Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?
.. če bi bila jaz samska, se absolutno ne bi “omejila” samo na naše državljane ;)) punce mogoče je čas, da začnete razmišljat v tej smeri ;)[/quote]
Ne, hvala. Res je veliko tuje ponudbe. Sploh Turki, Makedonci, Bosanci, Afričani… ti so sploh zelo zagreti, osladni in kar priselili bi se takoj v Slovenijo.
.. če bi bila jaz samska, se absolutno ne bi “omejila” samo na naše državljane ;)) punce mogoče je čas, da začnete razmišljat v tej smeri ;)[/quote]
Ne, hvala. Res je veliko tuje ponudbe. Sploh Turki, Makedonci, Bosanci, Afričani… ti so sploh zelo zagreti, osladni in kar priselili bi se takoj v Slovenijo.[/quote]
.. pa ne mislim na takšne, ki bi se s tabo okoristili..
No, v startu jih je bilo nekaj psihično motenih, sedaj jih je pa žžžžžže “toliko”…:-)
Zakaj se ti tako razburjaš zaradi nekaj psihično motenih oseb, ki te baje podučujejo, kaj bi bilo zate dobro? Ne znaš brisati njihovih sporočil in blokirati pošte, ter stati trdno in neomajno za svojimi stališči, ne pa da te vrže iz tira nekaj psihično motenih oseb:-)?
da že apriori ne daš šans nekomu zaradi razdalje..hmmmm.. dejstvo je, ljubezen ne pozna meja 😉 in ni nujno, da bi bila to ljubezen na daljavo.. lahko da se po določenem času on preseli v slo, ali ti tja.. nikoli ne veš.. ne morš sam na slovenčke računat, noo.. sej vidiš, da je ponudba v qrcu :D[/quote]
Ljubezen, ko moškega vidiš parkrat na leto? Kaj imaš od take ljubezni? Bolj malo. Ponavadi se zaključi takoj, ko en od njiju najde partnerja v bližini.
Veš danes je tako, da se ne seliš kar tako malo sem in tja, ampak se seliš tja, kjer imaš službo. Torej, če imam službo v KP, ne grem niti v MS, ker kaj mi bo ljubezen, če ne bom imela kaj v usta dati, ker ne bom imela službe?
Se hecaš, Nemec v Slovenijo, od česa pa bo živel tu?
da že apriori ne daš šans nekomu zaradi razdalje..hmmmm.. dejstvo je, ljubezen ne pozna meja 😉 in ni nujno, da bi bila to ljubezen na daljavo.. lahko da se po določenem času on preseli v slo, ali ti tja.. nikoli ne veš.. ne morš sam na slovenčke računat, noo.. sej vidiš, da je ponudba v qrcu :D[/quote]
Ljubezen, ko moškega vidiš parkrat na leto? Kaj imaš od take ljubezni? Bolj malo. Ponavadi se zaključi takoj, ko en od njiju najde partnerja v bližini.
Veš danes je tako, da se ne seliš kar tako malo sem in tja, ampak se seliš tja, kjer imaš službo. Torej, če imam službo v KP, ne grem niti v MS, ker kaj mi bo ljubezen, če ne bom imela kaj v usta dati, ker ne bom imela službe?
Se hecaš, Nemec v Slovenijo, od česa pa bo živel tu?[/quote]
prav, pa razmišljaj po svoje.. upam, da najdeš kar iščeš 🙂 good luck!
Daj povej, da bi ti gledala za Nemci in se mu prisesala.
Jaz pa nisem taka, da bi se komu zastonj obesila za vrat, zato mi je na prvem mestu služba.
Tako, da me ne zanimajo tujci, ki se hočejo prislinit ženski v Slovenijo. Niti ni moj namen to početi tujcem, torej se ne bi jaz prislinila njim.
Ozkogledost?
Jaz pa nisem taka, da bi se komu zastonj obesila za vrat, zato mi je na prvem mestu služba.
Tako, da me ne zanimajo tujci, ki se hočejo prislinit ženski v Slovenijo. Niti ni moj namen to početi tujcem, torej se ne bi jaz prislinila njim.
Ozkogledost?[/quote]
Ne vem kaj ima to veze s tabo ? Tudi, če se mu obesiš na vrat, takim spletkam, preračunljivim igricam lahko nasede samo kak naiven, neizkušen moški. Za kar si je pa v končni fazi čisto sam kriv…
Ozkogledost?[/quote]
Ne vem kaj ima to veze s tabo ? Tudi, če se mu obesiš na vrat, takim spletkam, preračunljivim igricam lahko nasede samo kak naiven, neizkušen moški. Za kar si je pa v končni fazi čisto sam kriv…[/quote]
Kaj se vmešavaš v debato, če je ne razumeš? Vmešal si se v debato, ki je ne štekaš pa postavljaš zraven še neumna vprašanja.
Forum je zaprt za komentiranje.