Zakaj moški tako radi lažejo?
Nič ne “padam” in nikomur “ne dajem”. Bila sta samo prva dva – premlada, neresna. Zgleda, da ženske prej “dozorimo” in pridemo k pameti.
In kaj boš ti dajala nasvete, če še svojega ne moreš držati na verigi, hahaha. Si “pametna”, ampak gledaš skozi meglo. Je isti en tak, kot sem zgoraj opisovala, hahaha. Ko se mrzle juhe naveliča, si zaželi vroče.
Sem že “zlezla iz plenic”, izkušenj še res nimam toliko kot nekatere. Morda jih bom imela čez 20 let.
Pa včasih kdo vpraša – za koga jo pa šparaš? Ženska je za nikogar ne špara, ampak se s tistim, s katerim se ujameta, predasta drug drugemu. Da se pa uležeš in čakaš enega jebača al fu’fehtarja – ne, hvala!
Vprašala sem pa samo za mnenje – iščem ne, ker če iščeš, vedno naletiš na smet. Raje počakam na nekoda, ki me bo imel rad, jaz pa njega![/quote]
Srečno čakanje ti želim… tja do konca lajfa 😉 😉 😉
Nič ne “padam” in nikomur “ne dajem”. Bila sta samo prva dva – premlada, neresna. Zgleda, da ženske prej “dozorimo” in pridemo k pameti.
In kaj boš ti dajala nasvete, če še svojega ne moreš držati na verigi, hahaha. Si “pametna”, ampak gledaš skozi meglo. Je isti en tak, kot sem zgoraj opisovala, hahaha. Ko se mrzle juhe naveliča, si zaželi vroče.
Sem že “zlezla iz plenic”, izkušenj še res nimam toliko kot nekatere. Morda jih bom imela čez 20 let.
Pa včasih kdo vpraša – za koga jo pa šparaš? Ženska je za nikogar ne špara, ampak se s tistim, s katerim se ujameta, predasta drug drugemu. Da se pa uležeš in čakaš enega jebača al fu’fehtarja – ne, hvala!
Vprašala sem pa samo za mnenje – iščem ne, ker če iščeš, vedno naletiš na smet. Raje počakam na nekoda, ki me bo imel rad, jaz pa njega![/quote]
Ne vem zakaj, bi ga morala jaz držati na verigi…še pes je rajš v pesjaku veš:-) In ne pobegne, ko ga ven spustiš…tisti s ketne pa zbezljajo. V razmislek.
No tukaj imamo pa sedaj en kup lepih primerkov za preučevanje. Silvija, 30+ letnica in skela.
V razmislek vsem normalnim ženskam kje lahko pristane ženska.
Prva jezna na vse, druga obupana do konca, da se še v vezane štuli in tretja nad katero je pa kot kaže celo bog obupal.
In skupna točka vse so samske. Pa naj mi nihče ne reče, da je to naključje 🙂
Vesna Godina je tudi samska, verjetno že enih 20 let, tudi zelo rada govori o procentih, tudi deluje pesimistično, kar se tiče zvez in moških, zato pa dela vse mogoče kritične statistične analize. In sedaj nagovor k tebi za nagradno vprašanje, da razmisliš, zakaj je v tem posebnem turobnem, črnogledem in razdražljivem stanju že tako dolgo? Ker se posveča togi statistični matematiki, kar je daleč od ženske narave, namesto da bi bila odprta za čustva, ki bi omilila in zmehčala njen “vojaški karakter” in ga naredila sprejemljivega za ljubezen. ;))
Torej Skela, 1. korak je, da odvržeš z moško krvjo okrvavljeno bojno sekiro in najdeš spravo z notranjo žensko naravo, ki ni nikoli bila “po moško” udarniško militantna, saj takšna ni primerna za dajanje in negovanje novega življenja, ne za čutnost, ne za ljubezen , ne za ostale vragolije, ki polepšajo skupno sobivanje obeh spolov…. :)))
Jaz bi ti priporočil One-ega tukaj na MONu, če že ne bil poročen in te leta ne motijo, ker on je bolj družinski človek. :)))
Ti govoriš iz nekega hudega razočaranja (nad moškimi), ker se ni izšlo v skladu s pričakovanji, ki si jih imela z njimi. Ko najdeš naslednjega “kandidata”, se ne boj vprašati, tako s taktnim medvrstičnim napeljevanjem, kakšna pričakovanja ima, kaj si želi s tabo na dolgi rok. Ker problem je, če imaš eno predstavo o moškem, kaj naj bi bil, seveda skladno s tvojimi pričakovanji vse najboljše, ker je pač “tvoj”, pa to on sploh ni, si tega ne želi.
[/quote]
Vesna Godina je tudi samska, verjetno že enih 20 let, tudi zelo rada govori o procentih, tudi deluje pesimistično, kar se tiče zvez in moških, zato pa dela vse mogoče kritične statistične analize. In sedaj nagovor k tebi za nagradno vprašanje, da razmisliš, zakaj je v tem posebnem turobnem, črnogledem in razdražljivem stanju že tako dolgo? Ker se posveča togi statistični matematiki, kar je daleč od ženske narave, namesto da bi bila odprta za čustva, ki bi omilila in zmehčala njen “vojaški karakter” in ga naredila sprejemljivega za ljubezen. ;))
Torej Skela, 1. korak je, da odvržeš z moško krvjo okrvavljeno bojno sekiro in najdeš spravo z notranjo žensko naravo, ki ni nikoli bila “po moško” udarniško militantna, saj takšna ni primerna za dajanje in negovanje novega življenja, ne za čutnost, ne za ljubezen , ne za ostale vragolije, ki polepšajo skupno sobivanje obeh spolov…. :)))
Mmmmm, kakšna psihoanaliza 🙂
Samo malo pa sem užaljena, da me primerjaš z VG….z njo pa res nimam nič skupnega, saj je čisto
ok (tudi proti njej nimam ama nič) , ampak meni ne potegne, nekaj misli ima dobrih, vseh pa ne.
Da te spominjam nanjo? Ojej…. 🙁
Sekire nimam, (oziroma jo imam, ampak ne za te namene:) z moškimi se že od nekdaj celo bolje
razumem, kot z ženskami…kdo bi si mislil….
O tej “notranji ženski naravi” mi pa kar še kaj povej….sploh tisto o vragolijah mi je bilo všeč…
Pojdi v fitnes in tja redno hodi. Veliko je nas moških tam, ki se imamo za prave dece, ne lažemo in smo do žensk v redu. Seveda fitnes ni edina stvar, ki jo počnemo in tudi tisti, ki se temu posvečajo profesionalno so pravi deci in pri ženskah običajno zaželjeni. Hočemo pa tudi, da ste tudi ženske privlačne. Je pa še veliko drugih športov, kjer so večinoma v redu moški za moje pojme.
Pojdi v fitnes in tja redno hodi. Veliko je nas moških tam, ki se imamo za prave dece, ne lažemo in smo do žensk v redu. Seveda fitnes ni edina stvar, ki jo počnemo in tudi tisti, ki se temu posvečajo profesionalno so pravi deci in pri ženskah običajno zaželjeni. Hočemo pa tudi, da ste tudi ženske privlačne. Je pa še veliko drugih športov, kjer so večinoma v redu moški za moje pojme.[/quote]
Podčrtano pove vse….. od tu dalje ni potrebno čitat naprej 😀 😀 😀
Pojdi v fitnes in tja redno hodi. Veliko je nas moških tam, ki se imamo za prave dece, ne lažemo in smo do žensk v redu. Seveda fitnes ni edina stvar, ki jo počnemo in tudi tisti, ki se temu posvečajo profesionalno so pravi deci in pri ženskah običajno zaželjeni. Hočemo pa tudi, da ste tudi ženske privlačne. Je pa še veliko drugih športov, kjer so večinoma v redu moški za moje pojme.[/quote]
Podčrtano pove vse….. od tu dalje ni potrebno čitat naprej 😀 😀 :D[/quote]
Res je. Vsi moški, ki posvečamo veliko časa treningu, si potem radi tudi ogledamo rezultate. Če je to čas je čas, če so mišice so mišice. Za vse dobre rezultate je treba veliko dela. Tisti, ki smo na tem znamo te stvari spoštovati in nam dajo veliko mero samozavesti in samospoštovanja in tudi ženske nas kar rade pogledajo;). Kdor pač ni v tem tega ne ceni. Dal sem dobronameren namig avtorici teme.
tip ni razumel bistva…. sploh ne ve kaj je spisal….
Fitneserji se res IMATE ZA DOBRE DECE….. če pa ste pa glede na videno močno dvomim…. je pa tu pa tam kak dober tudi na fitnesu… zagotovo pa ne večina….
fitneserji ste pravilo vsaj samovšečni moški…. ker če ne lahko mišice dobiš brez da PLAČUJEŠ za njih….
Zato pa malo bolj pametne ženske, ki tudi iščejo enega resnega, ne dajo kar takoj oziroma lahko že na daleč ocenijo, koliko so nekogaršnje besede tudi res resne, če so še za kako stopnjo bolj “pametne”.
Saj ne pada vsaka na te besede. Posledično pa potem kaki resni “morajo” čakat v nedogled ravno zaradi teh lažnivih kljukcev ali pa celo obupajo in grejo raje naprej, ker je ženska totalno zmedena in ne ve, ali naj spet verjame in se preda ali naj še raje malo počaka.
Na koncu se pa tak vse pogliha in vsak dobi to, kar išče. 🙂
Zato pa malo bolj pametne ženske, ki tudi iščejo enega resnega, ne dajo kar takoj oziroma lahko že na daleč ocenijo, koliko so nekogaršnje besede tudi res resne, če so še za kako stopnjo bolj “pametne”.
Saj ne pada vsaka na te besede. Posledično pa potem kaki resni “morajo” čakat v nedogled ravno zaradi teh lažnivih kljukcev ali pa celo obupajo in grejo raje naprej, ker je ženska totalno zmedena in ne ve, ali naj spet verjame in se preda ali naj še raje malo počaka.
Na koncu se pa tak vse pogliha in vsak dobi to, kar išče. :)[/quote]
Me veseli da si s tem povedal vsem puncam (tudi oni ki v drugi temi jamra) da je vbistvu neumna oz ne-pametna
Hvala Marko….
Na koncu se pa tak vse pogliha in vsak dobi to, kar išče. :)[/quote]
Me veseli da si s tem povedal vsem puncam (tudi oni ki v drugi temi jamra) da je vbistvu neumna oz ne-pametna
Hvala Marko….[/quote]
Matkič, reče se neizkušena. 😉 Moškemu lahko rečeš, da je neumen, ženski pač ne, zapomni si. 🙂
Hvala Marko….[/quote]
Matkič, reče se neizkušena. 😉 Moškemu lahko rečeš, da je neumen, ženski pač ne, zapomni si. :)[/quote]
poznam polno neumnih in še več neizkušenih… sorči tako pač je ti pa lepobesediči naprej
Kaj se čutiš ti vedno tako napadenega, ko en ni po tvojem kopitu..Pač je napisal, da hodi v fitnes in se ima za dobrega dedca..
Jaz hodim v fitnes, ker hočem dobro zgledat. To zahteva disciplino pri prehrani in dvigovanje uteži. Močan je lahko vsak butl, biti močan, hkrati pa vredu zgledat je težje.
Nisem brala cele teme, samo par objav na koncu in seveda prvo. Ko sem prebrala COnana sem obupala. Če so to edini samski moški, obsedenci z mišicami, bom pa raje ostala celo življenje samska.
Pa kaj res eni tipi nimate drugega življenja kot v ogledalo se gledat v fitnesu?
Tako lepi dnevi vi pa v fitnesu?
Dajte malce uporabljat možgane. Pojdite na tek, na kolo, v gore. Saj rabite vaje za moč tudi, ampak to ne pomeni, da morate ure in ure preždeti v fitnesu. Kupi si TRX in vadi v naravi. Bodite enkrat pravi deci no. Ne pa šminksi.
Saj obstajajo čisto v redu samski moški, ne obupat. Lahko pa ti povem iz lastnih izkušenj, ko sem nekoč tudi sama hodila na fitness….tam so bili tipi, ki so po več ur zapravili na fitnessu in to predvsem na utežeh, niti pod razno niso šli na kolo, stepper ali orbitrek, torej samo pumpanje mišic…prav žalostno je bilo to gledat.
Saj obstajajo čisto v redu samski moški, ne obupat. Lahko pa ti povem iz lastnih izkušenj, ko sem nekoč tudi sama hodila na fitness….tam so bili tipi, ki so po več ur zapravili na fitnessu in to predvsem na utežeh, niti pod razno niso šli na kolo, stepper ali orbitrek, torej samo pumpanje mišic…prav žalostno je bilo to gledat.[/quote]
Res je… OBSTAJAJO! Samo pogledat je treba okrog sebe in jim morda dati priložnost, ne pa vihat nos ker je pristopil nekdo, ki ne izgleda kot da je ravno stopil iz modnega salona… 🙂
Saj obstajajo čisto v redu samski moški, ne obupat. Lahko pa ti povem iz lastnih izkušenj, ko sem nekoč tudi sama hodila na fitness….tam so bili tipi, ki so po več ur zapravili na fitnessu in to predvsem na utežeh, niti pod razno niso šli na kolo, stepper ali orbitrek, torej samo pumpanje mišic…prav žalostno je bilo to gledat.[/quote]
Res je… OBSTAJAJO! Samo pogledat je treba okrog sebe in jim morda dati priložnost, ne pa vihat nos ker je pristopil nekdo, ki ne izgleda kot da je ravno stopil iz modnega salona… :)[/quote]
Kdo je vihal nos? A? :))
Forum je zaprt za komentiranje.