Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Želim si partnerstva

Želim si partnerstva

Ja in kaj ti naj zdaj?
Kupim napolitanke?
Spraševal si za nasvet, zdaj pa razlagaš neumnosti. Potem pa igraj nogomet s kolegi in pozabi na ženske. In se še naprej vozi z avtom… tvoj problem..

Da pretrgam tole žaljenje vsevprek (a to je tukaj običajno ali kako).

Ne te bit strah nagovarjat ljudi, vključno z ženskami :). Pogovarjaj se z ljudmi, tudi če nič ne pričakuješ od njih. Ne se mrzlično osredotočat samo na to, kje boš spoznal eno in edino, ker tega ne moreš, če ne spoznaš sto novih ljudi in je med njimi tudi ta ena in edina.
Ena absurdna situacija: s kolegom sva bila na neki žurki. Slučajno ob nama ena gručica punc, so se fajn zabavale, se režale, skratka simpatična druščina. Ena je parkrat pogledala proti nama in sem kolega pod rebra, da ga zgleda mal ogleduje. On nič. Mu še enkrat rečem, pa daj zini kaj no. On se skoraj skrije za mano.
No, potem sem jih jaz nagovorila, da od kod so, ko so tako simpatične, če se že od prej poznajo, bla bla bla. Noben problem. Ampak on še potem ni stegnil jezika in je priložnost šla mimo. Ne morem pa res jaz ženski rečt za telefonsko za kolega, mislim, že zaradi njegovega celostnega vtisa ne. Saj če bi bil meni tip simpatičen in bi morala nekako navezati stik, bi tudi šlo težje, ampak bi stisnila zobe in bi že.
Za avtom pa verjemi, da ne bo nobena laufala. Pa na fuzbal prišla gledat – to mogoče počnejo v OŠ.

EnTIp, prosil sem za nasvete. Argumentiral zakaj eni ne pridejo upoštev (menda se naj ne vozim 60km v službo s kolesom ali grem peš ali pač). Zakaj se torej razburjaš? Tvoji nasveti so itak poden, ker pišeš, da kvalitetnih žensk ni. Jaz verjamem, da so, zato me tvoji posti ne ganejo .

Saj če malo pobrskaš za nazaj boš videl veliko odgovorov, predlogov. Saj menda nisi prvič na forumu. Uporabi iskalnik. Če pa želiš navezati stik s kakšno žensko iz tukajšnjega foruma, uporabi malo domišljije, lepo zapakiraj svoje sporočilo, se registriraj in čakaj:). V tem primeru ti pridejo nasproti:).

Saj si že slišal za definicijo norosti, delati ene in iste stvari ter pričakovati drugačen rezultat?
EnTip je lepo napisal, zamenjaj obleko, zamenjaj hobije…Poskusi kaj novega! Ne maraš športa? Po mojih izkušnjah imajo ženske rade energične, aktivne dedce, ki vedo kaj hočejo. Če si res želiš partnerstva bo potrebno nekaj spremeniti. Privlačiš to kar si. Skratka nič se ne boj narediti kaj neobičajnega, drugačnega, z na novo pridobljeno samozavestjo boš lahko osvojil veliko boljšo žensko kot si misliš! Govorim iz izkušenj, v mladosti sem bil zakompleksan do amena….:)))

Kaj pa kake druge dejavnosti, ne šport. Šport mi ne diši najoblj. Košarka innogomet sta mi fajna, tega ne želim dati stran. Da bi bil pa obseden s šporotm pa nisem.
V katerih športih, razen kake joge, aerorobike, zumbe, sploh najdem ženske?

Samski pomoje je entip mislil, da se moras bolj udelezevati aktivnosti kjer se nahajajo zenske : )

Nima smisla… itak bo našel 1001 izgovor
Saj nisem napisal po kitajsko, pač eni razumejo, drugi spet ne.
Obesil se pa je na šalo… oooo ja tisto je pa razumel 🙂
ehhhh eni in isti slabiči. Daš mu neko iztočnico pa se obesi na malenkosti, kot da so te stvari tako univerzalne in lahko opisljive

najbrž nekako prideš do službe ane?
Avtobus, vlak, tudi kolesark je veliko… drži se neke stalne ure in opazuj. Danes samo pogled, jutri nasmeh, potem pozdrav…kar naenkrat boste že znanci, potem pa. A ti naj še to razložim?
Zamenjaj hobi. Če ti obleka ni prav jo najbrž tudi zamenjaš? Trimčkanje tam kjer trimčkajo bejbe,
počni vse samo ne bit vsiljiv.
Izogibaj se vaških gostiln, ker tam pa kakšne bejbe res ne boš našel[/quote]

Kaj ti ni jasno. Avtobusa ni, vlaka tudi ne, za kolo je 60km predaleč. Nimam druge izbire kot se vozit z avtom.
Ja, in kater hobi bo ok?
Tek: sicer se ne ukvarjam s tekom, hodim pa gobarit in še nisem srečal ženske tekačice, so pa moški tekači.
Po gostilnah sploh ne hodim.

Da bi se razburjal zaradi tebe? No ja..
Kakor želiš .. če nisi pripravljen naredit sprememb v življenju, katero ti do sedaj ni prineslo željenega, potem ne sprašuj za nasvete. Brez sprememb tudi ne bo novih rezultatov.
Samo to je pomembno. Pa upam da si zdaj razumel?

Spet en sanjač, ki bi rad imel vezo, za to pa ne bi naredil nič. Samo jamra in išče izgovore, žal iz tega marketinga ne bo kruha 😛

Entip, brez zamere, ampak res je trapasto kar pišeš. Po tvojem naj zdaj hodim peš v službo ali pa s kolesom. Busa in vlaka tako ni.
Te človek povpraša kateri hobiji so taki, da bi spoznal tam ženske pa se samo nakuhuješ kot star fižol. Nič pametnega.
Domenvam, da si tako kot jaz, tudi ti samski. Zakaj ne upoštevaš svojih nasvetov pri sebi?

Upam, da se bodo oglasile ženske in ženske povedale kaj jim je všeč, kam zahajajo, kaj počno v prostem času.
Ne zanima me mnenje samskih moških.

Na MONu. :))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Takih tem je bilo že dost, recimo:

http://med.over.net/forum5/read.php?124,8988421,8988920

V glavnem, če tam, kamor zahajaš, ne spoznaš kaj vleiko žensk, bo treba spremeniti svoje navade. Žensk je običajno veliko na raznih kulturnih dogodkih, raznih delavnicah, jezikovni tečaji, fitnes, knjižnica, pa še kaj podobnega.

Mi je pa zanimivo, kako tu gor vsi trdijo, kako so super in fajn, ko pa pride tema, kje naj človek nekoga vredu spozna, pa ne zmorejo kaj drugega, kot malo duhovičenja.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ojej, danes si pa kar spol spremenila, draga znanka? :))) Še je kakšna zgodbica za naplest? 😀

Ojej, danes si pa kar spol spremenila, draga znanka? :))) Še je kakšna zgodbica za naplest? :D[/quote]

sem mal prepozno prišel do enakih misli… in celo probal človeku kao svetovat 🙂

poguglaj kdaj in kje je kakšen golf turnir v bližini tvojega kraja
imaš ves dan mimohod … zvečer pa še razglasitev rezultatov

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ojej, danes si pa kar spol spremenila, draga znanka? :))) Še je kakšna zgodbica za naplest? :D[/quote]

Pa kje vse to vidiš? Dej še mene nauči…pliiiz:).

To je tvoja plat zgodbe, moja pa ta, da mi ni bilo v interesu, da bi te spoznala, ne mi deluješ dovolj zanimiv v intelektualnem smislu, si neka povprečna ovca, ki rada govori o tistem, kar prodajajo mediji itd. Dolgčas. Torej iz mojega zornega kot ni bila zapravljena priložnost, če pa je tebi bila, tudi prav, rezultat je v obeh primerih enak 🙂

Konfliktna? Popolnoma neuporabno, kaj si misliš :P[/quote]

Ojej, Kalipso, kaj si tako eksplozivna , moške moraš znati sukati, da capljajo za tabo kot kužeki in ti jedo z roke, ne pa nazaj “kajlice” in prizadevati našo občutljivo dušico. :))) Sebastjanovo naklonjenost si že izgubila, eto. 😀

Vsaka par dni odpre ženska temo kje spoznati moškega, potem spet vsake par dni moški, kje spoznati žensko.
Zakaj se pa med sabo ne zmenite? Ste pol pismeni.

Pa kje vse to vidiš? Dej še mene nauči…pliiiz:).[/quote]

Veš, da lahko ene ribe tudi spol spremenijo? Kako potem ti tega ne veš? 😀
http://www.akvazin.si/default.cfm?kat=0203&ID=948&noextra

Včeraj je imel/a problem, da je preveč lepa, preveč uspešna, preveč izobražena in za to ne najde tipa. Kaj čmo – razcepljene osebnosti so povsod – tudi na MON-u 🙂

Hvala.

Ta mi je všeč :))

Ja, res. Tule gor vedno jok in stok enih in drugih kako ni nasprotnega spola. Da bi pa kdo komu pisal in se zmenil z njim to pa ne.
Kup nekoristnih debat. Učinek pa ničen.
Dajte se registrirat, si pisat med sabo, ne samo jamrat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close