Zdej vem zakaj je tlele tko…
Ta vikend sem se pogovarjala z eno kolegico….dolg se nisva videli, pa sva mal premleli kaj kej dogaja…
No in ta kolegica ima čisto drugačen stil življenja od mojega….nima otrok (je v poznih 30tih), veliko
potuje (dela v turizmu) pozna na tone ljudi, ima na tone hobijev, blazno rada žurira do poznih jutranjih
ur.. zgleda pa uhuhu dobra mačka….blond, visoka, obline – res super zgleda, tud zrihtana u nulo…..
In se reživa, klepetava….pa se v enem momentu zresni in mi je začela pripovedovat….se je videlo, da jo
je res prizadelo in šokiralo…
Namreč…kdaj pa kdaj gre v katerega od ljubljanskih klubov…plesat, s prijateljicami ven….in pravi da so
moški čist ponoreli….ful so vsiljivi, kupijo ji pijačo (to je zdej menda splošen način pristopa) tudi če njej
sploh ni bilo do nje in s to pijačo smatrajo, da so jo kupili in da se mora zdaj ona ukvarjati z njimi preostanek
večera, v bistvu pričakujejo, da bo šla kar z njimi, pa kar seks….že takoj pri plesu hočjo kar šlatat…in
kar je najhuje….in kar jo je tok šokiralo …..čim je probala ugovarjat….al šlatanju, al direktnemu povabilu na
seks….so VSI ti moški v trenutku postali neverjetno grobi in žaljivi….bila je vse, samo človek ne….najbolj
prostaške žaljivke, kar si jih lahko zamisliš….in menda je ta vikend morala skoraj dobesedno pobegnit pred
enim, ki jo je hotel kar napasti….skočila je v prvi taksi in zbežala…ker ji je grozil…
Zdaj pravi, da zlepa ne bo šla več ven….”dost mam tega, dost mam tega” je ponavljala….
In ne vem zakaj, sem se takoj spomnila na ta forum…..
Aja – in tole je čist popolnoma resnična zgodba.
..
Ko boš ti enkrat prebolu ta drva, bo zame res en lep dan…
Aja…letos mi jih je razžagal sosed….zložila in nasekala sem jih pa sama…[/quote]
In zame bo še lepši, ko se boš ti znala pohecat iz tega 😉
ps
Ok, saj priznam, v resnici sploh ne bi prišel četudi bi me povabila, ampak mi pride prav, da te kdaj pa kdaj malo špiknem, ko si potem prec na polnih obratih 🙂
Ko boš ti enkrat prebolu ta drva, bo zame res en lep dan…
Aja…letos mi jih je razžagal sosed….zložila in nasekala sem jih pa sama…[/quote]
In zame bo še lepši, ko se boš ti znala pohecat iz tega 😉
ps
Ok, saj priznam, v resnici sploh ne bi prišel četudi bi me povabila, ampak mi pride prav, da te kdaj pa kdaj malo špiknem, ko si potem prec na polnih obratih :)[/quote]
A to, da vsak štos enkrat (zelo) star rata…ti pa ne pride na misel?
Jasn, da ne.
Šlatanje je namerno, spolno nadlegovanje. Ne vem, zakaj bi se ženske morale pustiti otipavati neznancem? Vem, da je tvoja neizmerna želja, da bi se ti ženska sploh približala, kje so šele dotiki. Če moški to počne je ali pijan ali neotesan…skratka nekaj je na njem, kar žensk ne privlači, doseže ravno kontra učinek. No, se najdejo tudi tiste, ki jim to paše in gredo vštric. S pošlihtanim podstrešjem pa si nihče ne bo dovolil, da ga drugi otipavajo, ker se jim je tako zahotelo. Od mene prleti šamar ali pa umik (ponavadi je to najbolj učinkovito).
Če hodiš na pijanske žurke, kjer se šlata, potem si že želiš biti šlatana. Vsaj podzavestno, če ne drugače. Problem nastane, ker ženska podzavest ni usklajena z zavestjo. Če je pošlatana, se pritožuje, če je nihče za rit ne prime, je pa spet obupana, ker se počuti nezaželjeno. Psihe nimate porihtane, to je vaš večni problem.
WTF…….kaj pa če bi tebe ena ki ti sploh ni privlačna začela šlatat? A bi ji kr pustu? Vsak človek ima pravico izbirat kdo se ga bo dotikal na tak način. Taki, ki tega ne spoštujejo so zmožni celo posilstva.[/quote]
Ne, on bi bil presrečen že, če bi ga kako žensko bitje pogledalo. Ni važno kaka je, samo, da je žensska in da se vsaj malo zmeni zanj.
Grdim, nekarizmatičnim tipom, se ne pustite šlatat, to je res. Takega označite za perverzneža, mu primažete klofuto, brcnete v jajca, kličete policijo nanj. Ko pa se vmes pojavi kak Johnny Depp, mu ga pa še isti večer, brez slabe vesti, obdelate na wcju.
Samo za to se gre. There’s no such thing as “lahka ženska”: Če bi ženske bile lahke, potem ne bi po svetu tavalo tolikšno število nepotešenih moških.
Sej to sem hotla povedat.
Kriza je pa ta, da je v klubu gotovo tudi veliko normalnih tipov….ampak je dovolj, da se najdeta eden ali dva
kretena, ki s svojo agresivnostjo uničita večer…[/quote]
Jaz mislim, da ta ženska ni samska zaradi dveh tipov, ki uničita večer. Zaradi dveh tipov se ženska ne bo zdaj zaprla v sobo in se smilila sebi ter objokovala nad primitivnostjo moških.
Razlog je nekje drugje, seveda v njej.
V teh dogodkih pa išče le potrditev svojega prepričanja, ki pravi ?
Najbolje, bi jo bilo vprašati….
Forum je zaprt za komentiranje.