Zakaj moški tako radi lažejo?
Me prav zanima katere so te dobre stvari :)[/quote]
Hahaha, pojma nimam!!!!!![/quote]
Bila si pač vljudna, tudi to je nekaj. 🙂
Pa saj to je tipična lastnost ljudi, ki jamrajo. 🙂 Pač se malo potožijo, da malo podebatiramo, tako da vidijo, da niso sami v tem in potem “veselo” naprej. Rešitev že pride, ko je čas, za to. 🙂
o ja, pa je smisel v tem. Eni imajo sluzbo kjer sedijo 8 ur, plus se kaka urca v avtu. In obisk fitnesa sluzi ne bildanju misic, ampak za osnvno gibanje, da se malo raztegnes in utrdis telo. Simple as that[/quote]
Ti lahko osnovno utrdiš telo BREZ fitnesa…. če tega nisi sposoben mi plačaj 50€ mesečno in se bom drl na tebe 2x tedensko da laufaj hitreje medtem ko bom jaz gono kolo….
butasti izgovor…..
Fitnes še razumem v res VELEMESTIH tipa london ipd… kjer ni prave narave za športanje in delo….
probaj sekat drva, pa s krampom pa lopato rihtat luknje ipd….
Pomisli v Srednjem veku so vitezi na sebi meli 40kilske oklepe, v rokah ščit in meč pa so bihteli te meče tudi po 2 uri če je blo treba… zmoreš ti to? Oni so to delali BREZ fitnesa… 😉
Pa saj to je tipična lastnost ljudi, ki jamrajo. 🙂 Pač se malo potožijo, da malo podebatiramo, tako da vidijo, da niso sami v tem in potem “veselo” naprej. Rešitev že pride, ko je čas, za to. :)[/quote]
Točno to! Svoje težave s prijatelji ne morem deliti. Tule pa, kdor bere in hoče odgovoriti – njegova stvar – drugače se temi izogne. Ampak tule na MON-u so samo neznanci in neznancu lažje zaupaš kaj te muči.
Če ti obrne hrbet, ne boli tako, kot, če bi ti ga prijatelj, prijateljica.
Če sem komu “težka”, naj me ne bere. Upam pa, da nisem koga užalila.
To je res funny, ker potem ne vem, s kom imajo ti moški resne zveze, če ne z ženskami. Si ti govoril o gejih? :))
Ke s to prebrala? Se mi ne da cele teme brat.[/quote]
Včasih so stvari bolj blizu, kot zgledajo. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.