Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj noben ne gre na morje v italijo?

Zakaj noben ne gre na morje v italijo?

Ja, res je. Ljudje nečesa ne poznajo in ker je predvidoma drugačno od njihove parcelice v kempu ali pa njihovega vikenda iz 80 let,ki so ga naredili njihovi starši ,je vse drugo slabo, grdo, umazano, grozno.

Nima smisla prepričevati prepričanih.  Majhnost je tudi ena značilnosti slovenskih Janezov  in Mojc.(no, tako nas imenujejo povsod v bivši Yu:):).

Če vam ni, vam pač ni.

Uživajte na Hrvaškem, bog ne daj, da bi stopili iz svojih malih okvirjev. Pa, prosim, ne šinfajte Hrvatov in kretenskih Štajercev, ki  menda pijani krulijo vse noči in nategujejo harmonko v vaših kempih:):). Tako namreč večkrat berem tule, na Monu.

Srečno!

Odgovor na objavo uporabnika
mala mama, 22.06.2023 ob 13:51

Ja, res je. Ljudje nečesa ne poznajo in ker je predvidoma drugačno od njihove parcelice v kempu ali pa njihovega vikenda iz 80 let,ki so ga naredili njihovi starši ,je vse drugo slabo, grdo, umazano, grozno.

Nima smisla prepričevati prepričanih.  Majhnost je tudi ena značilnosti slovenskih Janezov  in Mojc.(no, tako nas imenujejo povsod v bivši Yu:):).

Če vam ni, vam pač ni.

Uživajte na Hrvaškem, bog ne daj, da bi stopili iz svojih malih okvirjev. Pa, prosim, ne šinfajte Hrvatov in kretenskih Štajercev, ki  menda pijani krulijo vse noči in nategujejo harmonko v vaših kempih:):). Tako namreč večkrat berem tule, na Monu.

Srečno!

V kampu mene zagotovo ne boste našli, niti pod marelo na žgočem soncu v 20 vrsti, še najmanj pa na svoji parceli iz 80ih.  Se imam preveč rada za kaj takega :). Še sreča, da smo si tako različni, če ne bi se vsi drenjali na istih mestih, kako bi šele potem smrdelo po lulanju in kakanju…

V Italiji je predvsem problem, da je preveč ljudi, zelo gosta poselitev. Zato je povsod gneča in pretirana obremenitev okolja. Italija ima eno večjih povprečnih gostot prebivalstva za večje države. Večjo kot Kitajska.

Zato raje na dopust hodimo v Grčijo.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7051, 22.06.2023 ob 14:17

V Italiji je predvsem problem, da je preveč ljudi, zelo gosta poselitev. Zato je povsod gneča in pretirana obremenitev okolja. Italija ima eno večjih povprečnih gostot prebivalstva za večje države. Večjo kot Kitajska.

Zato raje na dopust hodimo v Grčijo.

Gostota prebivalcev v Italiji je enaka kot v Nemčiji, Švici, Belgiji …

Mi hodimo v Sestino – Sesljan, tam je tudi Protopikolo. Hodimo pa tudi vsako leto na hrvaško, gremo tudi v grčijo, egipt, zda…. vsako leto še kam drugam, kot na hrvaško in italijo. V italijo hodimo ker je le 1 urca do tja.

Je že sezona jamranja, vsako leto eno in isto. Zakaj se obremenjujete, če gredo ljudje na Hrvaško? Zakaj bi morali iti delat vam gnečo v Italijo? Na poletnem dopustu sem bil v Italiji, Grčiji, Hrvaški in Črni gori in povsod je bilo fajn – če človek ni zadovoljen niti doma, mu ne pomaga, da kamorkoli gre. Je pa bolj fino dat na fb in instagram slikce iz Španije kot iz Umaga, zato se gre, a ne?

Jaz nimam ne Fb  niti Insta..:).

Kdor hodi na dopust po selfije ipd , zanj je res bolje, da ostane doma in si pofejka sceno, pa fotka.).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close