Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj moški tako radi lažejo?

Zakaj moški tako radi lažejo?

15. aprila ob 9.43, pravi setveni koledar.[/quote]

Za ubit:)).

Po mojem mnenju žal zrelost moških ni sdosti povezana z leti. ja zadnje čase je vedno več fantov/moških, ki kar naprej iščejo, da ne bi kaj zamudili. Med vso to travo pa se všačih najde tudi kakšna roža. Tako da moj nasvet išči naprej[/quote]

Problema zrelosti sta, da je v naravi to relativno kratko obdobje ter da takoj za tem nastopi naslednja faza – gnitje. No, zdaj … morda si pa katera želi, da prav slednje nastopi čimprej.

Genialno razmišljanje Boom !

haha, to se mi zdi, da bi res marsikater ki išče zrelega rada…. pa da obtem v zrelem stanju da čimveč od sebe pol pa zgnije 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Po mojem mnenju žal zrelost moških ni sdosti povezana z leti. ja zadnje čase je vedno več fantov/moških, ki kar naprej iščejo, da ne bi kaj zamudili. Med vso to travo pa se všačih najde tudi kakšna roža. Tako da moj nasvet išči naprej[/quote]

Problema zrelosti sta, da je v naravi to relativno kratko obdobje ter da takoj za tem nastopi naslednja faza – gnitje. No, zdaj … morda si pa katera želi, da prav slednje nastopi čimprej.[/quote]

Hahahaha, včasih je še res! Ampak jaz sem šele začela cvetet in upam, da bom to čimdlje. Ko bo faza gnitja, pa ne bo nič narobe, saj nazadnje vsi segnijemo.

Torej iz Boomovega povzetka naravne logike, lahko povzamemo, da moški ki ne želimo dozoret (hitro) bomo kasneje ”segnili” 🙂

Tam pri 60tem bom mogoče dozorel po ženskih standardih torej 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Nič ne skrbi Matkič…..eni nikoli ne dozorite ….
(za gnitje pa ne vem)

Boom me je na nekoga spomnil – kolegico, s katero najpogosteje zahajam ven in ona vedno komentira tipe, ki jih opazujeve: “Kako so vsi gnili” …hahaha…

Razmišljam, da nekateri faze zrelosti sploh ne srečajo…. :)))

(za gnitje pa ne vem)[/quote]

Ti spet veš za mene kajne? 🙂

A kar za naprej… daj povej mi še kaj več o moji prihodnosti!

Ne, eni zrelosti ne dočakajo in to fazo kar preskočijo. Še nisi videl sadeža, ki ne dozori, ampak samo odmre, se prej posuši? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne, eni zrelosti ne dočakajo in to fazo kar preskočijo. Še nisi videl sadeža, ki ne dozori, ampak samo odmre, se prej posuši? ;)[/quote]

Ja jih ene par vidim tukaj…. tebe recimo, pa še koga bi lahko imenoval 🙂

(za gnitje pa ne vem)[/quote]

A kar za naprej… daj povej mi še kaj več o moji prihodnosti![/quote]

Ok…..čez tri mesce pa pol boš srečal visoko, blond neznanko….se poročil z njo in
postal copata.
Imel boš tri otroke (dva fantka in eno punčko), vozil boš Toyoto Corolla in
začel igrati skvoš.

Tolk od prve….

Ne, eni zrelosti ne dočakajo in to fazo kar preskočijo. Še nisi videl sadeža, ki ne dozori, ampak samo odmre, se prej posuši? ;)[/quote]

Ja jih ene par vidim tukaj…. tebe recimo, pa še koga bi lahko imenoval :)[/quote]
Saj to je običajno za nezrele, da so vsi drugi nezreli, le on sam ne. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To velja za predvsem tiste sadeže, ki so podlegli raznim pritiskom. Morda so od njih hoteli, da čimprej dozorijo. :-)))

A kar za naprej… daj povej mi še kaj več o moji prihodnosti![/quote]

Ok…..čez tri mesce pa pol boš srečal visoko, blond neznanko….se poročil z njo in
postal copata.
Imel boš tri otroke (dva fantka in eno punčko), vozil boš Toyoto Corolla in
začel igrati skvoš.

Tolk od prve….[/quote]

Pa glih blontno si vidla…. beda…. pa otroci?

Če je to moja usoda, si želim vojne, da me vpokličejo na silo 😀

Pa si prepričana, da se ji morda niso zdeli le prezreli? :-))))

Pa si prepričana, da se ji morda niso zdeli le prezreli? :-))))[/quote]

Ne vem, vem pa da ona zato to govori, da se potem iz njenih opazk smejem, včasih se ji kak približa, ki ji ni videti gnil, toda kmalu izvem, da ni videla pač pa zavohala, kako je gnil….hahahaha…..

Pa si prepričana, da se ji morda niso zdeli le prezreli? :-))))[/quote]

Ne vem, vem pa da ona zato to govori, da se potem iz njenih opazk smejem, včasih se ji kak približa, ki ji ni videti gnil, toda kmalu izvem, da ni videla pač pa zavohala, kako je gnil….hahahaha…..[/quote]

Potem me to spominja na enega mojega bivšega znanca, ki je imel precej hudo bejbo (“huda” ni mišljeno ravno v vizualnem smislu). Kadar smo skupaj pokomentirali kakšno drugo, ki je prišla mimo, je bil njegov standardni komentar, da ima preveliko rit. O riti njegove takratne se sicer ne bi izrekal, vendar če bi jo vzeli za standard, bi ocene večine ostalih komentiranih na relativni lestvici ne dosegale vrednosti 1.

Ne vem, vem pa da ona zato to govori, da se potem iz njenih opazk smejem, včasih se ji kak približa, ki ji ni videti gnil, toda kmalu izvem, da ni videla pač pa zavohala, kako je gnil….hahahaha…..[/quote]

Potem me to spominja na enega mojega bivšega znanca, ki je imel precej hudo bejbo (“huda” ni mišljeno ravno v vizualnem smislu). Kadar smo skupaj pokomentirali kakšno drugo, ki je prišla mimo, je bil njegov standardni komentar, da ima preveliko rit. O riti njegove takratne se sicer ne bi izrekal, vendar če bi jo vzeli za standard, bi ocene večine ostalih komentiranih na relativni lestvici ne dosegale vrednosti 1.[/quote]

Od zrelosti, gnilosti smo prišli na ritke :))) Super 🙂

Potem me to spominja na enega mojega bivšega znanca, ki je imel precej hudo bejbo (“huda” ni mišljeno ravno v vizualnem smislu). Kadar smo skupaj pokomentirali kakšno drugo, ki je prišla mimo, je bil njegov standardni komentar, da ima preveliko rit. O riti njegove takratne se sicer ne bi izrekal, vendar če bi jo vzeli za standard, bi ocene večine ostalih komentiranih na relativni lestvici ne dosegale vrednosti 1.[/quote]
Verjetno je moral noter spravit, za vse poglede, ki jih je doma trpel in se ne upal na glas izraziti. 🙂 (če sem prav razumel, da je imela njegova takratna dejansko debelo rit).

Verjetno je moral noter spravit, za vse poglede, ki jih je doma trpel in se ne upal na glas izraziti. 🙂 (če sem prav razumel, da je imela njegova takratna dejansko debelo rit).[/quote]

No, to bi težko rekli. Kako se že drugače izrazi: estetsko popolnjeno?

Verjetno je moral noter spravit, za vse poglede, ki jih je doma trpel in se ne upal na glas izraziti. 🙂 (če sem prav razumel, da je imela njegova takratna dejansko debelo rit).[/quote]

No, to bi težko rekli. Kako se že drugače izrazi: estetsko popolnjeno?[/quote]
Pardon ja, preveliko, tako kot je sam uporabil.

No, to bi težko rekli. Kako se že drugače izrazi: estetsko popolnjeno?[/quote]
Pardon ja, preveliko, tako kot je sam uporabil.[/quote]A res? In ko je šla rikverc je morala imet piskača namontiranega kot kamioni, da je druge opozarjalo? pip.pip.pip….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pardon ja, preveliko, tako kot je sam uporabil.[/quote]A res? In ko je šla rikverc je morala imet piskača namontiranega kot kamioni, da je druge opozarjalo? pip.pip.pip….[/quote]

Hahaha…svetovna :)))

Poskusi s takšnim, ki je do 5 let starejši od tebe. Mlajših ali starejših NE!
Obstajamo moški, ki nismo otročji, lažnivci, ….. ampak si želimo neko stabilnost, ne pa kakšno frfračo.
Možnosti so, ne metat vse v en koš!

Poskusi s takšnim, ki je do 5 let starejši od tebe. Mlajših ali starejših NE!
Obstajamo moški, ki nismo otročji, lažnivci, ….. ampak si želimo neko stabilnost, ne pa kakšno frfračo.
Možnosti so, ne metat vse v en koš![/quote]

Vem, da obstajajo, samo najt se je treba.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close