Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj obvisi skrb za otroke samo na mami?

Zakaj obvisi skrb za otroke samo na mami?

Sem moral malce razmisliti, kateri bi pasal na to tvojo “glasbeno željo”.
In sem se po temeljitem razmisleku odločil za ta komad in video :-))

Elton John – Sacrifice

In upam, da boš zadovoljna :-))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Preprosto zato, ker mama ni izbrala pravega očeta za svojega otroka.
Zato se to dogaja nekaterim ženskam in ne vsem.
Zadovoljna? :-)))[/quote]

Hmmm… meni bolj deluje, kot da ti moški ne izberejo pravo žensko za mater svojih otrok.[/quote]

Hmmm… mogoče si spregledala eno podrobnost pri izbiri moškega. Moški si morda sploh ni želel otrok. Le seks. :-)))

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- There are only five things we need in life: - good friends, good job, good food, good sleep & good _UCK (whatever you thinking is right) Great minds discuss Ideas; Average minds discuss Events; Small minds discuss People.

Glavno, da je tvoj zadovoljen, odkar si si jih dala povečat. A je bolelo kaj? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hmmm… meni bolj deluje, kot da ti moški ne izberejo pravo žensko za mater svojih otrok.[/quote]

Hmmm… mogoče si spregledala eno podrobnost pri izbiri moškega. Moški si morda sploh ni želel otrok. Le seks. :-)))[/quote]

Ja. Ampak še vedno so to tvoji otroci, ne glede na to, ali si jih hotel ali ne.
Kot da bi se moškim ta čut prebudil le, če je ženska “prava”.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Če moški odide stran, še to ne pomeni, da nima tega čuta, le ob “nepravi” ženski ni ravno smiselno sobivanje, ker se s tem tudi otroku dela škoda.

Glavno, da je tvoj zadovoljen, odkar si si jih dala povečat. A je bolelo kaj? :))[/quote]

Pa kje ti živiš Matjažko. To je danes tako kot če bi šla k frizerju. Prideš tja, pa rečeš, da hočeš bolj volumen pričesko.
Isto z joški. Kakšna škoda, da ni za moške nič kaj takšnega, a ne? :)))

Če moški odide stran, še to ne pomeni, da nima tega čuta, le ob “nepravi” ženski ni ravno smiselno sobivanje, ker se s tem tudi otroku dela škoda.[/quote]

Razumem, Robi. Samo ti niso problematični. Razidejo se z žensko, še vedno pa skrbijo za otroke.
Samo imaš pa resnično takšne, ki zapustijo žensko in otroka(e). Kot da ni nič…

Hmmm… mogoče si spregledala eno podrobnost pri izbiri moškega. Moški si morda sploh ni želel otrok. Le seks. :-)))[/quote]saj to je težava, on si želi le seks in ona tudi, samo potem njo prizemlji tisti plusek na testu za nosečnost, nima kam pobegnit pred njim, on pa odfrči kot preluknjan balon…..
Če bi se oba zavedala, da na ta način lahko tud kar “rata” in zato izbirala take partnerje, ki jim je to mar, ki sprejemajo tudi to možnost kot eno od opcij, bi bila pa druga pesem.

Če moški odide stran, še to ne pomeni, da nima tega čuta, le ob “nepravi” ženski ni ravno smiselno sobivanje, ker se s tem tudi otroku dela škoda.[/quote]

Razumem, Robi. Samo ti niso problematični. Razidejo se z žensko, še vedno pa skrbijo za otroke.
Samo imaš pa resnično takšne, ki zapustijo žensko in otroka(e). Kot da ni nič…[/quote]
Za tiste pa dvomim, da so si sploh želeli otroka.

Glavno, da je tvoj zadovoljen, odkar si si jih dala povečat. A je bolelo kaj? :))[/quote]

Pa kje ti živiš Matjažko. To je danes tako kot če bi šla k frizerju. Prideš tja, pa rečeš, da hočeš bolj volumen pričesko.
Isto z joški. Kakšna škoda, da ni za moške nič kaj takšnega, a ne? :)))[/quote]Škoda zanj ali zate? 🙂
Sploh pa opozarjam Matjazka, da ne govori kar tako na pamet, ker jaz bi si upal varno skočit iz Margotkinega balkona, če bi mi ona posodila modrc kot padalo…. 😛

Samo imaš pa resnično takšne, ki zapustijo žensko in otroka(e). Kot da ni nič…[/quote]
Za tiste pa dvomim, da so si sploh želeli otroka.[/quote]

Zdaj sva spet na začetku :))
Ja želel ali ne želel, če je ratal, je treba za njega skrbet ane? Al ne?

Poglej… ljudje smo različni. O tem o čemer sedaj ti govoriš je nekaj drugega. Nekdo lahko ima ta starševski čut pri 20. (pa je lahko moški ali ženska) ali pa se tudi nikoli ne prebudi v njem. In v enih ga ne moreš prebuditi, morda je pri drugih potrebna drugačna oseba, pri tretjih drugačen pristop….lej nismo naštancani na tekočem traku po istem kalupu v fabriki.

Koliko krat lahko slišiš pri partnjerih, da so šele ob določenih situacijah spoznali, da svojega partnerja sploh niso poznali. O tem jaz cel čas tupim in glupim!

O tveganju, da se odločamo za nekaj, brez da bi vedeli, ali nam bo zneslo, ali pa se zanašamo na srečo… še posebej s tistim, s katerim smo si v svoji domišljiji tako lepo zamislili gradove v oblakih.
Nekateri ljudje so pač v situacijah, kjer bi morali biti ziheraši raje gamblerji…. drugi pa ziheraši v lajfu, kjer je treba….. in gamblerji na Lotu. :-)))

Ni nujno, da si ga želi, bilo bi pa prav, da če se nekdo spušča v s.o., da je pripravljen tudi na to opcijo, da počne to z neko odgovornostjo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Isto z joški. Kakšna škoda, da ni za moške nič kaj takšnega, a ne? :)))[/quote]Škoda zanj ali zate? 🙂
Sploh pa opozarjam Matjazka, da ne govori kar tako na pamet, ker jaz bi si upal varno skočit iz Margotkinega balkona, če bi mi ona posodila modrc kot padalo…. :P[/quote]

Matjažko, zavaja te, živim v pritličju 😀

On, ampak dajva, ponoviva tole: ti bi meni slekel modrc zato, da bi z njim skakal z mojega balkona ://
A jaz to prav razumem?
Hmmm 😀

Zdaj sva spet na začetku :))
Ja želel ali ne želel, če je ratal, je treba za njega skrbet ane? Al ne?[/quote]
Naj bi, kot bi marsikaj naj bilo na tem svetu, pa ni. 🙂
Ob takih primerih ženska prav tako nosi del odgovornosti, kar pomeni, da se naj ne spušča v nezaščitene spolne odnose z moškim, če si otroka ne želita oba in nista na to pripravljena.
Oblast bi prav tako naj skrbela za narod, pa to ravno ni to. 🙂

Škoda zanj ali zate? 🙂
Sploh pa opozarjam Matjazka, da ne govori kar tako na pamet, ker jaz bi si upal varno skočit iz Margotkinega balkona, če bi mi ona posodila modrc kot padalo…. :P[/quote]

Matjažko, zavaja te, živim v pritličju 😀

On, ampak dajva, ponoviva tole: ti bi meni slekel modrc zato, da bi z njim skakal z mojega balkona ://
A jaz to prav razumem?
Hmmm :D[/quote]Ma neeeee… to sem jaz namislil kot primer v sili, po sistemu nič nas ne sme presenetiti 😉 :)))
Saj veš držim tvoj modrc v rokah in v vhodnih vratih se zasliši škrtanje ključa….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Do zdaj smo ugotovili samo, da so vsega krive ženske, ki morajo pred
oploditvijo ugotoviti, kateri moški bodo skliznili in kateri ne.
Metode pa še niso čisto jasne, ampak sem prepričana, da nas bodo
razsvetlili.[/quote]

Ampak vseeno Skela, ko pa takole razmišljam, sem pa vesela, da imam kot ženska možnost odločati ali bom imela otroka ali ne, pa čeprav s tem tvegam, da bom morala za tega otroka npr. sama skrbeti, kot pa da te možnosti sploh ne bi imela. Če me razumeš …[/quote]

Te ja. Jaz tudi ne bi hotela biti moški. Si predstavljaš, da bi lahko imel(a) samo en orgazem
na en seks?
Pa da bi zamudila vse solze smeha z otroci pod enim kovtrom….ni šans…

No sedaj se boš pa z orgazmi hvalila cccccc :-))))

Tvoj drugi stavek pa podpišem.

Veste kaj čut ali ne-čut, želja ali ne, zrelost in odgovornost gor al dol, ženska al moški…
Otroka se ne zapusti in to je to.
Vsak med vami bi pestval to travmo in jo vsak dan obelodanjal na forumu, če bi se
zgodila njemu.(ali njej)…kako lahko pol sploh pomislite, da bi otroku obrnili hrbet?
In pol še čist resno debatirate o socioloških, pa zgodovinskih, pa antropoloških pa ne
vem več kakšnih vzrokih…..
Ok, vsak ima lahko razloge za ne imeti otrok, sprejmem. Pol se dej pač sterilizirat in imaš mir.
Če se pa otrok rodi, imaš da zanj
skrbiš in ga imaš rad.
Če zmore morski konjiček, bo pa še človek.

Tvoj drugi stavek pa podpišem.[/quote]

Jest se nič ne hvalim z nečem, kar je čisto običajno in vsakdanje :-)))

Ne bo šlo, večina moških je že ponotranjila idejo , da je treba širit svoje seme. Pa ga pač širijo!

Edino, kar lahko ženske glede tega ukrenete je, da jemljete kontracepcijo, ali pač pazite, komu tiščite noge narazen..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Se jaz popolnoma strinjam s teboj brez skrbi.
Ampak ker izhajam iz izhodišča, da nihče ni perfekten ter da ne živimo v idealnem svetu pač verjamem, da takšen dekret, kot si ga napisala (in bi ga jaz z veseljem podpisal) ne bi bil namenjen drugemu, kot temu, da se ga krši v praksi.

Torej ostane nam mogoče le, da svoje potomce vzgajamo v to smer.

When you say nothing at all

Samo menda ni isto kot če z moškim, če se še prav spomni daleč nazaj. 😀

Samo menda ni isto kot če z moškim, če se še prav spomni daleč nazaj. :D[/quote]

Res sem bolj frišn tukaj, tako da ne vem kaj je bilo včasih in kaj ste imeli med seboj. Starih tem pa tudi ne prebiram. Niti me ne zanima.

Edino kar vem na temo orgazmov je to, kar je napisala, da bi šla v “žigolohaus”, če bi bilo na nivoju.
Pa sem okol kepe dobil sam zato, ker sem jo pohvalil za odkritost. :-)))

Samo menda ni isto kot če z moškim, če se še prav spomni daleč nazaj. :D[/quote]

Res sem bolj frišn tukaj, tako da ne vem kaj je bilo včasih in kaj ste imeli med seboj. Starih tem pa tudi ne prebiram. Niti me ne zanima.

Edino kar vem na temo orgazmov je to, kar je napisala, da bi šla v “žigolohaus”, če bi bilo na nivoju.
Pa sem okol kepe dobil sam zato, ker sem jo pohvalil za odkritost. :-)))[/quote]

Saj, moški smo koristi samo z enega vidika, ki ga ona priznava: seksualnega.
Drugače pa smo baje itak čisto neuporabna reč. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close