Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj napadate nekatere monovce?

Zakaj napadate nekatere monovce?

Odgovor na objavo uporabnika
kdo vi, 06.09.2022 ob 18:29

Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 17:11

Jaz vem, 06.09.2022 ob 13:49

Napadači so krivi, da se je zartrose zmešalo, kokoš pa ratala duševno zaostala. Napadači, nihče drug!

meni se ni nič zmešalo, se je pa tebi, da tako furijo zganjaš nad nami.. ampak se niti ne čudim, glede na tvoje zapise o sebi, kaj drugega niti ni za pričakovat. vsekakor ti pa tudi to ne daje nobenega dovojenja se znašat nad nami. če ti nismo všeč, upoštevi nasvet softičke in enostavno ugasni mon hahaha..

Kdo vi? Torej vas je več pod imenom Zartrose izven profila,hi,hi,ho??

Besedo napadač si si ti izmislila. Pravilno bi bilo verjetno napadalec, ali napadalci.

Ona je Ena Južna sicer- tako po starem vzdevku, kot po koreninah. Zato izraz “napadači”, ne napadalci/napadalec/napadalka.

glavica na žebljico, 07.09.2022 ob 09:19

Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 20:25

škartoroba

softička

rdeča pajacka

razočarana ljubica

vsaka je dobila ime na podlagi poskusov omalovaževanja mene. ni vam uspelo, s te pa dobile ljubkovalno ime moje drage fenice, ki me zvesto zasledujete, hranite moje zapise in ves čas mislite name.. še ob 00:21 ko je bila zame odprta tema.. hahahahajaz sem spala sladko in nedolžno spanje čiste duše, vi pa name mislili

?

Psihodelična Ena Južna= Zartorose, ki ji je oče major sprogramiral možgane po JLA strategijah. Da je postala  očitno tudi internetna nasilnica nad sodelujočimi, ki ne plešejo tako, kot ona po JNA ali JLAjevsko žvižguri tukaj.

Ona daje vzdevke drugim.

Tistim, ki jim ne seže ne komunikacijsko, niti moralno, še manj pa inteligentno do gležnjev, kaj šele do kolen. Produkt JNA vzgoje – za zdravo družbo  škodljivo sprogramirani možgani.

rdeča pajacka, saj sva se že zmenili, da si ti tudi jaz!

??

Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 10:12

rdeča pajacka, saj sva se že zmenili, da si ti tudi jaz!

??

kaj je ta rdeča pajacka tako obsedla tvoje možgane?  Zakaj ne pojasniš, od kje tebi sinonim in ta snindrom  “rdeča pajacka” ?

Si produkt očeta majorja, si sama zapisala – ok, razumemo , ker vemo, kakšne taktike imajo  tudi v zasebnem življenju ” školovana lica JNA in JLA”. Kot ti je že nekdo tudi napisal: pa rdeča knjižca – nujno. Od tod torej sinon im “rdeči pajac”. Je torej tvoj oče rdeči pajac, ti pa rdeča pajacka kot njegova potomka? Rdeča pajacka si lahko torej samo ti – literary.

Ne kokošnjakaj in ne izvajaj  tega svojega tipičnega in tovrstnega nasilja nad sodelujočimi na forumu nperestano, ker te ima dovolj mnogo uporabnikov tega foruma. Ker sta ti in Kokoši zaslužna za propadanje tega foruma. All credits zadnje dve leti.

Se boš pa tudi ti slejkoprej samo še sama s seboj pogovarjala tule.  Če zamenjaš še milijon vzdevkov, se te bo vedno prepoznalo, po tvojem pišočem napadalnem nasilju ( 0bullying), agresiji, pozikusu komandiranja, prepovedovanja – taktike JNA, ki so ti očitno vcepljene v glavo.

Tisti, ki te pa podpirajo, ti pa samo držijo vrečo – partners in crime.

rdeča pajacka, zakaj potem izajaš bulijing nad mano? HA??

ne deli se lepe, že zdavnaj si pokazala da si grda, ker si hijena in stalno napadaš. napadi svojega bivšega, vajin drek po meni ne boš metala! Jasno? Jasno!

rdeča pajacka pa je, kot že parkrat razloženo, zato, ker si me obtoževala da sem bankir rdeči pajac, le ta pa je bil tvoj bivši mož manipulator-slabe trike te je naučil, ker titole prevračanje besed, laganje in izkrivljanje dejstev pač ne gre.  lahko obračaš kakor hočeš, to ne bo spremenilo ne moje ne tvoje resnice. ?

Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 12:27

rdeča pajacka, zakaj potem izajaš bulijing nad mano? HA??

ne deli se lepe, že zdavnaj si pokazala da si grda, ker si hijena in stalno napadaš. napadi svojega bivšega, vajin drek po meni ne boš metala! Jasno? Jasno!

rdeča pajacka pa je, kot že parkrat razloženo, zato, ker si me obtoževala da sem bankir rdeči pajac, le ta pa je bil tvoj bivši mož manipulator-slabe trike te je naučil, ker titole prevračanje besed, laganje in izkrivljanje dejstev pač ne gre.  lahko obračaš kakor hočeš, to ne bo spremenilo ne moje ne tvoje resnice. ?

A zdaj bomo pa vse in vsi redečepajacke že na starševskem ? A se tibi že meša od te jugo vzgoje in dresure tvojih možganov v mladosti?

Koliko ti je rdeči pajac vrgel, da mu ti izdajaš forumske svoje zalezovalske intrige? U svoj drek si zagazila, na polno.

Ali inaće: ne rini sad grlom i u jagode…  Ta izraz zagotovo poznaš, je iz vaših krogov.

Kar seješ po forumu, to žanješ po forumu. Tvoj lastni obtoževalski, lažnjivi, privoščljivi bumerang, ki ga tukaj zalezovalsko mečeš drugim,  se ti bo pa vedno vrnil nazaj. Upravičeno.

Ne, le ti si rdeca pajacka.

Ne izraza ne poznam, vzgajal me je Slovenec ?‍♀️.. je pa izredno sumljivo da jih ti.. spet preslikava haha.. jel ti otac bio obicni vojnik?

In to jna vojske ko jo tako rada omenjas hahahaaa… prozorna si prozorna

Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 17:23

Ne, le ti si rdeca pajacka.

Ne izraza ne poznam, vzgajal me je Slovenec ?‍♀️.. je pa izredno sumljivo da jih ti.. spet preslikava haha.. jel ti otac bio obicni vojnik?

Rdeča pajacka si sama – prodana rdečemu pajacu.

Recimo, da je ta Roza stara okrog 45 let. Njen oče je recimo nekje 65-75. Verjetno je začel hoditi v službo nekje pred 45 -55 leti. Se pravi v JLA vojski. Glede na to, da je imel čin, je očitno bil hudo rdeč komunist.

drmaj ti samo drmaj, 07.09.2022 ob 17:26

Rdeča pajacka si sama – prodana rdečemu pajacu.

drmaj? a to je slovenska beseda? In kao od osebe ki je bajage vedno vljudna in lepo komunicira kakor rada o sebi poveš-ampak tvoje osebe to izpodbijajo.

prodala si se sama rdečemu pajacku, jaz nikoli nisem bila na prodaj in nikoli me nihče ni mogel kupiti, pa so mi ponujali materialnega še pa još, ker ste večine bab prodane duše mahnjene na keš naziv in nadvlado pa folk potem vse meče v isti koš.

besede ne osebe

Zartrose izven profila, 07.09.2022 ob 21:26

drmaj? a to je slovenska beseda? In kao od osebe ki je bajage vedno vljudna in lepo komunicira kakor rada o sebi poveš-ampak tvoje osebe to izpodbijajo.

prodala si se sama rdečemu pajacku, jaz nikoli nisem bila na prodaj in nikoli me nihče ni mogel kupiti, pa so mi ponujali materialnega še pa još, ker ste večine bab prodane duše mahnjene na keš naziv in nadvlado pa folk potem vse meče v isti koš.

A se ti zavedaš, kaj pisariš?  Karkoli ljubosumno razkrivaš takole,  obsojaš ljudi, ki jih niti ne poznaš, prirediš njihove zapise s svojimi  lažmi v svojem napisovanju –  to je kaznivo dejanje. Da pobiraš iz večih postov ene in iste osebe, ko slediš par let (!),  ji slediš po IPju? A ti veš da je to kaznivo dejanje? A misliš, da si neizsledljivo bitje za tipkovnico, kjer se skrivaš, ali kaj?

2 debila se kregata

lol245, 07.09.2022 ob 23:21

2 debila se kregata

ne, ne gre za 2 debila. Samo enega pacienta.

Daj redstavljaj si, da te nekdo sledi po javnem forumu, točno piše tukaj detajle iz postov, ki si jih napisal npr. zadnji dve leti , ko vidiš, da ima dostoš do tvojega IPja, saj ne pišeš z drugega – ga namerno ne men jaš, zato da imaš dokaz, ker ugotoviš, da te nekdo zasleuje na javnem forumu.. Zdja pa: ali mu je tako “naročeno/sponzorirano”, ali pa mu pade to  v potešitveno igrico.

Pišeš pod različnimi vzdevki,s tem da njemu nič nisi nikoli naredil, sam se je spravil nate -moti ga tvoja razgledanost, število tvojih dobrih prispevkov na starševskem, skozi leta – izbere si te…. Kot plen….In te napada. Žali….se psihično izživlja….. Hvali se , da je tukaj samo 5 let. Vsako temo tudi  uniči, ker ve, da pa forum ni trenutno moderiran in ga ne bodo brisali.

Freaky, ne?

se pa hudo motiš, 06.09.2022 ob 20:24

Ena južna pač, 06.09.2022 ob 20:21

Zartrose izven profila, 06.09.2022 ob 20:14

se pa hudo motiš, 06.09.2022 ob 19:13

podrepne muhe, 06.09.2022 ob 13:18

Nadlegujejo popaya, nadlegujejo kokoši, nadlegujejo zatrose.. Večinoma anonimno, no matias nadleguje kokoši tudi prijavljen. A večinoma to počnejo anonimno. Tak človek se nikoli ne bo upal z nekom soočiti na štiri oči. Vsaj takšno je moje mnenje. Ker virtuala je edini kraj kjer so močni. Drugače so nepomembneži.

Se pa hudo motiš. Tako Roza kot kura vedno zalezujeta ljudi. Težita v vsaki temi, zmerjata, težita, ponižujeta in to kar brez vzroka. Ni čudno, da se gravžata vsem po vrsti. En bolj uskena kot ta drug. S tem, da Kura je samo zblojen, Roza je pa zblojena in zlobna. Oba si pa domišljata, da sta žrtvi. Pozabljata pa, da poserjeta vse teme in uničita vse teme. Nekdo sprašuje za nasvet, je že roza notri v temi in serje po avtorju. Kura pa prileti iz razlaga kako on seksa s tipi.

škartoroba-poskus preslikavanja tvojih svinjarij name pač ne gre ?‍♀️

Ena južna pač.

Vzdevek menjala, ali finte pa  so  ostale iste.

Režim se pa tako: pišejo in odgovarjajo ji na njene nesramnosti različni uporabniki, ali ona tega ne dojame.

Še vedno trma, trmasta verjame, da so to dve 2 osebi pod različnimi vzdevki.

Ma kje pa. Ona je prepričana, da je na monu priljubljena. Saj vsake toliko razlaga kako je oh in sploh in kako so ji vsi nevoščljivi, ker je ona tako super pametna in lepa in kaj vem kaj še vse. Edin njen dosežek pa je, da od jutra do večera svinja po monu.

“se pa hudo motiš”,

govno, kako lahko druge obtožuješ zalezovanja, ko pa si ti edino zalezovalo druge?

Saj se spomniš kako si gnoj zalezovalo mene. Saj se spomniš kako si norelo, ko sem te vsakič ozmerjal in te dal čisto v nič. Kako si norelo ko sem te ponižal! Ti gnoj od človeka.

Kokoši ??????, 08.09.2022 ob 10:01

“se pa hudo motiš”,

govno, kako lahko druge obtožuješ zalezovanja, ko pa si ti edino zalezovalo druge?

Saj se spomniš kako si gnoj zalezovalo mene. Saj se spomniš kako si norelo, ko sem te vsakič ozmerjal in te dal čisto v nič. Kako si norelo ko sem te ponižal! Ti gnoj od človeka.

Očitno ima riž, ki ga zaužiješ, premalo kalorij in cukra za tvoje možgane – možgani delajo na cukrček, a več:

se pa hudo motiš in ena Južna pač nista ena in ista oseba, niti tretja oseba, katera je tebi odgovarjala, niti to nisem jaz, da ne boš spet kakalo nazaj – naj ti tvoj/a prijatelj/ica Zartrose kar lepo  pove preko IP informacije, da nista to napisali ena in ista oseba.

Zatorej pazi, kaj tapkaš, ker obtožuješ ljudi na forumu po nesreči.

pacienti na javnem forumu, 07.09.2022 ob 23:18

A se ti zavedaš, kaj pisariš?  Karkoli ljubosumno razkrivaš takole,  obsojaš ljudi, ki jih niti ne poznaš, prirediš njihove zapise s svojimi  lažmi v svojem napisovanju –  to je kaznivo dejanje. Da pobiraš iz večih postov ene in iste osebe, ko slediš par let (!),  ji slediš po IPju? A ti veš da je to kaznivo dejanje? A misliš, da si neizsledljivo bitje za tipkovnico, kjer se skrivaš, ali kaj?

JA vem da nad mano vrsis kaznivo dejanje, saj me ze par let zasledujes, shranjunes moje poste in jih tkole pktem gor lepis, lazes o meni ter mi podtikujes stvari ki z mano nimajo nic.

Kje je tozba, s katero si mi grozila?

Rdeca pajacka, ful mas grd mozacast zargon, resno mislis da se te ne da brez ipja prepoznat?  Boli me đoka za tvoj ip, zato to zlajnano mantro ukini, ker se s to lazjo ne bos ven izvlekla.

Ta zalezovalka ni plačanka. Ne verjamem. Je pa eno noro babše, ki očitno ima na nek način dostop do IPjev in zalezuje ljudi na monu. Ne samo eno osebo, zalezuje več oseb. Je pa žalostno, da ji nihče ne more stopit na prste. MON je uničila. Zraven pa še njena kurja driska, ki je isto zabit kot ona. Samo taki psihopati so uničili MON.

Me pa resnično zanima kaj imata od tega zalezovanja drugih ljudi? Če je njuno življenje podn, mislita, da jima bo lepše, če bosta drugim težila in jih zalezovala?

Kurji drek nima dostop do IP, ona babetina jih pa ima.

“se pa hudo motiš”,

zakaj se pa potem ponavljaš cel čas govno debilno? Zakaj že dve leti pišeš eno in isto❓

Zakaj si pred enim letom v tistih dolgih temah kjer si se prepiralo napisal 10.000 istih stvari kot si jih zdaj v teh dneh? Zakaj je potem v tvojem pisanju 1000 istih specifik kot v pisanjih z mano pred letom dni? Zakaj je tvoj psihološki profil enak?

Se je morda ob tvojem rojstvu duša ločila na dva dela in šla v dve osebi torej tebe in še v drugo drugo tebe(drugo telo), ki živi na drugem koncu Slovenije in mi je pisalo iste stvari na isti način kot ti? Glede ma to da se ti prej v preteklosti nisi prepiralo z mano. KER TO JE EDINA MOŽNA RAZLAGA.

SPREMENI NAČIN PISANJA DA SE TE NE PREPOZNA❗❗❗

Kaj a si res tako GLUPO DEBILNO?

A tvoja počena betica čisto nič ne dojame ti zavrženi SMRAD, ki ga nihče v resničnem življenju ne povoha?

Kokoši ??????, 08.09.2022 ob 11:25

“se pa hudo motiš”,

zakaj se pa potem ponavljaš cel čas govno debilno? Zakaj že dve leti pišeš eno in isto❓

Zakaj si pred enim letom v tistih dolgih temah kjer si se prepiralo napisal 10.000 istih stvari kot si jih zdaj v teh dneh? Zakaj je potem v tvojem pisanju 1000 istih specifik kot v pisanjih z mano pred letom dni? Zakaj je tvoj psihološki profil enak?

Se je morda ob tvojem rojstvu duša ločila na dva dela in šla v dve osebi torej tebe in še v drugo drugo tebe(drugo telo), ki živi na drugem koncu Slovenije in mi je pisalo iste stvari na isti način kot ti? Glede ma to da se ti prej v preteklosti nisi prepiralo z mano. KER TO JE EDINA MOŽNA RAZLAGA.

SPREMENI NAČIN PISANJA DA SE TE NE PREPOZNA❗❗❗

Kaj a si res tako GLUPO DEBILNO?

A tvoja počena betica čisto nič ne dojame ti zavrženi SMRAD, ki ga nihče v resničnem življenju ne povoha?

dej polarno viharni. Smiri hormon.

Zartrose izven profila, 08.09.2022 ob 11:00

Rdeca pajacka, ful mas grd mozacast zargon, resno mislis da se te ne da brez ipja prepoznat?  Boli me đoka za tvoj ip, zato to zlajnano mantro ukini, ker se s to lazjo ne bos ven izvlekla.

rdeča pajacka si ti sama, kolikokrat ti bo treba še to napisati – prodala si se- ti pa tvoj sufler  IP z dostopom še v času mon sponzoriranja in oglaševanja, ko so bili še uradni moderatorji – prodani rdečemu pajacu. rdeča pajacka si sama….. Dokazi, vrteči se oglaševalski bannerji iz testega časa so spravljeni. Kolikorat je treba to še ti napisat?

Ti kar provociraj – mene ti ne boš spravila iz tira, niti pregnala z MONa, zalezovalka, ki širiš neresnice, omalovažuješ sodelujoče  – si bosta oba s tvojim suflerjem zobke in prstke polomila.

Drmaj ti drmaj,  zabava me – meni ne škodi trenirati brzine tipkanja tudi na tipkovnici računalnika…. Drmaj, drmaj.  Mi paše  priti na MOn v to virtualo, kjer ste eni zblojeni do konca, ker ne znate postaviti mejne črte med realo in virtualo – in drmate, ker mislite, da ste dobro skriti za svojimi tipkovnicami.

A žargon praviš?

Ja, poslušaj malo rdečega pajaca, se giblje v takih krogih, saj si ti  rdeča pajacka;  kjer je tak žargon stalnica, saj veš – tako kot tisti, ki je javno rekel, da je treba sodniku jajca stret, da bodo že sodniku jajca strli…. V takih krogih se tako govori. Preberi si malo svoje poste, pa se z glavo v zid malo butni.

Daj še več podatkov no. Kaj se bojiš?   Kaj samo kevkevkaš in blejaš tukaj, bluziš po svoje rdečepajckasto in me zalezuješ – dajmo IP, spit it out. Zakaj si ga ne upaš napisat?

ni plačanka, 08.09.2022 ob 11:10

Ta zalezovalka ni plačanka. Ne verjamem. Je pa eno noro babše, ki očitno ima na nek način dostop do IPjev in zalezuje ljudi na monu. Ne samo eno osebo, zalezuje več oseb. Je pa žalostno, da ji nihče ne more stopit na prste. MON je uničila. Zraven pa še njena kurja driska, ki je isto zabit kot ona. Samo taki psihopati so uničili MON.

Me pa resnično zanima kaj imata od tega zalezovanja drugih ljudi? Če je njuno življenje podn, mislita, da jima bo lepše, če bosta drugim težila in jih zalezovala?

Kurji drek nima dostop do IP, ona babetina jih pa ima.

Ja, vem, da ima Zartrose dostop – ker pisarti nedovoljeno točno določene izseke in besede iz postov, ki so bili objavljeni pod večimi vzdevki, naprimer mojim v dveh letih. Dobesedno zalezuje(jo). Ker če hočejo nekoga pregnat s foruma, ker jih moralno ogroža, se poslužijo te taktike.

Samo so pa reve, ker si ne upa objavit IPja – ker ve, da če to stori, bo pocepala na dokončni laži . Ker so tudi že drugi forumaši ugotovili, da navaja neresnice, sebi v prid obrača besede, ko sezaštrika. Ona dobro ve, da jaz vem, kdo je ona, kam sodi.

Naj objavi IP, jo pozivam že več kot en teeden, pa zgine, sprpari, uzme jo magla iz teme potem….Ne bo take pojoče travice, ki bi ji zaigrala potem, ker se bo zafecljala sama, dokončno.

smiri već hormon, 08.09.2022 ob 11:59

dej polarno viharni. Smiri hormon.

Kako si vedelo, da sem jaz viharni???????

Nista samo kokoš in zartrose premaknjena. V vsaki temi se pokaže celo gnezdo motenih in obsedenih. ko se razpišejo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close