Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj napadate nekatere monovce?

Zakaj napadate nekatere monovce?

Skartoroba- ti si napadac, bos menda vedela kaj pomeni.. ampak se spet blesave manipulacijske tehnike posluzujes, odpres to temo, pises pod razlicnimi niki, da vas je vec in si butasta ker mislis da se ne vidi da si to ti.

Toliko od mene, delo klice.

Odgovor na objavo uporabnika
Paja513, 06.09.2022 ob 11:01

a mora res, 06.09.2022 ob 10:30

A mora ta zmešana Kura res v vsaki temi pokazat kak debilni zazelovalec je?

Modri vrag je k sreči bolj pameten in Kuro ignorira. Matias pa ne more, da mu kdaj nameni kako besedo in potem ima Kura spet par dni dela ,da naklada in serje po monu.

Je napisal o sebi sam modri vrag. :-)) Vemo da ti ne moreš brez mona. Že prej si pod poznanimi niki nadlegoval vse po vrsti in isto počneš tudi zdaj. In ne rabim kokoši, da mi pove, da zalezuješ njega in vse ostale.

A tebi se tudi M Vrag prikazuje? Eni imate res motnje na podstrešju.

Kuri se prikazuje Modri vrag, Rozi pa škartroba. Očitno sta na isti drogi. Verjetno pa oba na istem oddelku v Polju.

Kokoši ??????, 06.09.2022 ob 10:03

za nekatere je prcanje hrana, 02.09.2022 ob 22:48

to verjetno mislite, 02.09.2022 ob 22:02

To verjetno mislite , da nihčne ne mara skrajno vsiljivih in nesramenih monovcev? Nihče ne mara takih, ki uničjo vsako temo.

Zakaj recimo kak Rok nima teh težav? Ok, mu kdo kdaj teži, ampak redko. Ljudem gredo pač na živce tisti, ki so ves čas nesramni in ki uničijo vsako temo.

Drži. In to  taki, ki napsihirano uničijo  skoraj vsako temo, ker se namerno noter vpletejo, ker rabijo to. Ker se s tem hranijo, se pridejo psihično hranit dobesedno  na forum. In ne moreš takim dopusti, da se spravijo nate, ko replicirajo, dobesedno prcajo  in to še celo napišejo, da uživajo, ko prcajo sodelujoče na forumu, da te bo še naprej prcal., zato ker si mu vljudno v odgovoru nekaj resnice napisal na njegovo replikona tvoj primarni post  naprimer.  Jasno, da to ni normalno.  Ker nihče se nima niti v virtuali tako pravice spravljati na tvoje pisanje., če mu slučajno kaj ni všeč, kar napišeš, pa ne leti nič nanj osebno. Da te zmerja  s prostaškimi vulgarizmi.

Saj do določene mere to človek lahko preskoči, samo ko pa pričnejo taki napadat z užitkom, potem jim je pa treba postavit mejo. Ker sre tako dobesedno uniuje ta forum – zadnji dve leti je šlo zelo navzdol zaradi vsaj 5 osebkov, ki ne pišejo samo registrirani, ampak tudi multinično. Se jih pa prepozna po stilu pisanja in tudi “ujamejo” se na svojih lažeh in zavajanjih. Ni forum virtualna zajebalnica iz drugih.

“za nekatere je prcanje hrana”,

Točno tako. Bolj se ne bi mogel strinjati z napisanim. Glavni izmed teh 5 osebkov je “MATIAS”, sledi Modri vrag in dve fuknjeni ženski.

Človek lepo nekaj napiše, naprimer jaz razlago biseksualnosti in to MATIASA globoko prizadane iz bog ve kakšnega njegovega osebnega razloga in postane neracionalen in ni sposoben nikakršnih argumentov ampak se začne večletno zalezovanje in prcanje. In počne popolnoma vse kar si napisala, razen zmerja skoraj nikoli ne, postane pa vulgaren preko vsake meje ko ga prizadanem.

In kar je največji štos, je to, da tip očitno misli, da me uspešno prca. Pa čeprav ga vsakič znova sesujem do konca, da podlasica pritlehna kot je se zavleče v svoj brlog. Vsakič znova ga osramotim pred ostalimi in registrirani in neregistrani uporabniki mu to povejo. In takrat golazen pobegne. Ali pa začne pisati”multinično” največkrat kot ženska, ki hvali njega in žali mene. In seveda ga ljudje prepoznajo ker se ujame pri svojih lažeh in zavajanjih kot si rekla. In ostali registrirani in nergistrirani uporabniki se mu začejo posmehovati in se norčevati iz njega. A takrat se v njegovi nori betici čisto, odfuka in mi začne pisati, da sem paranoičen ker povsod vidim njega. Jaz ga pa vprašam a so drugi naprimer registrirani tudi paranoični, ker trdijo isto kot jaz? In takrat debil kot je debilno utihne. IN KAR NAENKRAT SE O MENI ODPRE 100 TEM, KJER SE BEBO ZNOVA OSRAMOTI.

A zaostal kot je me vedno znova poišče, ker uglaunem ne zmore brez mene kot je dobro rekla “CrazY FroG”.

Očitno da je tako zaostal, da vse pozabi in pride po novo ponižanje. In vedno znova mu pomagam da izpade bebec in naredi iz sebe debila pred vsemi. Ali pa vsakič misli, da bo tokrat uspešen in on osmešil mene. Ker kot sem ugotovil je zaradi svoje NARCISTIČNE OSEBNOSTNE MOTNJE globoko odmaknjen od realnosti. In lahko ga ljudje porivajo v blato, ščijejo po njemu in se mu režijo, ampak debilko misli, da se ga obožuje, da je uspešen v tem kar počne, da se ga obožuje… Čisti DEBILKO.

Ampak kot pravi POPAY takim se ne sme dovoliti, da dosežejo svoje. In tudi strinjam se s POPAYOM, da so takšni ljudje nevarni tudi izven viruale v resničnem življenju. Poglejte te motene zalezovalce, ki napadejo in ubijejo svoje žrtve. In ne govorim samo zaradi primera, ki se je lihkar zgodil v Sloveniji.

Samo en nasvet je, ignoriraj!! Se v reali tudi z vsakim psihotom ubadaš? Ni to način.

a mora res, 06.09.2022 ob 11:05

A tebi se tudi M Vrag prikazuje? Eni imate res motnje na podstrešju.

Ti si humorist. Trebuh me boli od smejanja. Nisi preveč inteligenten kaj? Ne, ne prikazuje se mi modri vrag. Modrega vraga si kvečjemu ti omenil. Po temu vem, da si modri vrag. Ker s kakšnim razlogom ga bi drugače omenjal? Praviš da modrega vraga ni in se le nam prikazuje kot devica Marija. Po drugi strani pa trdiš, da modri vrag ignorira kokošija. Ja kako ga ignorira, če ga pa sploh tu ni? Izdal si se norček.

Jp, enim se res MV priakazuje še v spanju. Motnje na podstrešju, kaj češ. Mora biti pa res hudo, če kar naprej fantaziraš o MV pa Matiasu pa še kom. BDT ni več aktualen za fantazije? Sta samo še MV in Matias?

a mora res, 06.09.2022 ob 11:21

Jp, enim se res MV priakazuje še v spanju. Motnje na podstrešju, kaj češ. Mora biti pa res hudo, če kar naprej fantaziraš o MV pa Matiasu pa še kom. BDT ni več aktualen za fantazije? Sta samo še MV in Matias?

Ti si edini, ki se mu prikazuje in jaz sem se le odzvala na tvoje besede. Saj si sam napisal, da je prisoten, ker nekoga ignorira. A bo šlo? Ali rabiš še dodatno razlago? :-))

Težave z razumevanjem, a ne. Ampak na monu to ni nič nenavadnega. Kurji drek je zavladal monu.

a more res, 06.09.2022 ob 11:37

Težave z razumevanjem, a ne. Ampak na monu to ni nič nenavadnega. Kurji drek je zavladal monu.

Vidim da ne bo šlo. Da nekoga ignoriraš moraš kot prvo biti prisoten. Ne moreš govoriti, da nekdo z mona nekoga tukaj ignorira, obenem pa trditi, da ta, ki ignorira ni niti prisoten tu. Bo zdaj šlo?

to je nov, 06.09.2022 ob 10:56

Kaj to je kak nov termin: napadači?

Eh,se vidi ,da ona nekoč Ena južna spet svoje fore prodaja.

a mora res, 06.09.2022 ob 11:06

Kuri se prikazuje Modri vrag, Rozi pa škartroba. Očitno sta na isti drogi. Verjetno pa oba na istem oddelku v Polju.

Ti dam prav.

Napadači so vedno eni in isti.

Dokler bo napadanje, bo ta forum živel, potem bo konec. Moderirani forumi slej ali prej umrejo, ker napadače ljudje radi berejo, tudi vi pacifisti, drugače vas ne bi bilo tu gor.

Napadači, 06.09.2022 ob 12:52

Napadači so vedno eni in isti.

Dokler bo napadanje, bo ta forum živel, potem bo konec. Moderirani forumi slej ali prej umrejo, ker napadače ljudje radi berejo, tudi vi pacifisti, drugače vas ne bi bilo tu gor.

z veseljem se spremenim iz pacifista v pretepača s tistim na štiri oči v živo, ki me napada v virtuali… Zna bit, da bi jst bil pol napadalec ali ga vsaj toliko sprovociral, da bi prvi zamahnil proti meni, da napadalec iz virtuale prvi udari, pol pa naj fizična moč zmaga…

Popay npr, 06.09.2022 ob 13:07

z veseljem se spremenim iz pacifista v pretepača s tistim na štiri oči v živo, ki me napada v virtuali… Zna bit, da bi jst bil pol napadalec ali ga vsaj toliko sprovociral, da bi prvi zamahnil proti meni, da napadalec iz virtuale prvi udari, pol pa naj fizična moč zmaga…

Še iz zapora nisi prišel in bi spet rad tepel ljudi?

Nadlegujejo popaya, nadlegujejo kokoši, nadlegujejo zatrose.. Večinoma anonimno, no matias nadleguje kokoši tudi prijavljen. A večinoma to počnejo anonimno. Tak človek se nikoli ne bo upal z nekom soočiti na štiri oči. Vsaj takšno je moje mnenje. Ker virtuala je edini kraj kjer so močni. Drugače so nepomembneži.

podrepne muhe, 06.09.2022 ob 13:18

Nadlegujejo popaya, nadlegujejo kokoši, nadlegujejo zatrose.. Večinoma anonimno, no matias nadleguje kokoši tudi prijavljen. A večinoma to počnejo anonimno. Tak človek se nikoli ne bo upal z nekom soočiti na štiri oči. Vsaj takšno je moje mnenje. Ker virtuala je edini kraj kjer so močni. Drugače so nepomembneži.

Je napisal nekdo pod anonimnim nickom :D:D:D:D:D:D

Saj ta isti pa drugim tečnarijo.

podrepne muhe pod anonimno, 06.09.2022 ob 13:22

Je napisal nekdo pod anonimnim nickom :D:D:D:D:D:D

Saj ta isti pa drugim tečnarijo.

Komentar prej oddan je bil namenjen podrepni muhi.

Napadači so krivi, da se je zartrose zmešalo, kokoš pa ratala duševno zaostala. Napadači, nihče drug!

Jaz nikogar ne nadlegujem, zato te nima kaj brigati kako pišem. Vi uporabljate anonimo za nadlegovanje.

Paja513, 06.09.2022 ob 11:58

Vidim da ne bo šlo. Da nekoga ignoriraš moraš kot prvo biti prisoten. Ne moreš govoriti, da nekdo z mona nekoga tukaj ignorira, obenem pa trditi, da ta, ki ignorira ni niti prisoten tu. Bo zdaj šlo?

Pa to je čista komedija. ???

MODRI VRAG” je kot mali otrok, ki se ga takoj dobi na laži. Ko s čokolado umazan okoli ust trdi, da ni ukradel čokolade. Pa zdaj ga je že cel forum pogruntal.

Težko pa je vrjeti, da obstaja dejansko tak debil kot “MATIAS”, ki mu naseda in mene obtožuje paranoje, ko pa že cel forum kriči, da se ModriVrag skriva za temi vzdevki.

Kaj češ dežurni debilko MATIAS, ki je posebnež tega foruma.

Potreben sem, da kteri?

Jaz vem, 06.09.2022 ob 13:49

Napadači so krivi, da se je zartrose zmešalo, kokoš pa ratala duševno zaostala. Napadači, nihče drug!

meni se ni nič zmešalo, se je pa tebi, da tako furijo zganjaš nad nami.. ampak se niti ne čudim, glede na tvoje zapise o sebi, kaj drugega niti ni za pričakovat. vsekakor ti pa tudi to ne daje nobenega dovojenja se znašat nad nami. če ti nismo všeč, upoštevi nasvet softičke in enostavno ugasni mon hahaha..

To ima ona Zartrose neke fore , ker pač sta ji starša iz enih od bivših skupnih republik.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close