Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj napadate nekatere monovce?

Zakaj napadate nekatere monovce?

To ima ona Zartrose neke fore z napadači , ker pač sta ji starša iz enih od bivših skupnih republik.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 17:11

Jaz vem, 06.09.2022 ob 13:49

Napadači so krivi, da se je zartrose zmešalo, kokoš pa ratala duševno zaostala. Napadači, nihče drug!

meni se ni nič zmešalo, se je pa tebi, da tako furijo zganjaš nad nami.. ampak se niti ne čudim, glede na tvoje zapise o sebi, kaj drugega niti ni za pričakovat. vsekakor ti pa tudi to ne daje nobenega dovojenja se znašat nad nami. če ti nismo všeč, upoštevi nasvet softičke in enostavno ugasni mon hahaha..

Kdo vi? Torej vas je več pod imenom Zartrose izven profila,hi,hi,ho??

Besedo napadač si si ti izmislila. Pravilno bi bilo verjetno napadalec, ali napadalci.

Kokoši ??????, 06.09.2022 ob 16:47

Paja513, 06.09.2022 ob 11:58

a more res, 06.09.2022 ob 11:37

Težave z razumevanjem, a ne. Ampak na monu to ni nič nenavadnega. Kurji drek je zavladal monu.

Vidim da ne bo šlo. Da nekoga ignoriraš moraš kot prvo biti prisoten. Ne moreš govoriti, da nekdo z mona nekoga tukaj ignorira, obenem pa trditi, da ta, ki ignorira ni niti prisoten tu. Bo zdaj šlo?

Pa to je čista komedija. ???

MODRI VRAG” je kot mali otrok, ki se ga takoj dobi na laži. Ko s čokolado umazan okoli ust trdi, da ni ukradel čokolade. Pa zdaj ga je že cel forum pogruntal.

Težko pa je vrjeti, da obstaja dejansko tak debil kot “MATIAS”, ki mu naseda in mene obtožuje paranoje, ko pa že cel forum kriči, da se ModriVrag skriva za temi vzdevki.

Kaj češ dežurni debilko MATIAS, ki je posebnež tega foruma.

Uvjek je bil posrečen, celo rahlo simpatičen. Vrag Milane ne onaj drugi, se razume.

podrepne muhe, 06.09.2022 ob 13:18

Nadlegujejo popaya, nadlegujejo kokoši, nadlegujejo zatrose.. Večinoma anonimno, no matias nadleguje kokoši tudi prijavljen. A večinoma to počnejo anonimno. Tak človek se nikoli ne bo upal z nekom soočiti na štiri oči. Vsaj takšno je moje mnenje. Ker virtuala je edini kraj kjer so močni. Drugače so nepomembneži.

Se pa hudo motiš. Tako Roza kot kura vedno zalezujeta ljudi. Težita v vsaki temi, zmerjata, težita, ponižujeta in to kar brez vzroka. Ni čudno, da se gravžata vsem po vrsti. En bolj uskena kot ta drug. S tem, da Kura je samo zblojen, Roza je pa zblojena in zlobna. Oba si pa domišljata, da sta žrtvi. Pozabljata pa, da poserjeta vse teme in uničita vse teme. Nekdo sprašuje za nasvet, je že roza notri v temi in serje po avtorju. Kura pa prileti iz razlaga kako on seksa s tipi.

koko389, 06.09.2022 ob 18:25

to je nov, 06.09.2022 ob 10:56

Kaj to je kak nov termin: napadači?

To ima ona Zartrose neke fore , ker pač sta ji starša iz enih od bivših skupnih republik.

Foter je bil JLA major.

kdo vi, 06.09.2022 ob 18:29

Kdo vi? Torej vas je več pod imenom Zartrose izven profila,hi,hi,ho??

Besedo napadač si si ti izmislila. Pravilno bi bilo verjetno napadalec, ali napadalci.

mi, ki nas napadaš.

Boš pač sprejela besedo napadač, ker si niti besede napadalci ne zaslužiš/te ?

jla major, 06.09.2022 ob 19:15

Foter je bil JLA major.

ne, ni bil. idi še enkrat prebrat kaj sem napisala. Ampak đabe-ti ne znaš brat.

se pa hudo motiš, 06.09.2022 ob 19:13

Se pa hudo motiš. Tako Roza kot kura vedno zalezujeta ljudi. Težita v vsaki temi, zmerjata, težita, ponižujeta in to kar brez vzroka. Ni čudno, da se gravžata vsem po vrsti. En bolj uskena kot ta drug. S tem, da Kura je samo zblojen, Roza je pa zblojena in zlobna. Oba si pa domišljata, da sta žrtvi. Pozabljata pa, da poserjeta vse teme in uničita vse teme. Nekdo sprašuje za nasvet, je že roza notri v temi in serje po avtorju. Kura pa prileti iz razlaga kako on seksa s tipi.

škartoroba-poskus preslikavanja tvojih svinjarij name pač ne gre ?‍♀️

Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 20:14

škartoroba-poskus preslikavanja tvojih svinjarij name pač ne gre ?‍♀️

Nora Roza bo še tajila, da ne zalezuje drugih. Daj si že enkrat sama sebi priznaj, da si umazana lažnivka. Bolno si obsedena s tem, da zalezuješ ljudi po monu. Posereješ se v vsako temo in težiš ljudem. Potem pa blodiš, da tebe kdo napada. Lažnivka umazana. Kako odvratni ste lažnivi zalezovalci. Pa misliš, da je še kdo poleg Kokoši tako nor, da bi ti še verjel?

Zabita kot si, seveda misliš, da greš samo eni ali dvema osebama na živce. Moraš biti hudo motena, da ti ni jasno, da greš obupno na živce ogromno ljudem. Pa saj v reali je itak verjetno enako. Zato pa si pripopana cele dneve na mon. V reali verejtno ne upaš tako gobcati, ker bi ti še kdo razbil umazano gofljo.

Ena južna pač.

Vzdevek menjala, ali finte pa  so  ostale iste.

Režim se pa tako: pišejo in odgovarjajo ji na njene nesramnosti različni uporabniki, ali ona tega ne dojame.

Še vedno trma, trmasta verjame, da so to dve 2 osebi pod različnimi vzdevki.

Se ve, da mislim Nežno vrtnico izven profila.

Ena južna pač, 06.09.2022 ob 20:21

Ena južna pač.

Vzdevek menjala, ali finte pa  so  ostale iste.

Režim se pa tako: pišejo in odgovarjajo ji na njene nesramnosti različni uporabniki, ali ona tega ne dojame.

Še vedno trma, trmasta verjame, da so to dve 2 osebi pod različnimi vzdevki.

saj vem da ste 4 različni.. samo vi ste tako butasi da msilte da bomo nasedli da vas je 100.. matr hudo shizofrenijo imate, multiple osebnosti, ni čudno da skoz polje in tablete omenjate, saj vam je to tako poznano in domače.

Ma kje pa. Ona je prepričana, da je na monu priljubljena. Saj vsake toliko razlaga kako je oh in sploh in kako so ji vsi nevoščljivi, ker je ona tako super pametna in lepa in kaj vem kaj še vse. Edin njen dosežek pa je, da od jutra do večera svinja po monu.

škartoroba

softička

rdeča pajacka

razočarana ljubica

vsaka je dobila ime na podlagi poskusov omalovaževanja mene. ni vam uspelo, s te pa dobile ljubkovalno ime moje drage fenice, ki me zvesto zasledujete, hranite moje zapise in ves čas mislite name.. še ob 00:21 ko je bila zame odprta tema.. hahahahajaz sem spala sladko in nedolžno spanje čiste duše, vi pa name mislili

?

se pa hudo motiš, 06.09.2022 ob 20:24

Ma kje pa. Ona je prepričana, da je na monu priljubljena. Saj vsake toliko razlaga kako je oh in sploh in kako so ji vsi nevoščljivi, ker je ona tako super pametna in lepa in kaj vem kaj še vse. Edin njen dosežek pa je, da od jutra do večera svinja po monu.

a da sem res prepričana o tem? ne, ti siprepričana o tem. Jaz vem da pri hijenah nisem ampak boli me đoka za vas. Sem pa pri tistih redkih, ki me znajo dejansko pravilno prebrat. In oni so meni-ker poštene duše se najdejo in nepoštene tud. enako privlači enako, zato vam hijenam jaz seveda ne morem biti priljubljena-in prav je tako, tudi vi meni niste. ?

je pa kar nekako žalostno, da je tooooliko hijen. ne samo mon tudi svet ste uničili..

Nora, lažniva, pokvarjena Roza. Jaz tebe nisem nikoli zasledovala. Vedno si ti začela mene  zalezovati. Vem, da boš, lažnivka kot si, v nedogled trdila drugače. Ampak dejstvo je, da si pokvarjena, zalezovalska babura. Včasih se sprašujem ali si res totalno nora ali pa samo tako zlobna in lažniva pokvarjena pokveka. Verjetno vse skupaj. Kako hudo mora biti v tvojem umu, da take neumnosti klatiš po monu.

Kaj te privede do tega, da tako blazno zalezuješ druge? Kaj je s tvojo ugobo možgansko celico, da si tako obupno želi pozornosti na monu? Nora kot si, si tako lačna pozornosti, da sama sebi odpiraš teme na monu,d a se potem počutiš ultra pomembna. Samo nerodno je, ker s tem še bolj spodbujaš odpor ljudi do tebe.

Daj si pojdi spet kako temo odpret. Da boš potem spet jokala kako uboga revica si, ker te menda napadajo na monu. Res, da je Kokoš prifliknjen, ampak ti ga posekaš 100x. Tvoja zabitost in norost je brezmejna.

Vem, da je za take umske bolnike težko dobiti službo. Ampak kaj ti ne morejo najti saj nekaj, da ne bi srala od jutra do večera po monu?

se pa hudo motiš, 06.09.2022 ob 20:19

Nora Roza bo še tajila, da ne zalezuje drugih. Daj si že enkrat sama sebi priznaj, da si umazana lažnivka. Bolno si obsedena s tem, da zalezuješ ljudi po monu. Posereješ se v vsako temo in težiš ljudem. Potem pa blodiš, da tebe kdo napada. Lažnivka umazana. Kako odvratni ste lažnivi zalezovalci. Pa misliš, da je še kdo poleg Kokoši tako nor, da bi ti še verjel?

Zabita kot si, seveda misliš, da greš samo eni ali dvema osebama na živce. Moraš biti hudo motena, da ti ni jasno, da greš obupno na živce ogromno ljudem. Pa saj v reali je itak verjetno enako. Zato pa si pripopana cele dneve na mon. V reali verejtno ne upaš tako gobcati, ker bi ti še kdo razbil umazano gofljo.

Bingo!

se pa hudo motiš, 06.09.2022 ob 20:39

Nora, lažniva, pokvarjena Roza. Jaz tebe nisem nikoli zasledovala. Vedno si ti začela mene  zalezovati. Vem, da boš, lažnivka kot si, v nedogled trdila drugače. Ampak dejstvo je, da si pokvarjena, zalezovalska babura. Včasih se sprašujem ali si res totalno nora ali pa samo tako zlobna in lažniva pokvarjena pokveka. Verjetno vse skupaj. Kako hudo mora biti v tvojem umu, da take neumnosti klatiš po monu.

Kaj te privede do tega, da tako blazno zalezuješ druge? Kaj je s tvojo ugobo možgansko celico, da si tako obupno želi pozornosti na monu? Nora kot si, si tako lačna pozornosti, da sama sebi odpiraš teme na monu,d a se potem počutiš ultra pomembna. Samo nerodno je, ker s tem še bolj spodbujaš odpor ljudi do tebe.

Daj si pojdi spet kako temo odpret. Da boš potem spet jokala kako uboga revica si, ker te menda napadajo na monu. Res, da je Kokoš prifliknjen, ampak ti ga posekaš 100x. Tvoja zabitost in norost je brezmejna.

Vem, da je za take umske bolnike težko dobiti službo. Ampak kaj ti ne morejo najti saj nekaj, da ne bi srala od jutra do večera po monu?

Bravo, se strinjam s tvojim zapisanim.

Je tipični  in najbolj prepoznavni bully  na tem forumu.  Izvaja nasilje nad forumaši; nasilje, ki je plod južne, JNA vzgoje.

Zadeta glavica na žebljico, 07.09.2022 ob 08:42

Bingo!

ane ste se zvohale hijene, pa potrjujete druga drugi in virtualnemu nasilju ki ga izvajate. V reali ste pa kakšne? Vljudne, tihe, leporečne? Hahahahahaha.. splo ko štiriosebe pišete pod žnjitimi niki in mislite da vam nasedamo da vas je sto.. kok zabiti ste šele vi 😉

Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 08:46

ane ste se zvohale hijene, pa potrjujete druga drugi in virtualnemu nasilju ki ga izvajate. V reali ste pa kakšne? Vljudne, tihe, leporečne? Hahahahahaha.. splo ko štiriosebe pišete pod žnjitimi niki in mislite da vam nasedamo da vas je sto.. kok zabiti ste šele vi 😉

Si tipični  internet bully – a nočeš dojeti?

Jaz v tej temi pišem pod samo enim vzdevkom,  a veš ti, Ena Južna.

glavica na žebljico, 07.09.2022 ob 09:15

Jaz v tej temi pišem pod samo enim vzdevkom,  a veš ti, Ena Južna.

replika na Zartrose  zadnji bullying komentar.

Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 20:25

škartoroba

softička

rdeča pajacka

razočarana ljubica

vsaka je dobila ime na podlagi poskusov omalovaževanja mene. ni vam uspelo, s te pa dobile ljubkovalno ime moje drage fenice, ki me zvesto zasledujete, hranite moje zapise in ves čas mislite name.. še ob 00:21 ko je bila zame odprta tema.. hahahahajaz sem spala sladko in nedolžno spanje čiste duše, vi pa name mislili

?

Psihodelična Ena Južna= Zartorose, ki ji je oče major sprogramiral možgane po JLA strategijah. Da je postala  očitno tudi internetna nasilnica nad sodelujočimi, ki ne plešejo tako, kot ona po JNA ali JLAjevsko žvižguri tukaj.

Ona daje vzdevke drugim.

Tistim, ki jim ne seže ne komunikacijsko, niti moralno, še manj pa inteligentno do gležnjev, kaj šele do kolen. Produkt JNA vzgoje – za zdravo družbo  škodljivo sprogramirani možgani.

Zadeta glavica na žebljico, 07.09.2022 ob 08:44

Bravo, se strinjam s tvojim zapisanim.

Je tipični  in najbolj prepoznavni bully  na tem forumu.  Izvaja nasilje nad forumaši; nasilje, ki je plod južne, JNA vzgoje.

Ja, se je hvalila, da je bil njen oče major. Potem se je pa nekaj ven vlekla, da je bil major v slovenski vojski. Očitno je malce pozabila koliko časa obstaja slovenska vojska pa na starost očeta je tudi pozabila.

Vemo pa kdo so bili v preteklosti majori. Pa rdeča knjižica je bila tudi nuja.

A zaradi te komunistične vzgoje skoz naklada o rdečem pajacu? Njen oče je bil rdeči pajac? Saj drugače itak ne bi mogel postati major, če ne bi bil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close