Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zdej vem zakaj je tlele tko…

Zdej vem zakaj je tlele tko…

Ženske, ki imajo ( imate ? ) kao tri čiste, se moških izogibate. Dovolj izkušenj imam, d ami je to nekako jasno. Prvinski moški so vam preveč primitivni, metroseksualce nekako prezirate zaradi poženščenosti, moška ponudba tipov na ona-on in podobno s evam pa tudi ne zdi kaj posebno vredna. To ste že same povedale tu, nič si ne izmišljam.

Suma sumarum, vrsta ženske, ki se hvali , da ima “tri čiste” ( kakroli že to pomeni ), s ez moškimi ne druži.

Ler s enima kje. V bare ne zahaja, na moške športe tudi ne..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jaz ne pišem o tem, da bi ona morala vedet, kam je šla, ampak da mi morala vedet koga vabi v svojo bližino. To pa že. Podobno kot če si pešec pred prehodom, vidiš da se nekdo bolj hitro pripelje in ni popolnoma varno da bo ustavil, ti pa stopiš na prehod iz nekega principa, ker pač imaš prednnost. Ok, mogoče boš dobil odškodnino, vprašanje pa je, če se je splačalo za voljo zdravja, glede na to, da je bil namen le prečkati cesto. Tako si pač jaz predstavljam to situacijo. Ni nujno, da je tako tudi bilo.[/quote]
Načeloma se strinjam s tvojim primerom toda ti ne moreš vedet kake namene ima tisti, ki se ti prijazno približa. Tudi avto ki počasi vozi in bi ti varno prečkal cesto, ker bi lahko ustavil, ima lahko za volanom nekoga, ki nalašč ne bo ustavil ampak bo še dodal gas….
Torej…. ne hodi čez cesto, a ne?

Zato pa trdim da morajo obstajat pravila, ki se jih ljudje morajo držat, starši morajo to naučit svoje otroke še predno gredo v oš, predno se otroci srečajo s širšo družbo in do takih izpadov ne bo prihajalo, ker bo nekdo od malega imel pravilno naravnan kompas.
Ti neotesnaci pa tega nimajo, žal.[/quote]
Saj jaz grem vedno, ok ne vedno, nemalokrat pa z vsaj malo strahu čez prehod. Mogoče tudi zato, ker ne čakam, da mi ustavijo, ampak si vzamem to kot mojo pravico. Vedno pa sem pozoren na prihajajočega, ga pogledam v oči, če vidim, da ne ustavlja, da prepoznam njegovo namero. Vem sicer, da obstajajo pravila, vem pa tudi, da jih eni z “užitkom” kršijo. Na srečo jih je malo, če na pa, bi se že prilagodil kako drugače. Da ne govorim, kako je na kolesu, ko se peljem po kolesarski stezi, kjer le te sekajo krožišča. Tam je šele adrenalinsko prečkanje. Včasih gre za cm. :)) Me prav zanima, koliko sem jih že naučil, da nimajo oni prednosti samo zato, ker so v kovinski škatli, ampak jo ima kolesar, ki je popolnoma nezaščiten. Ampak zaradi par bedakov še ne razmišljam, da bi prečkal ceste kako drugače.

Se mi pa zdi čist fajn, da je Skela tako temo odprla. Na take stvari je pač treba opozarjat. Ker če bi se vsi samo prilagajali, se lahko zgodi, da bodo nekoč pešci še s pločnikov bežali pred vozniki.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A ni prej obratno? Manj pozornosti kot ji daješ, bolj si ji zanimiv? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To ne bo držalo. Če se jaz vržem na cesto pod dirjajoč avto in vsem povem, da me je en divjak zbil (po nekem čudežu bi preživel) in ni niti zaviral, niti se ni ustavil, ampak je oddirjal naprej. Kdo je tu resnično žrtev in koga boš podprla? Ja valjda da mene in divjaka obsodila, saj ti ne bom povedal zakaj sem se tja vrgel, ker ne bom dobil nobene podpore. Pustimo to, da je nekaj z mano narobe. Tega nihče ne bo vedel, če bo vsa pozornost usmerjena na onega divjaka, ki ni niti ustavil. Verjetno od strahu, da bi ga kdo obsodil umora ali kaj podobnega.[/quote]
Ampak v našem primeru se ona ni nikomur vrgla, celo bežala je…

Marko ti ga sviraš…. :)[/quote]
Hehe, jaz bi tud bežal, če bi videl, da avto ne bo ustavil. Če bi le še bil čas. :)) Saj to je ravno point. 😉 No, pač želim povedat, da točne zgodbe ne poznamo, jaz pač predstavljam tole, da je bolj napeto. :))

Malo ga vidva mimo tupita. Vprašajta se raje, zakaj so taki bari zvečer in pozno ponoči polni zrihtanih žensk. nemara zato, ker celotno ozračje tam ženskam celo paše? Zakaj ne gredo raje na čaj in ob 10, ko se čajnica zapre, domov?

Večini teh žensk vsa pozornost tistim “kretenom” tam še kako ugaja. zato prihajajo po vedno nove doze.

No, mogoče pa tale “naša” spada pod manjšino, glede na to, da se ji je to prvič zgodilo.

zgodba je verjetno že resnična, zakaj pa vlečeš vzporednice z forumom je pa najbrž jasno zgolj tebi, verjetno imaš neizmerno željo, da deliš zgodbe v kateri so moški prikazani kot so pač prikazani v tvoji zgodbi z nami…kot vedno ima vsaka medalja dve plati…in vem, da obstajajo moški kot jih opisuješ (v veliki manjšini, pa vseeno) , ampak večina moških se ne obnaša tako , to je pa tudi dejstvo….nauk zgodbe je, da naj se tvoja prijateljica izogiba lokalu kjer se to dogaja ,pa bo mir..

Nemara imaš celo prav in zato si tipi v takih barih dovolijo “nekaj več”, ker vedo, da če bodo malo bolj nasilni bo ženska popustila po tistem principu, da če posilstva ne moreš preprečiti se uleži in uživaj….
Tokrat pa je tip naletel na eno, ki ni bila te sorte kot jih ti opisuješ in se je razkril kakšen pezdetek neotesan je v resnici….

Lej jaz ne krivim žensk, ker so menda take kot jih ti vidiš/opisuješ, krivim tipa, ki ni znal presodit situacije in je kar tiščal kot bik v novo leso…. Zelo podla/plehka/ničvredna… strategija nabiranja črtic.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pezdetki neotesani babe privlačijo, saj se te babe najbolj zrihtajo ravno takrat, ko gredo tja, kjer je največ neotesanih pezdetkov.

A ni prej obratno? Manj pozornosti kot ji daješ, bolj si ji zanimiv? :)[/quote]
Seveda. Na takšen način se ohranja iluzija o nedosegljivosti. 🙂

Ne, ne…. one bi se zrihtale tako ali tako, pezdetki hodijo tja ker vedo, da so one tam zrihtane in upajo da bodo katero na limance ujeli…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No ja, glede na to, da se ji praktično povsod najde, je res vseeno kdaj se zrihtajo.

Ženske, ki imajo ( imate ? ) kao tri čiste, se moških izogibate. Dovolj izkušenj imam, d ami je to nekako jasno. Prvinski moški so vam preveč primitivni, metroseksualce nekako prezirate zaradi poženščenosti, moška ponudba tipov na ona-on in podobno s evam pa tudi ne zdi kaj posebno vredna. To ste že same povedale tu, nič si ne izmišljam.

Suma sumarum, vrsta ženske, ki se hvali , da ima “tri čiste” ( kakroli že to pomeni ), s ez moškimi ne druži.

Ler s enima kje. V bare ne zahaja, na moške športe tudi ne..[/quote]

LOL….če ti nobene take nisi srečal (oziroma – kot si pametno ugotovil – se te izogibajo), to ne pomeni, da
se VSEH moških izogibajo. Le zakaj pod milim bogom bi se jih?

zgodba je verjetno že resnična, zakaj pa vlečeš vzporednice z forumom je pa najbrž jasno zgolj tebi, verjetno imaš neizmerno željo, da deliš zgodbe v kateri so moški prikazani kot so pač prikazani v tvoji zgodbi z nami…kot vedno ima vsaka medalja dve plati…in vem, da obstajajo moški kot jih opisuješ (v veliki manjšini, pa vseeno) , ampak večina moških se ne obnaša tako , to je pa tudi dejstvo….nauk zgodbe je, da naj se tvoja prijateljica izogiba lokalu kjer se to dogaja ,pa bo mir..[/quote]

A zakaj? Sej se iz avijona vidi, no….mal poglej komentarje…kako je sama kriva, kaj pa rine ven, da
itak ženske to iščejo in hočejo,večina je obsodila samo njo….meni je že ko
sem jo poslušala tale forum takoj prišel na misel…..glede na besednjak in nivo agresivnosti…
In ja, je dejstvo, da se večina moških tako ne obnaša (hvalabogu), pravzaprav menim, da je 90%
normalnih, ampak na žalost je tistih preostalih 10% dovolj, da uničijo večer (in vtis)…kar je spet
popolnoma enako, kot na tem forumu….

Ženska mora biti zavita v staro vrečo in to o nog do glave. Drugače pa si je sama kriva, če jo bo kdo nadlegoval. Tak je nekak zaključek te teme, se mi zdi. Najbolje, da se napravimo tako kot muslimanke. Samo oči ven.

Ti pa imaš domišlijo

Tule gor se pogosto pojavljajo objave tipov, ki bi pretepali ženske. Tako, da Skela, ja pravo temo si odprla.

Tebi dedci tako zelo ležijo, da si še kar samska. In čemu ti mene tu nekaj prepričuješ?

Ni to že malo blesavo, da me tu samska ženska dnevno prepričuje o kvaliteti odnosov med spoloma..?

Tebi dedci tako zelo ležijo, da si še kar samska. In čemu ti mene tu nekaj prepričuješ?

Ni to že malo blesavo, da me tu samska ženska dnevno prepričuje o kvaliteti odnosov med spoloma..?[/quote]

Ja, sam jaz sem bila v (dolgotrajni) vezi, ti pa ne.
Trenutno sem samska iz približno istih razlogov kot wd40…

Sej razlogi niso važni. samska si, ker ti tako paše. Torej, samskost ti bolj paše, kot da bi gledala dedca ob sebi. če bi hotela dedca imet, bi ga že imela.

Samo tega ne razumem, zakaj mi ves čas nasprotiuješ, ko pa imaš o dedcih približno tako mnenje, kot jaz o ženskah in tudi stil življenja imava v bistvu isti.

Nasprotujem ti zato, ker razmišljam (v glavnem) diametralno različno od tebe.
In o moških imam na splošno dobro mnenje – živalski vrt na tem forumu pač ne more biti merilo….
Da o stilu življenja ne začenjam…sploh…

Še enkrat: tako dobro mnenje, da si raje samska, kot da bi imela dedca ob sebi.

Nasprotujem ti zato, ker razmišljam (v glavnem) diametralno različno od tebe.
In o moških imam na splošno dobro mnenje – živalski vrt na tem forumu pač ne more biti merilo….
Da o stilu življenja ne začenjam…sploh…[/quote]
Če ni merilo, potem pa ne bi smel biti problem najti pravega moškega v reali.

Robi, ne razumeš, da njej ni do tega?

Skela ima neke preobčutljive prijateljice. Tip ji reče živjo, ona se pa že počuti spolno nadlegovano in skoraj posiljeno. Taka ne bo nikoli s prstančkom na roki pred oltar prišla.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close