Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški tako radi lažejo?

Zakaj moški tako radi lažejo?

Seveda da ne, tiste ki si to lahko privoščimo, se še kako rade pohecajo/mo :)[/quote]Ampak Silviya je resno mislila po prebranem, da bi šla v park, kjer bi našla fanta/e, če ne bi šparala svoje žajfice
Tako je bilo napisano, oprosti :)[/quote]

Njena odločitev, kako in kje ter če sploh svojo “žajfico” rabi, vsaka se pač znajde po svoje po resni ali neresni poti…šteje samo cilj 🙂

Ampak Silviya je resno mislila po prebranem, da bi šla v park, kjer bi našla fanta/e, če ne bi šparala svoje žajfice
Tako je bilo napisano, oprosti :)[/quote]

Njena odločitev, kako in kje ter če sploh svojo “žajfico” rabi, vsaka se pač znajde po svoje po resni ali neresni poti…šteje samo cilj :)[/quote]Oooooo… to pa ne bo držalo. Samo cilj?
Recimo da je cilj imet potomce…. pot kako prit do njih ti ni pomembna? 😉
Khm, khm…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kot prvo mi nikoli ni bilo razumljivo, zakaj se vse stavi v isti koš, v tem primeru vse moške!?!?!?!
Prej poizkusi iskat težave pri sebi in ne v moških!
Si se kdaj vprašala sama pri sebi, zakaj privlačim tak tip moških?

Njena odločitev, kako in kje ter če sploh svojo “žajfico” rabi, vsaka se pač znajde po svoje po resni ali neresni poti…šteje samo cilj :)[/quote]Oooooo… to pa ne bo držalo. Samo cilj?
Khm, khm…. :)))[/quote]

Med ciljema imeti (reden) dober seks ali potomce, je lahko velika razlika, ne želi si vsaka potomcev :)))

Oooooo… to pa ne bo držalo. Samo cilj?
Khm, khm…. :)))[/quote]

Med ciljema imeti (reden) dober seks ali potomce, je lahko velika razlika, ne želi si vsaka potomcev :)))[/quote]Torej sem predaleč cilajl? 😉
Nisem sam kriv, da mi tako daleč nese….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ma niti ni hudič..Meni je v bistvu zabavno..

Take kot je uporabnica, kateri sem repliciral, imajo večne probleme, ker so po moje premalo družabne, potem pa gredo na forume in iščejo tipe s točno določenimi lastnostmi…

Tip, ki ima kvalitete, se ne bo na nekem forumu zagovarjal pred žensko, o kateri ne ve ničesar in ji dokazoval svoje ustreznosti..[/quote]
Saj dokazovat nič ne moreš (preko foruma), lahko kvečjemu predstaviš (sebe). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kot prvo mi nikoli ni bilo razumljivo, zakaj se vse stavi v isti koš, v tem primeru vse moške!?!?!?!
Prej poizkusi iskat težave pri sebi in ne v moških!
Si se kdaj vprašala sama pri sebi, zakaj privlačim tak tip moških?[/quote]
Ravno zato se da vse v isti koš, da pri sebi ni treba absolutno ničesar za “krizirirat”. Edino tako. “Sami smo popolni, drugi pa so vsi zanič” stil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma niti ni hudič..Meni je v bistvu zabavno..

Take kot je uporabnica, kateri sem repliciral, imajo večne probleme, ker so po moje premalo družabne, potem pa gredo na forume in iščejo tipe s točno določenimi lastnostmi…

Tip, ki ima kvalitete, se ne bo na nekem forumu zagovarjal pred žensko, o kateri ne ve ničesar in ji dokazoval svoje ustreznosti..[/quote]
Saj dokazovat nič ne moreš (preko foruma), lahko kvečjemu predstaviš (sebe). :)[/quote]
hehe tale je dobra 🙂

Ja, ampak tip z izbiro tega ne bo počel. Zakaj bi se predstavljal ženski, o kateri ne ve nič? Razen tega, da deluje obupana in išče za vsako ceno, velik turn off.

Uporabnica deluje obupano, išče za vsako ceno, posledično s eji bodo javljali samo tipi, podobno obupani kot ona, vedno znova bo razočarana..

Ja, ampak tip z izbiro tega ne bo počel. Zakaj bi se predstavljal ženski, o kateri ne ve nič? Razen tega, da deluje obupana in išče za vsako ceno, velik turn off.

Uporabnica deluje obupano, išče za vsako ceno, posledično s eji bodo javljali samo tipi, podobno obupani kot ona, vedno znova bo razočarana..[/quote]NE išče za vsako ceno!
Ima le preredko sito ali pa je preluknjano in pade skozi kar si ni želela… bo treba pokrpat luknje ali menjat sito 😉

Uporabnica deluje obupano, išče za vsako ceno, posledično s eji bodo javljali samo tipi, podobno obupani kot ona, vedno znova bo razočarana..[/quote]

Moje mnenje je, če ti tako hudo kritiziraš in vidiš vse moške v taki luči pač dobijo tak feeling, da se je bolje samo malo pozabavat in rep med noge. Kdo bi si želel ob sebi pesimistično osebo, ki vidi samo slabo?

Predvsem bo treba malo več dati od sebe, da bo prišla, do česar želi…Podobno, kot oni, ki išče eno za drink oz. drugi, ki za na morje..

Uporabnica deluje obupano, išče za vsako ceno, posledično s eji bodo javljali samo tipi, podobno obupani kot ona, vedno znova bo razočarana..[/quote]
Recimo zato, da nekaj zve o njemu. In potem, ko zve, se lažje odloči, ali mu bo tudi sama kaj zaupala o sebi. Tako se začne spozanvanje.

[/quote]

Bi lahko bilo tudi vprašanje kdo privlači koga. Naslednja faza utegne bit po principu, da “če jo ljubi, se bo že spremenil”.

Bi lahko bilo tudi vprašanje kdo privlači koga. Naslednja faza utegne bit po principu, da “če jo ljubi, se bo že spremenil”.[/quote]

Vidiš tle je pa razlika pri ljudeh, ker jaz nikoli ne bi bila z nekom in si govorila sej se bo spremenil in tega tudi moškemu ne bi dopustila, da bi me skušal spremenit (nima niti najmanjšega pogoja), ampak sprejet človeka takega kot je.
Ljudje ne znajo jezdit skupaj, ampak raje izberejo tisto drugo varianto ga bom vpregel po moje, potem pa prihaja do nezadovoljstva, očitanja kako se je spremenil/a od kadar sta se spoznala,…… samo ne vidijo, da so sami krivi za to. Na dolgi rok je veza obsojena na propad, razen, če se nekdo od njiju ni pripravljen podrejat, pa še tu je vprašanje koliko časa.

Bi lahko bilo tudi vprašanje kdo privlači koga. Naslednja faza utegne bit po principu, da “če jo ljubi, se bo že spremenil”.[/quote]

Vidiš tle je pa razlika pri ljudeh, ker jaz nikoli ne bi bila z nekom in si govorila sej se bo spremenil in tega tudi moškemu ne bi dopustila, da bi me skušal spremenit (nima niti najmanjšega pogoja), ampak sprejet človeka takega kot je.
Ljudje ne znajo jezdit skupaj, ampak raje izberejo tisto drugo varianto ga bom vpregel po moje, potem pa prihaja do nezadovoljstva, očitanja kako se je spremenil/a od kadar sta se spoznala,…… samo ne vidijo, da so sami krivi za to. Na dolgi rok je veza obsojena na propad, razen, če se nekdo od njiju ni pripravljen podrejat, pa še tu je vprašanje koliko časa.[/quote]

ma niso krivi ljudje, no!! to so hormoni :-))))

Ljudje ne znajo jezdit skupaj, ampak raje izberejo tisto drugo varianto ga bom vpregel po moje, potem pa prihaja do nezadovoljstva, očitanja kako se je spremenil/a od kadar sta se spoznala,…… samo ne vidijo, da so sami krivi za to. Na dolgi rok je veza obsojena na propad, razen, če se nekdo od njiju ni pripravljen podrejat, pa še tu je vprašanje koliko časa.[/quote]
Vedno je tako, da sta “kriva” oba (vem, da veš :). Prvi je kriv, ker je drugega želel spremenit, drugi pa zato, ker je to dovoljeval. Oba sta to seveda počela v dobri veri oziroma v imenu “ljubezni”. To je dobra izkušnja za oba, vprašanje je le, če se iz nje kaj naučita. Če človek vso krivdo vedno vali le na drugega in se tega svojega vedenja ne zave, se mu iste težave ponavljajo znova in znova.

ma niso krivi ljudje, no!! to so hormoni :-))))[/quote]

Hehehe tudi ti imajo svoj vpliv 😉

Bolj ko berem kakšne ženske se tukaj gor javljajo zadnje čase bolj vidim kakšno srečo imam, da imam 2 dobri kolegici tukaj gor Calipso in Goldfish, ker smo res dobra klapa 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A smo?:)))

Ja absolutno, da smo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Na fitnesu takoj locis normalne moske od “fitneserjev”. Normalni pridejo tja 2-3x tedensko, gredo vse naprave skozi v 1-2 urcah, obleceni so amatersko, oddelajo svoje in gredo.
“Fitneserji” – kjer je ogledalo, tam so oni. Znacilno pretiravanje s kilazo na utezeh in ob tem spuscanje necloveskih zvokov. Poznajo tam vse od hisnika, vratarja, cistilke, vseh zaposlenih v vseh smenah in seveda vse svoje softnieserje, s katerimi obcasno pokramljajo. Saj ni cudno da vse poznajo, ce tam zabijejo 3/4 svojega prostega casa.

Tako da tudi na fitnesu se da spoznati kul tipe, locis pa jih takoj po zgornjem receptu

No, torej sem fitneser, čeprav je to tu mišljeno evidentno slabšalno. 2-krat na teden nekaj delat v fitnesu, če se zraven ne držiš prehrane je praktično nič rezultatov. Kakšnega posebnega smisla to početje nima, razen da lahko rečeš, da hodiš v fitnes. Ko gledam tipe, ki pridejo enkrat na teden, gredo skozi vse naprave, kot praviš, po pol leta pa, ko vidijo da rezultata ni, nehajo, si mislim, da bi oni res lahko čas ugodneje porabili. za take ers pomisliš, da so prišli v fitnes pogledat, če je kakšna lušna punca.

In taki potem seveda pametujejo, da je fitnes brezveze in da se not “fitneserji kažejo”.

Oblečen sem v fitnesu navadno, z utežmi ne pretivam silno, malo pa vedno dam gor, da švicam ko konj, not sem pa 5 krat na teden, plus kontrolirana prehrana. Če delaš drugače, smisla v fitnesiranju ni.

Sem bila v parku, ampak samo na sprehodu.
Isekrist, tako obupana pa spet nisem. Ko bom 30+, bom pa počasi obupavala, hahaha. Ne se hecat, kak obup neki? Ne mislim biti tako zamorjena, kot nekatere, ki pravijo, da so raje samske.
Nisem nobena pošast, da bi se me moški izogibali, izbira je, samo najti tistega pravega, je vrag. Še dobri prijatelji bi zvezo z mano, ampak te imam raje za res dobre prijatelje, ki jih je v življenju treba iskati. Se mi zdi, da bi z zvezo s katerim od njih, katerega izgubila ali pa tudi ne, ne vem. Morda bom poskusila.

Ampak nekaj dobrih stvari sem pa “povlekla” iz vaših odgovorov – hvala.

Me prav zanima katere so te dobre stvari 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close