Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Zaljubljen in ne vem kaj storiti

moje skromno mnenje je, da te je skenslala.
oprosti, ampak, ko je bil kdo meni všeč, me kup stvari ni ustavilo, da odpišem. za simpatijo se pa itak zmerej cajt najde, ne?
zgleda, da si ji bil dovolj všeč, da si prišel do telefonske in nekaj odgovorov, potem dalje pa ji zgleda ni blo ‘vau efekta’. 🙂
kar pogumno naprej, bolje zate, da se je končalo še preden se je začelo. ne brodi samo o njej, zamoti se! 😉

Upam, da bom nekega dne z veseljem lahko rekel, uhh hvala bogu, da me je skenslala! 🙂

Upam, da bom nekega dne z veseljem lahko rekel, uhh hvala bogu, da me je skenslala! :)[/quote]
To čst kamot rečeš že danes oz bi lahko že včeraj. Za babo, ki te skensla, pač ni vredno vrečt niti pest peska, kaj šele mislit nanjo.

Upam, da bom nekega dne z veseljem lahko rekel, uhh hvala bogu, da me je skenslala! :)[/quote]

oh, sej boš, brez skrbi! mogoče še prej kot si misliš. poslušaj nekoga z izkušnjami 😛
pravijo, kratko in sladko. no, krasna priložnost, da je vnaprej še slajše! 😉

oh, sej boš, brez skrbi! mogoče še prej kot si misliš. poslušaj nekoga z izkušnjami 😛
pravijo, kratko in sladko. no, krasna priložnost, da je vnaprej še slajše! ;)[/quote]

Hehe tako ja, klein aber fein. Upam, da bo res 🙂

pravijo, kratko in sladko. no, krasna priložnost, da je vnaprej še slajše! ;)[/quote]

Hehe tako ja, klein aber fein. Upam, da bo res :)[/quote]

klein aber fein, hah! 😀
ja, no, potem se pa spravi z MON-a pa ven, v lajf 🙂
ahja… pa verjemi, ji bo žal kar po hitrem, ko bo zgruntala, da ti več ni za njo. to bo pa en super filing, ti povem! 😀

Super feeling, ko bo videla, kako njemu ni več mar za njo?:) Kakšen peskovnik. Ženska ni z njim z razlogom.

vedno, ko berem tvoje komentarje se čisto res spomnim one reklame za margarino… tisto… v vse se meša.

pa seveda z njim ni z nekim razlogom, je vsem jasno, okej. res znaš izpostavit ‘prikrito bistvo’, bravo. ampak moj komentar je namenjen avtorju, v dobro voljo, ker sarkazma in nesramnosti mu verjetno res ni treba.

zatorej. ven iz mojega peskovnika.

s kerga konca slovenije pa si matej? lahko bi se dobila kje za pogovor samo ker vem kako ti je

vedno, ko berem tvoje komentarje se čisto res spomnim one reklame za margarino… tisto… v vse se meša.

pa seveda z njim ni z nekim razlogom, je vsem jasno, okej. res znaš izpostavit ‘prikrito bistvo’, bravo. ampak moj komentar je namenjen avtorju, v dobro voljo, ker sarkazma in nesramnosti mu verjetno res ni treba.

zatorej. ven iz mojega peskovnika.[/quote]

Kakšna bo šele kot tašča …..:))))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kakšna bo šele kot tašča …..:))))[/quote]

:)))

Dolenjska. Lahko bi se ja, iz kje si pa ti?

Čeprav še obstaja upanje in do česa takega sploh ne bo prišlo…

Čeprav še obstaja upanje in do česa takega sploh ne bo prišlo…[/quote]

😀

Dragi moji, danes je po dveh tednih napisala sms in napisala da se lahko kaj vidma. Po dveh tednih je odgovorila na moj sms… Mislim, da sem zdj še bolj jezen ker je odgovorila, punce enostavno mislite, da ste edine na svetu ali kaj se vrti v vaših glavah?

Pa sem ravno hotela napisati, da nas daj malo informiraj kako je s tem projektom…

Vsemogočni ženski 6-čut 😀

Vsemogočni ženski 6-čut :D[/quote]

Eh… eni trdijo, da ga ženske nimamo, ampak pustiva to … Matej, zdaj pa tako kot na popravcih – se še spomniš? Samozavesten nastop in … tokrat naj bo brez napake. Prav?
Držim pesti!

Vsemogočni ženski 6-čut :D[/quote]

Eh… eni trdijo, da ga ženske nimamo, ampak pustiva to … Matej, zdaj pa tako kot na popravcih – se še spomniš? Samozavesten nastop in … tokrat naj bo brez napake. Prav?
Držim pesti![/quote]

Raje pustiva ja.. 😛 Bolj kot razmišljam in si želim dopovedat, da si ne zasluži, da bi se sploh še kaj trudil z njo, bolj mi je jasno, da si jo še vedno želim… Se bom potrudil, da bom to izpeljal suvereno, čeprav bo morala malo počakati, do sredine naslednjega tedna, ker so bili plani že narejeni …

Rade si vzamemo čas za razmislek, če to po tvojem pomeni, da si mislimo zase, da smo edine, je tudi prav (mar ni prejemnica tvojega sms-a edina?). Čudno, da si jezen namesto, da bi bil vesel.

Hahaha… Punci se nekaj drugega ni izslo in… 😉

+1

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sej nima veze kaj mu v tem trenutku napišeš. V vsakem primeru se bo dobil z njo lol

Kao jezen, ker mu je odpisala, v resnici pa vesel, ko majhen otrok.

No upam, da je vsaj dobro premislila… Ja v tem trenutku je bila edina, narobe si me razumela. Ker nisem mel pojma da punce tako dolgo premišljujete sem pač mislil, da se neprimerno obnaša, da odgovori po 2h tednih, torej v teh 2 tednih bi lahko spoznal katerokoli drugo, v tem smislu sem mislil, da ni edina… Saj nisem jezen, da je odpisla, pač samo zato ker je potrebovala toliko časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close