Zaljubljen in ne vem kaj storiti
moje skromno mnenje je, da te je skenslala.
oprosti, ampak, ko je bil kdo meni všeč, me kup stvari ni ustavilo, da odpišem. za simpatijo se pa itak zmerej cajt najde, ne?
zgleda, da si ji bil dovolj všeč, da si prišel do telefonske in nekaj odgovorov, potem dalje pa ji zgleda ni blo ‘vau efekta’. 🙂
kar pogumno naprej, bolje zate, da se je končalo še preden se je začelo. ne brodi samo o njej, zamoti se! 😉
Upam, da bom nekega dne z veseljem lahko rekel, uhh hvala bogu, da me je skenslala! :)[/quote]
oh, sej boš, brez skrbi! mogoče še prej kot si misliš. poslušaj nekoga z izkušnjami 😛
pravijo, kratko in sladko. no, krasna priložnost, da je vnaprej še slajše! ;)[/quote]
Hehe tako ja, klein aber fein. Upam, da bo res 🙂
oh, sej boš, brez skrbi! mogoče še prej kot si misliš. poslušaj nekoga z izkušnjami 😛
pravijo, kratko in sladko. no, krasna priložnost, da je vnaprej še slajše! ;)[/quote]
Hehe tako ja, klein aber fein. Upam, da bo res :)[/quote]
klein aber fein, hah! 😀
ja, no, potem se pa spravi z MON-a pa ven, v lajf 🙂
ahja… pa verjemi, ji bo žal kar po hitrem, ko bo zgruntala, da ti več ni za njo. to bo pa en super filing, ti povem! 😀
vedno, ko berem tvoje komentarje se čisto res spomnim one reklame za margarino… tisto… v vse se meša.
pa seveda z njim ni z nekim razlogom, je vsem jasno, okej. res znaš izpostavit ‘prikrito bistvo’, bravo. ampak moj komentar je namenjen avtorju, v dobro voljo, ker sarkazma in nesramnosti mu verjetno res ni treba.
zatorej. ven iz mojega peskovnika.
vedno, ko berem tvoje komentarje se čisto res spomnim one reklame za margarino… tisto… v vse se meša.
pa seveda z njim ni z nekim razlogom, je vsem jasno, okej. res znaš izpostavit ‘prikrito bistvo’, bravo. ampak moj komentar je namenjen avtorju, v dobro voljo, ker sarkazma in nesramnosti mu verjetno res ni treba.
zatorej. ven iz mojega peskovnika.[/quote]
Kakšna bo šele kot tašča …..:))))
Kakšna bo šele kot tašča …..:))))[/quote]
:)))
Kakšna bo šele kot tašča …..:))))[/quote]
Čeprav še obstaja upanje in do česa takega sploh ne bo prišlo…
Vsemogočni ženski 6-čut :D[/quote]
Eh… eni trdijo, da ga ženske nimamo, ampak pustiva to … Matej, zdaj pa tako kot na popravcih – se še spomniš? Samozavesten nastop in … tokrat naj bo brez napake. Prav?
Držim pesti![/quote]
Raje pustiva ja.. 😛 Bolj kot razmišljam in si želim dopovedat, da si ne zasluži, da bi se sploh še kaj trudil z njo, bolj mi je jasno, da si jo še vedno želim… Se bom potrudil, da bom to izpeljal suvereno, čeprav bo morala malo počakati, do sredine naslednjega tedna, ker so bili plani že narejeni …
No upam, da je vsaj dobro premislila… Ja v tem trenutku je bila edina, narobe si me razumela. Ker nisem mel pojma da punce tako dolgo premišljujete sem pač mislil, da se neprimerno obnaša, da odgovori po 2h tednih, torej v teh 2 tednih bi lahko spoznal katerokoli drugo, v tem smislu sem mislil, da ni edina… Saj nisem jezen, da je odpisla, pač samo zato ker je potrebovala toliko časa.
Forum je zaprt za komentiranje.