Zdej vem zakaj je tlele tko…
Seveda nisi. Katera pa se “hvali” s tem kako jo je frajer nategnil s par lepimi besedami, ona pa “prepricana”, da se je predala “resnemu”, pa ceprav je sumila, da mu gre le za seks. Vse kar vidis so zagrenjenke prepricane kaksni prasci smo moski.
Tako kot se tipi ne hvalijo, kako so dobili dvojac, pa tako so se trudili, skesirali, okoli zensk. Slisis le razocaranost nad zenskami.
To je to, zavajanje za pumpanje lastnega ega, psihofizicnih potreb, itd. Zenske se po eni strani zgrazate nad moskimi, ki vas zavedo. Po drugi pa si na podoben nacin pumpate ego na forumih, zmenkarskih portalih, klubih, itd. Sprejmete pijaco od tipa, ki vas 5% ne zanima. Pustite tipu, da se 200km pelje na zmenek z vami, pa ceprav vam v bistvu sploh ni do njega in imate se 5 kandidatov, ki bodo naslednji teden prisli. Pa ceprav to vecina tipov nikoli ne zve. Igrici, ki se jih gresta oba spola. Se taksne nedolzne ovcice. ;)[/quote]
Zanimivo družbo žensk imaš. Jaz nobene take ne poznam. Kje jih ti toliko najdeš?
Večina?[/quote] Vsi ki trdijo da je zenska sama kriva. Tem bi js sam enkrat enga vsiljivga geja poslala. Nej jih mal preslata krivi bojo itak oni kr so slk sploh tja….
Aja pa ne mislit da geji nc ne trenirajo pa nc v fitnes ne hodjo..[/quote]
Ja in, še vedno ga bom probal vsekat na gobec, ženska pa nič, torej ji je pasalo a ne? 🙂
Večina?[/quote] Vsi ki trdijo da je zenska sama kriva. Tem bi js sam enkrat enga vsiljivga geja poslala. Nej jih mal preslata krivi bojo itak oni kr so slk sploh tja….
Kot prvo, seveda obstajajo razni “moteni” primerki, ki so sploh pod vplivom alkohola tako ali drugace obup za vse v blizini. Moske in zenske. In tudi kaksna zenska spada med te “motene”, da ne bo pomote.
Ampak vem, da si zenske rade pumpate ego s tem, da vam kdo placa pijaco ali se dosti vec. Igrate igrice zavajanja, tipa palite, potem pa se cudite jezi po sprevidenju vasega igranja.
Vsi ki trdijo da je zenska sama kriva. Tem bi js sam enkrat enga vsiljivga geja poslala. Nej jih mal preslata krivi bojo itak oni kr so slk sploh tja….
Ja in, še vedno ga bom probal vsekat na gobec, ženska pa nič, torej ji je pasalo a ne? :)[/quote] Jah ce si ti to da je ona bezala pred njim predstavlas da ji je pasalo pol mors bit tudi ti fejst obupan.. sej sem sze napisala da ste isssti! No hvala da si potrdil!
Vsi ki trdijo da je zenska sama kriva. Tem bi js sam enkrat enga vsiljivga geja poslala. Nej jih mal preslata krivi bojo itak oni kr so slk sploh tja….
Kot prvo, seveda obstajajo razni “moteni” primerki, ki so sploh pod vplivom alkohola tako ali drugace obup za vse v blizini. Moske in zenske. In tudi kaksna zenska spada med te “motene”, da ne bo pomote.
Ampak vem, da si zenske rade pumpate ego s tem, da vam kdo placa pijaco ali se dosti vec. Igrate igrice zavajanja, tipa palite, potem pa se cudite jezi po sprevidenju vasega igranja.[/quote] no nam se je zadnic zgodilo daje en znanc prisel pa castil pijaco pa smo jo sprejele pa zato se ni mislil da bi sle z njim seksat al karkol tazga. Pa ma 21 let pa ni hodu na faks ampak ma pa ene svari poslihtane v glavi,,, aja pa tudi ko frendica ni hotla it plesat z njim ker se ji ni dalo zato ni nic vn padu tko kot un model o katermu je bilo govora prej…. tle ste pa eni ze dalj casa odrasli pa vm ene stvari se niso jasne
Sramota res!!!!!
Zensko sprenavedanje na forumu je le nadaljevanje ze opisanega v reali. Ni vam v interesu razumeti ZAKAJ so nekateri tipi po vasi zavrnitvi jezni na vas. V bistvu vas zanima le vasa agenda, pumpanje lastnega ego, kaksna roba ste.
Feministke si pac domisljate, da lahko pocnete kar vam pase, potem pa tipu pokazete sredinec in on ima da sklonjene glave odpeketa stran. In ko se vam na to ukaze, ze mahate s posilstvi, ipd. Pa dobro veste, da ni slo za posilstvo. Tip je pokazal le jezo. In le v vasih glavah je razlog zavrnitev.
En tip mi je pred kratkim razlagal, kako ga je punca/turistka teden dni, dan za dnem, zavajala. Mu dajala razne “signale”. On se je na veliko skesiral. Kavalir pa to. Ona bi najbrz tudi rekla, ces, saj to nic ne pomeni. In po tednu dni bye bye.
To ste pac punce. Meni je vse jasno. Zato se niti razburjam vec ne. Vas pa doleti tisto kar obicajno same pocnete, xy se nic ne pomeni, good bye.
Res? Odkar obstaja človeštvo? Daj povej ti meni kdaj približno so nastale te zapovedi in KDAJ je prvi zapis ČLOVEŠTVA?[/quote]
Aja, pa ne šlataj ni med njimi torej?[/quote]
Žalostno, da ne veš kam šlatanje sodi….. aja, nisi še odrasel, nisi še 34…cccc
Ženske so prišle v lokal, javni prostor, kjer vrtijo glasbo. Tam so pile, se pogovarjale in plesale. Bile so oblečene po nekih normah oblačenja, ker v nasprotnem ne bi niti prišle not. Tam jim nek tip jim plača pijačo in ogovori eno od njih.
Do tu je še vse po pravilih, od tu naprej pa nekdo ni več upošteval pravil.
Tip si je dovolil celo nekaj šlatanja (karkoli naj bi to pomenilo). Ker se ona ni odzvala po njegovih pričakovanjih jo je začel žalit, zmerjat…itd
Kdo je tu prekršil pravila?
Ja in, še vedno ga bom probal vsekat na gobec, ženska pa nič, torej ji je pasalo a ne? :)[/quote] Jah ce si ti to da je ona bezala pred njim predstavlas da ji je pasalo pol mors bit tudi ti fejst obupan.. sej sem sze napisala da ste isssti! No hvala da si potrdil![/quote]
Ja kot kaže ga ni niti prijavla, če bi bla res tipica bi vzela ime priimek in cifro in ga prijavla naknadno policiji, imela je 3 al 4 priče v prijateljicah, zakaj tega ni naredila? Jaz si tega pač ne znam predstavljat, edini smiselni odgovor je da jji je pasalo, ampak je ”pobegnila” zaradi prič (prijateljic) zdaj pa nalaga nekaj na pamet.
Torej, ZAKAJ ni poklicala policije ko bi tipa (ki bi ji 99,9% povedal) vzela cifro in ime in priimek???? Enostavna rešitev ampak ona tega ni naredla?
te zgodbe o neprostovoljnem ošlatovanju potem same širijo okoli, d abi izpadle zaželjene revice. V bistvu pa je tako, da tista, ki noče biti ošlatovana, v 99% ne bo. Ostale pa hodijo vsak vikend v iste beznice se nastavljat in so presenečene nad rezultatom, vedno znova.
Lahko bi bil, realnost pa ni vedno idealna. Ker če bila, tudi ona ne ni zapeljevala nekoga kar tako malo za hec oziroma ga na nek način imela za norca. To je lahko za nekoga čustveno izsiljevanje. ;)[/quote]
Glej, če nekdo parkira/ustavi avto sredi ceste imaš ti upravičen razlog, da se kar zaletiš vanj četudi bi lahko ustavil? Ali pa, če gre kdo čez cesto ga lahko kar povoziš? In potem ga celo nazijaš kaj je delal tam, kjer se ti voziš?
Ni več nobenih pravil razen tistih, ki si jih za sprot izmislimo in so odvisna od stopnje erekcije?
Ravno tako kot tu pišete, da bi ona morala vedet kam se je šla “nastavljat” bi morali vsi tisti vedet, zakaj so ženske prišle tja. Aja po njihovo se zgolj in samo nastavljat…. da bi prišle zaradi plesa ni smiselno?[/quote]
Jaz ne pišem o tem, da bi ona morala vedet, kam je šla, ampak da mi morala vedet koga vabi v svojo bližino. To pa že. Podobno kot če si pešec pred prehodom, vidiš da se nekdo bolj hitro pripelje in ni popolnoma varno da bo ustavil, ti pa stopiš na prehod iz nekega principa, ker pač imaš prednnost. Ok, mogoče boš dobil odškodnino, vprašanje pa je, če se je splačalo za voljo zdravja, glede na to, da je bil namen le prečkati cesto. Tako si pač jaz predstavljam to situacijo. Ni nujno, da je tako tudi bilo.
Glej, če nekdo parkira/ustavi avto sredi ceste imaš ti upravičen razlog, da se kar zaletiš vanj četudi bi lahko ustavil? Ali pa, če gre kdo čez cesto ga lahko kar povoziš? In potem ga celo nazijaš kaj je delal tam, kjer se ti voziš?
Ni več nobenih pravil razen tistih, ki si jih za sprot izmislimo in so odvisna od stopnje erekcije?
Ravno tako kot tu pišete, da bi ona morala vedet kam se je šla “nastavljat” bi morali vsi tisti vedet, zakaj so ženske prišle tja. Aja po njihovo se zgolj in samo nastavljat…. da bi prišle zaradi plesa ni smiselno?[/quote]
Jaz ne pišem o tem, da bi ona morala vedet, kam je šla, ampak da mi morala vedet koga vabi v svojo bližino. To pa že. Podobno kot če si pešec pred prehodom, vidiš da se nekdo bolj hitro pripelje in ni popolnoma varno da bo ustavil, ti pa stopiš na prehod iz nekega principa, ker pač imaš prednnost. Ok, mogoče boš dobil odškodnino, vprašanje pa je, če se je splačalo za voljo zdravja, glede na to, da je bil namen le prečkati cesto. Tako si pač jaz predstavljam to situacijo. Ni nujno, da je tako tudi bilo.[/quote]
Načeloma se strinjam s tvojim primerom toda ti ne moreš vedet kake namene ima tisti, ki se ti prijazno približa. Tudi avto ki počasi vozi in bi ti varno prečkal cesto, ker bi lahko ustavil, ima lahko za volanom nekoga, ki nalašč ne bo ustavil ampak bo še dodal gas….
Torej…. ne hodi čez cesto, a ne?
Zato pa trdim da morajo obstajat pravila, ki se jih ljudje morajo držat, starši morajo to naučit svoje otroke še predno gredo v oš, predno se otroci srečajo s širšo družbo in do takih izpadov ne bo prihajalo, ker bo nekdo od malega imel pravilno naravnan kompas.
Ti neotesnaci pa tega nimajo, žal.
…in vedno se najde dovolj bebcev, ki nasedejo takim putkam….
A če so vrata od hiše odprta ti lahko kradeš v njej?
Po zakonu mogoče pri nas celo lahko, moralno pa ravno ni, in ker pri nas primanjkuje morale (zakonov imamo itak preveč) se jih veno najde dovolj, ki tako početje zagovarjajo… :/
Glej, če se ena že malo opita na plesišču nastavlja, bo pač ošlatovana. Pa še kaj drugega.
Ne vem, čemu to tebe tako moti, sej nisi del scene, niti nočeš biti…
To ni nič tako strašnega, zagotovo so taki “frajerji”, ki jo šlatajo, tej ženski bolj všeč, kot recimo taki, kot si ti…zato hodi v njihova zbirališča..
Forum je zaprt za komentiranje.