Zdej vem zakaj je tlele tko…
Ni ona kriva, če so drugi takšni, kakršni pač so. Odgovorna je pa za to, kar je sama in s kakšnimi ljudmi, po večini, ima opravka.
Me resnično zanima, kakšno mnenje imate o moških ženske, ki s tako vnemo želite dokazati kretenasto obnašanje moških ?
Mislim, da ta trud za zagovarjanje takšnega mnenja, ni slučajen.
Neka zrela in odgovorna ženska, bo že na daleč prepoznala primitivnega moškega in iskala družbo s sebi podobnimi.
Razen, če je ta ženska stara 18 let, potem lahko govorimo o neizkušenosti ali naivnosti. Pri 30-letni ženski pa to več ne pride v poštev.
Veš, življenje ni nič drugega, kot odsev nas samih.
Kdor verjame, da so moški (ženske) kreteni, tisti bo vedno našel razlog, da si to dokaže.
V sosednji temi o kritiziranju je veliko o tem povedanega.[/quote]
Aja? A to je tvoj sklep?
Ona do tega vikenda ni verjela, da so moški kreteni. Potem, ko je pa popolnoma brez povoda doživela
napad in grožnje, samo zato, ker ni hotela iti z enim od njih….je pa zelo verjetno spremenila mnenje.
Kaj naj bi ona po tvojem storila? Da je vsi skupaj na tem forumu ne bi obsojali? No kaj? Napiši.
Bolano, res.
Jaz mislim, da ta ženska ni samska zaradi dveh tipov, ki uničita večer. Zaradi dveh tipov se ženska ne bo zdaj zaprla v sobo in se smilila sebi ter objokovala nad primitivnostjo moških.
Razlog je nekje drugje, seveda v njej.
V teh dogodkih pa išče le potrditev svojega prepričanja, ki pravi ?
Najbolje, bi jo bilo vprašati….[/quote]
Daj se še enkrat preberi.
Kje je sploh pisalo kaj o samskosti in da je zaradi tega nesrečna? To je čisto tvoj sklep in tvoje prepričanje.
Niti se ni zaprla v sobo, je šla že večkrat uživat. Je ona kriva, da so tipi primitivni? Ah ja. Seveda, ona je kriva, da se tip primitivno obnaša, a ne.[/quote]
Sorry Klepetulja, ampak če že imaš namen naletet na primitivnega deca, potem si naletela na idealno lokacijo. Točno tam se zbirajo, na žurke hodijo poslušat tehnažo/narodnjake, opiti, zakajeni, zadrogirani, pa babe šlatajo za rit.
Ni ona kriva, če so drugi takšni, kakršni pač so. Odgovorna je pa za to, kar je sama in s kakšnimi ljudmi, po večini, ima opravka.
Me resnično zanima, kakšno mnenje imate o moških ženske, ki s tako vnemo želite dokazati kretenasto obnašanje moških ?
Mislim, da ta trud za zagovarjanje takšnega mnenja, ni slučajen.
Neka zrela in odgovorna ženska, bo že na daleč prepoznala primitivnega moškega in iskala družbo s sebi podobnimi.
Razen, če je ta ženska stara 18 let, potem lahko govorimo o neizkušenosti ali naivnosti. Pri 30-letni ženski pa to več ne pride v poštev.[/quote]
Torej se naj zapre med štiri stene in čaka?
Kje se piše kaj o tem, da ima večinoma s takimi opravke? To bi rada videla.
Kje želim dokaztovati, da so moški kretenasti? Ja, tipi, ki jih omenja skela so totalni kreteni. Nisem pa nikjer napisala, da so vsi moški taki. Vsekakor so pa tudi kreteni vsi tisti, ki take moške in njihove obnašanje podpirajo. Zamisli se nad sabo, da te je ta tema tako vznemirila.
Ženska si je želela plesa in zabave. Je s tem kaj narobe? Aja, samska ženska se ne sme zabavati in plesati, ker mora doma čepeti in biti osamljena?
Veš, življenje ni nič drugega, kot odsev nas samih.
Kdor verjame, da so moški (ženske) kreteni, tisti bo vedno našel razlog, da si to dokaže.
V sosednji temi o kritiziranju je veliko o tem povedanega.[/quote]
Aja? A to je tvoj sklep?
Ona do tega vikenda ni verjela, da so moški kreteni. Potem, ko je pa popolnoma brez povoda doživela
napad in grožnje, samo zato, ker ni hotela iti z enim od njih….je pa zelo verjetno spremenila mnenje.
Kaj naj bi ona po tvojem storila? Da je vsi skupaj na tem forumu ne bi obsojali? No kaj? Napiši.
Bolano, res.[/quote]
Skela, zdaj pa še iskreno povej, zakaj si se tako poistovetila s to zgodbo ?
Kje pa sem jaz to napisal, da se naj zapre ?
To je Skela napisala, da zlepa več ne bo šla ven. Torej je to njena ideja, da se bo zaprla in ne moja.
Meni to deluje, kot da je našla potrditev svojega mnenja, da so moški kreteni in se bo še le smilila sama sebi.
Samozavestna ženska ne bo na podlagi takšne izkušnje (še posebej, če je res izjema), trdila, da zlepa več ne bo šla ven.
Seveda ne več v takšno okolje, kjer je bila.
Aja? A to je tvoj sklep?
Bolano, res.[/quote]
Skela, zdaj pa še iskreno povej, zakaj si se tako poistovetila s to zgodbo ?[/quote]
Poistovetila sem se? A res?
Danes pa razni sklepi (neosnovani) kar vrejo iz tebe. Kje sem se poistovetila? Od kod ti ta (in druge
današnje izvirne ideje)?
Me je pretreslo ja, ker sem videla, kako je bila punca šokirana. Ker je doživela izbruhe blazne agresije,
samo zato KER JE BILA TAM. Ni dajala nobenih znakov, ni izzivala, nič. Samo ven se je šla zabavat.
Poistovetila se pa res nisem….kako le?
In enako je tukaj….zdaj sem se kar na lepem “poistovetila” s to zgodbo in z njo izražam sovraštvo do
moških, ker sem samska in zagrenjena in :..(vstavi običajno jamranje)…zato, ker se mi je zgodba
zdela dovolj zanimiva za debato…in sem (kot vidim zelo upravičeno) videla podobnost s tem forumom….
Na kateri žurki ne najdeš pijanega cepca? Vedno se bo našel nekdo, ki bo šel čez rob, ki nima meje, ki mu je top shit, če je nažgan in neotesan. Meni dol visi, če se zadevajo XY ljudje. Družim se z drugačnimi, na “prizorišču” sem z ljudmi, ki mi sedejo in to je ključno za zabavo. Meni en pezdetek ne more pokvariti večera, lahko mu pa dam nov problem, o katerem bo razmišljal, ko se strezni:)).
Zakaj imam občutek, da nekatere moti to, da si samska ženska drzne uživat?
Eni imajo očitno predstave, da samska ženska ne uživa, da se smili sama sebi, ker je samska in je nasploh izredno nesrečna.
Dedci, dajte si dopovedat, da samska ženska tudi uživa in da ni nujno, da obupano išče moža. Mogoče je pa moteoče, ker si ta ženska privošči veliko potovanj? Namesto,d a bi doma pridno glancala stanovanje.
Kaj takega lahko edini Robi trdi. Prosim, da me ne primerjate z njim, hvala
Sicer pa bebava primerjava. V diskač je zavila prostovoljno. Rinete v zbirališče opitih nepotešenih fakfehtarjev, odidete domov razočarane, na forumu spljuvate celotno moško populacijo, naslednji teden pa zadevo ponovite.
Toliko o vaši inteligenci.
Ona je lahko v lokalu samo s tipom, to je do neke mere dovoljeno.
Če gre pa sama (in to, da gre še s tremi prijateljicami se smatra, da je sama), potem je v bistvu
“na razpolago”…išče, itak hoče, da jo položi prvi, ki mimo pride……in to pričajo besne reakcije tistih,
ki se jih je drznila zavrniti…in enake reakcije naših forumašev…
In zame bo še lepši, ko se boš ti znala pohecat iz tega 😉
ps
Ok, saj priznam, v resnici sploh ne bi prišel četudi bi me povabila, ampak mi pride prav, da te kdaj pa kdaj malo špiknem, ko si potem prec na polnih obratih :)[/quote]
A to, da vsak štos enkrat (zelo) star rata…ti pa ne pride na misel?
Jasn, da ne.[/quote]
🙂
Dokler se naj še kdo pali je še uporaben…hi,hi,hi….
Forum je zaprt za komentiranje.