Zakaj moški tako radi lažejo?
Spet predsodki predsodki predsodki…Če tip hodi v fitnes, je ziher butast mišičnjak, ki se cele dneve gleda v ogledalu…Če hodi v knjižnico, je ziher butast piflar…Če kdaj kaj spije, je pijanec…
Drage moje, jaz se ne čudim, da vas deci ignorirajo…Eni sami predsodki so vas, javkanje o pomanjkanju nekakšnih “pravih decev”, ne znate pa niti definirati, kaj naj bi to bilo…
Od pravega deca seveda pričakujete, da bo imel svojo voljo, svoje interese, hkrati pa bi ga rade določile, kaj naj njegovi interesi bodo..Ena sama protislovja so vas.
Ve ne rabite moškega, ve rabite en prazen hard disk, kamor si boste zapisovale svoje želje in interese…
Spet predsodki predsodki predsodki…Če tip hodi v fitnes, je ziher butast mišičnjak, ki se cele dneve gleda v ogledalu…Če hodi v knjižnico, je ziher butast piflar…Če kdaj kaj spije, je pijanec…
Drage moje, jaz se ne čudim, da vas deci ignorirajo…Eni sami predsodki so vas, javkanje o pomanjkanju nekakšnih “pravih decev”, ne znate pa niti definirati, kaj naj bi to bilo…
Od pravega deca seveda pričakujete, da bo imel svojo voljo, svoje interese, hkrati pa bi ga rade določile, kaj naj njegovi interesi bodo..Ena sama protislovja so vas.
Ve ne rabite moškega, ve rabite en prazen hard disk, kamor si boste zapisovale svoje želje in interese…[/quote]
Tukaj se začuda strinjam s tabo:). Ženske so hudič, z ženskami je hudič, brez žensk je spet hudič:). Tega se ne znebiš:).
punce, le šparajte jo, da se ne obnuca, saj mora dolgo zdržati. Najprej jo boste potrebovale za investiranje v primernega oplojevalca. Potem pa vam bo prišla prav kot sredstvo za nagrajevanje in kazen. Občasno pa bo treba noge razširiti tudi, če si on tega ni zaslužil – da vam ne uide kam drugam. Mporda res to ni najbolj prijetno, a žal je življenju tako, da stvari niso samo lepe in tu in tam kdaj je treba tudi malo potrpeti in se žrtvovati, da je potem boljše.
Matkič, reče se neizkušena. 😉 Moškemu lahko rečeš, da je neumen, ženski pač ne, zapomni si. :)[/quote]
poznam polno neumnih in še več neizkušenih… sorči tako pač je ti pa lepobesediči naprej[/quote]
Ti bi tudi lahko lepobesedičil, če pa praviš, da sovražiš in ne bi smelo biti obsojanja in podobnig negatvinih oznak. Ccc, kako hitro pozabiš na svoja načela.
to ne, vendar če nima ravno najboljše sposobnosti vlaženja, lahko zariba.[/quote]
Mislim, da če ni namazano, vlažno, tud vanjo ni moč kaj spravit[/quote]
Razen, če je orodje navlaženo. 🙂
Jaz pa sem vedno mislila, da v avtomehaničnih delavnicah visijo setveni koledarji. :)))))[/quote]
Ja sej… meni so ti koledarji nad vse zanimivi. Polno je takih z lepimi vrtički, ki kar kličejo po oranju in sejanju :)[/quote]
Kako pa si vedel, kaj točno sem imela v mislih? :))) Zdaj pa le pospravi svoj korenček. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.