Zakaj moški tako radi lažejo?
Toliko različnih mnenj, da ste me čisto zmedli. Sedaj pa res ne vem, a naj grem v fitnes iskat, al v avtomehanično delavnico (da ne bodo viseli samo “mrtvi” koledarji), al nekaj tretjega?
Ma, najboljš, da grem v park, dam noge narazen – da ne bo “zarustala” in naj me natepavajo. Ne bom bogu cajta kradla, ampak uživala – upam, al pa jokala.
Vidim, da je kar veliko špukanja po ženskah, ki ne razprejo noge vsakemu.
Silvija, ne bodi taka tragična junakinja. Moški so različni. Nekateri tu gor se predvsem zafrkavajo in ne bi kar vsake naskočili.[/quote]
Nisem nobena tragična junakinja. Če bi res to naredila, bi bila prej cipa. Pa vse moške tudi ne dajem v isti koš, ker verjamem, da je več poštenjakov, kot barab. Me bo že življenje samo naučilo in izučilo. Imam še časa na pretek. Čez kakšnih 10 let bom ženska, ki bo vedela malo več o življenju.
Silvija, ne bodi taka tragična junakinja. Moški so različni. Nekateri tu gor se predvsem zafrkavajo in ne bi kar vsake naskočili.[/quote]
Nisem nobena tragična junakinja. Če bi res to naredila, bi bila prej cipa. Pa vse moške tudi ne dajem v isti koš, ker verjamem, da je več poštenjakov, kot barab. Me bo že življenje samo naučilo in izučilo. Imam še časa na pretek. Čez kakšnih 10 let bom ženska, ki bo vedela malo več o življenju.[/quote]
Tudi za tega je vprašanje, če bo pripravljen čakat toliko časa: http://med.over.net/forum5/read.php?124,9551172
Mogoče zato ne najde pravega. :)[/quote]
Raje ji pomagajta, fanta.[/quote]
Jaz sem že na pravi strani postavil nekaj vprašanj. Odgovorov ni bilo. Včasih je treba pomoč tudi znati sprejeti.
Jaz sem pa vedno mislil, da se prav ženske še najbolj spoznate na resnost.[/quote]
Seveda da ne, tiste ki si to lahko privoščimo, se še kako rade pohecajo/mo :)[/quote]Ampak Silviya je resno mislila po prebranem, da bi šla v park, kjer bi našla fanta/e, če ne bi šparala svoje žajfice…
Tako je bilo napisano, oprosti 🙂
Ma niti ni hudič..Meni je v bistvu zabavno..
Take kot je uporabnica, kateri sem repliciral, imajo večne probleme, ker so po moje premalo družabne, potem pa gredo na forume in iščejo tipe s točno določenimi lastnostmi…
Tip, ki ima kvalitete, se ne bo na nekem forumu zagovarjal pred žensko, o kateri ne ve ničesar in ji dokazoval svoje ustreznosti..
Forum je zaprt za komentiranje.