Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Kaj ti bereš tovrstne trače?:))) Kolk si NISVA podobna. Če bi kdaj bil zaljubljen, bi vedel o čem govorim.[/quote]

Goldfiška, a ti to resno? Prav zares si bila zaljubljena? Tako … a prav tip je bil, mislim … taprav? Prav obstajal je nekdo, ki ti je bil všeč? Ma neeee ……. neeee……. ne morem verjet no… :))))[/quote]

Ah kje pa. Drugi so bili vame in so mi povedali, kako močno trpijo (no, saj še danes haha). Vse to se mi je močno vtisnilo v spomin, da je skoraj tako kot če bi se sama zaljubila:).

Goldfiška, a ti to resno? Prav zares si bila zaljubljena? Tako … a prav tip je bil, mislim … taprav? Prav obstajal je nekdo, ki ti je bil všeč? Ma neeee ……. neeee……. ne morem verjet no… :))))[/quote]

Ah kje pa. Drugi so bili vame in so mi povedali, kako močno trpijo (no, saj še danes haha). Vse to se mi je močno vtisnilo v spomin, da je skoraj tako kot če bi se sama zaljubila:).[/quote]Ja dobr no…. kolk jih je pa bilo takih? A fuuuul? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ah kje pa. Drugi so bili vame in so mi povedali, kako močno trpijo (no, saj še danes haha). Vse to se mi je močno vtisnilo v spomin, da je skoraj tako kot če bi se sama zaljubila:).[/quote]Ja dobr no…. kolk jih je pa bilo takih? A fuuuul? :)))[/quote]

A morm preštet?:) Ob tej uri?:)) Lahko bi kakšnega spustila, ker je moja koncentracija na dnu:). To bi bilo krivično, tega pa ne maram:)).

Kaj ti bereš tovrstne trače?:))) Kolk si NISVA podobna. Če bi kdaj bil zaljubljen, bi vedel o čem govorim.[/quote]

ma dej no… saj veš da lapa kr neki na pamet. V kakih ljubezenskih romanih je to prebrala in zdaj tukaj pametuje. GF pa zaljubljena… haha

ma dej no… saj veš da lapa kr neki na pamet. V kakih ljubezenskih romanih je to prebrala in zdaj tukaj pametuje. GF pa zaljubljena… haha[/quote]

Hja, tebi ni ratalo, pa tako si se trudil, celo pesem si mi napisal:))).

Naj ti povem, tako kot sem že nekaj ljudem odgovoril, da ji nikoli nisem dal vedet, da mislim, da je lahka punca. Pač to kar sem vedel o njej, kakšne neumnosti počne, sem zadržal zase. Ko pa sva se družila ji tega nisem dela vedet, omenil sem ji, da se je precej spremenila, da imam občutek, da je postala precej resna… Torej tukaj tvoje prejšnje mnenje nima smisla, je tako?[/quote]

Zgoraj sem ti lepo napisala, da ženske to zavohamo. Torej tukaj tvoje prejšnje mnenje kaj si rekel in kaj nisi rekel nima smisla. Je tako? Zdaj pa … lahko verjameš ali pa ne. To je tisto, ko nas, ženske, spreleti tisti nekaj-ni-v-redu občutek. Reče se mu ženska intuicija. Za to si pa že slišal menda.[/quote]

Ženska intuicija? A je to tisti notranji glas, ki babe nagovarja, da se poročajo z nasilneži, kurbirji, alkosi, psihopati, egoisti, posiljevalci lastnih hčerk in podobno kvaliteto?

jp… nekaj takega 🙂

Ženski nisi zanimiv, vidi te pač kot nekega povprečnega suhoparnega tečneža. Kaj ti misliš, o samem sebi, je nepomembno. Ni prišlo do spolne atrakcije med vama, ker ti tega enostavno nisi sposoben izpeljati, ampak zgubljaš čas z neumnimi pogovori. Krona neumnosti pa je, da ji greš govoriti, kako je postala bolj resna. To se vsaki ženski sliši kot “nisi več taka kurba kot nekoč”.

Zgoraj sem ti lepo napisala, da ženske to zavohamo. Torej tukaj tvoje prejšnje mnenje kaj si rekel in kaj nisi rekel nima smisla. Je tako? Zdaj pa … lahko verjameš ali pa ne. To je tisto, ko nas, ženske, spreleti tisti nekaj-ni-v-redu občutek. Reče se mu ženska intuicija. Za to si pa že slišal menda.[/quote]

Ženska intuicija? A je to tisti notranji glas, ki babe nagovarja, da se poročajo z nasilneži, kurbirji, alkosi, psihopati, egoisti, posiljevalci lastnih hčerk in podobno kvaliteto?[/quote]

Babe? Bedak.

Ženska intuicija? A je to tisti notranji glas, ki babe nagovarja, da se poročajo z nasilneži, kurbirji, alkosi, psihopati, egoisti, posiljevalci lastnih hčerk in podobno kvaliteto?[/quote]

Babe? Bedak.[/quote]

Gejčki imajo tak odnos do ženskega spola:).

Babe? Bedak.[/quote]

Gejčki imajo tak odnos do ženskega spola:).[/quote]

EnTip se je prenežno izrazil, mroal bi napisat cipice 🙂

Že naziv baba si danes redkokera zasluži, kaj šele ženska!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Za avtorja

Ne poslušat nasvetov Monovcev, če želiš, da ti rata v lajfu.

Za te babe ne vem, ker ne poznam nobene takšne. Tiste, ki se zanesemo na notranji glas in zdravo pamet imamo v svoji bližini samo atraktivne, samozavestne, odločne, uspešne in vsestransko nadarjene moške. Rečejo nam “brihtne punce”. Kaj zdaj? Ne poznaš nobene takšne?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Gejčki imajo tak odnos do ženskega spola:).[/quote]

Že naziv baba si danes redkokera zasluži, kaj šele ženska![/quote]

Prvo preberi, kdo je kaj napisal. Kot drugo…zato si (še) vedno samski, a ne:). Gejček 2:).

Že naziv baba si danes redkokera zasluži, kaj šele ženska![/quote]

Prvo preberi, kdo je kaj napisal. Kot drugo…zato si (še) vedno samski, a ne:). Gejček 2:).[/quote]

Kdo pravi da sem samski… jaz sem v daljšem razmerju s svobodo, tega odvisniki od odnosov itak ne morete razumeti, prezakomplicirano za IQje pod 50 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prvo preberi, kdo je kaj napisal. Kot drugo…zato si (še) vedno samski, a ne:). Gejček 2:).[/quote]

Kdo pravi da sem samski… jaz sem v daljšem razmerju s svobodo, tega odvisniki od odnosov itak ne morete razumeti, prezakomplicirano za IQje pod 50 :)[/quote]

Aja, takšno definicijo sem od tebe pričakovala, ker sam sebe opravičuješ z novimi in novimi cvetkami:). Nimaš kaj, a ne. Ženske niso zate.

Ah kje pa. Drugi so bili vame in so mi povedali, kako močno trpijo (no, saj še danes haha). Vse to se mi je močno vtisnilo v spomin, da je skoraj tako kot če bi se sama zaljubila:).[/quote]Ja dobr no…. kolk jih je pa bilo takih? A fuuuul? :)))[/quote]

Kaj kolk jih je bilo? Jaz že ves dan iz Save vlečem reveže, ki se mečejo z mosta in to samo zaradi nje. Raje pridi pomagat lenština jedna :))))

Ko te ne bo več na M/Ž čvek, kjer ti delamo družbo atraktivni, samozavestni, odločni in uspešni moški, boš postala baba. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ohh Matej, kakšno neverjetno srečo imaš… Kot kaže je med nami mojster vseh mojstrov, ki ti bo iz bogatih življenjskih izkušenj in iz prve roke podal informacije, kako lahko celo z neverbalno komunikacijo izraziš obsojanje določenega vedenja in ostaneš na suhem še v poznih tridesetih. V treh korakih. Matjažko, daj. Jaz navijam zate. Ni kaj. Tukaj si pa ti car.

Margo, nekaj si se na žensko intuicijo sklicevala. Občutek imam, da ti to ni “najjača” stran, ampak si bolj “jezikovno razvita”… 🙂 Tu je tvoja prednost!

Razvijaj tiste lastnosti, kjer si močna, zato raje kot na “intiucijo”, se zanesi na svoje govorne sposobnosti, če bi rada kak postranski cvenk zaslužila kot jasnovidka ali astrologinja s strani atraktivnih, samozavestnih, odločnih, uspešnih in seveda velikodušnih moških. 😀

Mogoče ti me ni uspelo prečitati, ker na spadam v to kategorijo? :))) haha

Ne, ne spadaš. Za to pa res ne rabiš met intuicije.

Ta tvoja vrsta “intucije”, je pogosto tudi sinonim za žensko preračunljivost. 😉
Če je moški 1A, je seveda tudi ona 1A … 🙂

Imaš ti slučajn punco “matej”?????

Imaš ti slučajn punco “matej”?????

Nimam, zakaj? Če bi jo imel, me ne bi bilo tukaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close