Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj obvisi skrb za otroke samo na mami?

Zakaj obvisi skrb za otroke samo na mami?

Res sem bolj frišn tukaj, tako da ne vem kaj je bilo včasih in kaj ste imeli med seboj. Starih tem pa tudi ne prebiram. Niti me ne zanima.

Edino kar vem na temo orgazmov je to, kar je napisala, da bi šla v “žigolohaus”, če bi bilo na nivoju.
Pa sem okol kepe dobil sam zato, ker sem jo pohvalil za odkritost. :-)))[/quote]

Saj, moški smo koristi samo z enega vidika, ki ga ona priznava: seksualnega.
Drugače pa smo baje itak čisto neuporabna reč. :)[/quote]

No jaz si tega ne jemljem k srcu … predlagam da si tudi ti ne. :-))
Nisva dolžna bilo kaj dokazovati njej, kakor tudi ona ni dolžna nama dokazovati bilo kaj, kar se tiče okusov, mišlenj, mnenj.
Vse ostalo je pa debata.
Mnenje (bilo kdo) lahko pa ima zaradi mene tudi, da je zemlja ploščata. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Če moški odide stran, še to ne pomeni, da nima tega čuta, le ob “nepravi” ženski ni ravno smiselno sobivanje, ker se s tem tudi otroku dela škoda.[/quote]

Ni problem, če zapusti žensko, problem je v tem, če zapusti otroka.
Če gresta partnerja narazen, ni potrebno potem tudi otroka zapustiti.
Se strinjam, da je veliko bolje, da gresta dva narazen, če nista za skupaj. Če sta dva taka skupaj, ki se non stop prepirata, delata samo škodo otroku.
Samo, ko gresta narazen, še zdaleč ni potrebno, da potem oče zapusti tudi otroka. Žena, partnerka je res bivša. Otrok pa bo vedno njegov.
Pa, da se razumemo, dosti moških je takih, ki po ločitvi izredno lepo skrbijo za otroka. Žal pa je čisto preveč tistih, ki mu otroka ni mar.
Žal je tudi čisto preveč takih, ki ne gredo narazen in je v družini nasilje, prepiri, žaljenje, alkohol in podobno. Tu sta fizično res prisotna oba starša, ampak taka starša uničujeta otroka. Ja, oba ga uničujeta. Ni samo oče alkoholik kriv, mama mučenica pa nedolžna, ker, če bi bila ona kaj prida, bi zaščitila otroka in zapustila nasilnega pijanca. Pijanega nasilneža izpostavljam, ker je kar veliko družin v stilu on nasilni pijanec, ona pa igra mučenico in trdi, da se zaradi otrok ne loči. V resnici pa uničujeta oba ravno otroke.

Teorija je vsem jasna.

No sedaj se boš pa z orgazmi hvalila cccccc :-))))

Tvoj drugi stavek pa podpišem.[/quote]

Samo menda ni isto kot če z moškim, če se še prav spomni daleč nazaj. :D[/quote]

A za moje orgazme te skrbi? Ti kar povem, da čisto po nepotrebnem.

Res sem bolj frišn tukaj, tako da ne vem kaj je bilo včasih in kaj ste imeli med seboj. Starih tem pa tudi ne prebiram. Niti me ne zanima.

Edino kar vem na temo orgazmov je to, kar je napisala, da bi šla v “žigolohaus”, če bi bilo na nivoju.
Pa sem okol kepe dobil sam zato, ker sem jo pohvalil za odkritost. :-)))[/quote]

Saj, moški smo koristi samo z enega vidika, ki ga ona priznava: seksualnega.
Drugače pa smo baje itak čisto neuporabna reč. :)[/quote]

Pa še to eni bolj, eni manj 🙂
Aja, pa blazno prov pridete za kej težkega po štengah nest….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close