooo ja tisto je pa razumel 🙂
ehhhh eni in isti slabiči. Daš mu neko iztočnico pa se obesi na malenkosti, kot da so te stvari tako univerzalne in lahko opisljive[/quote]

Našla, ker je očitno, da ta ženska ne pozna tako preprostih bitjih, kot smo moški, dvomim, da je že kakšnega konkretno od blizu povohala… :)))

Če bi bil moški tale samski35, bi si želel samo eno, da je lepa in mlada in po možnosti z velikimi baloni, a ne? 😀 Poštena in delavna? :)))) haha[/quote]

Nismo vsi moški fu.kfehtarji.

ne tebe pucne fehtajo za fuk… maš prav 🙂

Zato pa odpiraš to temo 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

HAHAHAHAHA[/quote]

Vzburit in razburit se sicer podobno sliši, ampak mislim, da pri slednjem lahko pri Kalipso stakneš samo kakšno modro oko. 😀 Pri prvem pa ne vem, kako je z njo, kako dolgo zažigalno vrvico ima. :)))[/quote]

Joj, Matkić, pobralo me od smeha…hahaha.

Ne, Matjažko, motiš se. Še z nikomer nisem fizično obračunavala, že misel na to se mi gabi.

ne mi umret no 😉 ker si zraven antilope edina dobra za debato 😉

Uf, zdaj sem si pa oddahnil. 😀 Sem mislil oz. je kazalo, da tepeš za šalo. haha :)))

Ja, ne vem, kaj to je, da vas tako hitro ženske prokužim. :))))) Zarota? Tiho sodelovanje z moderatorji? :)Tudi za tebe takoj vidim, kaj za sorte si in v katero smer plavaš, da vem, kam moram trnek vreči. :D[/quote]

In spet sva pri meni. To temo sva že milijonkrat obdelala. Mene zanima za dotični primer, ampak kot vidim je tipanje na pamet:)). Vrtiš se v začaranem krogu, povsod so zarote, dogajajo se ti krivice…a ni to čudno naključje, da ravno tebi?:)))

Ja, ne vem, kaj to je, da vas tako hitro ženske prokužim. :))))) Zarota? Tiho sodelovanje z moderatorji? :)Tudi za tebe takoj vidim, kaj za sorte si in v katero smer plavaš, da vem, kam moram trnek vreči. :D[/quote]

In spet sva pri meni. To temo sva že milijonkrat obdelala. Mene zanima za dotični primer, ampak kot vidim je tipanje na pamet:)). Vrtiš se v začaranem krogu, povsod so zarote, dogajajo se ti krivice…a ni to čudno naključje, da ravno tebi?:)))[/quote]

Mimo tebe ne more noben MON-ovski moški, takoj mu padeš v oči, nekaj skrivnostno fascinirajočega je v tebi in izžarevaš posebno žensko karizmo, menda? Torej kdaj me boš kastrirala, se moram najaviti? :)))

ne mi umret no 😉 ker si zraven antilope edina dobra za debato ;)[/quote]

Aleluja!!! Vsaj nekdo, ki je še to zmožen priznati, ostali vsi nekaj mencajo.
Brez skrbi, ne bom še umrla 😉

Samo za debato? Katere pa so dobre še za kaj drugega? 😀

Brez skrbi, ne bom še umrla ;)[/quote]

Saj če pa bi te začelo pobirat pa hitro povej te pridem 3x po riti kresnit da za ziher vkurimo nazaj v lajf ok? 😛

Samo za debato? Katere pa so dobre še za kaj drugega? :D[/quote]

Nekateri se lahko zadovoljijo že z debato, ti bi še pa rad da ti monovke pridemo likat, kuhat, prat, pucat….? 😀

Matjažko, preveč pričakuješ od nas, mnogo preveč.

Oh saj ona bi bla še za kafe pa še za kaj 😛

Samo za debato 1000% 🙂 ostalo pa nisem sprobal tak da ne morem z zagotovostjo trdit …

Calypso pa antilopa sta ziher fajn punc/ženski vprašanje je samo če tudi zgledata tak dobro kot sta dobri na nivoju foruma/debate….

Samo za debato 1000% 🙂 ostalo pa nisem sprobal tak da ne morem z zagotovostjo trdit …

Calypso pa antilopa sta ziher fajn punc/ženski vprašanje je samo če tudi zgledata tak dobro kot sta dobri na nivoju foruma/debate….[/quote]Matkic, ziher, da zgledata vsaj še 100x boljš…… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Brez skrbi, ne bom še umrla ;)[/quote]

Saj če pa bi te začelo pobirat pa hitro povej te pridem 3x po riti kresnit da za ziher vkurimo nazaj v lajf ok? :P[/quote]

Zakaj imam občutek, da bi to “vkurjenje” naredil z nekim “višjim” namenom in ne le zato, da bi preživela ? 🙂
Kakorkoli že, zdaj sem ful pomirjena – če me bo lovila “matilda” vem na koga se lahko obrnem – hvala.

pasja vročina je mimo, pa so se kuzleki začeli gonit ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Calypso pa antilopa sta ziher fajn punc/ženski vprašanje je samo če tudi zgledata tak dobro kot sta dobri na nivoju foruma/debate….[/quote]Matkic, ziher, da zgledata vsaj še 100x boljš…… ;)[/quote]

Moški ki se dodita in seksa z eno in isto že X let ni merodajna izjava katera ženska je dobra ali slaba, zato ker tebi so kriteriji nezavedno ali zavedno bistveno bolj padli kot če imaš vsak mesec drugo 🙂

Tak da za to potrebuješ izjavo nekoga kot je Spider/Sadni/Dater (kar se tiče foruma) da lahko rečeš da je res tak dobra …

Ampak ja potem že ni grda to pa verjamem

Nekateri se lahko zadovoljijo že z debato, ti bi še pa rad da ti monovke pridemo likat, kuhat, prat, pucat….? 😀

Matjažko, preveč pričakuješ od nas, mnogo preveč.[/quote]

Ne bom izbirčen, zadovoljen bom s tistim, kar mi ti lahko daš. 😀
Se pravi, kuhati likati, prati in pucati že znaš…
Kakšne SQL poizvedbe, tako kot si Nemčija učila, morda iz ER diagrama, če znaš, to bi bilo zanimivo? 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close