Zakaj ste varali?
Točno tako. Teorija je spisana na podlagi izkušenj, ki jih ti nimaš. Torej na prazno nabijaš. Lahko si drugič manj vzvišen in se ne delaš, da razumeš nekoga, ki se je znašel v tej situaciji. Včasih je enostavno bolje biti tiho kot moralizirati.[/quote]
Zakaj je bolje bit tiho, kot našteti morebitne vzroka varanja? Čemu pa ti vzroki lahko škodijo, kako?
Točno tako. Teorija je spisana na podlagi izkušenj, ki jih ti nimaš. Torej na prazno nabijaš. Lahko si drugič manj vzvišen in se ne delaš, da razumeš nekoga, ki se je znašel v tej situaciji. Včasih je enostavno bolje biti tiho kot moralizirati.[/quote]
Kaj misliš, da so terapevti in psihologi dali vse te izkušnje skozi prakso, da potem lahko “nabijajo” drugim?
lol lol Eni pišejo iz izkušenj, drugi pa teoretizirate 😀 Ajde, lahko napišeš, jaz mislim tako pa tako, verjetno je tako in tako, ne pa da pišeš kot da VEŠ, zakaj so ljudje varali. Če nisi varal ali nisi bil z bejbo, ki je tebe varala ali bil z bejbo, ki je s tabo varala nekoga drugega, potem pač ne moreš pisat o vzrokih, ane. Simpl.
Sicer pa dragi dečki (Sadni et Co), tudi moški varajo lahko zaradi pomanjkanja čustvene bližine s partnerko. Kot tudi ženske lahko varajo samo zato, ker se jim zahoče več seksa (ker je pač njenemu hlodu doma 2x letno dovolj)[/quote]
Ti si preveč glup/a da bi razumel/a da je VEČINSKOST moškega varanje ne posledica PREMAJHNE čustvene bližine ali česar podobnega ampak enostavno dejstvo da bi moški pač rad nategnil še katero zraven svoje žene/punce
Tako kot ne moremo jest 70 let solate na 40 načinov ne moremo z isto osebo seksat na 40 načinov (številka je izmišljena) na koncu bi še vedno probali kaj drugega ker nam tako paše…
Eni probajo še kaj, drugi omejijo količino salate, tretji pa se prepričujejo da so srečni z salato na 40 načinov.
Pri enih punce/žene to zvejo in se delajo da ne vidijo, pri drugih vidijo in odidejo ali jih natirajo, pri enih nikdar ne zvejo, eni prenehajo ali naredijo to zelo zelo poredko eni skoz pa ne opazijo itd itd.
Dejstvo je da moški ki varajo zaradi čustev in podobnega so v manjšini, tako kot ženske pri katerih je veza 100% super ampak si samo želijo še kakega tipa… to so vse manjšina.
Kaj misliš, da so terapevti in psihologi dali vse te izkušnje skozi prakso, da potem lahko “nabijajo” drugim?[/quote]
Oni na primeren način to povedo, ti pa si pokroviteljski dostikrat.
Ni treba kaj dosti posodabljat, moj bazen za statistiko je vedno moja generacija +/- par let torej ljudi s katerimi se družim.
To pa je generacija ljudi med 22-29 letom starosti in vsi tisti ki so varali (moški) so varali ne zato ker bi bilo KARKOLI narobe z njihovo zvezo (kot se rado zmotno trdi in verjame) ampaka enostavno zato ker je ženska s katero so prevarali punco seksi in dobra in so jo želeli pofukat po domače povedano.
3 od teh petih so še danes s svojo punco (isto kot ko so prevarali) in so to storili 1x in do danes ne več…
Tak to je mislim da prevečkrat ljudje iščemo neke razloge v moškem varanju (predvsem moškem) velikokrat moški vidi dobro žensko in bi jo pač podrl ne zato ker je NESREČEN v zvezi ampaka zato ker je pač ženska fukiš 🙂
No ti jih ziher poznaš 100x več in veš da imam narobe 🙂
Potem pa povej zakaj vara(m)jo moški … zato ker se počutimo čustveno nesprejete? keri smehi no… morda kak metroseksualec prevara svojo s tipom zaradi tega ja…
Potem pa povej zakaj vara(m)jo moški … zato ker se počutimo čustveno nesprejete? keri smehi no… morda kak metroseksualec prevara svojo s tipom zaradi tega ja…[/quote]
Jp, precej več jih poznam, kot ti. 🙂
Kar se tiče varanja moških ti sploh ne oporekam… Vidim pa, da imaš info le iz enega tabora. Glede na to, da si menda precej odprte glave, bi pa ja moral vedeti, da so to izključno enostranske informacije. No… naprej boš menda skontal sam. :))))
nihče ne trdi tega…
ampak v kolikor ne moreš predstavit svoje verzije (ki se jo tudi lahko zlažeš) da pa ti poznaš tolko pa tolko moških ki so varali zaradi tega, pač velja to kar je najbolj poznano…
Toliko za info če jih 49 vara zaradi čustvenih problemov zveze, 51 pa zato ker je ženska vredna greha in nimajo problema v zvezi je to še vedno VEČINSKOST ene opcije….
a si ti levičar ali desničar … da vemo katero od *desank “varaš”[/quote]
Moje srce je na levi vedno rečem… delam pa tako kot je najboljše za mene, na volilni listek pa običajno napišem ”Partija – CKZKJU – Josip Broz Tito”
Če ti zdaj to karkoli pove kaj sem 😉 verjetno prepameten za tebe pa še za koga drugega 😉
Kaj misliš, da so terapevti in psihologi dali vse te izkušnje skozi prakso, da potem lahko “nabijajo” drugim?[/quote]
Oni na primeren način to povedo, ti pa si pokroviteljski dostikrat.[/quote]
Zato pa nisem terapevt. :))
Potem pa povej zakaj vara(m)jo moški … zato ker se počutimo čustveno nesprejete? keri smehi no… morda kak metroseksualec prevara svojo s tipom zaradi tega ja…[/quote]
Zato, da začutiš svojo vrednost, da potrdiš svojo moškost. Lahko bi rekel, da je tak moški precej negotov vase.
Zato, da začutiš svojo vrednost, da potrdiš svojo moškost. Lahko bi rekel, da je tak moški precej negotov vase.[/quote]
Ampak nihče ne začuti tega, je samo vesel (bil) ker je nategno punco ki jo je ŽELEL …
Mislim da se prevečkrat išče neka GLOBLJA razlaga in jo namensko ustvarjate/mo zato da bi razložili varanje, se mi zdi da če bi ljudje doumeli da je to samo to kot pišem da bi se jim strgalo ker bi vidli da je s tipom čist kul je samo pač hoto še eno…
To je preveč enostavno za človeka zmanipuliranega dandanes in išče globlje razlage, ki so nepotrebne in velikokrat napačne, ampak smo pač sfrizirani od teorij zarote in premlevanja vsega na 101 način kot ti marko in mislimo da je vse še nekaj več kot je.
To je tvoja resnica. Moja pa je, da se premalokrat išče globlja razlaga, zato pa so ljudje tako neodgovorni in počnejo slabe stvari brez slabe vesti in jim je važno le to, da si izpolnijo svoje egoistične želje. Egoistične takrat, ko se vara drugo osebo. Če nisi v resnem odnosu, delaj, kar te je volja, dokler tudi drugemu ne škodiš. Sicer pa verjamem, da se slabo vedno vrača nazaj, pogosto se ljudje niti ne zavedajo, zakaj jih je nekaj doletelo. Če bi se poglobili, pa bi vedeli. :))
Saj nihče ne pravi, da s tipom ni kul, če vara, samo naj bo kul s katero drugo, ne s tisto, ki si želi monogamne zveze. Tako naj si poišče, ki ji bo to kul, če je res tako kul. 😉
Joj no, bil je hec na tisto, ko si posumila, da jaz sam sebe prepričujem v nekaj, kar ne obstaja. Vsaj meni se je to zdelo hecno. 🙂
Marko, kaj je spet problem? Da nisi razumel ali da te ne zanima ali da ne bo forum ostal brez tvojega replaya…ah je ta tvoja doslednost pusta…bolj kot če bi s favto pihal pavze…cccccc
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Forum je zaprt za komentiranje.