Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Zaljubljen in ne vem kaj storiti

Ne jem kruha in ne pijem mleka.

Pusti zdaj mojo. Dejstvo je, da si se obesil na nekaj, kar ni bilo bistvo debate, zato da si preusmeril pozornost in izničil vrednost nekega argumenta. Če bi vsaj bilo nagajivo, bi še spregledal, ampak ti vzameš tako resno, kot da dejansko verjameš, da je to EDINI smisel nekomu.[/quote]

Bistvo debate to je ali pa tudi ni – če si malo tebe sposodim.

Vzamem resno ali pa to ti samo tako vidiš – če si tudi malo tebe sposodim.[/quote]
Če ne vzameš resno, napiši zraven smajlija, če bi si rad res od mene sposojal. Da bodo še drugi vedeli, ne pa da se skrivaš. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To je samo tvoj občutek oziroma nekaj, česar se sam bojiš, kar pa še ne pomeni, da je res tako. Jaz veliko naredim zase, prav tako za svojo partnerko, pa tudi ona zame, ter zase. Tega pa ni sposoben nekdo, ki se boji, da bo moral ženski podrejati, v zameno pa nič dobil. Kdor verjame, da ne bo nič dobil, tudi nima veliko dati.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nima veze kdo jo je odprl. Problem je, da se z žensko, ki te privlači, ne moreš pogovarjat o takšnih resnih tematikah. Tvoja naloga je ustvarit seksualno vzudšje med vama, oblito s kančkom humorja, da se bo imela fajn v tvoji družbi. Tole pa ne vodi nikamor, trust me…[/quote]
Ne bluzi. Ženski se lahko zdi zelo seksi, če je tip omeni, da se mu zdi, da se je zresnila. Saj to je kompliment. Prav vsako temo o njej lahko spelješ na njen mlin.

Ti ji povej kaj čutiš, boš vsaj vedel pri čem si in končal lastno negotovost. Seveda, če je to tvoja želja.
Predvidevam, da je dojemanje njene “lahkosti” prav tako odvisno od tvoje samozavesti. Več strahu je v tebi, “težja” se ti zdi ženska.

Temu bi Hrvati rekli “prosla baba s kolacima”.

Marko – magnet za ženske

Simply irresistible

A ti si se poročil zato, ker si se bal, da bo pobegnila k drugemu ? lol

so beta 🙂

Ko bi le prišlo do prvega zmenka, a ne:))).

Logično. Prave ženske se ne spusti, niti deli. 🙂

Valda, ena in edina.

Več kot 30 si že star, pa še vedno tako naiven. Žalostno…

Ja glej, če se ti bojiš, da ženski nimaš kaj nuditi, da bi ostala s teboj, še nisem jaz naiven. :))

Sicer pa človek si mora dovoliti vsaj malo naivnosti, sicer je v svoji vedenju preveč zategnjen, nezaupljiv.

Kaj naj ti rečem…Uživaj dokler traja ane 🙂

Po mojem pri tej partiji si ze zgubo

zakaj ? zato ker si bil prevec pocasen ali neodlocljiv

kot recemo tudi vlak je ze odpeljal in ti si ostal ko butelj si

jo cakat na postaji .

Za dekleta ce zelis eno dobiti moras najprej jo pripraviti da

vidi da ti je vsec –ribici vrzejo malo crvov in kruha -zrnja ali moke zmesano

z krvjo in vse mogocega sranja to zavisi kaj bi radi ujeli to ze eno dve uri prej pripravimo

Nato to bolj tiho vrzejo—- past z zrnom ali crvom in cim ribica

to povlece bodi pazljiv –cim bo to hotela pogoltnit pa potegni .

to pot pa je dobro vpicena in jo bos lahko pocasi z vode ven

privleko da ti ne uide ..

Z dekleti je enako prej jih moras sarmirat toda ne bedasto kot

kokot ki se sopiri –pravim moras se znajti da te opazi

v tej pripravi pa se znajdi da si vse ok obleka cevlji lasje cist

obrit in privlacliv na splosno –ce si zanemarjen in neobrit

ter ne se ponasas kot kmetavzar prdonja– nimas nobene srece

da bi ji bil vsec . Cim pa uspes malo se priblizat pa moras se zmeraj

znajti da se vidta sama in sploh ni vredno da cvikas na njo med prijatelji

ali prijateljicami to je pa najvecja bedastoca ker ona nebo hotela biti

bejba ki se da tak na lahko uloviti ..Vse kar med prijateljicamo storis

da si vsem simpaticen in jim kak sladolet ali kavico placaj da te dobro

sprejmejo vsi –bodi zabaven ne pa tezak brez pogovora ki tu ko steber

stoji in je bolj nezanimiv kot drugo ..Ze v tej situaciji moras najti trenutek

kjer se bolj lahko njej priblizas pa cetudi ima njena prijateljica lepso rit

ne v njo buljit bodi blizji tisti katero ti hoces kasneje osvojiti ..

Ze ob tem prvem sestanku v druzbi se znajdi da sama govorita

in ne se bat ji povej na tvoj nacin da ti je vsec in da bi jo samo zelel

srecat …Tako si ze na dobri poti in ce si kaj sposoben bos ze dobil ta sestanek

ko pa bosta skupaj pa se znajdi da ves vse o njej —-najvaznejsa oseba na svetu-je ona —

to pomeni ti se znajdes da ona bolj o sebi govori ti pa cim manj o tebi edino ce te kaj ona vprasa

pa ne klobasat na dolgo znova moras vse o njej vedet kaj ima rada vsak dan zabave sport potovanja

knjige kino itd .Ne smes nigdar Kritizirat temvec komplimentiras in to vseskozi ce se vasa stvar

konkretizira .ti se nesmes nato spremenit cetudi si prava svinja v resnici -ti se moras spremeniti in tvoj veliki rilec v zemljo zabit –..Z vsem tem pa bos vedel kaj ji bos dal poduhnit da jo vse bolj ujames ..

Ce si pa zadosti dober in ljubezniv se bo ze sama ujela ..Cim pa ji nekaj ni vsec ne jo silit

menjaj temo in vzami drugio pot ali drugo temo drugi sport etc ..Seveda pride tudi cas ko

bos moral mal napredovat –ji vzeti roko ali se cisto polako priblizat in najkasneje na koncu tega prvega sestanka ji dat en poljubcek ali jo objet narahlo da se ne oplasi in da vidi da ti zacnes za njo drzat da ti ni

cisto brez veze da si ti pocasi zaljubljen .ne pa vsiljiv ..Toda ne smes bit prepocasen in ne prehiter

ce se ne znas priblizat si pa vse drugo zastonj naredo in bo treba vse drugo od zacetka ponovit

Ko si pa bolj napredoval in ze se zacneta zvecit pa moras tudi zvedet ce je ze znucana ali pa

nedolzna ali je to prvic ali 100 ic vedel kdaj je pa pripravljena za ta korak bos ze videl ce so poljubi

bolj strasni in ce je bolj vrocega typa ali mrzlica ti moras dozirat da je ne navelicas prehitro in

da tudi gres cez mejo katera vas bo pa se bolj zdruzila in je mogoce da bo vasa veza trajala ..

bodi iskren ne lazi bodi pazljiv z njo in bos vse lahko pridobil …Evo to je pa najmanj kar vam mladenicem lahko povem –vedite da vsaka punca je drugacna da ni guide marabout za osvajanje
ali vspodbudo in da tudi ne moremo biti vsec vsem …
Meni se je zgodilo da sem grablje dobo na gobec z eno povprecno punco — potem pa nisem zgubo poguma in zacel znova in znova in sem si eno 100 x lepso podrl in z njo 20 let ostal –kar eni ni vsec bo to drugi bodi pazljiv in pogumen posebno pa iskren ne lazi nigdar –edino tistim katerih ti ne cenis in jih zelis na hitro podret — ce si pa tako zacel cim si jabolko pojedel pa kar pusti in pojdi naprej

ce ne se bos z lastnimi lazmi ujel Zivijo

Čeprav se ni oglasila več ko teden in pol, je vredno še enkrat poskusit in ji pri tem tudi priznati svoja čustva do nje?

Kako je mogoče, da ravno tisti, ki o puncah mislijo, da so “lahke” ostanejo na suhem?
Dragi moj, zavohala je kaj si misliš o njej (ženske to znamo) in te je lepo dala na čevelj.
In tudi vem kaj si zdaj ona misli o tebi. Z eno besedo: da si težek!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Težek v kakšnem smislu? Tako kot jaz vidim njo, da je težka misli, da ona vidi mene, pa si me vseeno želi?

Težek v kakšnem smislu? Tako kot jaz vidim njo, da je težka misli, da ona vidi mene, pa si me vseeno želi?[/quote]

Tako kot piše – prevelik BMI maš. Pa delaš se da maš Marija/kurba sindrom 🙂

Težek v kakšnem smislu? Tako kot jaz vidim njo, da je težka misli, da ona vidi mene, pa si me vseeno želi?[/quote]

Glej, če bi si te želela, bi te najbrž že poklicala, mar ne?
Pa si kdaj pomislil, da morebiti punca ni lahka, ampak da išče nekaj točno določenega in da to nisi bil ti?
Ti pa – namesto, da si izkoristil priložnost in se predstavil, da si ravno ti tisto kar išče, si sam sebe pahnil nazaj v tisto množico rokodelcev, ki imajo venomer neke pripombe, češ da so punce lahke, a jim ga še tako lahkim ne uspe vtakniti. Zdaj pa, ali zamenjaj način razmišljanja ali pa se včlani v kakšno društvo. Makrame mogoče…

Pardon. Ni sindrom. Kompleks je.

Naj ti povem, tako kot sem že nekaj ljudem odgovoril, da ji nikoli nisem dal vedet, da mislim, da je lahka punca. Pač to kar sem vedel o njej, kakšne neumnosti počne, sem zadržal zase. Ko pa sva se družila ji tega nisem dela vedet, omenil sem ji, da se je precej spremenila, da imam občutek, da je postala precej resna… Torej tukaj tvoje prejšnje mnenje nima smisla, je tako?

Naj ti povem, tako kot sem že nekaj ljudem odgovoril, da ji nikoli nisem dal vedet, da mislim, da je lahka punca. Pač to kar sem vedel o njej, kakšne neumnosti počne, sem zadržal zase. Ko pa sva se družila ji tega nisem dela vedet, omenil sem ji, da se je precej spremenila, da imam občutek, da je postala precej resna… Torej tukaj tvoje prejšnje mnenje nima smisla, je tako?[/quote]

Zgoraj sem ti lepo napisala, da ženske to zavohamo. Torej tukaj tvoje prejšnje mnenje kaj si rekel in kaj nisi rekel nima smisla. Je tako? Zdaj pa … lahko verjameš ali pa ne. To je tisto, ko nas, ženske, spreleti tisti nekaj-ni-v-redu občutek. Reče se mu ženska intuicija. Za to si pa že slišal menda.

A to si v reviji Smrklja prebrala?[/quote]

Kaj ti bereš tovrstne trače?:))) Kolk si NISVA podobna. Če bi kdaj bil zaljubljen, bi vedel o čem govorim.[/quote]

Goldfiška, a ti to resno? Prav zares si bila zaljubljena? Tako … a prav tip je bil, mislim … taprav? Prav obstajal je nekdo, ki ti je bil všeč? Ma neeee ……. neeee……. ne morem verjet no… :))))

Stari, če si ji rekel, da se je precej spremenila, da imam občutek, da je postala precej resna… to pomeni samo to, da prej ni bila taka, da je bila prej neresna… 😉

Sploh pa si očitno bleknil nekaj kar niti ne veš, da si oz je tebi bilo nepomembno, njej je pa povedalo dovolj.
Nima smisla, da se ji sedaj izpoveduješ o svojih globokih čustvih po tolikem času, lahko ji samo omeniš, da ti je bilo takrat prijetno v njeni družbi in si želiš, da bi še kdaj ponovila, če že misliš, da moraš še kaj povedat. Mislim, da s tem ne boš (preveč) vsiljiv, ostalo je pa odvisno od nje in se ,moraš sprijaznit s tem.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close