Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Kaj bo čez x let je v tem primeru nepomembno. Se mi pa zdi pomembno, da je fant sam s sabo iskren in, da ne glumi nekaj kot mu nekateri priporočajo/te, češ da bo tako dobil punco oz, da jo bo na ta način lažje izkoristil za kake svoje fiziološke potrebe.
Saj, če ne bo z njene strani primerne reakcije (kakršne si on želi itak ne bo nič in vse skupaj ne bo imelo več smisla, ali pač?) bo lahko poizkusil srečo kje drugje. Sploh pa ne vem zakaj bi nekaj “glumil”? Zakaj ji ne bi povedal tega kar čuti do nje? A je to sramotno? :/

Bedasto, če si toliko naiven, da drugim priznaš svoje občutke, a ne?
Bolje nekaj skrivat, fejk iz dneva v dan…. in potem te ženska samo izkoristi za svoje fiziološko/biološke potrebe, a ne Boom? 😉
Ja saj ji kaj drugega v dani situaciji “glumcev”, niti ne preostane.

Lahko, da se bo tudi ta iz njegove iskrenosti norce naredila, ker…. tudi sama raje glumi, a s tako (po mojem prepričanju) itak nimaš kaj dost za počet in ni nobena škoda, če to izveš/spoznaš že na začetku, ker v nasprotnem lahko drago plačaš in si potem prestrašen do konca življenja in žalostno resnico oznanjaš vsem, ki te želijo poslušat/brat….cccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dej On_, beri malo za sabo, mislim kakšne neumnosti štepaš tu. Že samo po pisanju te lahko ocenim za dolgočasnega možakarja. Kaj imajo ostali Monovci za povedat o tebi, me pa ne zanima, ker ste tako ali tako vsi isti.

Kako boš ti osvojil privlačno 20 letnico ? S takšnim filozofiranjem boš oplel že v prvih dveh minutkah. Za hude babnice boš moral imet izdelan svoj imidž, uporabljat svojo glavo, ne pa se jim podrejat in jim kimat na vse, samo zato, da bi imele boljše mnenje o tebi. Ker guess what, v tem primeru imaš ravno kontra učinek.

Še tole. Vprašaj se zakaj tako resno jemlješ ženske nasvete, moških pa ne. Ker sorry, ampak včasih, ko te berem, se mi zdi, kot da bi debatiral z žensko…

To si pa tako samozavestno napisal, kot da si že 10 poročen z eno, katero si osvojil. Pa vsi vemo, da je nisi. Torej, kaj točno si želel povedat?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Precej neobičajna izjava za nekoga, ki edini smisel vsega vidi nadaljevanju vrste.

Kar naj bo iskren, samo prej je pametno kaj na sebi spremenit. Ker če ostane to, kar je, se bodo zgodbe še ponavljale, dokler ga ena res ne izkoristi predvsem za svoje biološke potrebe 🙂

Sicer pa obstajajo tudi moški, ki so obsedeni z nadaljevanjem vrste in ki izkoristijo žensko za lastne fiziološko/biološke potrebe. Najprej ji grulijo in prhutajo s perutničkami, potem pa jo spremenijo v hodeči inkubator, sami pa se morda prevsem posvečajo karieri.

Vidiš, spremeniti se je malo treba in tako prepoznati že po občutku in ne da reskiraš vse našteto. Načeloma pa bi takšna bila vredna, da jo fant izkoristi za svoje zgolj fiziološke potrebe (bioloških ne). Ampak z izlivanjem čustev taki ne bo iz tega nič. 🙂

Precej neobičajna izjava za nekoga, ki edini smisel vsega vidi nadaljevanju vrste.[/quote]Ni smisel vsega nadaljevanje vrste, res pa ves smisel tovrstnega početja izhaja ravno iz nadaljevanja vrste 😉

Kar naj bo iskren, samo prej je pametno kaj na sebi spremenit. Ker če ostane to, kar je, se bodo zgodbe še ponavljale, dokler ga ena res ne izkoristi predvsem za svoje biološke potrebe 🙂

Sicer pa obstajajo tudi moški, ki so obsedeni z nadaljevanjem vrste in ki izkoristijo žensko za lastne fiziološko/biološke potrebe. Najprej ji grulijo in prhutajo s perutničkami, potem pa jo spremenijo v hodeči inkubator, sami pa se morda prevsem posvečajo karieri.[/quote]Mislim, da ta dva še nista prišla do te faze, da bi razmišljala o bioloških potrebah in o tem kdo bi koga v ta namen izkoriščal 😉
Da bi pa lahko drug drugemu pomagala pri fizioloških to bi pa bilo možno, le še uskladila naj bi se. Zaenkrat kaže, da je on zelo zagret, ona malo manj zato naj pač on naredi prvi korak, če ga je kaj v hlačah in če si res želi neko dolgoročno razmerje z njo je prav, da je iskren. Ni pa nujno. To je samo moj nasvet, če mu bo lažje naj pač glumi….karkol že samo da bo. ….. ccccc

Vidiš, spremeniti se je malo treba in tako prepoznati že po občutku in ne da reskiraš vse našteto. Načeloma pa bi takšna bila vredna, da jo fant izkoristi za svoje zgolj fiziološke potrebe (bioloških ne). Ampak z izlivanjem čustev taki ne bo iz tega nič. :-)[/quote]Zakaj pa ne bi bilo nič z izlivanjem čustev?
Saj je na začetku napisal, da se je zmotil, ko jo je ocenil z “lahko”. A ti si mislil, da je lahka po kg? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Precej neobičajna izjava za nekoga, ki edini smisel vsega vidi nadaljevanju vrste.[/quote]
Ne morem, da ne bi, ampak spet ti je uspelo nekje prebrati besedo EDINI smisel, čeprav ni napisana. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Precej neobičajna izjava za nekoga, ki edini smisel vsega vidi nadaljevanju vrste.[/quote]
Ne morem, da ne bi, ampak spet ti je uspelo nekje prebrati besedo EDINI smisel, čeprav ni napisana. ;)[/quote]

Marko, moram rečt, da prav občudujem tvojo, tvojo ker – če ti reče, da je čas, da bi spet malo skočil, ti verjetno prideš v spalnico s kolebnico v rokah.

po vseh možnih predlogih vidim, da sta ostali v bistvu zgolj dve skupini. Ena zagovarja to, da ji pač povem to kar čutim, druga pa da jo pustim primeru in če bo kaj želela bo tako ali tako ona tista, ki bo naredila ta pomemben korak.

Ne morem, da ne bi, ampak spet ti je uspelo nekje prebrati besedo EDINI smisel, čeprav ni napisana. ;)[/quote]

Marko, moram rečt, da prav občudujem tvojo, tvojo ker – če ti reče, da je čas, da bi spet malo skočil, ti verjetno prideš v spalnico s kolebnico v rokah.[/quote]
Pusti zdaj mojo. Dejstvo je, da si se obesil na nekaj, kar ni bilo bistvo debate, zato da si preusmeril pozornost in izničil vrednost nekega argumenta. Če bi vsaj bilo nagajivo, bi še spregledal, ampak ti vzameš tako resno, kot da dejansko verjameš, da je to EDINI smisel nekomu.

Res je. Ker je ne poznamo, niti ne vemo, kaj točno se je dogajalo in kaj se dogaja v njeni glavi. Lahko deluje ali eden ali pa drugi predlog. Preveč pozornosti namenjati nekomu, ki je tebi ne, res ni smiselno, kakor tudi ni smiselno tajiti svojih občutkov do nekoga, ki ti je všeč. Najti pravo mejo in združit vsega ravno toliko, da bo “prav”, je včasih zelo težko.

Marko, moram rečt, da prav občudujem tvojo, tvojo ker – če ti reče, da je čas, da bi spet malo skočil, ti verjetno prideš v spalnico s kolebnico v rokah.[/quote]
Pusti zdaj mojo. Dejstvo je, da si se obesil na nekaj, kar ni bilo bistvo debate, zato da si preusmeril pozornost in izničil vrednost nekega argumenta. Če bi vsaj bilo nagajivo, bi še spregledal, ampak ti vzameš tako resno, kot da dejansko verjameš, da je to EDINI smisel nekomu.[/quote]

Bistvo debate to je ali pa tudi ni – če si malo tebe sposodim.

Vzamem resno ali pa to ti samo tako vidiš – če si tudi malo tebe sposodim.

Mogoče sem se malo našel pri zgornjem komentarju, kjer je skela rekla, da je možno, ker sem imel sprva punco za “lahko”….in si potem spremenil mnenje, da sem mogoče preden sem si spremenil to svoje mnenje obnašal do nje, kot do “lahke” punce, pač nespoštljivo.. In si se ji zameril?
Ampak misliš, da bi če bi se to res zgodilo, da bi mi zamerila, še vedno šla z mano nekajkrat na pjačo? In kadar sva se družila in pogovarjala je kazala vedno neko zanimanje.

To si pa tako samozavestno napisal, kot da si že 10 poročen z eno, katero si osvojil. Pa vsi vemo, da je nisi. Torej, kaj točno si želel povedat?[/quote]
Da osvojiš žensko, ti jo ni treba 10 let gledat. Pa poroka, itak, list papirja, da bo ja črno na belem loool

Poroka je za vas, debilne tradicionaliste, ki bi za žensko naredili vse, zase pa bolj malo.

Zakaj si punco imel za lahko? Zakaj je sploh potrebno nekomu pripisovati x lastnosti še preden človeka dejansko spoznaš? Uživaš v presenečenjih nad lastnimi zmotnimi presojami in dejanskim stanjem? Bedasto.

Nekateri navijajo za to, da ji poveš “kaj te muči”, nekateri, da jo daj na “ignore”. Punce še kako rade vidimo in slišimo, če smo komu zašle v zavest, smo koga pritegnile itd. Če je oseba na mestu, ti bo že dala do znanja (ob tvoji pozornosti) ali si ji zanimiv (na podoben način kakor ona tebi) ali ne. Ne boj se morebitne zavrnitve, to tudi spada pod življenje. Največ tvegaš, če nič ne tvegaš.

Da jo enkrat povabiš na pijačo je povsem dovolj. Ni ji potrebno potem še 10smsov poslat in jo spraševat zakaj ji ni do tega lol

Ker je bila lahka. Počela je neumnosti, veliko se je govorilo o njej, ampak v tem času ko nisem nič slišal o njej (kakšno leto) se je punca totalno spremenila, to sem takoj opazil. In ko je bila debata o tem je to tudi sama potrdila. Vem, da je ne bi smel obsojati, ker je nisem poznal. No zdaj mi je žal.

No saj, debatirala sta o njeni preteklosti. Spominjal jo je na čase, ko je bila še lahka. Haha, bolano no.

Potem se pa še čudi kako to, da ga ne šljivi 5%.

Jaz mislim, da te je friendzonala stari. In če te je, potem lahko že kar pozabiš na njo.

Narobe sm se izrazil, nisva debatirala o njeni preteklosti, pač pa o tem kako se je spremenila, da je postala veliko bolj resna in to. In sama je odprla to temo…

Verjetno odvisno od ženske, ampak če sebe pogledam: tip, ki me da apriori na ignore, oz. tak, ki bo imel samo približno do mene “ko te šljivi” ali ponižujoč (ala ku*ba, neumna baba…) odnos, je pri meni oplel. In to za vedno. Razlog je simpl: si ne dovolim, da kdo grdo dela z mano, še posebej, če za to nima razloga (in v glavnem ga noben nima)… ene punce so res prav “bolane”, če jih kdo ignorira in potem jih vse skrbi, če je tip jezen in ne vem kaj in nato lezejo za dedcem, da se bodo odkupile, tudi če jim ni jasno, kaj naj bi sploh “zagrešile”… haloooo… če je interes, povabiš na pijačko/izlet 1x ali 2x.Če nima časa in jo zanima, bo naslednji termin sama predlagala (velja za oba spola!!!) , drugače pa – lajf gre dalje. Moj je ziher hudičevo prekratek, da bi čas zgubljala s tipi, k si ne želijo moje družbe…

Nima veze kdo jo je odprl. Problem je, da se z žensko, ki te privlači, ne moreš pogovarjat o takšnih resnih tematikah. Tvoja naloga je ustvarit seksualno vzudšje med vama, oblito s kančkom humorja, da se bo imela fajn v tvoji družbi. Tole pa ne vodi nikamor, trust me…

se ne strinjam… definitivno se lahko, oz. je zaželjeno, da se pogovarjaš (tudi) o resnih temah, ampak če tip začne z “o, ti si pa včasih podrla vse, kar je prišlo mimo” je pač zaj**** situacijo. verjetno za vedno.

Kaj me briga, če se ne strinjaš. Mene ženske po prvem zmenku same od sebe pokličejo.

tebe ziher kličejo kar naprej, pa pred vrati ti kampirajo, da moraš policijo klicat, ko hočeš po kruh in mleko :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close