Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Zaljubljen in ne vem kaj storiti

No upam, da je vsaj dobro premislila… Ja v tem trenutku je bila edina, narobe si me razumela. Ker nisem mel pojma da punce tako dolgo premišljujete sem pač mislil, da se neprimerno obnaša, da odgovori po 2h tednih, torej v teh 2 tednih bi lahko spoznal katerokoli drugo, v tem smislu sem mislil, da ni edina… Saj nisem jezen, da je odpisla, pač samo zato ker je potrebovala toliko časa.[/quote]

A se ti hecaš… seveda maš vso pravico bit jezen…. to je čisti znak podjebavanja…. da ni mogla niti odpisat, da bo razmislila (če bi že, pa itak ni to res) Če ne odpiše v 24 urah oz. če ni res bla v bolnici zdaj 2 tedna skorajda v komi (edini primer ko ji je oproščeno) se to odjebe…..

Si na vrhunski poti proti friendzone ali copatar style zveza…..

Ne me jebat, da ni prej vidla SMSa kot čez 14 dni…. pa da ni v 14 dnevih mela časa odpisat tistih jebenih par stavkov……

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No upam, da je vsaj dobro premislila… Ja v tem trenutku je bila edina, narobe si me razumela. Ker nisem mel pojma da punce tako dolgo premišljujete sem pač mislil, da se neprimerno obnaša, da odgovori po 2h tednih, torej v teh 2 tednih bi lahko spoznal katerokoli drugo, v tem smislu sem mislil, da ni edina… Saj nisem jezen, da je odpisla, pač samo zato ker je potrebovala toliko časa.[/quote]

Nič nisem narobe razumela, razen tistega, da si bil jezen…to mi ni razumljivo. Če se strinjaš ali ne, vsak ima pravico in izbiro kdaj, kaj bo komu ogovoril in če mu sploh bo. Morda bi bilo bolje zanjo, da ti sploh ne bi (vsaj koliko te berem).

Zakaj misliš, da bi bilo bolje, da mi ne bi? Izjasni se če si že začela, saj veš kako je, nekateri radi slišijo stvari, tudi če je kritika, tako da me kar pokritiziraj, bom vsaj vedel…

In zdaj se ji mogoče bo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In zdaj se ji mogoče bo. :)[/quote]
Vecni optimist, lol. Ja, tudi to je mozno. 😉

Zakaj misliš, da bi bilo bolje, da mi ne bi? Izjasni se če si že začela, saj veš kako je, nekateri radi slišijo stvari, tudi če je kritika, tako da me kar pokritiziraj, bom vsaj vedel…[/quote]

Trdiš, da si jezen, ker ti je šele odgovorila po dveh tednih, mislim kaj šele bo iz tega? Ker bo imela drugo barva laka na nohtih (kakor si pričakoval), jo boš skenslal? :-)))

zapij se ga do nezavesti … ko prideš sebi si pa odgovori na vprašanje: ali je katera vredna takega mačka ☺

Zakaj misliš, da bi bilo bolje, da mi ne bi? Izjasni se če si že začela, saj veš kako je, nekateri radi slišijo stvari, tudi če je kritika, tako da me kar pokritiziraj, bom vsaj vedel…[/quote]

Trdiš, da si jezen, ker ti je šele odgovorila po dveh tednih, mislim kaj šele bo iz tega? Ker bo imela drugo barva laka na nohtih (kakor si pričakoval), jo boš skenslal? :-)))[/quote]

Oprosti, ampak tole je pa primer res katastrofa. Pa še 2. popravek zate: jezen sem ker je potrebovala toliko časa, da je odgovorila in ne le da je odgovorila. Ne vem zakaj bi sploh ocenjeval njeno zunanjost, še zdaleč, da je popolna, ampak mi je všeč… pa lahko ima rdeče, zelene ali pa rjave nohte 😉

Trdiš, da si jezen, ker ti je šele odgovorila po dveh tednih, mislim kaj šele bo iz tega? Ker bo imela drugo barva laka na nohtih (kakor si pričakoval), jo boš skenslal? :-)))[/quote]

Oprosti, ampak tole je pa primer res katastrofa. Pa še 2. popravek zate: jezen sem ker je potrebovala toliko časa, da je odgovorila in ne le da je odgovorila. Ne vem zakaj bi sploh ocenjeval njeno zunanjost, še zdaleč, da je popolna, ampak mi je všeč… pa lahko ima rdeče, zelene ali pa rjave nohte ;)[/quote]

Jezen si zaradi časa – to sem tudi imela v mislih čas (ker ti je šele odgovorila po dveh tednih), če si funkcionalno nepismen, pa je možno da si njen poslal tak sms iz katerega revica ni točno vedela, kaj bi sploh rad. Ne ocenjuješ zunanjosti? Le kdo ti bo to verjel. LOL ! ! !

Se strinjam v celoti, razen z zadnjim stavkom. Naj še malo počaka in naj ne sili vanjo. Če bo prišla za njim, ji je vsaj malo všeč.

Tudi jaz sem opazila tisti začetni stavek, da jo je sprva imel za “lahko”. To ženska začuti, je užaljena in potem da jasno vedeti, da jo je moški narobe ocenil. :)))

Se strinjam v celoti, razen z zadnjim stavkom. Naj še malo počaka in naj ne sili vanjo. Če bo prišla za njim, ji je vsaj malo všeč.

Tudi jaz sem opazila tisti začetni stavek, da jo je sprva imel za “lahko”. To ženska začuti, je užaljena in potem da jasno vedeti, da jo je moški narobe ocenil. :)))[/quote]
Potem je pač treba vse še enkrat od začetka a ne? Lahko bi bil srečen, da je dobil še eno šanso, ne pa da je jezen. 🙂 Razen, če je jezen nase. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Huronsko 🙂

Jaz sem se spomnila ene rešitve, ki je nekje vmes. Organiziraj kakšno druženje, zabavo, piknik, odbojko na mivki, ali karkoli že radi počnete s prijatelji. Povabi svoje prijatelje, prijateljice in tudi NJO. Reci ji, da si se spomnil nanjo, ker je zabavna oseba, ali kaj takega čisto nevtralnega in da bi bilo fajn, če bi se tudi ona udeležila dogodka. Potem na zabavi, ko pride, se nikar ne posvečaj samo njej, nikar je pa tudi čisto ne ignoriraj. Ko pride, jo seveda pojdi pozdravit, predstavit prijateljem, če jih še ne pozna in ji ponudi kako pijačo. Povabi zraven tudi njeno prijateljico, da ne bo sama v kakem kotu stala, če nikogar ne pozna.
Če ne bo prišla, je stvar jasna, ne zanimaš je. Razen če te pokliče in se opraviči in SAMA ponudi datum za naslednje srečanje. Če pa pride, je nekaj upanja. Potem pa boš že videl, kako naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close