Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški tako radi lažejo?

Zakaj moški tako radi lažejo?

Me prav zanima katere so te dobre stvari :)[/quote]

Hahaha, pojma nimam!!!!!!

o ja, pa je smisel v tem. Eni imajo sluzbo kjer sedijo 8 ur, plus se kaka urca v avtu. In obisk fitnesa sluzi ne bildanju misic, ampak za osnvno gibanje, da se malo raztegnes in utrdis telo. Simple as that

Se pravi, tisti, ki vse poznajo na fitnesu, niso kul. Kakšen sklep pa je to? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Me prav zanima katere so te dobre stvari :)[/quote]

Hahaha, pojma nimam!!!!!![/quote]
Bila si pač vljudna, tudi to je nekaj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hahaha, pojma nimam!!!!!![/quote]
Bila si pač vljudna, tudi to je nekaj. :)[/quote]
Punca je očitno čist cool 🙂

Še nisi niti 30 pa že jamraš, da ni pravih moških? Ti pa hitro vržeš puško v koruzo. :)))

Točno tako. 2-3x tedensko največ, ostalo pa recimo kolo, tek. Normalen moški pač ne visi 5x na teden v fitnesu. Gre raje ven teči, kolesarit, karkoli.

Pol pa si išče normalne, tam, kjer so, ne pa da nas tu nadleguješ s tem, kakšni naj bomo, da bomo po tvojem okusu.

Spider, kaj se vznemirjaš zaradi fitnessa, jaz sem vedno štela tvojo pamet za največjo prednost. Ne pa mišice.

Nič se ne vznemirjam. Malo sem že počasi naveličan tem, kjer nekdo samo jamra, med vrsticami pa se dela, kot da pozna odgovore na svoje želje in pričakovanja.

Pa saj to je tipična lastnost ljudi, ki jamrajo. 🙂 Pač se malo potožijo, da malo podebatiramo, tako da vidijo, da niso sami v tem in potem “veselo” naprej. Rešitev že pride, ko je čas, za to. 🙂

Možno, da res pozna. Vendar še to ni razlog, da dobi tisto, kar pričakuje. In zato jamra.

o ja, pa je smisel v tem. Eni imajo sluzbo kjer sedijo 8 ur, plus se kaka urca v avtu. In obisk fitnesa sluzi ne bildanju misic, ampak za osnvno gibanje, da se malo raztegnes in utrdis telo. Simple as that[/quote]

Ti lahko osnovno utrdiš telo BREZ fitnesa…. če tega nisi sposoben mi plačaj 50€ mesečno in se bom drl na tebe 2x tedensko da laufaj hitreje medtem ko bom jaz gono kolo….

butasti izgovor…..

Fitnes še razumem v res VELEMESTIH tipa london ipd… kjer ni prave narave za športanje in delo….

probaj sekat drva, pa s krampom pa lopato rihtat luknje ipd….

Pomisli v Srednjem veku so vitezi na sebi meli 40kilske oklepe, v rokah ščit in meč pa so bihteli te meče tudi po 2 uri če je blo treba… zmoreš ti to? Oni so to delali BREZ fitnesa… 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa saj to je tipična lastnost ljudi, ki jamrajo. 🙂 Pač se malo potožijo, da malo podebatiramo, tako da vidijo, da niso sami v tem in potem “veselo” naprej. Rešitev že pride, ko je čas, za to. :)[/quote]

Točno to! Svoje težave s prijatelji ne morem deliti. Tule pa, kdor bere in hoče odgovoriti – njegova stvar – drugače se temi izogne. Ampak tule na MON-u so samo neznanci in neznancu lažje zaupaš kaj te muči.
Če ti obrne hrbet, ne boli tako, kot, če bi ti ga prijatelj, prijateljica.
Če sem komu “težka”, naj me ne bere. Upam pa, da nisem koga užalila.

hec pa tak, da sem prebrala na vrhu, zakaj moški tako radi ližejo. hihihihi.

Ker si jih z medom namažete? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če je to cilj, predlagam sprehod v naravi, ali tek. Jaz hodim v fitnes zato, ker hočem imeti vidne trebušne mišice in oblikovano telo. Brez tega cilja je po moje fitnes zapravljanje časa.

Če je to cilj, predlagam sprehod v naravi, ali tek. Jaz hodim v fitnes zato, ker hočem imeti vidne trebušne mišice in oblikovano telo. Brez tega cilja je po moje fitnes zapravljanje časa.[/quote]

Tudi s tekom se izoblikujejo trebušne mišice, oblikuje telo, fitnes je bolj prefinjen, no naj bi bil.

Special edition je SPider? Ne me basat. A ni SPider en intelektualec? Tale Specialc pa je vse prej kot to.

Moški v mladih letih hočejo seks in ga ne moejo dobiti (vsaj večina ne) medtem ko ženske brez problema.
Moški v starejši letih hočejo (ali pa nočejo) resno zvezo in jo lahko dobijo medtem ko ženske obupano hočejo in je ne morejo dobiti.

Kinda funny if you ask me.

To je res funny, ker potem ne vem, s kom imajo ti moški resne zveze, če ne z ženskami. Si ti govoril o gejih? :))

Ke s to prebrala? Se mi ne da cele teme brat.

Ke s to prebrala? Se mi ne da cele teme brat.[/quote]
Včasih so stvari bolj blizu, kot zgledajo. 🙂

Mene pa ves čas obstoja te teme, moti naslov! “Zakaj moški tako radi lažejo?”
Moški nič raje ne lažejo od žensk, če se že strinjam s predpostavko, da oboji kdaj lažemo.

To je sicer res, ampak moške večkrat dobij(m)o…. :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close