Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdej vem zakaj je tlele tko…

Zdej vem zakaj je tlele tko…

Najbolj popularna pičoza v razredu, je imela izbiro s kom bi se dol dala. Logično, da je potem dala šansa tistemu, ki se je še največ trudil okoli nje.

Ne, samo razlagam ti, da tvoj “beli vitez” pristop v bistvu pomeni, da si zadnji na vasi…[/quote]

Aja, primitivnost je splošno zaželena lastnost?
Primitivci več seksajo po tvojem? So zmagovalci, so najmočnejši, so tako rekoč “višja rasa”?
Vsi se moramo truditi, da bomo čim bolj primitivni, kultura in zakoni so za pussye, edina pravilna
je zmaga primitivnosti nad razumom, nad vsem?
Aja.
Zdej marskej razumem…

Skela spet pozabla tablete vzet…

Tud vase zagovarjanje tega tipa je sam nadaljevanje tega pocetja v reali. Zgleda da tudi eni od vs to pocnete drugac ga ne bi tko branili pa trdili da je zenska kriva! Dejte si ga rajs zdrkat ce drugac ne morte ne pa da zensi placate pijaco pol pa ze mislte da z njo lahk delate kar vm pase!
Unmu tipu k je turistko pecl pa ne pomaga ce jo casti pa razvaja itn ce ne zna razbrat kdaj je zenski res usec,,, tko sta se pa najdla dva taprava ona bi kes on pa misl da lahk zensko kup ce jo pelje v kino pa nq vecerjo pa na izlet itn. Se zmeri pa ji ocitno ni tok seksi da bi seksala z njim tko da si more v vsakem primeru eno drugo najt!

Tlinajstletnica.

Jah ce si ti to da je ona bezala pred njim predstavlas da ji je pasalo pol mors bit tudi ti fejst obupan.. sej sem sze napisala da ste isssti! No hvala da si potrdil![/quote]

Ja kot kaže ga ni niti prijavla, če bi bla res tipica bi vzela ime priimek in cifro in ga prijavla naknadno policiji, imela je 3 al 4 priče v prijateljicah, zakaj tega ni naredila? Jaz si tega pač ne znam predstavljat, edini smiselni odgovor je da jji je pasalo, ampak je ”pobegnila” zaradi prič (prijateljic) zdaj pa nalaga nekaj na pamet.

Torej, ZAKAJ ni poklicala policije ko bi tipa (ki bi ji 99,9% povedal) vzela cifro in ime in priimek???? Enostavna rešitev ampak ona tega ni naredla?[/quote] Hehe on nej pa poklice policijo ker gaje zavajala kot potrosnika,,,

ja mlada sem in kaj pol?

…in vedno se najde dovolj bebcev, ki nasedejo takim putkam….

A če so vrata od hiše odprta ti lahko kradeš v njej?
Po zakonu mogoče pri nas celo lahko, moralno pa ravno ni, in ker pri nas primanjkuje morale (zakonov imamo itak preveč) se jih veno najde dovolj, ki tako početje zagovarjajo… :/[/quote]
Menda lahko celo ti plačaš kazen, če nisi zaklenil hiše ali avta, ker s tem ustvarjaš prilike, oziroma na nek način izzivaš da pride do kaznivega dejanja.

Od pijanca ne moreš pričakovati nekih prijaznih namenov. Zato se bolje v vsakem primeru izogniti.
Sicer pa zdaj ne vem, če so tam bili tisti moški pijani.

ja mlada sem in kaj pol?[/quote]
Nč. Pazi se pedofilov a ne. On_ zna bit eden izmed njih.

Tud vase zagovarjanje tega tipa je sam nadaljevanje tega pocetja v reali. Zgleda da tudi eni od vs to pocnete drugac ga ne bi tko branili pa trdili da je zenska kriva! Dejte si ga rajs zdrkat ce drugac ne morte ne pa da zensi placate pijaco pol pa ze mislte da z njo lahk delate kar vm pase!
Unmu tipu k je turistko pecl pa ne pomaga ce jo casti pa razvaja itn ce ne zna razbrat kdaj je zenski res usec,,, tko sta se pa najdla dva taprava ona bi kes on pa misl da lahk zensko kup ce jo pelje v kino pa nq vecerjo pa na izlet itn. Se zmeri pa ji ocitno ni tok seksi da bi seksala z njim tko da si more v vsakem primeru eno drugo najt![/quote]
Jaz tudi pravim, da ste si zenske same krive, ce ne znate razbrati, da mi za resno zvezo vec niste zanimive. Oddajanje mesanih signalov, da svoje dosezem, se nic ne pomeni. 😉

ja mlada sem in kaj pol?[/quote]
Nč. Pazi se pedofilov a ne. On_ zna bit eden izmed njih.[/quote] hehe mladoletna pa nisem vec smo ga pa fajn za 18ko zazurali. 😀
Drugac nej pa kar proba bom lahk svoje vescine se na kom probala ne sam ns treningih:-):-)

Nč. Pazi se pedofilov a ne. On_ zna bit eden izmed njih.[/quote] hehe mladoletna pa nisem vec smo ga pa fajn za 18ko zazurali. 😀
Drugac nej pa kar proba bom lahk svoje vescine se na kom probala ne sam ns treningih:-):-)[/quote]
Jst ti še plačam, da ga greš prebutat.

Unmu tipu k je turistko pecl pa ne pomaga ce jo casti pa razvaja itn ce ne zna razbrat kdaj je zenski res usec,,, tko sta se pa najdla dva taprava ona bi kes on pa misl da lahk zensko kup ce jo pelje v kino pa nq vecerjo pa na izlet itn. Se zmeri pa ji ocitno ni tok seksi da bi seksala z njim tko da si more v vsakem primeru eno drugo najt![/quote]
Jaz tudi pravim, da ste si zenske same krive, ce ne znate razbrati, da mi za resno zvezo vec niste zanimive. Oddajanje mesanih signalov, da svoje dosezem, se nic ne pomeni. ;)[/quote]
Ce ti ni ti ni. Ce njej ni ji ni. Ful tesko razumet je to za ene,,,,,

hehe mladoletna pa nisem vec smo ga pa fajn za 18ko zazurali. 😀
Drugac nej pa kar proba bom lahk svoje vescine se na kom probala ne sam ns treningih:-):-)[/quote]
Jst ti še plačam, da ga greš prebutat.[/quote] hehe a ga ne upas sam? Js ga taprva ne smem se lahk samo branim.

Jst ti še plačam, da ga greš prebutat.[/quote] hehe a ga ne upas sam? Js ga taprva ne smem se lahk samo branim.[/quote]
Ga, samo z mano se ne upa dobit, s tabo se bi pa takoj.

Sigurno več od enega, ki noče/ne upa ničesar v zvezi z babami počet.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sigurno več od enega, ki noče/ne upa ničesar v zvezi z babami počet.[/quote]

Za “kaj počet z babami” potrebuješ primitivnost?
Ja, za “kaj počet” s primitivnimi ženskami, gotovo.
Čim ma pa ženska tri čiste….pa odpadeš ko knof od gat….

Potem pa slabe gate kupuješ.

Ne, samo razlagam ti, da tvoj “beli vitez” pristop v bistvu pomeni, da si zadnji na vasi…[/quote]

Aja, primitivnost je splošno zaželena lastnost?
Primitivci več seksajo po tvojem? So zmagovalci, so najmočnejši, so tako rekoč “višja rasa”?
Vsi se moramo truditi, da bomo čim bolj primitivni, kultura in zakoni so za pussye, edina pravilna
je zmaga primitivnosti nad razumom, nad vsem?
Aja.
Zdej marskej razumem…[/quote]

Sto let osamljenosti

…in vedno se najde dovolj bebcev, ki nasedejo takim putkam….

A če so vrata od hiše odprta ti lahko kradeš v njej?
Po zakonu mogoče pri nas celo lahko, moralno pa ravno ni, in ker pri nas primanjkuje morale (zakonov imamo itak preveč) se jih veno najde dovolj, ki tako početje zagovarjajo… :/[/quote]
Menda lahko celo ti plačaš kazen, če nisi zaklenil hiše ali avta, ker s tem ustvarjaš prilike, oziroma na nek način izzivaš da pride do kaznivega dejanja.

Od pijanca ne moreš pričakovati nekih prijaznih namenov. Zato se bolje v vsakem primeru izogniti.
Sicer pa zdaj ne vem, če so tam bili tisti moški pijani.[/quote]
Neke stvari okoli kraje je imel še Dolfi bolje uštimane kot jih imamo mi sedaj. Itak sem že povedal da so zakoni eno, morala pa nekaj kar je nad zakoni, ki pa jo imaš ali je pa nimaš.

Ni treba da je človek vinjen, da se ne obnaša primerno, lahko je popolnoma priseben pa tak je, ker je neotesan, mogoče celo zloben.
Saj vidiš EBja kako eno mladenko šuhta, da bi opravila umazan posel namesto njega, k sam ne upa iz hiše… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To ne bo držalo. Če se jaz vržem na cesto pod dirjajoč avto in vsem povem, da me je en divjak zbil (po nekem čudežu bi preživel) in ni niti zaviral, niti se ni ustavil, ampak je oddirjal naprej. Kdo je tu resnično žrtev in koga boš podprla? Ja valjda da mene in divjaka obsodila, saj ti ne bom povedal zakaj sem se tja vrgel, ker ne bom dobil nobene podpore. Pustimo to, da je nekaj z mano narobe. Tega nihče ne bo vedel, če bo vsa pozornost usmerjena na onega divjaka, ki ni niti ustavil. Verjetno od strahu, da bi ga kdo obsodil umora ali kaj podobnega.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ne bo držalo. Če se jaz vržem na cesto pod dirjajoč avto in vsem povem, da me je en divjak zbil (po nekem čudežu bi preživel) in ni niti zaviral, niti se ni ustavil, ampak je oddirjal naprej. Kdo je tu resnično žrtev in koga boš podprla? Ja valjda da mene in divjaka obsodila, saj ti ne bom povedal zakaj sem se tja vrgel, ker ne bom dobil nobene podpore. Pustimo to, da je nekaj z mano narobe. Tega nihče ne bo vedel, če bo vsa pozornost usmerjena na onega divjaka, ki ni niti ustavil. Verjetno od strahu, da bi ga kdo obsodil umora ali kaj podobnega.[/quote]
Ampak v našem primeru se ona ni nikomur vrgla, celo bežala je…

Marko ti ga sviraš…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To so vse zgolj ugibanja, baba čula, baba rekla, vse nekaj iz tretje roke…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čaki, da pride Margot. Bo povedala, če je mela prstan al je bla samska…

Smisel razprave na forumih je v tem, da nekdo izpostavi neko temo in potem lahko če želiš, razpravljaš o temi na osnovi podanih izmišljenih ali realnih podatkov. Je za razpravo sploh pomembno kakšni so ti podatki?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close