Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Zakaj mladeniči pecajo toliko starejše ženske?

Verjamem da ti ki si bolj inteligenten igraš že kaj bolj naprednega, ampak se mi vsakič ušesa izklopijo ko srečam kakega podobnega zaostaleža, tko da žal ne vem kaj je zdej moderno

Jap, jaz recimo igram v gostilni šah in tarok 😉 Če je napredno nevem, mi pa ugaja, pa še pivo dobim ko naročim 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ziher ja. Poleg tega da sereš 24/7 po forumu vse dni v leru imaš čas še za šah, pa verjetno si tik pred diplomo iz fizike elementarnih delcev…. oh, le kaj jaz delam v taki prosvetljeni družbi…

ne ne diplomo sem že končal, pa ni uni dipl. niti ni nič posebnega. Šah pa verjamem da ne bi zmogla, je prezahteven za mislit več kot 1 potezo vnaprej!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Brez skrbi, ne hodim po gostilnah “igrat šaha” da bi moral z mano igrat :))))

Po 4. piru si itak še posebej dober šahist… oz. si mislis. Pamet itak zraven priteče. Mogoče bi moral nehat gledat pametne ameriške filme, tam to vsaj kul zgleda… v nasprotju s tabo, ko si po čevljih bruhaš

Dandanes več ne nesem 4 pirov, po 2h zaključim ker ga ravno prav čutim…. tudi pivski dnevi so mimo 🙂

Ne gre in ne gre 😉

Pol pa nisi taprav dec…. bol ko ste nagravžno pijani, bolj ste dober matrial…. če namest po svojih čevljih bruhneš po njenih pa sploh

Ne valda dan isem, jaz sem mamin sinko 🙂 nimam časa v tako kratkem življenju se ukvarjat s tako nepomembno zadevo kot je pravi ded, rajši uživam 😛

Ti si želiš bit tam ja…. ampak če bi taka zguba kot ti imela družbo, ki bi te prenašala ne bi čisto vsak dan zabijal svoje patetike na netu..

Meni je tako fino odkar imam tebe Lepolaska. Ti se sekiraš zaradi mojega spoštovanega partnerja, zato lahko jaz blaženo spim. Hehe :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ma, kdo stare babe peca, razen kroničnih fukfehtarjev, za katere že vsi vemo ,kdo so. Daj nehajte stare babe fantazirat. Seznanite se že enkrat s svojimi oboževalci in rešite stvar.

margot, lepo da si se prepoznala, ko te že nisem poimensko niti slučajno omenjala…

res čudež, da vam pri teh letih nobenemu še ni potegnilo, da je kavsanje več kot 2x/leto, ko internet crkne, rezervirano za tiste, ki imamo tudi življenje v reali…

res čudež, da vam pri teh letih nobenemu še ni potegnilo, da je kavsanje več kot 2x/leto, ko internet crkne, rezervirano za tiste, ki imamo tudi življenje v reali…[/quote]

Jap, življenje v reali ko pišeš na MON ob 00:16………. jaka reala 😉

Lepolaska je ena redkih normalnih ljudi tu gor. Glede na njen hobi, verjemam, da vas vse mulote da v koš. Med tem, ko vi tu gor tapkate, ona trenira. Samo v hrbet bi jo gledali, če bi šli z njo v hribe.

Definiraj normalno.

Občasno spremljam forum ampak ko vidim ure in pogostost zapisov nekaterih stalnih uporabnikov se mi marsikaj ne zdi normalno. Nekateri bi lahko res večkrat šli na svež zrak.

Zakaj potem svoje volje ne usmeriš drugam? Zakaj ravno ta forum kjer ti gredo vsi na živce? Imaš kup strokovnih forumov kjer imaš tiste “Ta prave” kalibre. Če vidiš da ni haska… kaj pol vztrajaš 🙂

Isce konflikt. uziva v konfliktu. Ok popolna resnica bi bila: uziva v pozornost.

Ne, v bistvu ta forum služi za popravljanje smeri.
Če se mi kdaj oddaljeno zazdi, da so navadni delavci reveži, pridem pogledat sem gor. Malo prečekirat mentaliteto lenuhov, ki živijo po principu “ne morš ti mene tolk malo plačat, kolikor lahko jaz malo delam”. In je enako na vseh področjih, službi, hujšanju iskanju partnerja.

Na koncu ugotoviš, da je za take ničvredne smeti še minimalec preveč. Da ljudje nočejo nasvetov, ampak bi samo jemali in nič naredili. Si domišljate, da vam pripada. In je jasno (in prav), da imava z dragim najine plače in dopuste, drugi pa so samski z vsaj 5x manjšimi dohodki. Edini z zdravo in v glavnem logično mentaliteto tukaj je DXY in ni čudno, da ste tudi njemu nagnusni.

Velja tisti rek: življenje je težko; še težje je, če si zabit.

Vredi ampak zakaj potem hodiš dopovedovat čeprav veš da ne bo efekta? Mislim… a potem namerno tudi novince odganjaš od teh ljudi oz. kaj je tvoj cilj? Nekajkrat sem te že povprašal glede tega pod drugimi vzdevki. Osebno sicer prihajam iz bolj strokovnega foruma včasih pa vseeno zamika pogledat “življenjske teme” …

Da ne bo pomote. Nisem socialc in razumem kaj misliš s tistim o samoumevnih blodenj lastništvu nevemkakih pravic . Verjamem pa da še marsikdo tu ni pa je po krivem obsojen. Bi mi vedela povedati v čem vidiš smisel tvojega agresivnega pregovarjanja z ostalimi? Ozdravila ne boš nikogar žal če to misliš.

Lp!

Ps. Ali bo spet vse tiho kot vedno in boš pozornost preusmerila drugam…

Le od kje ideja, da želim kogarkoli ozdraviti? :)))))))

Butci, ki jim funkcionalna pismenost šepa in ne uspejo (uspete) prebrati (ali razumeti) niti posta, na katerega odgovarjajo, pač ne morejo biti ozdravljeni. Ste preveč zabiti.

Ne vem če si kompetentna za to da boš sodila kdo je zabit in kdo ne. Če se ti je odveč pogovarjati z drugimi te nihče ne sili v to FYI. Moje vprašanje je bilo pravtako enostavno pa nisem dobil ustreznega odgovora.

Zakaj žališ vsepovprek. Kaj je tvoj namen?

Bo šlo ali ti pomagam pri razumevanju? Informativno me zanima. V bistvu uporabniki portalov tvoje vrste niso tako redek pojav. Skupno vam je da namerno žalite in provocirate druge uporabnike ter poskušate dokazati svoj prav z samozavestnim nastopanjem in tlačenjem drugih. Navadno v normalno urejenem forumu za tovrstne izpade poskrbi moderacija.

Še enkrat. Kaj je tvoj oz. Vaš motiv?

Motiv je čist lepo opisan 2 moja posta bolj gor. Pri mojih letih je vsem ženskam že jasno, da je tumpastim tipom brez veze isto stvar razlagat 5x, če že prvič niso razumeli. Zato se družijo s tipi z možgani in vas pustijo, da “ne sprejemate argumetnov”, ker ste po vašem “lepi in razumni”. Misliš, da se moj svet vrti okrog vas, v resnici je pa ravno obratno.

V bistvu ne poveš ničesar konkretnega razen nabijaš eno in isto povsem izven konteksta. Malo bolj se potrudi če si že vzameš čas za odgovarjat. ZAKAJ sploh tratiš čas tu gor če te ti ljudje MOTIJO?

Ali nisi sposobna povedati konkretno? Kratko in jedernato?
Na primer:

To pišem iz dolgčasa.
Nimam drugega dela.
To mi je hobi.
Uživaš v norčevanju iz drugih…
Sproščanje stresa…
.
.
.

etc. Kratko jedernato. Ni težko, a vidiš? Ne, ti napišeš cel roman kok je tu enih zabitih ljudi, nekih socialcev, bla bla, ki imajo ne vem koliko problemov, v isti sapi pa hitiš razlagati kako si ti itak uber allen. Tvoje pisanje je nekoherentno (nepovezano) nabijanje in ne vem kako lahko potem pričakuješ, da bo normalna oseba razumela point, kjer ga ni.

Mislim… evo meni trenutno konkretno je dolgčas in sem se te odločil iz firbca malo zaslišat. Jutri mi bo itak vse ravno in zate in za ta forum, ker imam pametnejšega posla za počet, ti pa se boš vedno znova vračala sem tratit dragocen cajt.

A ni bolj enostavno da pogledaš kar te zanima, hkrati pa ignoriraš tisto kar te moti/ne zanima? To mi ni jasno kaj se sploh bodeš z drugimi non stop. Meni iskreno povedano se ne bi dalo. Zato me tudi zanima kakšen benefit oz. korist imaš od tega.

Lp!
Pa lahko noč.

V bistvu ne poveš ničesar konkretnega razen nabijaš eno in isto povsem izven konteksta. Malo bolj se potrudi če si že vzameš čas za odgovarjat. ZAKAJ sploh tratiš čas tu gor če te ti ljudje MOTIJO?

Ali nisi sposobna povedati konkretno? Kratko in jedernato?
Na primer:

To pišem iz dolgčasa.
Nimam drugega dela.
To mi je hobi.
Uživaš v norčevanju iz drugih…
Sproščanje stresa…
.
.
.

etc. Kratko jedernato. Ni težko, a vidiš? Ne, ti napišeš cel roman kok je tu enih zabitih ljudi, nekih socialcev, bla bla, ki imajo ne vem koliko problemov, v isti sapi pa hitiš razlagati kako si ti itak uber allen. Tvoje pisanje je nekoherentno (nepovezano) nabijanje in ne vem kako lahko potem pričakuješ, da bo normalna oseba razumela point, kjer ga ni.

Mislim… evo meni trenutno konkretno je dolgčas in sem se te odločil iz firbca malo zaslišat. Jutri mi bo itak vse ravno in zate in za ta forum, ker imam pametnejšega posla za počet, ti pa se boš vedno znova vračala sem tratit dragocen cajt.

A ni bolj enostavno da pogledaš kar te zanima, hkrati pa ignoriraš tisto kar te moti/ne zanima? To mi ni jasno kaj se sploh bodeš z drugimi non stop. Meni iskreno povedano se ne bi dalo. Zato me tudi zanima kakšen benefit oz. korist imaš od tega.

Lp!
Pa lahko noč.[/quote]

Še za dolgcajt slučajnih zunanjih obiskovalcev preganjat ni več uporabo tole nakladanje stalno zaposlenih članov tule. Mislim, si ne greste še na jetra, misim, sami sebi znotraj?

Tudi jaz se z vsem strinjam. 🙂
Kako bedna morajo biti šele vaša življenja, da to prebirate in celo odgovarjate :)))))))))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close