Zaljubljen in ne vem kaj storiti
Kaj ti ni jasno?
Če ne misli nate in se ne bo spomnila nate kaj ti to pove? Da ji nič ne pomeniš!!!!
In se ne bo spremenilo al boš težil in spraševal ali boš klečeplazil za njo…NE BO
Če pa boš jo dal na ignore pa boš ohranil dostojanstvo. Če ji kaj pomeniš bo že prišla, če ne si vsaj tip in druge bodo to opazile.
Če pa morš vedet pa daj vprašaj vsaj tako da bo dostojanstveno za OBA!
Kaj ti ni jasno?
Če ne misli nate in se ne bo spomnila nate kaj ti to pove? Da ji nič ne pomeniš!!!!
In se ne bo spremenilo al boš težil in spraševal ali boš klečeplazil za njo…NE BO
Če pa boš jo dal na ignore pa boš ohranil dostojanstvo. Če ji kaj pomeniš bo že prišla, če ne si vsaj tip in druge bodo to opazile.
Če pa morš vedet pa daj vprašaj vsaj tako da bo dostojanstveno za OBA![/quote]
Ok razumem ja. Hvala za nasvet
Če se nekdo ne zanima zate se obrni in pojdi stran, ker nekoga ne moreš prisilit, da si mu všeč. Očitno je nekaj, kar jo moti in to je na tak nežen način ti dala vedet. To je boleči del, ampak prej ko je prežvečiš manj težav boš imel za naprej.
Pa pusti prijateljice pri miru, ker te znajo tudi bit škodoželjne!!!
Stranski tir pomeni čustveno izsiljevanje, to je to kar sedaj ona tebi počne, ko se “žereš” kaj si naredil narobe in se ti že mal meša…. in pišeš na forum 😉 😀
Ej, bod dec in jo direkt vprašaj, ne pa ko neka mačka hodit okol vrele kaše!
Pa ne bit vsiljiv! Vse skup zapakiraj v nekaj humorja in ne bit prec na tleh, če ravno ne bo odgovorila tega kar ti pričakuješ. Itak te mal preizkuša in cagavci bodo odpadli kot knof od gat…. 😉
Če se nekdo ne zanima zate se obrni in pojdi stran, ker nekoga ne moreš prisilit, da si mu všeč. Očitno je nekaj, kar jo moti in to je na tak nežen način ti dala vedet. To je boleči del, ampak prej ko je prežvečiš manj težav boš imel za naprej.
Pa pusti prijateljice pri miru, ker te znajo tudi bit škodoželjne!!![/quote]
Mater midva imava pa iste nasvete. A ti pr men švinglaš???
No,sicer se strinjam s kopiranim tekstom En Tipa,ter ti mladenič hkrati odprem oči z ugotovitvijo da sploh nisi zaljubljen vanjo.Sploh ti v osnovi ni nič posebnega.
Ker ti ni odpisovala oz.te je vrgla na ignor te je nehote “priklenila” nase,vendar to ni zaljubljenost.V tebi se je samo aktivirala želja po nedosegljivem.
No,sicer se strinjam s kopiranim tekstom En Tipa,ter ti mladenič hkrati odprem oči z ugotovitvijo da sploh nisi zaljubljen vanjo.Sploh ti v osnovi ni nič posebnega.
Ker ti ni odpisovala oz.te je vrgla na ignor te je nehote “priklenila” nase,vendar to ni zaljubljenost.V tebi se je samo aktivirala želja po nedosegljivem.[/quote]
Ne vem če se bi strinjal s tabo, ker mi je všeč od tistega trenutka dalje ko sva se prvič sploh pogovarjala in ko sm o njej spremenil mnenje. To se dogaja od takrat dalje in ne od takrat ko mi ni več odpisala, to se je zgodilo ta teden…
Ih kaj pa naj bi naredil? 🙂
Reci ji da si se zaljubil in da ti je hudo, ko ne odpiše in da si jo želiš videt, ker ti je prijetno v njeni družbi….itd
A upaš to?
Sicer ne veš kaj boš dobil nazaj, lahko ti podere gradove v oblakih, ampak drugače ne gre 🙂
ps.
zgleduj se po Ribici in njeni simpatiji (koko sta direktna;)….al je ravno obratno, saj ne moreš vedet kdo koga peca… :D[/quote]
Upam, da ne boš upošteval takih nasvetov. Ker, če boš že jutri točil solze in odprl novo temo na forumu.
Ja, z nezavestnim tipom je že flirtati težko, kaj šele vzpostaviti kak omembe vreden odnos…
In en zelo pomemben segment si pozabil: pofukljiv. Niso vsi emancipirani. 🙂
ja, vidiš, no si dobil nekaj pametnih nasvetov. Ribica pravi, da bodi to kar si, On_ ti svetuje, da gruliš in prhutaš s perutničkami. Ti se samo drži tega in boš prepoznan za dober material za oženit. Sicer ne takoj, čez kakih 5 ali 10 let se pa utegne spet spomnit nate. Ti samo čakaj in bodi potrpežljiv.
Boom pa pravi, da ne priznaj, da ti je všeč, pa tudi, če te dobi zraven, kako se po njej plaziš, sliniš. :))
Še moj prispevek…
Men je padlo v oči, da si imel punco za “lahko”….in si potem spremenil mnenje.
Mogoče si se pa preden si spremenil to svoje velecenjeno mnenje obnašal do nje…hja, kot
do “lahke” punce? Nespoštljivo? In si se ji zameril?
To je ena varianta. Druga je ta, da ji ajnfah nisi tako všeč, kot je ona tebi.
Se zgodi – in to na žalost precej večkrat, kot to, da sta si istočasno oba všeč.
Tudi ti si kateri všeč, pa ona tebi ni, recimo. Tak je lajf.
Tretja varianta (manj verjetna, pa vseeno) je še ta, da te hoče malo “spodbosti”, se delati nedosegljivo…
ampak ta je res v oklepaju.
Nasvet….preboli in pejt naprej.
No, zdaj so pa vsi možni nasveti na kupu. Čeprav jaz tega zadnjega napisal sem NE. :))
Aja, pa čudi me kako ti ni še nihče tega omenil. Tvoja največja težava je, da si zaljubljen v dekle, ki jo še poznaš ne dovolj dobro. V bistvu nimaš pojma kdo sploh je. Lahko se tolažiš kakor češ, ampak če bi bil jebač prve klase, ti o tej ženski danes še premišljeval ne bi. Poiskal bi si drugo alternativo in ti teme še odpret ne bi bilo treba.
V bistvu imaš 2 opciji :
A : Tako, kot sem ti že napisal. Razmišljaš kje si ga usral, zakaj ti ne odpiše, kako bi lahko prišel v kontakt z njo, se tokrat bolje odrezal…
B : Vložiš energijo kam drugam, v bolj dobičkonosne investicije. Pelješ na pijačo punco, ki nima pomislekov, ali bi se, ali se ne bi dobila s tabo.
Pa ne me razumet narobe, tudi sam sem že bil zaljubljen. “Love on the first sight”, v resnici pa nič drugega kot neizkušenost. Žensk imaš na milione. Nobena ni najboljša izbira, so samo primerne kandidatke, s katerimi se vidiš na dolgi rok in tiste, ki se jih znebiš že po parih dneh. Obljuba zvestobe, dokler vaju smrt ne loči in podoben bullshit si lahko kar izbiješ iz glave, to so pravljice.
Forum je zaprt za komentiranje.