Zakaj napadate nekatere monovce?
smiri već hormon, 08.09.2022 ob 11:59
Kokoši ??????, 08.09.2022 ob 11:25
“se pa hudo motiš”,
zakaj se pa potem ponavljaš cel čas govno debilno? Zakaj že dve leti pišeš eno in isto❓
Zakaj si pred enim letom v tistih dolgih temah kjer si se prepiralo napisal 10.000 istih stvari kot si jih zdaj v teh dneh? Zakaj je potem v tvojem pisanju 1000 istih specifik kot v pisanjih z mano pred letom dni? Zakaj je tvoj psihološki profil enak?
Se je morda ob tvojem rojstvu duša ločila na dva dela in šla v dve osebi torej tebe in še v drugo drugo tebe(drugo telo), ki živi na drugem koncu Slovenije in mi je pisalo iste stvari na isti način kot ti? Glede ma to da se ti prej v preteklosti nisi prepiralo z mano. KER TO JE EDINA MOŽNA RAZLAGA.
SPREMENI NAČIN PISANJA DA SE TE NE PREPOZNA❗❗❗
Kaj a si res tako GLUPO DEBILNO?
A tvoja počena betica čisto nič ne dojame ti zavrženi SMRAD, ki ga nihče v resničnem življenju ne povoha?
dej polarno viharni. Smiri hormon.
Pozabil sem dodati, da imam pač fotografski spomin za to!
Govno naravnost 100.000 enakih stvari si naredilo v teh dneh kot pred enim letom, ko si si pisalo z mano.
In potem boš trdilo, da si nikoli nisi pisalo z mano in druge kot je ZATROSE obtožuješ, da so zalezovalci in nasilneži medtem, ko veš, da si samo največje MOTENO OBSEDENO BUDALO na celem forumu.
Strahopetn izrodek, ki stalno menjava vzdevke in ne stoji za svojimi besedami. Moten antisocialen manipulator, ki se gnusi ljudem okoli in je družba zignorirala v živlenju.
Si ZAVOŽENA spaka, ki obsesivno spreminja vzdevke in se ukvarja z ljudmi z katerimi je obsedena in za razliko od nje imajo svoj VZDEVEK in tako stojijo za svojimi besedami.
Ti gnoj pritlehen HINAVSKI pa se skrivaš. Nepomembna spaka si, tako tu kot v živlenju. In ko boš crknilo te ne bo noben pogrešal ne v resničnem življenju in prav tako noben s foruma. ŠE VEDELI NE BOJO, DA TE NI VEČ NA FORUMU. Ker niti imena nimaš.
uf rdeča pajacka, kok možačasto pišeš, že ko vidim ta drmaj drmaj ?
ne, nimam dostopa le hudičevo dober spomin, jasnočutnost, intuitivnost in inteligenco.. ti pa nič od teg, zato pa take zblojene pišeš in nad mano vršiš kaznivo dejanje.
Torej bil bi že čas da nehaš v prazno nabijat in uresničiš grožnjo, da se mi boš potem javno opravičevala pa še plačala boš za storjeno škodo.
Kokoši ??????, 08.09.2022 ob 14:32
Pozabil sem dodati, da imam pač fotografski spomin za to!
Govno naravnost 100.000 enakih stvari si naredilo v teh dneh kot pred enim letom, ko si si pisalo z mano.
In potem boš trdilo, da si nikoli nisi pisalo z mano in druge kot je ZATROSE obtožuješ, da so zalezovalci in nasilneži medtem, ko veš, da si samo največje MOTENO OBSEDENO BUDALO na celem forumu.
Strahopetn izrodek, ki stalno menjava vzdevke in ne stoji za svojimi besedami. Moten antisocialen manipulator, ki se gnusi ljudem okoli in je družba zignorirala v živlenju.
Si ZAVOŽENA spaka, ki obsesivno spreminja vzdevke in se ukvarja z ljudmi z katerimi je obsedena in za razliko od nje imajo svoj VZDEVEK in tako stojijo za svojimi besedami.
Ti gnoj pritlehen HINAVSKI pa se skrivaš. Nepomembna spaka si, tako tu kot v živlenju. In ko boš crknilo te ne bo noben pogrešal ne v resničnem življenju in prav tako noben s foruma. ŠE VEDELI NE BOJO, DA TE NI VEČ NA FORUMU. Ker niti imena nimaš.
“ZATROSE”,
zblojenost nekaterih ne pozna meje. A vidiš kako je spizdilo zdaj glupo bitje, ko sem povedal par dejstev v komentarju, ki ga citiram. Morda pa je to govno postalo le dovolj pametno, da vidi da nima dovolj inteligence in spretnosti za TROLANJE in je potrto utihnilo. Govno prozorno, ki ga vsak prepozna.
Kokoši ??????, 09.09.2022 ob 20:53
“ZATROSE”,
zblojenost nekaterih ne pozna meje. A vidiš kako je spizdilo zdaj glupo bitje, ko sem povedal par dejstev v komentarju, ki ga citiram. Morda pa je to govno postalo le dovolj pametno, da vidi da nima dovolj inteligence in spretnosti za TROLANJE in je potrto utihnilo. Govno prozorno, ki ga vsak prepozna.
Nikakor govno zblojeno ni spizdilo, boš pa kmalu ti.
Samska še nisi, debilka s fotografskim spominom in očali “profila” pir podna?
Pamperske redno menjuješ ali princeska kot si še tega nisi Sama sposobna? Ubog deklica že v rojstvo dobila pir podne.
Princeska na kupu gnoja, povej kako na kmečki deleži je tej? Ko mu jajčka poliraš, še smrdijo po hlevščini, maš rada to a ne da?
Bivši te še nasaja kaj? Na hrast, bukev, bor? Kje pride ne!
Ko pa kmečki revček odpeketa ob 5 zjutraj pa ti veselo na derbi z BFF (njegovim seveda) dva najmanj v pacu maš pa rada. Poštenjakinja, carica MONA 4 leta, 7 mesecev in 23 dni…on pa preveč brihta, da bi dojel kok mu smetiš za hrbtom!!!
Ubošček. Samo temu se reče, hvatanje karmice.
rdeča pajacka-sem rekla da ne v rednini temi! Tukaj si daj duška in maži svoj drek dalje po stenah (zanimiva izbira imena zase si si dala hehehe)
jaz pa grem na… rogljiček z marmelado in nestlejev double čoko kapučinček… tudi tebi svetujem, ker na riževih stiroporjih si čista bič enostavno zato, ker si lačna! težo moraš vzdrževan na drug način ne zodrekanjem hrane, ker to nate izredno negativno vpliva!
Tako to je…, 10.09.2022 ob 07:55
Pamperske redno menjuješ ali princeska kot si še tega nisi Sama sposobna? Ubog deklica že v rojstvo dobila pir podne.
Princeska na kupu gnoja, povej kako na kmečki deleži je tej? Ko mu jajčka poliraš, še smrdijo po hlevščini, maš rada to a ne da?
Ko pa kmečki revček odpeketa ob 5 zjutraj pa ti veselo na derbi z BFF (njegovim seveda) dva najmanj v pacu maš pa rada. Poštenjakinja, carica MONA 4 leta, 7 mesecev in 23 dni…on pa preveč brihta, da bi dojel kok mu smetiš za hrbtom!!!
a tole naj bi name ali kokošija letelo?
No nima veze, ker z nobenim nima veze hahahaha..
ajde grem zgoraj omenjen kapučinek narest!
Tako to je…,
……………………
………………….
“Tako to je…,”,
napisalo si:
“Nikakor govno zblojeno ni spizdilo, boš pa kmalu ti.”
Aha torej priznaš, da si govno zblojeno. Preberi še enkrat vse kar si napisalo. Če že nisi spizdilo, pa vsaj vem, da se ti je totalno odpeljalo, ko sem ti jedernato napisal bistvo o tebi.
Lolika in Bolek, 12.09.2022 ob 19:08
Vidim, da Lolika in Bolek še vedno razpredeta tu in se jočeta tu. Da ne bo pomote : Lolika je nežna roža in Bolek je kura.
Nekateri smo pa raj e se z nečim drugim ukvarjali ta čas, ko pa brali vajine licitacije tu, kako se vama krivda godi.
Kr neki 🙂
Z ničemer se me ne da zdaj spraviti v slabo voljo potem, ko sem videl kako sem utišal z dejstvi golazen, da je nehalo obsedeno pisati. In ko sem videl tisti šhizofrenični odziv, ki sem ga prejle citiral. Vidil sem, da sem govno razpizdil tako zelo, da se je govnu odpeljalo. Še zdaj se smejim.
Kokoši ??????, 12.09.2022 ob 19:21
Kr neki 🙂
Z ničemer se me ne da zdaj spraviti v slabo voljo potem, ko sem videl kako sem utišal z dejstvi golazen, da je nehalo obsedeno pisati. In ko sem videl tisti šhizofrenični odziv, ki sem ga prejle citiral. Vidil sem, da sem govno razpizdil tako zelo, da se je govnu odpeljalo. Še zdaj se smejim.
dej ne bluzi -najmanj trije različni avtorji, ti jih pa imaš za enega. Koga si ti utišal? Daj izklopi in utišaj raje samega sebe pa pejdi preštevat kalorije na škatle riža; si samo spletni postrežček trojici Zartrose-Šnelca in Redna. A misliš, da te sodelujoči sploh še resno jemljejo?
Forum je zaprt za komentiranje.