Zakaj napadate nekatere monovce?
A ti bo jasno, 02.09.2022 ob 21:31
Napada se tiste, ki so napadalni, vsiljivi in neolikani a.k.a stara roža, kokoši in še mnogo več. Nihče oz redkokdo napada OK uporabnike.
Ko pa začne nekdo posiljevati ljudi (kot zgoraj omenjeni) se pa ti logično odzovejo.
Napadalo se je mene. Ko sem še imela stalen nick. Nisem bila ne vsiljiva, ne napadalna, na neolikana. Sem pa imela drugačno mnenje od sovinistov in nacionalistov. Tako da ta izgovor ki si ga napisal, že ne bo držal. Mora biti kaj drugega. Hudobija najbrž.
to verjetno mislite, 02.09.2022 ob 22:02
To verjetno mislite , da nihčne ne mara skrajno vsiljivih in nesramenih monovcev? Nihče ne mara takih, ki uničjo vsako temo.
Zakaj recimo kak Rok nima teh težav? Ok, mu kdo kdaj teži, ampak redko. Ljudem gredo pač na živce tisti, ki so ves čas nesramni in ki uničijo vsako temo.
Drži. In to taki, ki napsihirano uničijo skoraj vsako temo, ker se namerno noter vpletejo, ker rabijo to. Ker se s tem hranijo, se pridejo psihično hranit dobesedno na forum. In ne moreš takim dopusti, da se spravijo nate, ko replicirajo, dobesedno prcajo in to še celo napišejo, da uživajo, ko prcajo sodelujoče na forumu, da te bo še naprej prcal., zato ker si mu vljudno v odgovoru nekaj resnice napisal na njegovo replikona tvoj primarni post naprimer. Jasno, da to ni normalno. Ker nihče se nima niti v virtuali tako pravice spravljati na tvoje pisanje., če mu slučajno kaj ni všeč, kar napišeš, pa ne leti nič nanj osebno. Da te zmerja s prostaškimi vulgarizmi.
Saj do določene mere to človek lahko preskoči, samo ko pa pričnejo taki napadat z užitkom, potem jim je pa treba postavit mejo. Ker sre tako dobesedno uniuje ta forum – zadnji dve leti je šlo zelo navzdol zaradi vsaj 5 osebkov, ki ne pišejo samo registrirani, ampak tudi multinično. Se jih pa prepozna po stilu pisanja in tudi “ujamejo” se na svojih lažeh in zavajanjih. Ni forum virtualna zajebalnica iz drugih.
to verjetno mislite,
To verjetno mislite , da nihčne ne mara skrajno vsiljivih in nesramenih monovcev? Nihče ne mara takih, ki uničjo vsako temo.
Zakaj recimo kak Rok nima teh težav? Ok, mu kdo kdaj teži, ampak redko. Ljudem gredo pač na živce tisti, ki so ves čas nesramni in ki uničijo vsako temo.
………………………….
………………………….
“to verjetno mislite”,
Ja, res je. Vrjetno si mislil take kot je MODRI VRAG. Nesramen, vsiljiv in uničeval je teme.
jebi ga, agresorji so nesrečni ljudje, istočasno pa tudi zelo nevarni zaradi te nesreče v sebi.., kaj veš kaj se jim odtrga enega dne in naredijo tako narojo, kot to vsak teden počnejo v Ameriki, zdej tudi v Kanadi.. To so nevarni psihopati.
Namreč, čim nekdo agresivno napade (z večimi niki, ali enim istim) določeno osebo, ki piše z istim nikom na svetovnem spletu to pomeni, da o njemu razmišlja.. Razmišlja pa lahko samo o dveh variantah in to, ali se bi ljubil s to osebo, ali ga bi ubil, takle mamo, vmesne variante ni..
Življene je tako preprosto, da bolj ne more bit.., tist, ki ti ni ok. ga ne bereš, ali se sam skenslaš iz foruma, samo pol si papak, če se umakneš zaradi napada, sam sebe izdaš.. Vprašanje pa je…, kako naj napadeni ignorira napad, ki so udarci pod pasom, ko to nekdo počne skrit v svoji luknji.., to pa ne gre za ljudi, ki imajo ponos in karakter, obramba je dolžnost v takem primeru in je pač treba it do konca s tem modelom, pač vržeš odprte karte na mizo, pa naj on razmišlja in reagira……
za nekatere je prcanje hrana, 02.09.2022 ob 22:48
Drži. In to taki, ki napsihirano uničijo skoraj vsako temo, ker se namerno noter vpletejo, ker rabijo to. Ker se s tem hranijo, se pridejo psihično hranit dobesedno na forum. In ne moreš takim dopusti, da se spravijo nate, ko replicirajo, dobesedno prcajo in to še celo napišejo, da uživajo, ko prcajo sodelujoče na forumu, da te bo še naprej prcal., zato ker si mu vljudno v odgovoru nekaj resnice napisal na njegovo replikona tvoj primarni post naprimer. Jasno, da to ni normalno. Ker nihče se nima niti v virtuali tako pravice spravljati na tvoje pisanje., če mu slučajno kaj ni všeč, kar napišeš, pa ne leti nič nanj osebno. Da te zmerja s prostaškimi vulgarizmi.
Saj do določene mere to človek lahko preskoči, samo ko pa pričnejo taki napadat z užitkom, potem jim je pa treba postavit mejo. Ker sre tako dobesedno uniuje ta forum – zadnji dve leti je šlo zelo navzdol zaradi vsaj 5 osebkov, ki ne pišejo samo registrirani, ampak tudi multinično. Se jih pa prepozna po stilu pisanja in tudi “ujamejo” se na svojih lažeh in zavajanjih. Ni forum virtualna zajebalnica iz drugih.
“za nekatere je prcanje hrana”,
Točno tako. Bolj se ne bi mogel strinjati z napisanim. Glavni izmed teh 5 osebkov je “MATIAS”, sledi Modri vrag in dve fuknjeni ženski.
Človek lepo nekaj napiše, naprimer jaz razlago biseksualnosti in to MATIASA globoko prizadane iz bog ve kakšnega njegovega osebnega razloga in postane neracionalen in ni sposoben nikakršnih argumentov ampak se začne večletno zalezovanje in prcanje. In počne popolnoma vse kar si napisala, razen zmerja skoraj nikoli ne, postane pa vulgaren preko vsake meje ko ga prizadanem.
In kar je največji štos, je to, da tip očitno misli, da me uspešno prca. Pa čeprav ga vsakič znova sesujem do konca, da podlasica pritlehna kot je se zavleče v svoj brlog. Vsakič znova ga osramotim pred ostalimi in registrirani in neregistrani uporabniki mu to povejo. In takrat golazen pobegne. Ali pa začne pisati”multinično” največkrat kot ženska, ki hvali njega in žali mene. In seveda ga ljudje prepoznajo ker se ujame pri svojih lažeh in zavajanjih kot si rekla. In ostali registrirani in nergistrirani uporabniki se mu začejo posmehovati in se norčevati iz njega. A takrat se v njegovi nori betici čisto, odfuka in mi začne pisati, da sem paranoičen ker povsod vidim njega. Jaz ga pa vprašam a so drugi naprimer registrirani tudi paranoični, ker trdijo isto kot jaz? In takrat debil kot je debilno utihne. IN KAR NAENKRAT SE O MENI ODPRE 100 TEM, KJER SE BEBO ZNOVA OSRAMOTI.
A zaostal kot je me vedno znova poišče, ker uglaunem ne zmore brez mene kot je dobro rekla “CrazY FroG”.
Očitno da je tako zaostal, da vse pozabi in pride po novo ponižanje. In vedno znova mu pomagam da izpade bebec in naredi iz sebe debila pred vsemi. Ali pa vsakič misli, da bo tokrat uspešen in on osmešil mene. Ker kot sem ugotovil je zaradi svoje NARCISTIČNE OSEBNOSTNE MOTNJE globoko odmaknjen od realnosti. In lahko ga ljudje porivajo v blato, ščijejo po njemu in se mu režijo, ampak debilko misli, da se ga obožuje, da je uspešen v tem kar počne, da se ga obožuje… Čisti DEBILKO.
Ampak kot pravi POPAY takim se ne sme dovoliti, da dosežejo svoje. In tudi strinjam se s POPAYOM, da so takšni ljudje nevarni tudi izven viruale v resničnem življenju. Poglejte te motene zalezovalce, ki napadejo in ubijejo svoje žrtve. In ne govorim samo zaradi primera, ki se je lihkar zgodil v Sloveniji.
sem videla, 06.09.2022 ob 10:16
Ne bo držalo, da se strpnih in vljudnih ne napada.
Spomnim se Vagabundovih napadov na Barco, pa že prej je zmešani Glista prav tako izvajal napade.
Pa še par drugih takih napadov na različne uporabnike je bilo, tako da so skoraj vsi stari, strpni forumaši zapustili forum.
Strpen je lahko človek do določene točke, ampak čisto vsak izmed nas ima nekje mejo in takrat vrne, se brani, ščiti svoje dostojanstvo. Ni prav kar nekateri počnejo ampak jaz sem ugotovila, da je to Sizifovo delo. Ne moreš se jih znebiti razen če jih komplet ignoriraš. Pa še takrat napadajo pod anonimnimi vzdevki, ampak takoj ko ugotoviš, prenehaš s pisanjem. Če se te lotijo še bolj, enostavno presedlaš drugam, na drug forum, skupino, greš tam kjer ni toksičnih ljudi. Najbolje je za en čas izklopiti wifi in potem je mir. To so energetski vampirji in izredno toksični ljudje. Saj se vidi iz letala kdo in koga napadajo. Vsak dan isto. Kdor sledi forumu nekaj časa, z zaprtimi očmi zazna njihovo negativo v izražanju. Strupa se ne da skriti. Ampak to so bolni ljudje. Shizofreniki, depresivni, narcisi, ubogi na umu. Takemu samo smrt pomaga, žal. Tako kot pijancu in narkomanu. Ne bo se spremenil nikoli. Ampak to jim je največja kazen, saj se bodo vračali nazaj toliko krat, dokler ne bodo dojeli. Bodite pametni in se privzignite nad njih, ker jim ne morete pomagati, vsaj ne dovolite, da še vas povlečejo dol s seboj. Preskočite, ne berite, izklopite mon. Tako preprosto je. Saj vam v realnem življenju prav nič ne morejo, ta virtuala je vse kar imajo in v bistvu se meni precej smilijo. Ampak tudi taki morajo živeti..
Nikar ne opuščajte stvari, ki vas veselijo, ne spreglejte normalnih ljudi, ki so zmožni normalne in zdrave komunikacije, zaradi toksičnih. Držite se tistih, s katerimi vam je lepo, pa bodo prej ali slej obupali, ali našli nov vir narc supplyja, kakorkoli ni vaš problem in se zato ne sekirajte.
Naj vas bolniki nikoli ne spremenijo, ne pustite se sprovocirati, ampak sijte na vso moč, edino tako lahko dobro premaga zlo in svetloba temo.
Ker razlicno dojemamo stvari v vezi z napadaci, je razumljivo da strahopetci ignorirajo nasilje ugasajo mon itd.. medtem ko obrambni igralci nasilja ne toleriramo in ne odvracamo oci od njega. Vi v reali tudi zatisnete oci pred nasiljem jaz pa sm ze ukrepala ko se je nekdo v trgovini izzivljal nad otrokom.. napadaci ne bodo odnehali, pa vi ignoririte in ugasajte mon kokr cte, v tej temi pa v bistvu napadate napadene, ko nasije ignorirate. Tako dolg sestavek praznega lepobesedicenja pod spet drugim nikom, medtem ko si ze zdavnaj pokazala da si toksicna.
a mora res, 06.09.2022 ob 10:30
A mora ta zmešana Kura res v vsaki temi pokazat kak debilni zazelovalec je?
Modri vrag je k sreči bolj pameten in Kuro ignorira. Matias pa ne more, da mu kdaj nameni kako besedo in potem ima Kura spet par dni dela ,da naklada in serje po monu.
Je napisal o sebi sam modri vrag. :-)) Vemo da ti ne moreš brez mona. Že prej si pod poznanimi niki nadlegoval vse po vrsti in isto počneš tudi zdaj. In ne rabim kokoši, da mi pove, da zalezuješ njega in vse ostale.
Forum je zaprt za komentiranje.